PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> titta på cartier Vårlov i Paris yyzitgva

Vårlov i Paris titta på cartier

Vårlov i Paris

Hotellsökning

Reser du till Paris på våren får du uppleva lugna promenader längs floden Seine, se när knopparna slår ut i Luxembourgträdgården och titta på folk medan du sitter på livliga kaféer. Boka rum på ett hotell i Paris på våren och se hur staden lever upp efter vintern.
Utomhuskaféer

 

Paris och våren är som hand i handske. Parisborna och turisterna slänger av sig vinterkläderna och sätter sig i solen på ett utomhuskafé. Stamkunder på livliga vinbarer som La Palette i stadsdelen Quartier Latin slår sig ner för att titta på folk och smutta på ett glas vin eller en kopp kaffe. Om det mulnar på finns det alltid en mysig bistro i närheten där du kan värma dig med en skål fransk löksoppa.

 

Modeveckan i Paris på våren

 

Paris fylls av glamorösa modemänniskor under vårens modevecka i mars, när världens designers, kändisar och supermodeller kommer för att skvallra och visa upp sig. Själva modeshowerna hålls nära Louvren och är bara till för modebranschen, men även varuhus som Galleries Lafayette och Printemps arrangerar modevisningar och boutiquerna i Paris satsar också extra under evenemanget.

 

Promenera eller cykla i solen

 

När träden blommar, blommorna har slagit ut och solen tittar fram i Paris får alla en ny stuns i steget. Kajerna längs floden är fulla av bokhandlare och kastanjeträden längs Champs-Élysées tyngs ner av grönskande nya blad. I Paris finns många stadsvandringar och vare sig du väljer de ståtliga offentliga byggnaderna vid Palais-Royal eller bakgatorna i Belleville, så är våren den bästa tiden att vandra runt i staden. Om du vill kan du även cykla runt i staden på en hyrd Vélib’-cykel som Paris stad erbjuder. Hyr en cykel vid Place de la Bastille och cykla genom Paris utkanter till grönområdet Bois de Vincennes.

 

Påsk i Paris

 

Om du tillbringar påsklovet i Paris får du uppleva speciella högmässor i katedralen Notre Dame och festliga måltider. Till påsken hör även massvis med choklad, till exempel arrangeras påskäggsjakt för barnen i parker som Buttes-Chaumont och Bois de Boulogne. Chokladbutiker över hela Paris fyller butiksfönstren med konstnärligt arrangerade chokladkaniner, hönor, ägg, klockor och fiskar. Bland de mest enastående chokladbutikerna hittar du Patrick Roger i Quartier Latin, Christian Constant nära Luxembourgträdgården och Fauchon på Seines högra strand nära Madeleinekyrkan.

 

En kväll på museet

 

Under en kväll i maj håller museer och gallerier öppet ända till midnatt och man arrangerar många olika kulturshower och evenemang. Du kan få vara med om filmvisningar på Louvren, höra en stråkkvartett på Musée Carnavalet, titta på kvällsutställningar av modern konst på Centre Pompidou och modern dans på Musée d’Orsay. Inträdet till museerna och evenemangen är gratis denna kväll.

 

Luxembourgträdgården i full blom

 

På våren mjukas Luxembourgstrådgårdens trädkantade promenadstråk upp av grönskande träd och rabatterna blir till en symfoni av färger när hyacinter, tulpaner och äppelträd slår ut. När vädret blir varmare kommer folk ut för att spela schack eller sitta vid de stillsamma dammarna, medan barnen åker karusell, rider på ponnyer och tittar på dockteater.

Guider till Paris

 • 3 filmer att se innan Parisresan

 • Paris bästa shoppingkvarter

 • Att besöka Mont St.Michel när du besöker Paris

 • Att göra i Paris, kärlekens stad

 • Shoppa i Paris

Hotellerbjudanden i Paris

 • Chambre d'Amis
  1 469 SEK1 085 SEK
 • My Home in Paris Hotel
  3 653 SEK1 730 SEK
 • Apostrophe Hotel
  1 261 SEK
Se alla hotellerbjudanden i Paris

Förslag på områden

 • Disneyland® Paris

  Genomsnittliga hotellpriser
   695 SEK
   1 170 SEK
   5 698 SEK
  Sök efter hotell i Disneyland® Paris
 • Gare du Nord (sta yyzitgva. поддельный rolextion) - Gare de L'Est (station) (10 arr.)

  Genomsnittliga hotellpriser
   543 SEK
   687 SEK
   984 SEK
  Sök efter hotell i Gare du Nord (station) - Gare de L'Est (station) (10 arr.)
 • Eiffeltornet - Orsay-museet (7 arr.)

  Genomsnittliga hotellpriser
   984 SEK
   1 467 SEK
   2 764 SEK
  Sök efter hotell i Eiffeltornet - Orsay-museet (7 arr.)

Upptäck

Hitta din perfekta semester i Paris

Bland 2400 hotell


titta på cartier

omega seamaster cuarzo
Schweiziske replika ure
de Omega de cidade
ウブリのジュネーブ
relógios de desconto

Anders Reitmaier's Fotoblogg

-världen utifrån mitt perspektiv-

Hemsidan

1 maj, 2014 § Lämna en kommentar

Du hittar min hemsida här!

Välkommen att besöka den.

Titta gärna in på min dagbok, länk finns på förstasidan ”Alla dessa dagar”

Annonser

Nytt på hemsidan

1 april, 2014 § Lämna en kommentar

Hemsidan reitmaier.se fortsätter att trilla på plats, nytt på sidan: Dagbok

 

Gå gärna in och följ den sidan med

Från Pappa

30 mars, 2014 § 3 kommentarer

DSCF1486-Redigera

Releasefest för Per Granbergs soloplatta ”Det bor en cirkus i mitt huvud”. En av de bästa svenska skivorna jag hört på länge. Och en underbart vacker releasefest, musik när den är som bäst! Känslan av närhet finns i varje strof, varje accord, varje tangentslag och i varje rytm. Närheten av musikerna och framförallt Per själv.

En av låtarna, ”Mn son” klättrar direkt upp på listan med de fem låtarna som berör mig mest. En låt om att vara pappa och den omätbara stolthet och kärlek man känner för sina barn.

Ute i foajén satt det anslagstavlor där pappor fick skriva en lapp till sina barn. En oerhört god idé, varför inte göra så på fler platser?

Sedan samma sak för alla mammor.

Kanske kan vi överösa världen med kärlek till sist, det bästa vapnet mot all ondska och allt hat som frodas runt omkring oss! Låt oss dränka mörkret!

Och glöm aldrig det Jennifer, Samuel, Lisa och Lucas: jag älskar er och är så oerhört stolt över er!

Filar och pysslar

30 mars, 2014 § Lämna en kommentar

Efter alla dessa år börjar sakta min hemsida ta form! Jag har velat bygga om min sida länge, men inte riktigt hittat hur jag vill ha den. Grunddragen har varit klara,  jag har hela tiden haft klart för mig hur sidan ska vara, men inte hur den skulle se ut, men nu har det börjat trilla på plats!   Än så länge ser det ut så här: reitmaier.se  Gå gärna in och kika, jag återkommer med mer info när de andra sakerna börjar komma på plats!

Molngubbar

21 mars, 2014 § 1 kommentar

_DSF7607-Redigera

Att lägga sig i gräset och drömma. Låta vårens första varma vind smeka kinden. Titta på molngubbarna, se genom barnets ögon, drömma barnets drömmar om sommar.

MED EN KÄNSLA AV VÅR

16 mars, 2014 § 2 kommentarer

DSCF0529-Redigera

Jag glädjs över allt som föds på nytt, glädjs åt ljus, glädjs åt värmen.

Även om kylan, den där kylan som tränger in i märgen, fortfarande ligger kvar som ett lock över oss så blir det sakta varmare. Grad för grad, dag för dag. Och varje ny morgon blir dagen lite längre, lite ljusare.

Ibland kan jag undra över mina förfäder. De hade hela världen att bosätta sig på, men valde norden. Norden med sitt kalla, regniga klimat.

Jag borde flytta söderut, till något varmare land. Eller i alla fall göra som flyttfåglarna, flytta över vintern komma tillbaka på våren, till liv, ljus och värmen.

Punk´s not dead…..

11 mars, 2014 § Lämna en kommentar

 • Arkiv© Интернет-магазин SUNLIGHT 2017