PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> replika ure til mænd -- Automotive News xyvhpzkv

-- Automotive News replika ure til mænd

Ends Sunday: Register for FREE subscriber access to autonews.com

Industry Events

All of October 2017 All of 2017 All Events SUBMIT YOUR EVENT
20 total
 CHINA
3rd Annual Global Automotive Lightweight Materials Asia
2016

Presenting real practical experiences from OEMs and international lightweight material suppliers on designing lightweight structures, components & frames and selecting the optimal combination of high strength steel, aluminium and reinforced plastic materials.

 LOCATION: Shanghai

 STATE OR COUNTRY: CHINA

 PHONE: + 44 (0) 800 098 8489

  9/28 - 9/29

 Sponsors: Sika, Siemens, Altair

 WEB SITE: http://www.galm-asia.com/
 Michigan
AIAG 2016 Quality Summit
2016

The AIAG 2016 Quality Summit, "Surviving and Thriving Through Industry Transformation", will be focused on helping organizations - from global OEM's, to mega-sized system suppliers, to sub-tier parts, materials, and service providers - adapt their systems and prepare their personnel to not only survive, but thrive and excel, during the transformation of the automotive industry.

Whether the transformation is due to disruptive product technologies, such as adaptive driving systems enabling the autonomous vehicle, attaining critical mass amongst OEM's and suppliers to finally make the shift from 2D drawings to 3D model based enterprise, or adapting to increased oversight and heightened regulatory requirements for field issue management, or a pending revision of the industry's quality management system standard, there is no doubt that the automotive industry is facing a tidal wave of transformative forces.

 LOCATION: Novi

 STATE OR COUNTRY: Michigan

 PHONE: 248-213-4642

  9/29 - 9/30

 Facility: Suburban Collection Showplace

 Sponsors: AIAG(Automotive Industry Action Group)

 WEB SITE: http://bit.ly/2016QualitySummit
Rainbow PUSH Global Automotive Summit
2016

The Rainbow PUSH Global Automotive Summit is the only forum that addresses the automotive industry in relation to people of color. Each year, more than 500 automotive executives, entrepreneurs, suppliers, dealers, consumers, government and elected officials, advertising agencies, automotive manufacturers and media outlets from across the automotive spectrum participate in discussions focused on improving inclusion for ethnic minorities in the automotive industry.

 LOCATION: Detroit

 STATE OR COUNTRY: Michigan

 PHONE: 313-842-3883

  9/30 - 9/30

 Facility: MGM Grand Detroit Meeting and Event Center

 Sponsors: Rainbow PUSH/Citizens Education Fund

 WEB SITE: www.automotiveproject.org
 Florida
Vicari Auction during Cruisin' the Coast
2016

VICARI AUCTION will be expecting around 600 cars in the Classic & Muscle Car Auction on October 6, 7 & 8, 2016 during the Cruisin the Coast event. This week long event takes place along the Mississippi Gulf Coast, October 2-9, 2016 and we will be celebrating the 20th Annual Cruisin' the Coast featuring all your favorite activities like cruise-ins, headline bands & oldies entertainment, a swap meet, the CTC/Vicari Auto Auction and much more!

 LOCATION: Biloxi

 STATE OR COUNTRY: Florida

 PHONE: 5042642277

  10/6 - 10/8

 Facility: MS Coast Coliseum & Convention Center

 WEB SITE: www.vicariauction.com
 VIETNAM
NEPCON Vietnam 2016
2016

Vietnam's Only Exhibition on SMT, Testing Technologies, Equipment, and Supporting Industries for Electronics Manufacturing - 9th Edition

 LOCATION: 10500

 STATE OR COUNTRY: VIETNAM

 PHONE: +6626867299

  10/6 - 10/8

 Facility: SECC (TT Trien Lam Saigon), Vietnam

 Sponsors: 32nd fl., 100/68-69 North Sathon Rd., Silom , Bang

 WEB SITE: http://www.nepconvietnam.com
NEPCON Vietnam 2016
2016

Vietnam's Only Exhibition on SMT, Testing Technologies, Equipment, and Supporting Industries for Electronics Manufacturing - 9th Edition

 LOCATION: 10500

 STATE OR COUNTRY: VIETNAM

 PHONE: +6626867299

  10/6 - 10/8

 Facility: BITEC, Bangkok, Thailand

 Sponsors: 32nd fl., 100/68-69 North Sathon Rd., Silom , Bang

 WEB SITE: http://www.nepconvietnam.com
METALEX Vietnam 2016
2016

Vietnam's International Exhibition on Machine Tools & Metalworking Solutions for Production upgrade - 10th Edition

 LOCATION: Ho Chi Minh City

 STATE OR COUNTRY: VIETNAM

 PHONE: +66 2686 7299

  10/6 - 10/8

 Facility: SECC (TT Trien Iam Saigon)

 Sponsors: Reed Tradex Co., Ltd.

 WEB SITE: http://www.metalexvietnam.com
METALEX Vietnam 2016
2016

Vietnam's International Exhibition on Machine Tools & Metalworking Solutions for Production upgrade - 10th Edition

 LOCATION: 10500

 STATE OR COUNTRY: VIETNAM

 PHONE: +6626867299

  10/6 - 10/8

 Facility: SECC (TT Trien Iam Saigon), Vietnam

 Sponsors: 32nd fl., 100/68-69 North Sathon Rd., Silom , Bang

 WEB SITE: http://www.metalexvietnam.com
 Michigan
AIAG 2016 IMDS & Product Chemical Compliance Conference
2016

This year's event takes place over 1
replika ure til mænd

كارتير، حوض، سولو
montres bon marché pour les hommes
swiss replika ure
Omega Uhren Konstellation
cartier faire fir

Rolex ur – Ægte vs Kopi – Sådan tjekker du dit Rolex ur

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.9/10 (20 votes cast)

 

Rolex er et af verdens mest kendte urmærker. Ikke fordi alt og alle ejer et Rolex ur, men mere fordi mærket er dyrt, eksklusivt og en hver mands drøm. Rolex, som blev grundlagt i England i 1905, men blev flyttet til Schweiz i 1919, har altid fanget især mænds interesse, da brandet har været meget eksklusivt og mystisk.
Urene koster en mindre formue, men det har aldrig skræmt kunderne væk, nærmest tværtimod. Faktisk er Rolex blevet mere og mere moderne med årene, og mærket er det største luxusur mærke på denne jorden, da de producerer over 1 million ure om året! I 2009 nåede brandet sit højdepunkt med en placering som nummer 68 over verdens mest værdifulde brands.
Men selvom alt dette lyder perfekt, så har Rolex i de seneste mange år haft en stor kamp med falske ure. Den store efterspørgsel samt alles ønske om at spare penge og gøre en god handel har betydet, at antallet af kopi ure i omløb er vokset eksplosivt. Nogle køber de falske ure bevidst, fordi de ikke har råd til originalen, mens andre bliver snydt, da de tror de køber et originalt ur til en super pris.
I dette indlæg vil vi kigge nærmere på, hvordan du spotter et falsk Rolex ur, samt hvad du skal være opmærksom på, hvis du køber uret online, eller hvis du køber et brugt ur.

Guide til at tjekke om dit Rolex ur er ægte eller falsk

Lad os starte med at slå fast, at Rolex laver en masse forskellige ur modeller, og derfor vil denne guide være meget generel. Men lad os allerede fra start slå fast, at du bør ALTID købe dit Rolex ur hos en autoriseret forhandler. Så slipper du for risikoen for falske ure, og du er dækket ind under nogle gode garantiordninger mm.

Rolex kopierne er idag så gode, så hvis du ikke har bare lidt forstand på Rolex urene, så anbefales det herfra, at du søger professionel hjælp ved f.eks Klarlund, som kan foretage en test af uret. De er autoriseret Rolex forhandler, og firmaet er ligeledes autoriseret Rolex værksted. Så de har kompetencerne iorden!

Logoet

Et af de første steder, som du kan starte med at kigge, det er på Rolex logoet. På ægte ure er logoet i en diskret størrelse, og det er ikke så iøjnefaldende, som det typisk er på falske ure. Falske ure har ofte også en meget højere krone, end der er i det originale logo, og så er åbningen i bunden af kronen ofte større, end det er på originalen. Alt dette er meget let at se, hvis man har et ægte at sammenligne med, men det kan være svært at spotte for det utrænede øje

Sekundviseren

En klassisk fejl, som mange falske ure har haft i mange år, er at sekundviseren er alt for lang i forhold til det originale Rolex ur. Igen en detalje, som er let at se, hvis du har et ægte ur at sammenligne med.

Bogstaverne på urskiven

En del falske Rolex ure benytter forkerte skrifttyper på urskiven. Det er typisk de billigere og dårligere kopier, hvor dette er tilfældet, men det er en meget åbenlyst fejl, hvis de ved, hvordan originalen ser ud. Igen en ting, som er let at spotte, hvis du sammenligner med et ægte Rolex ur.

Lette guldure

Hvis modellen er lavet i guld, så er mange falske modeller meget lette i forhold til originalen. Det skyldes, at de er lavet af rustfri stål, som efterfølgende er blevet enten belagt med et tyndt lag guld, eller blot farvet med en guldfarve. Da guld vejer meget mere end rustfritstål, så er de ægte ure meget tungere. Har du mærket et ægte ur en gang, så er du slet ikke i tvivl, hvis du får en kopi i hånden.

Vandtæt

Alle ægte Rolex ure af nyere dato er vandtætte. Det vil sige, at de kan tåle en tur under vandhanen uden at tage skade. Har du et ur, som f.eks tager vand ind, hvis det kommer under vandhanen, så er det med sikkerhed falsk. Så prøv evt at tjekke om uret er vandtæt, da det er en god indikation på, om det er ægte.

Dag + dato = falsk Rolex ur

Du finder ingen Rolex modeller, hvor du både finder ugedagen og datoen angivet i urskiven. Mange Rolex kopier har dette, hvilket er et tydeligt tegn på, at uret ikke er ægte. Rolex viser altid kun datoen!

 

Ud over disse meget generelle tegn, så er der selvfølgelig en masse skjulte tegn, som en autoriseret forhandler kun kender. Derfor er professionel hjælp altid en fordel, også selvom det koster lidt.

Pas på “Frankenstein Rolex” ure!

Du sidder sikkert og undre dig, for Rolex har ikke lavet en model kaldet Frankenstein. Men Frankenstein er en intern betegnelse i urverdenen, for et ur som både består af ægte og falske dele.
Typisk er alle de dyre dele, så som selve mekanikken mm falske dele. Men ved at gemme det bag f.eks en ægte urskive mm, så kan man snyde langt de fleste mennesker, ja selv Rolex kendere bliver snydt.

Ideen bag disse Frankenstein ure er, at gøre et billigt ur med lidt ægte Rolex reservedele til et dyrt ur, og der er rigtig mange penge at tjene for svindlerne, som laver disse. Derfor må du aldrig kun gå efter en ting på uret, og vurdere ægteheden ud fra det. Du skal vurdere uret som helhed, og det kræver at du tager en masse andre ting ind over!

Sådan køber du et brugt Rolex ur uden at blive snydt

Det letteste er altid at besøge den autoriserede Rolex forhandler, som typisk har et eller flere brugte ure til salg. Køber du uret ved forhandlere, så kan du sove trygt om natten, da du ved det er 100% ægte.
Er du den lidt mere vovede købmand, som gerne vil have et endnu billigere ur, så gælder det i den grad om at være på vagt, da der er tale om meget dyre ure, og en fejl kan blive en meget dyr fornøjelse.

Herunder er en tjekliste, som du kan bruge, når du skal købe et brugt Rolex ur.

1. Køb ALDRIG et Rolex ur uden kvittering
2. Får altid en frisk vurdering af uret inden du køber det. Betal hellere de 750-1000 kr det koster, og vær sikker på uret er ægte
3. Køb aldrig et ur på gaden eller online. Køb kun Rolex face to face, da der let kan manipuleres med billeder, kvitteringer mm
4. Køb aldrig et Rolex udenfor Europa, med mindre du kender meget til uret. Chancen for at blive snydt er enorm
5. Køb aldrig et Rolex ur, som er så billigt, at det lyder for godt til at være sandt. I 99,99% af tilfældende er det nemlig falsk
6. Før du køber et Rolex ur, så sæt dig ind i urmodellen, så du kender til de mest basale ting om uret

Autoriserede forhandlere, så som Klarlund.dk, kan tjekke et Rolex ur, og dermed give en garanti for, om det er ægte eller ej. De tager typisk et gebyr for denne service, da de er nødtil at åbne uret og tjekke selve urværket. Men pengene er givet godt ud, da du så er sikker på, at du ikke betale mega overpris for noget fake lort.
Kan forhandleren eller det lokale værksted ikke fastslå, om uret er ægte eller falsk, så sendes det ned til Rolex i Schweiz, som tjekker det. Du skal dog være opmærksom på en ting. Viser uret sig at være falsk, så vil Rolex fjerne alle mærker, logoer eller andet som krænker deres varemærke, før de sender uret tilbage til dig. Dvs de sliber typisk Rolex logo og navnet mm ud af uret, så andre ikke kan blive snydt.
En del danskere oplever dette hvert år, og det er altså en risici, som du løber, hvis du vil have uret tjekket.

Nu skulle du meget gerne have nogle redskaber, så du ikke bliver snydt og betaler overpris for et fake ur. Husk det er aldrig en fallit erklæring at søge professionel hjælp, så gør det inden du handler! Det er nemlig tit for sent efter, og så kan du have betalt en mindre formue for noget, som du kunne have købt til et par hundrede kroner i Føtex

Nye produkter for oktober

Audemars Piguet Contemporary Series 57175ST.OO.0789ST.01 mænd mekanisk bevægelse ure

Audemars Piguet Contemporary Series 57175ST.OO.0789ST.01 mænd mekanisk bevægelse ure
DKK 1,735  DKK 1,418
Spar: 18% off
Omega- Omega Constellation Ladies Quartz 1845.85.31

Omega- Omega Constellation Ladies Quartz 1845.85.31
DKK 1,680  DKK 1,362
Spar: 19% off
Ladies Rolex Datejust Ladies Serie 179 175 mekaniske bevægelse ure

Ladies Rolex Datejust Ladies Serie 179 175 mekaniske bevægelse ure
DKK 1,395  DKK 1,277
Spar: 8% off

Rolex Oyster Perpetual Series 116.231-G-63201 (sølv kredsløb overflade) mænd mekanisk bevægelse ure

Rolex Oyster Perpetual Series 116.231-G-63201 (sølv kredsløb overflade) mænd mekanisk bevægelse ure
DKK 1,329  DKK 1,263
Spar: 5% off
Rolex Datejust serien 116.244-72600 bølgemønster dial Ms mekaniske bevægelse ure

Rolex Datejust serien 116.244-72600 bølgemønster dial Ms mekaniske bevægelse ure
DKK 1,518  DKK 1,432
Spar: 6% off
Ville 425.65.34.20.55.001 Omega- kvindelige mekaniske ure

Ville 425.65.34.20.55.001 Omega- kvindelige mekaniske ure
DKK 1,561  DKK 1,340
Spar: 14% off

Featured Products

Rolex Datejust Automatisk Fuld Guld Diamant Mærkning med Blue Dial

Rolex Datejust Automatisk Fuld Guld Diamant Mærkning med Blue Dial
DKK 1,596  DKK 1,340
Spar: 16% off
Omega Constellation Rose Gold Case Diamond Bezel med Black Dial-Samme Chassis som den schweiziske Version-Diamond Markers

Omega Constellation Rose Gold Case Diamond Bezel med Black Dial-Samme Chassis som den schweiziske Version-Diamond Markers
DKK 2,014  DKK 1,623
Spar: 19% off
Rolex Datejust Swiss ETA 2671 Bevægelse med Champagne Dial-Stick Mærkning Dame Størrelse

Rolex Datejust Swiss ETA 2671 Bevægelse med Champagne Dial-Stick Mærkning Dame Størrelse
DKK 2,468  DKK 2,180
Spar: 12% off

Rolex Datejust Swiss ETA 2671 Bevægelse med Gray Computer Dial-romerske Mærkning Lady Størrelse

Rolex Datejust Swiss ETA 2671 Bevægelse med Gray Computer Dial-romerske Mærkning Lady Størrelse
DKK 2,458  DKK 2,159
Spar: 12% off
Rolex Daytona II Automatiske Fuld PVD Stick Markers med Hvid / Blå / Rød Dial

Rolex Daytona II Automatiske Fuld PVD Stick Markers med Hvid / Blå / Rød Dial
DKK 1,828  DKK 1,474
Spar: 19% off
Rolex Datejust Swiss ETA 2836 Pink MOP Dial med arabisk Markering-Mid Size

Rolex Datejust Swiss ETA 2836 Pink MOP Dial med arabisk Markering-Mid Size
DKK 2,704  DKK 2,187
Spar: 19% off

Rolex Datejust Swiss ETA 2836 Bevægelse To Tone med Champagne Dial-romerske Mærkning

Rolex Datejust Swiss ETA 2836 Bevægelse To Tone med Champagne Dial-romerske Mærkning
DKK 2,629  DKK 2,251
Spar: 14% off
Rolex Datejust Automatic Diamond Markers med White Dial S / S-Sapphire Glass

Rolex Datejust Automatic Diamond Markers med White Dial S / S-Sapphire Glass
DKK 1,718  DKK 1,383
Spar: 20% off
Rolex Datejust Swiss ETA 2671 Bevægelse med Brown Dial-Nummer Mærkning Lady Størrelse

Rolex Datejust Swiss ETA 2671 Bevægelse med Brown Dial-Nummer Mærkning Lady Størrelse
DKK 2,330  DKK 2,180
Spar: 6% off

\