PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> hinnoista Liput - Pori Jazz Festival

Liput - Pori Jazz Festival hinnoista

Liput

Pori Jazzin pääkonsertit järjestetään Kirjurinluodon konserttipuistossa torstaina 13., perjantaina 14. ja lauantaina 15. heinäkuuta. Konserttien pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterissa.

Päivälippujen ohella myynnissä on Kirjurinluodon kolmen päivän lippu, jonka ostaja varmistaa sisäänpääsynsä kaikkiin kesän pääkonsertteihin. Rannekkeeseen vaihdettavan lipun hinta on toimituskuluineen alkaen 175,50 euroa.

Jazzkulttuuria ja historiaa sykkivä Cafe Jazz on yksi festivaalin suosituimmista klubeista. Jazzkadun sydämessä, Kokemäenjoen rannalla sijaitsevassa pienehkössä ravintolassa on tarjolla tasokasta jamihenkistä jazzia, ruokaa, juomaa sekä intiimiä tunnelmaa. Pöytävaraukset ja tiedustelut www.cafejazz.fi | 050 371 4537.

Pori Jazz tarjoaa myös runsaasti ilmaista ohjelmistoa! Tutustu koko ohjelmistoon täällä.

Haluatko nauttia festivaalista tavallista tasokkaammissa puitteissa? Tutustu VIP-paketteihimme sekä Radio Aalto Loungeen!

Päivälippu
75,50€ ennakkoon / 80,00€ portilta

Kolmen päivän lippu
175,50€

Radio Aalto Lounge
125,50€ (Huom! Voit upgreidata jo ostetun päivälipun Radio Aalto Lounge-lipuksi sekä Puuvillassa että Kirjurinluodon porteilla)

VIP
218,00€ (Huom! VIP-liput ovat myynnissä ma 10.7. asti)

Cafe Jazz / la 8.7.
15,00€

Cafe Jazz / ke 12.7. - la 15.7.
25,00€

Siirry tästä Ticketmasterin verkkosivuille!

Voit tilata myös juoma- ja ruokalipukkeita täältä. Lomakkeen kautta voi tehdä tilauksia 11.7. asti, jonka jälkeen juoma- ja ruokalippuja saa ostettua Jazzkadun Trumpetti ja Peilipallo-ravintolasta.

Ikärajat

Alle 12-vuotiaat pääsevät Kirjurinluodon konserttipuiston konsertteihin vanhempien mukana veloituksetta. Sisäkonserttipaikkoihin lapsille on ostettava oma lippu, jos lapsi vie oman istumapaikan. Klo 22.00 jälkeen alaikäiset lapset eivät pääse ikärajallisiin konsertteihin edes vanhempiensa seurassa. Iltakonserttipaikkojen (esim. Cafe Jazz) ikäraja on pääsääntöisesti K-18. Radio Aalto Lounge- ja VIP-liput ovat K-18, sillä ne ovat anniskelualuetta.

Maksuvälineet

Kauppakeskus Puuvillan 2.krs. lipunmyynnissä:

 • Käteinen
 • Korttimaksut
 • Ticketmasterin lahjakortti
 • Paperiset kulttuurisetelit (Smartum, Tyky+ ja Virikeseteli)
 • Smartum Saldo-kortti, Ticket Duo ja Ticket Virike
 • Sähköiset kulttuurimaksut ja mobiilimaksut (Smartum mobiili, Tyky Online ja ePassi)
 • Yritysasiakkaille myös laskutusmahdollisuus, American Express ja Diners Club

 

Kirjurinluodon porteilla:

 • Käteinen
 • Korttimaksut
 • Paperiset kulttuurisetelit (Smartum, Tyky+ ja Virikeseteli)
 • Smartum Saldo-kortti*, Ticket Duo* ja Ticket Virike*
 • Sähköiset kulttuurimaksut ja mobiilimaksut (Smartum mobiili, Tyky Online ja ePassi)

*Maksupäätekohtaista vaihtelua tämän maksutavan hyväksymisessä s xmowuwrv. mens hyggelige klokkeraattaa esiintyä porttilipunmyynnissä. 

 


Lippujen myyntipisteet

Ticketmasterin puhelinpalvelu, 0600 10 800 (1,96 €/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,79 €/puhelu+pvm), nettikauppa ja myyntipisteet kautta maan. Lähimmän lippukaupan sijainnin voit tarkistaa täältä. Voit myös tilata liput sähköpostiisi kätevänä TicketFast-lippuna ja tulostaa ne itse tai tilata liput suoraan puhelimeesi MobileTickettinä, tai lunastaa tilatut liput miltä tahansa R-kioskilta.

Lippuja myydään myös Pori Jazzin asiakaspalvelupisteessä. Asiakaspalvelupiste on avoinna kauppakeskus Puuvillan 2. kerroksessa (osoite Siltapuistokatu 14, 28100 Pori) seuraavasti:

Ma 26.6. - Pe 30.6. klo 10-18
Ma 3.7. - Su 9.7. klo 10-18
Ma 10.7. - La 15.7. klo 10-20 ja
Su 16.7. klo 10-16

Asiakaspalvelupisteessä asioidessasi voit ostaa lippusi myös kulttuuriseteleillä (Smartum, Tyky+, ePassi ja Virikeseteli). Tavoitat meidät puhelinnumerosta 010 391 6060 tai sähköpostiosoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Jazzkadun lipunmyynti on auki la 8.7. - la 15.7. klo 11-18

Portit palvelevat to 13.7. - la 15.7. klo 12.30-22.30

Lippujen toimituskulut

Liput tilatessasi maksat lippujen hinnan lisäksi puhelumaksun, toimituskulut sekä mahdolliset varauskulut. Lipun varaamisesta veloitetaan 2 €/lippu (poislukien puhelinpalvelun kautta varatut liput, joissa varausmaksu sisältyy puhelinpalvelumaksuun). Postitse toimitettavien lippujen postikulu on 10 €/tilaus kotimaassa ja 40 €/tilaus ulkomaille. Sähköpostitse toimitettujen lippujen lisäkulu on 1 €/lippu.

Lippuvakuutus

Voit vakuuttaa ennakkoon ostamasi konserttilipun ja saada rahasi takaisin, jos olet estynyt osallistumaan tapahtumaan vakuutusehdoissa mainituista syistä. Lue lisää ticketmaster.fi

Lippujen myyntiehdot

Voit varata liput Ticketmasterin puhelinpalvelusta, jolloin varausaika on 3 päivää. Liput lähetetään annettuun postiosoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen maksettuasi ne, tai voit tehdä noutovarauksen. Noutovaraukset voi lunastaa Lippupalvelun lippukaupoista tai R-kioskilta. Lippukaupat ja R-kioskit perivät omat toimituskulunsa noudon yhteydessä. Mikäli et nouda lippuja annetun ajan sisällä, varaus peruuntuu automaattisesti ja liput vapautuvat uudelleen myyntiin.

Tilattuja ja maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta. Esityksiin nähden pidetään force majeure -varaus. Tällöin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan. Pori Jazz ei korvaa kadonneita, varastettuja tai vahingoittuneita lippuja. Sekä Suomeen että ulkomaille tapahtuvan lipunmyynnin osalta noudatetaan Suomen kuluttajasuojalakia (38/1978).

Vähintään 20 henkilön ryhmille myönnämme 5% ryhmäalennuksen. Ryhmäalennukset on tilattava Pori Jazzin toimistolta.

Lippujen hinnat sisältävät arvonlisäveron, joka on 10 %.

Maksutavat

Verkkokaupan maksutavat ovat Luottokortti (Visa ja Eurocard/Mastercard), Nordea Solo, Osuuspankin verkkomaksu, Sampo verkkomaksu ja Aktia/Sp/Pop-maksu.

Ostaessasi liput paikan päältä voit maksaa joko käteisellä, pankki- tai luottokortilla.

Luottokorteista hyväksymme Visan, Eurocardin, Mastercardin, American Expressin ja Diners Clubin. Yrityksille toimitamme lippuja myös laskulla.

Kulttuuri- ja virikesetelit

Pori Jazzin konserttilippuja voit maksaa myös erilaisilla kulttuuriseteleillä. Osassa Ticketmasterin myyntipisteitä maksuvälineenä käyvät Smartumin kulttuurisetelit, katso täältä myyntipisteet. Pori Jazzin omissa myyntipisteissä voit maksaa liput Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelillä (pelkkä liikuntaseteli ei käy) sekä Smartum Saldolla, Edenredin virikeseteleillä sekä Ticket Duo ja Ticket Mind & Body -korteilla, ePassilla ja Tyky+ seteleillä sekä Tyky-Onlinella. 

Voit etsiä lähimmän Smartum-maksuja hyväksyvän lippumyymäläsi täältä

Voit etsiä lähimmän Tyky-maksuja hyväksyvän lippumyymäläsi täältä

Voit etsiä lähimmän Virikeseteli-maksuja hyväksyvän lippumyymäläsi täältä

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Ostamalla lippusi ajoissa varmistat pääsyn haluamiisi konsertteihin.

Kaikki liput luetaan elektronisesti. Suosittelemme välttämään lippujen ostamista yksittäisiltä välittäjiltä, koska lippu saattaa olla jo käytetty!


hinnoista

Часы Omega
Breitling Colt automaattinen
Omega Uhren Preise

Olarin Liikuntahalli


Näytä suurempi kartta


Olarin liikuntahalli Oy (Olari Tennis) on marraskuussa 2011 käyttöönotettu Espoon Olarinniityssä sijaitseva tennishalli.

Hallissa on 3 kpl Plexipave-kenttiä, jotka on varustettu 8 mm joustokerroksilla. Kenttävärityksenä tyylikäs sekä hyvän näkyvyyden antava sininen (kentän ulkopuoli) sekä vihreä (kenttäalue). Tehokas 2016 päivitetty LED-valaistus pitää huolen, että pallo näkyy jokaisella kentän alueella erinomaisesti. Hallilla on nykyään myös täysin uudet ja ajanmukaiset sosiaalitilat.

Olari Tenniksen tiloissa toimii kaksi valmennusta tarjoavaa tennisseuraa, Smash-Espoo sekä EsTe-78.

Hinnasto:
Tutustu Olari Tenniksen kilpailukykyiseen hinnastoon tästä .

Kenttien varaus:
Vuorojen varaaminen halliin onnistuu kätevästi nettivaraimen kautta.

Hierontapalvelut:
Terveyshieroja.fi toimii Olari Tenniksen tiloissa. Käy edistämässä omaa tai läheisen hyvinvointia hieronnalla. Avoinna ma-su joustavasti kysynnän mukaan.

Ensimmäinen kerta tutustumishintaan: 50 min hieronta 35€!

Lue lisää palveluista, hinnoista sekä varaa aika: www.terveyshieroja.fi

Yhteystiedot:
Olarin Liikuntahalli Oy, Olarinniityntie 8, 02210 ESPOO
Hallin toimintaan liittyvissä asioissa ota yhteyttä: Tapio Totro, p.040-511 0666

Tervetuloa pelaamaan!

- -

Lue lisää hallin rakentamiseen johtavista vaiheista, sekä seuroista Länsiväylässä 21.12.2011 ilmestyneestä lehtijutusta!

Linkki lehtijuttuun tässä

 

 

 

 Alla löydät arkkitehdin kuvat Olarin liikuntahallin sijainnista, julkisivusta sekä pohjapiirroksesta. Klikkaa kuvaa jotta saat esiin suurennentun kuvan.