PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> mens salg ure ralph lauren salg polo, RL Mens Ocean Challenge Jacket Great Britain, ralph lauren polo åpner butikk - NOK1,154.37

ralph lauren salg polo, RL Mens Ocean Challenge Jacket Great Britain, ralph lauren polo åpner butikk - NOK1,154.37 mens salg ure


mens salg ure

ure til mænd i salg
Breitling réplicas de relojes
longines quartz kijkt prijzen

ANITA - Drivkvase af Drejens - Til Salg

Er forårsklar - Ny pris Oktober 2017

Flemming Ipsen har haft denne smukke Drivkvase siden 1982. Jeg har passet den i 35 år og har vundet mange sejladser i Danmark – Fyn Rundt, Limfjorden Rundt, Flensborg – Rum regatta, Challenger i Roskilde Fjord. Nu er jeg kommet i min tredje alder og synes der er andre der skal have det smukke skib.

Se billeder på www.sejlanita.dk

Skibet er forårsklar!

Claus Ahlefeldt lod i 1977 -78 bådbygger Johannes Heebøll , Årøsund , bygge skibet, der er let at håndtere under sejl og god til familiesejlads i danske farvande. De er 8 køjepladser, kabys og kahyt med ståhøjde.

Skibet er af samme type som Fejø drivkvasen DE 13 Søskende , lidt større og med højere fribord. Linjetegningerne herfra et projiceret 10 % op, og bygget med én tomme tykke bord. Som styrkeelement blev der indsat ekstra stråkøl af jern, der samtidig virker som ballast. Sænkekølen er fremstillet af hård træsort, afbalancering med bly gør den let at håndtere.

Klinkbygget, rundgattet ketch af drivkvastype. Fribord hvidt med lysegrå skandækstribe, blankskrabet opstående, suppleret med vandrespir. Hvide dæksopbygninger med blankskrabede ruftage og koøjer med messing. Forude et lavt halvruf. Mellem stormast og cockpit et langt ruf med en højere sektion agter. Horisontal klyverbom, der kan rejses under havneophold. Slanke pælemaster, der står i kiste og kan lægges ned. Mesanmasten er placeret meget agterligt og sejlet skødes til drivbom, der er ført ud fra bagbords side. Sejlføring (hvid): To gaffelsejl og to forstagsejl.

Data:

Bygget 1978

Deplacement: 9,5 tons

Længde i dækket: 9,40 m, Bredde 3,45 m

Dybgang: 0,96 cm (med nedsænket sværd 1,96)

Sejlareal :90 kvm

Motor: 22 HK Sabb, ferskvandskølet.

Hjemmehørende i Kolding

Beskrevet i: Kaj Lund (1983) Vinden er vor 6. Gamle og nye danske veteranskibe. Forlaget Borgen

Pris : 450.000kr.

Kontakt: Flemming Ipsen på Mail: fianitafi@privat.dk, evt. Mobil: (45) 30 57 41 14

 brugte-ure.dk
v/Thor Ottesen

Fussingsvej 1, 2 sal
2300 København S
Danmark

+45 5047 4241 (m)
mail@brugte-ure.dk
 
Solgte Ure:
Fortis Billeder af uret.... Klik for at se detaljer.
B-42 Pilot Chronograph Alarm
Stand:  3 
Pris: DKK   Solgt
>> L