Ostaa Dipyridamolia Hinta | Osta Halvimmat Dipyridamolia Verkossa

blogs2       Ei kommentteja artikkeliin Ostaa Dipyridamolia Hinta | Osta Halvimmat Dipyridamolia Verkossa

Dipyridamoli pitää verihiutaleiden koaguloitumista (hyytymistä) ja sitä käytetään estämään verihyytymien muodostumista arviolta keinotekoinen sydän venttiili.dipyridamole

Aktiivista ainesosaa: dipyridamole
Merkki: Dipyridamole
Yleisnimi: Dipyridamole
Luokat: Verenpainetauti

Synonyymi(t): Cardoxin, Curantyl, Persantin, Dypyridamol, Dipiridamol, Dipyudamine, Dipyridamine, Cleridium 150, Dipyridamolum
Myydään myös merkkejä: Dipyridamole, Persantine, Dipyridamole-75, Dipyridamole-50, Dipyridamole-25, Persantine Tab 75mg, Persantine Tab 50mg, Dipyridamole 75 Tab, Persantine Tab 25mg, Persantine Tab 100mg, Novo-dipiradol Tab 50mg, Novo-dipiradol Tab 75mg, Novo-dipiradol Tab 25mg, Aspirin and Dipyridamole, Novo-dipiradol Sct 100mg, Dipyridamole 25 Tab 25mg, Dipyridamole 50 Tab 50mg, Dipyridamole for Injection, Dipyridamole Injection, USP, Apo-dipyridamole-FC Tab 50mg, Apo-dipyridamole-FC Tab 25mg, Apo-dipyridamole-FC Tab 75mg, Apo-dipyridamole-SC Tab 25mg, Apo-dipyridamole-SC Tab 75mg, Apo-dipyridamole-SC Tab 50mg

fosfodiesteraasi estäjä, joka estää takaisinoton ja aineenvaihduntaa adenosiini punasolujen ja verisuonten endoteelisolujen. Dipyridamolin myös voimistaa antiaggregating toiminta prostasykliinin. (AMA Huumeiden Arviointeja Vuosittain, 1994, p752)

Viitteitä

lisänä kumariiniantikoagulantteja ehkäisyyn leikkauksen jälkeisen tromboembolisia komplikaatioita sydämen venttiili korvaaminen ja käytetään myös ehkäisyyn angina.

Myrkyllisyys

Hypotensio, jos se tapahtuu, on todennäköisesti lyhytkestoinen, mutta vasopressorien lääke voidaan käyttää, jos tarpeen. Suun kautta LD50 rotilla on suurempi kuin 6 000 mg/kg, kun taas koirat, suun kautta LD50 on noin 400 mg/kg. LD50=8.4 g/kg (suun kautta, rotta)

vaikutusmekanismi

Dipyridamolin todennäköisesti estää sekä adenosiini kautta ja fosfodiesteraasi, estää hajoamista leiri, joka estää verihiutaleiden toimintaa. Tämä nousu leiri estää vapauttaa arakidonihappoa alkaen kalvo fosfolipidejä ja vähentää tromboksaani A2: n toimintaa. Dipyridamolin myös suoraan stimuloi vapautumista prostasykliinin, joka indusoi adenylaattisyklaasia toiminnan, mikä nostaa intraplatelet pitoisuus leiri ja edelleen estämällä verihiutaleiden aggregaatiota.

Farmakodynamiikkaa

Dipyridamoli, ei-nitraatti sepelvaltimoiden verisuonia laajentava, joka myös estää verihiutaleiden aggregaatiota, on yhdessä muiden veren hyytymistä ehkäisevien lääkkeiden, kuten varfariinin, tromboosin ehkäisemiseksi potilailla, joilla on läppävika tai verisuonitauteja. Dipyridamolia käytetään myös sydänlihaksen perfuusion kuvantaminen, kuten trombosyyttienestolle agentti, ja yhdessä aspiriinin kanssa aivohalvauksen ennaltaehkäisyyn.

Aineenvaihduntaa

maksan,

Imeytyminen

70%

Kyselyt:

  • dipyridamolin annostelu
  • alennus reseptiä
  • alennus dipyridamole kanadan
  • halpa dipyridamole
  • paras online apteekki kanada
  • reseptilääkkeiden kanada
  • kanadan apteekit verkossa
  • lääkkeitä verkossa ostaa
  • osta real dipyridamole