PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> 1: 1 schweiziske replika ure YouTube zeupdzho

YouTube 1: 1 schweiziske replika ure


1: 1 schweiziske replika ure

Seamaster Uhr
longines ser uk
macasamhail Longines hydroconquest
luksus klokker for menn
assistir comprar online

Kit - Adults Replica

There are 5 products in this category

Morecambe FC : 17-18 Adult Replica Away Shirt

17-18 Adult Replica Away Shirt
Price: £42.00
more

 
Morecambe FC : 17-18 Adult Replica Goalkeeper Shirt

17-18 Adult Replica Goalkeeper Shirt
Price: £42.00
more

 
Morecambe FC : 17-18 Adult Replica Home Shirt

17-18 Adult Replica Home Shirt
Price: £42.00
more

 
Morecambe FC : 17-18 Adult Replica Home Shorts

17-18 Adult Replica Home Shorts
Price: £18.00
more

 
Morecambe FC : 17-18 Adult Replica Away Shorts

17-18 Adult Replica Away Shorts
Price: £18.00
more

 

 

 
 
bestsellers
 


 1. Un vasluian a refuzat o casă de la Gigi Becali! Replica bărbatului l-a făcut pe omul de afaceri să plece de acolo: „Da pan’ la casă, nu dai mata’…’’

  0
  20112
  Share on Facebook
  Tweet on Twitter

  Povestea vasluianului care o refuzat o casă de la Gigi Becali în favoarea unei sticle de vin a şocat pe toată lumea. Cererea bărbatului l-a scos din sărite pe latifundiarul din Pipera şi a luat o decizie radicală.

  Totul s-a petrecut într-un sat din Vaslui. Viorel Garoafă, un bărbat amărât din comuna Soleşti, trăia într-o cocioabă improvizată, alături de nevasta şi mulţi copii. Sătenii spun că şi-a vândut casa pentru băutură, însă varianta „oficială” este că socrul lui a pus mâna pe acte şi a înstrăinat imobilul.

  Comuna a fost vizitată de Gigi Becali, care nu a rămas indiferent la situaţia lui materială. Acesta a văzut în ce condiţii îşi creşte bărbatul copii şi i-a zis că-i plăteşte construcţia unei noi case, cu tot ce-i trebuie.

  loading...

  Replica omului l-a lăsat fără cuvinte pe latifundiarul din Pipera: „Da pan’ la casă, nu dai mata’ o sticlă de vin?”, l-a întrebat Garoafă, conform Monitorul de Vaslui. Când a auzit asta, Gigi Becali a plecat fulger de acolo, fără să mai privească înapoi.

  Problemele cu alcoolul ale bărbatului erau recunoscute de toţi vecinii lui. Aceştia spun că bărbatul cam uită şi să aibă grijă de copiii lui, tocmai de asta, nu de puţine ori s-a întâmplat ca aceştia fie să sufere accidente, fie să fure sau să spargă câte un geam. Cu toate astea, Viorel Garoafă n-a vrut nici în ruptul capului să lase autorităţile să-i ia pe cei mici.

  „Noi suntem sărăci, dar eu ţin la copiii mei. Au venit de pe la Protecţia Copilului, dar eu nu-mi dau copiii. Am eu grijă de ei, au haine, au mâncare, chiar dacă nu avem o casă cum trebuie. De băut, beau aşa… de pleaşcă, de pe la alţii. Pe copii mai bine îi omor cu mâna mea decât să-i dau la alţii să-i crească. Eu le dau tot ce trebuie”, a spus vasluianul.


  loading...
  SHARE
  Facebook
  Twitter
  Previous articleAceasta este legea care te lasă fără apartament în doar două luni de zile. Administratorul de bloc ar putea să scoată la vanzare apartamentele locatarilor!
  Next articleAcest bărbat din România deține o casă unică în lume! Iată cum arată locuința bărbatului care trăiește la doar câțiva kilometri de Iași! Oamenii se opresc să facă poze…
  admin

  LEAVE A REPLY Cancel reply