PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> omega speedmaster donkere kant van de maan Omega Speedmaster Racing: eerbetoon aan eerste Speedmaster | Horloge.info

Omega Speedmaster Racing: eerbetoon aan eerste Speedmaster | Horloge.info omega speedmaster donkere kant van de maan

Omega Speedmaster Racing: eerbetoon aan eerste Speedmaster

c614da5_omega_speedmasterracingchronograaf110312
Omega lanceerde de Speedmaster in 1957 – jaren voordat het horloge gedragen werd op de maan, de Noordpool of de Zuidpool. Het design van de wijzerplaat was geïnspireerd op het dashboard van Italiaanse auto’s uit die tijd en kreeg dan ook veel waardering van motorsportliefhebbers en rallyrijders vanwege zijn chronograaffunctie en prachtige design. Als eerbetoon aan dit iconische eerste model, introduceert Omega tijdens Baselworld 2012 – 55 jaar later – de Speedmaster Racing: een uitvoering waarin de autosportieve geschiedenis van het horloge weer tot leven komt.

De nieuwe ‘Omega Speedmaster Racing Chronograph’ heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 40 millimeter en een matzwarte aluminium tachymeterring op de bezel. De Omega Speedmaster was in 1957 de eerste chronograaf waarvan de tachymeter schaal was verplaatst van de wijzerplaat naar de bezel. Door met de chronograaf te meten hoe lang het duurt voordat een auto een kilometer heeft afgelegd, kan op de tachymeterschaal worden afgelezen wat de gemiddelde snelheid gedurende die kilometer is geweest. De geschroefde bodem van de kast is voorzien van het bekende zeepaardembleem.


De Speedmaster Racing, waarvan de lancering pas voor november in de boeken staat, wordt aangedreven door het exclusieve OMEGA chronografen kaliber 3330 met kolomwiel en heeft een Co-Axial echappement en een Si14 siliconen balansveer. Deze combinatie is zo betrouwbaar en stabiel dat de chronograaf wordt geleverd met vier jaar volledige garantie.


klik aan voor een grote afbeelding van de Omega Speedmaster Racing


De wijzerplaat zal verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, zoals zwart, grijs en rood. De 30-minuten- en 12 urenteller van de chronograaf en de subwijzerplaat met secondewijzer contrasteren bij elke variant op fraaie wijze en worden gesierd door een driehoekig “Clous de Paris” patroon. Op 6 uur bevindt zich een datumvenster en de uren- en minutenwijzer en de urenindexeringen zijn gecoat met lichtgevend SuperLuminova. De Speedmaster Racing komt aan een roestvrijstalen of een zwarte rubber horlogeband en is waterbestendig tot 100 meter.


Het nieuwe Speedmaster model gaat rond de € 3.500,- kosten en de lancering ervan staat voor november in de boeken. Zie voor meer nieuws over het Zwitserse horlogemerk Horloge.info/Omega of OmegaWatches.com.

Wilt u meer weten over dit merk, ga naar:

Omega


Deel op social media

facebook twitter google+ pinterest reddit linkedin breitling 1884e-o">email

Populairste nieuwsartikelen

 • ‘Orbis blauwe’ Omega Speedmaster 38 mm maakt de wereld stukje mooier‘Orbis blauwe’ Omega Speedmaster 38 mm maakt de wereld…
 • Nomos Glashütte Tangente neomatik 39 silvercut, zilver voor de wijzerplaat, ‘goud’ voor precisieNomos Glashütte Tangente neomatik 39 silvercut, zilver voor…
 • Limited Edition watch: Chronomètre Ferdinand Berthoud FB 1.3Limited Edition watch: Chronomètre Ferdinand Berthoud FB…
 • Strom ‘In Memorian HR Giger’ horloge geïnspireerd op laatste werk HR GigerStrom ‘In Memorian HR Giger’ horloge…

Volg ons op


reloj cartier pasha
Cartier kellot
omega band
реплика часы для мужчин

Volle maan 10 mei 2017: schorpioen graaft diep

7
DELEN
Facebook
Twitter
volle maan 10 mei

Volle maan 10 mei 2017

Bij de wicca noemt men deze: de Maan van het Ontwaken en draagt ze de energie van wedergeboorte in zich. Ik mag zeggen dat ik mij idd een beetje als wedergeboren voel. De laatste dagen heb ik mijn 3 tafels en stoelen, geschilderd met krijtverf, alsook mijn houtenwerk buiten opgekuisd en herschikt, en ik voel me super goed thuis en in mijn vel. Ja, zelfs mijn laptop kreeg een upgrade, ik moest overschakelen naar een zwaardere. Verder kreeg ik 2 super goeie berichten als toemaatje (extraatje-red).

Ik heb een aantal heel structurele dingen om me echt thuis te voelen aangepakt de laatste 2 weken. En daar waar ik als viske/tweeling het moeilijk heb de dingen ten gronde aan te pakken, ging het nu vanzelf. Tot zelfs de roeste nagels toe ,die ik zag liggen op mijn oprit. Normaal hoeft het van mij niet clean clean te zijn want dat voelt te doods aan voor mij, maar nu bracht ik leven door het herschikken en opruimen. En ik merk dat deze kracht zich ook al een paar weken manifesteert in mijn healingwerk. Er is weer iets fundamenteels veranderd, een upgrade.

Volle maan in schorpioen

[the_ad id=”66330″]Wat me opvalt in de setting van deze volle maan is dat 8 planeten “onder de gordel” staan en enkel de maan en jupiter “boven water”. Er zal dus diep gerommeld worden in je onderwereld opdat je licht kan versterkt worden. En dat is een godsgeschenk. De mens is toch oo zo bang van zijn innerlijke “duistere” wereld. Maar iedereen vergeet blijkbaar dat op de modder van je worstelingen je lotus wortelt. Stilletjes aan werkt ze zich door je emotionele wateren naar boven,  om éénmaal boven zich te openen en haar schoonheid ten volle ten toon te spreiden.

volle maan-schorpioen
By Johannes Hevelius. via Wikimedia Commons

Zeer veel mensen zijn bang van de kracht van de schorpioen. Met hun olifantengeheugen kunnen ze je nog een giftige steek geven lang nadat je hen onwetend, kwetste. De onvolwassen schorpioen blijft hangen in de duisternis, terwijl de volwassene er de essentie zoekt. Het is idd de meest diepzinnige, intense en krachtige energie in de dierenriem. Ze voelt zich perfect thuis in de donkere krochten van het leven, verwoed op zoek naar de essentie. En ja je moet verdraait stevig op je 2 voetjes staan om deze kracht meester te kunnen, anders blaast ze je gewoon omver. De power is wilskrachtig, vastberaden, intuïtief, emotioneel, zeer gepassioneerd en doelgericht en als ze prikt is het dodelijk ;-). Maar we hebben de dood van het ego nodig om als ziel te kunnen leven. Verwelkom met open armen deze kansen, gebruik ze om losse eindjes op te kuisen vanuit inzicht , want de schorpioen opereert van binnenuit.

De maan en pluto slaan de handen in elkaar dwz intens ervaren, diepgang en magische momenten, hmm klinkt goed. Voor wie echter nog verstoppertje speelt met zichzelf, kan die zich ondergraven voelen en een zware dobber hebben aan deze energie.

Maan in het 11de huis

Emotionele steun van speciale vrienden. Met sommige mensen heb je nu éénmaal een speciale band. Ook al hoor je elkaar maar een paar maal per jaar, het is telkens weer raak. Het is alsof jullie frequenties naadloos op elkaar aansluiten en het als gisteren was dat je elkaar hoorde. Geen verwijten van :” ah leef je nog? Of ah eindelijk hoor ik je nog eens! “. Nee, niks van dat! Gewoon weer gezellig bijkletsen, de draad weer opnemen en delen met elkaar.

De maan zal haar licht laten schijnen over je sociale integratie, toekomst dromen betrokkenheid met gelijkgestemden,je vriendschappen die en belangrijk onderdeel uitmaken van je levensstructuur. Mensen met veel kennissen voelen zich vaak eenzamer dan mensen met maar een 2-tal goeie vrienden.

Wees vrij om deze dagen diep af te zakken in jezelf en er alles te omhelzen wat je ontmoet.

Je hoort terug van me met de nieuwe maan op 25 mei

Isabelle Lambrecht

­

Isabelle Lambrecht
Isabelle Lambrecht
http://www.isahealing.eu
Isabelle Lambrecht is healer en life coach en zal met haar artikels bijdragen aan een evenwichtige levensbalans waarbij de gezondheid voorop staat. Haar specialiteit is het wegnemen van emotionele en fysieke pijn door healing en door coaching op alle domeinen. Sterk aanbevolen voor mensen die lijden aan een leven dat 'vierkant' draait. Klanten feedback en meer kan je vinden op haar website www.isahealing.eu of www.zichtbaar.be
Vorig artikelZo Boven -Zo  beneden.-  Het belang om te Gronden in jezelf
Volgend artikel7 effectieve eigenschappen van ‘succesvolle’ mensen met ADHD

7 REACTIES

 1. Annemieke Beukers

  bedankt volle maan. Er is weer een hoop duidelijk geworden. Op deze manier word dit wel een geweldige zomer… bedankt geleiders.
  Annemieke

  Reageer
 2. .

  Hoi,

  Het is heel raar, maar op bevrijdingsdag kwam ik een jonge tegen in de tram, we staarde elkaar een minuut aan en er was een hevige spanning tussen ons. Later bedacht ik dat ik hem de week er voor ook al ergens had zien staan met koningsnacht en ik denk ook wel vaker onbewust ben tegen gekomen, dus de volgende dag moest en zou ik achter halen wie het was. Dat was gelukt, daarna dacht ik oké boeien, die zie ik wast nooit meer. Kwam hij ineens woensdag naast mij zitten in de trein, het klikte super goed, het leek wel of we dezelfde levensloop hebben. Veder konden we het beide niet geloven hoe toevallig dit allemaal was. Hij is trouwens Schorpioen als sterrenbeeld en ik Leeuw. Helaas is hij al een tijdje aan het daten met een ander meisje, Waarvan ik best baal want ik vond dit allemaal super toevallig en bijna een voorteken om te gaan daten. Zijn dit soort situaties normaal met vollemaan? Ik weet niet echt wat ik hier mee aan moet, ik denk dat ik toch wel een beetje verliefd ben geworden, maar ik zal het wel los laten voor nu.

  Reageer
 3. Debby

  Ik heb altijd een paar dagen vooraf volle maan tot een paar dagen erna dat ik heel moe ben en prikkelbaar. Ga moet naar bed en sta uitgeput op. Deze volle maan was nog heftiger. Ik sliep super vast en heb heel veel dromen gehad die gingen over mijn angsten en loslaten. Ik ben nu iets minder moe. Ik voel me niet lichter snik.

  Reageer
 4. Petra

  Mooi artikel, veel inzicht, bedankt!

  Reageer
 5. Myranda

  Jeetje, ik ga het toch meer in de gaten houden. Meestal weet ik ongeveer wel wanneer een volle maan of nieuwe maan, maar nooit precies en toch is het nodig. Dochterlief en ik vliegen elkaar geregeld in de haren rondom deze periodes, en achteraf lees ik het….

  En ook ik ben heel erg aan het opruimen geweest! Had energie voor 10! Niks was teveel, en waar ik eerder een week van moest bijkomen, stond ik nu te trappelen om een rondje te gaan hardlopen haha. Mooi te lezen hoe het werkt, en inderdaad, de duisternis omarmen, wat heb ik een moeite met die kant van mezelf, kan ik moeilijk handelen als het minder gaat….Maar ook dat hoort erbij, zonder donker geen licht!

  Reageer
 6. kimberley pex

  Ik lees, met een “explosieve knallende” kop van de migraine, dit artikel. Het is dus een heftige maan. 10 mei 2017 vanavond om 23.45. Vanaf zaterdag is het niet te harden, m’n kop springt bijna uitelkaar, ook de bloeddruk schommelt als een bezetene, en ben super alert, geluid, licht, trilling alles komt als een kanon naar binnen. Ja ben HSP natuurlijk ook. Maandag was hij extreem laag -mijn bloeddruk-en zaterdag/ zondag en vanmiddag een paar uur heel hoog. Nu weer erg laag. De *maan van de schorpioen* dus. Een krachtige, dat is duidelijk. Ik ga naar bed nu. Met het goede vooruitzicht dat de maan vanaf middernacht weer afzwakt. En ik morgen of overmorgen mijn leven weer kan oppakken.

  Reageer
 7. Melis

  Ah, dat verklaart een boel..! Dank wederom Isabelle, fijne dag

  Reageer

LAAT EEN REACTIE ACHTER Annuleer reactie

Ellaster
Freedom_banner_header_large

In deze Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 24 augustus 2017 door Thomas Williams bespreekt hij hoe de Cabal op frauduleuze wijze toegang probeert te krijgen tot allerlei Trusts en bankrekeningen, maar dat over het algemeen niet meer lukt. Ook wordt de zonsverduistering besproken, waarbij hele vreemde zaken aan de hand waren.

Eerste uur: 

In het eerste uur bespreekt Thomas zoals gebruikelijk allerlei geopolitieke onderwerpen zoals:

18:00   Trump laat zien dat niet hij in controle is, maar de topmilitairen. Er is als het ware een (soft) coup gepleegd.

Aanvaringen marineschepen zijn wellicht dekmantel voor goudtransport

35:00   Er zijn onzinberichten verspreid over de aanvaring van een olietanker en een marineschip. De schade komt niet overeen met het verhaal wat verkondigd wordt. Er zijn dit jaar 4 marineschepen geraakt. Het laatste incident gebeurde rond de kust van Maleisië. Thomas denkt dat er in die regio dingen gaande zijn rond de goudvoorraad.

Valse vlag in Barcelona volgt hetzelfde script

32:30   Een slachtoffer van de terreuraanslag in Barcelona heeft het 3e incident overleefd. Het gaat om Julia Monaco (26), die ook slachtoffer was bij de aanslag op de London Bridge en de aanslag in Parijs. Dit is de 3e persoon die meerdere aanslagen heeft overleefd. Er wordt steeds hetzelfde script afgespeeld.

Demonstranten op Bundy Ranch zijn vrijgesproken

38:00   Een federale jury in Las Vegas Nevada heeft 4 mannen vrijgesproken die beschuldigd werden hun wapens op de federale agenten gericht te hebben. Dit speelde tijdens het Bundy-incident in 2014 toen scherpschutters van de Cabal de boel wilden laten escaleren door op de federale agenten te schieten en de schuld in de schoenen van de demonstranten (aan de kant van de Bundy-familie) te schuiven.

Tweede uur: 

De Cabal heeft geen toegang meer tot de geldfondsen 

50:00   Het Kingdom of Manna is bijna klaar met bepaalde zaken en bepaalde rekeningen. Als gevolg daarvan probeerde men allerlei rekeningen te hacken, zoals de Federal Reserve in diverse steden, in een poging om toegang tot bepaalde fondsen te krijgen. De Cabal probeerde tevens in diverse Centrale Banken, zoals de Europese Centrale Bank, in te breken. Dat is allemaal niet gelukt, maar alle pogingen zijn wel genoteerd en opgenomen. In totaal zijn er zo’n 500-600 hack-pogingen. Men heeft tevens de details over: wie, wat en waar men in de rekeningen probeert in te breken. Deze informatie zal met de respectievelijke regeringen gedeeld worden. Het is een vorm van fraude op het hoogste niveau. Het geld behoort toe aan de mensen.

55:00   De Rothschilds hebben op de open markt geprobeerd de grondstoffen van de VS te verkopen aan China en het Midden-Oosten. Maar niemand heeft een bod gedaan. De reden is dat iedereen inmiddels op de hoogte is van de schurkachtige criminele Cabal.

Het Kingdom of Manna heeft inmiddels wereldwijd met alle regeringen gesproken en tevens gewaarschuwd wat er gaande is. Thomas hoopt dat diverse landen de individuen aan de criminele top gaan arresteren.

De Cabal is er echter wel in geslaagd om alle olie-grondstoffen van Denemarken te verkopen. Thomas waarschuwt al een aantal maanden dat er zaken in Scandinavië gaande zijn. Men heeft het echter aan een partij verkocht die niet in staat was om te betalen. De mensen die voorheen dit soort deals sloten hebben de fondsen niet meer. Ze moeten bewijzen dat ze het kapitaal werkelijk bezitten en binnen dit systeem dat ter ziele is gegaan, kunnen ze dat niet meer [1:04:55]. Ze hebben ogenschijnlijk nog veel bezit, maar alle bedrijven die ze bezitten zijn failliet, de regeringen zijn failliet, de huurlegers zijn failliet.

Het zou allemaal nog erger kunnen worden voordat het beter wordt. We naderen weer een belangrijke financiële datum op 30 september (E* Op die datum worden de begrotingen van de Amerikaanse regering gemaakt en moet geld beschikbaar gesteld worden voor alle overheidsposten.) Op die datum moeten alle schulden opgelost zijn. Dit vindt twee keer per jaar plaats, op 31 maart en 30 september.

Valse vlaggen en rassenrellen om Martial Law te forceren

1:06:00   Doordat de Rothschilds failliet zijn, probeert de Deep State het Pentagon onder druk te zetten om Martial Law te verkondigen. Daar zijn allerlei incidenten voor gecreëerd, zoals de valse vlaggen in Fergason en Charlottesville.

1:08:10   Thomas doet een oproep om het verdeel-en-heers-spelletje te temperen en je niet te laten provoceren. De culturele of religieuze verschillen of voorkeuren zijn irrelevant en niet het probleem. De scriptschrijvers van de overheidsorganisaties creëren voortdurend problem-reaction-solution-scenario’s. Trap er niet in en laat je niet verleiden tot een conflict. Ze hebben de ‘oplossing’ al op de plank liggen en deze is niet in ons voordeel.

De zonsverduistering was niet wat het leek te zijn

1:13:30   Tijdens de eclips afgelopen week werden er allerlei trucjes uitgehaald. Het eerste wat opviel was dat de lucht bedekt werd door chemtrails. Er waren dit keer 4 lagen wolken. Dat impliceert dat ze iets wilden verbergen. De vraag is: wat wilde men verbergen?

Thomas heeft, net als veel andere mensen, de maan niet gezien. Noch voor de verduistering, noch tijdens, noch erna. Dit terwijl we deze wel moeten zien toen het de zon naderde. Als het de maan niet is geweest is de hamvraag wat de zon dan wél verduisterd heeft.

Thomas deelt een paar hypotheses. Een hypothese is dat de Zwarte Zon de zon heeft verduisterd. We zijn het enige zonnestelsel met slechts één zon, terwijl er normaal twee zijn. Er zijn geruchten dat Saturnus ooit een zon was. Of de zonsverduistering is een voorbeeld van duistere objecten die in ons zonnestelsel aanwezig zijn.

Er waren andere anomalieën, zoals de schaduw die aan de verkeerde kant verscheen. Thomas observeerde ook een lichtstraal die uit de zon zichtbaar werd, toen deze voor een-vierde bedekt was. Daarnaast verscheen een donkere smalle straal. Vervolgens werd de lichte straal vanuit een andere lichtbron versterkt en de donkere straal verdween. Thomas speelt met de gedachte dat dit de zogenoemde strijd tussen het licht en het duister was, die tijdens de zonsverduistering plaatsvond. Hij denkt dat het duister toen verslagen was.

In onderstaande video kun je tevens zien dat de zon in hoog tempo verduisterd wordt, maar de ‘maan’ vanaf de volledige zonsverduistering lange tijd stil blijkt te staan, terwijl je zou verwachten dat het tempo waarbij de maan voorbij de zon trekt, gelijk zou blijven.

Derde uur: 

New Age, de Zwarte Zon en de Vril Society

1:59:30   De New Age beweging is in de 19e eeuw begonnen door Helena Blavatsky. Het is niet iets van de laatste 50 jaar. De spirituele wereld is het meest gekaapte aspect, dan wat dan ook op deze planeet.

E*: De term Zwarte Zon kan refereren naar de mystieke Centrale Zon waar Helena Blavatsky’s theosofie naar verwijst. Deze onzichtbare of opgebrande zon symboliseert een tegengestelde kracht of tegenpool. Volgens bepaalde theorieën is Saturnus de Zwarte Zon, weer andere verwijzen naar de zon binnenin de aarde. Er zijn wel talloze aanwijzingen dat de satanische criminele Cabal de Zwarte Zon vereert.

2:11:00   De Zwarte Zon is de zuster van de zon die je aan de hemel ziet staan. De sekte van de zwarte zon, de Ra-mensen, zijn gelieerd aan de kinderen met zwarte ogen en er is een relatie met de Vril Society, Thule Society, Agartha en het midden van de aarde. De Thule Society is gelinkt met de Nazi’s en de Aldebaran groep.

Volgens een bepaalde theorie bevindt zich in het centrum van de aarde een Zwarte Zon die de lagen van het binnenste van de aarde opwarmt. Deze zon produceert een energie die Vril wordt genoemd. Door deze energie van de Zwarte Zon te channelen waren mensen in staat om geweldige prestaties te behalen. Dit heeft weer te maken met de zwarte magie. Ze zijn zich ervan bewust, geloven erin en proberen het te verkrijgen. Dat is waarom Thomas steeds afraadt om je bezig te houden met channelen, omdat je geen goede entiteiten naar binnen haalt. Je haalt in het meest gunstige geval info van een AI (Artificiële Intelligentie) binnen, in het slechtste geval de meest demonische wezens.

2:21:00   Rudolph Steiner heeft het werk van Helena Blavatsky overgenomen. Blavatsky was een van de eerste leden van de Blue Brethren-groep (Blauwe Broeders). Deze beweging uit zich in het huidige tijdperk in de trollen en shills die via het internet desinfo verspreiden.

2:32:00   De Annunaki waren niet de Draco’s, het zijn een vijftal groepen wezens waarvan sommigen humanoïde waren. De Aldebaran waren hier een van.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij werd bekend als radiopresentator van de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati en een aantal buitenaardsen.

Zijn intel is niet (door mij) te verifiëren en zal tevens niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 08/24/17” on Spreaker.

Share.

About Author

Ella Ster

Comments are closed.