PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> moteklokker for menn Stjal klokker for 1,5 millioner - NRK Østfold - Lokale nyheter, TV og radioDel på FacebookDel på TwitterDel på Google+Del på epostDel på FacebookDel på TwitterDel på Google+Del på epostDel på FacebookDel på TwitterDel på Google+Del på epost wduzkrzg

Stjal klokker for 1,5 millioner - NRK Østfold - Lokale nyheter, TV og radioDel på FacebookDel på TwitterDel på Google+Del på epostDel på FacebookDel på TwitterDel på Google+Del på epostDel på FacebookDel på TwitterDel på Google+Del på epost moteklokker for menn

Stjal klokker for 1,5 millioner

Urmakere i Østfold har de siste dagene blitt utsatt for grove innbrudd. I både Sarpsborg og Moss har tyver vært på ferde med få dagers mellomrom.

For bare få dager siden ble det gjort innbrudd hos en urmaker i Moss .

Natt til onsdag var tyver på ferde i urmakerforretningen Protid i Sarpsborg sentrum.

Stjal for 1,5 millioner

Ved begge innbruddene ble det stjålet klokker for store verdier.

Eier av Protid i Sarpsborg, Morten Karlsøen, har blitt frastjålet klokker for store verdier.

- Jeg har ingen ekstakt sum på alt som har blitt stjålet, men utsalgsverdien på klokkene er nok mellom 800 000 og 1,5 millioner kroner, sier han.

Gikk etter moteklokker

Karlsøen sier det er andre gang han har tyver på besøk, og han forteller at tyvene også denne gang stakk av med de dyreste klokkene i butikken.

- De har gått rett på merker som Calvin Klein og Dolce&Gabbana, sier han oppgitt.

Ser ikke sakene i sammenheng med hverandre

Kriminalteknikere fra politiet har sikret seg spor fra butikken.

Ifølge politiet skal tyvene ha kommet seg inn i forretningen via bakgården.

- Vi ser ingen sammenheng mellom urmakertyveriene i Moss og Sarpsborg, og alle sakene kommer til å bli behandlet som enkeltsaker, sier Tore Abrahamsen, krimsjef ved Sarpsborg politistasjon.

NRK anbefaler

Megler solgte direkte til eiendomsutviklere – prisen steg nesten tre mill. på to måneder

Gjør du denne vaske­tabben når du baker?

Flere nyheter fra NRK Østfold

Superstjernen: – Ikke tatover ansiktet mitt på kroppen din

Herlovsen tilbake på landslaget mot Nederland

Bell-helikoptre satt på bakken etter nestenulykke

82-åring må i fengsel for ulovlig hummerfiske og brudd på våpenloven

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Tap for FFK

    Fredrikstad fotballklubb tapte 1-2 mot Ranheim i fotballens første divisjon. Alle de tre målene kom i siste omgang hvor begge lag scoret ett mål på straffespark og Ranheim fikk et spillemål.

  • Tap for Østfold-lagene

    Frisk Asker scoret ett mål i siste periode og vant med det 4-3 over Sparta i eliteserien i ishockey. Kongsvinger slo Stjernen 3-1.

NRK Opphavsrett NRK © 2017 Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen Nettsjef: Hildegunn Soldal

moteklokker for menn

breitling aviateur
longines ser uk
sølv ure til mænd

Merkevarer

Her kan du se et utvalg av våre produkter, varer og leverandører

Klassisk juveler kunst til henne i gull med og uten edle stener

Pan Jewelry - sølv & gullsmykker

Det handler om de små minneverdige stundene som et smykke fra oss er med å skape. En gave på konfirmasjonsdagen, et frieri, en rund dag – eller en impulsiv gave til en du bryr deg om. Hver eneste dag fremkaller våre produkter varme smil og gode følelser mellom mennesker. Små glimt fra livet som huskes, minner som aldri blekner. Vi kaller dem øyeblikk som skinner.

GULLDIA DESIGN AS

Smykkebedrift startet av Silje Holthe Lunder og Hilde M.Sporaland. Begge har lang erfaring i gullsmedbransjen. Gulldia Design ble etablert i 2014 og holder til i Arendal. Gründernes visjon er å levere helhetlige konsepter innen sølv-, gull- og diamantsmykker til utvalgte gullsmedforretninger. Helhetlige konsepter innebærer alt fra produkt, etuier og utstillingsmateriell og en tilpasset markedsføring. De utvalgte gullsmedforretningene er frittstående gullsmeder som er godt etablert i sine lokale markeder.

Schalins gifte-/forlovelsesringer

Schalins er Nordic Collections leverandør av forlovelsesringer. Ringene leveres i rosé gull, hvitt gull og gult gull. Vi tilbyr også to-fargede forlovelsesringer, og overflatene leveres i alternativene glatt, satinert, børstet og hamret. Forlovelsesringene kan graveres både utvendig og innvendig – med tekst og/eller symboler.

Huldresølv

Helnorske sølvsmykker med sjel og historie

Huldresølv er en familieeid håndverksbedrift som designer og lager sølvsmykker og draktsølv. Smykkene er inspirert av norsk tradisjon, folketro og mystikk kombinert med det internasjonale trendbildet.
Huldresølv ble etablert i 1994 av fjerde generasjons gullsmed og diplomgemmolog Elise Thiis-Evensen. Vi er stolte av å levere et helnorsk produkt – håndlaget i Telemark. Fem gullsmeder jobber fulltid med produksjon av smykkene, i lyse og flotte lokaler som er spesialdesignet for arbeidet. Resultatet er smykker med en sjel, historie og kvalitet som norske kvinner kan bære med stolthet, glede og god samvittighet – livet ut.

Nå er også femte generasjon gullsmed involvert i familiebedriften - kanskje du drar kjensel på vår modell?

Halsa - norsk design

På eige verkstad i Valle i Setesdal designer Hasla tidlause smykker basert på ein enkel, stilrein og nordisk designfilosofi. Designet er ofte inspirert av den norske naturen. Området har lange håndverkstradisjonar, som Hasla gjennom mange år har utvikla vidare og teke vare på. Hasla vart starta i 1982 av ekteparet Grete Fossen og Ørnulf Hasla. I dag er framleis Hasla ei familiebedrift, med båe døtrene i verksemda. Anne Hasla er sjefsdesigner, og Gunnhild Hasla er marknadsansvarleg.

Handverket er viktig for Hasla, og på verkstaden arbeider både unge og eldre faglærde side ved side. Ved bruk av nye og gamle teknikkar gjev dette Hasla sine smykke eit heilt unikt uttrykk. I 2009 vart Hasla kåra til årets handverksbedrift av NHO håndverk.

Hasla vart starta i 1982 av ekteparet Grete Fossen og Ørnulf Hasla. I dag er framleis Hasla ei familiebedrift, med båe døtrene i verksemda. Anne Hasla er sjefsdesigner, og Gunnhild Hasla er marknadsansvarleg.

Hasla med deira sølvsmeder kan saman med kundane sine skape eit heilt unikt smykke til livet sine store hendingar, som bryllaup, dåp, forlovelse eller fødselsdag.

Calvin Klein

Moteklokker til dame

Tissot

The plus sign in the logo symbolises the Swiss quality and reliability Tissot has shown since 1853. The watches, sold in more than 160 countries, are authentic, accessible and use special materials, advanced functionalities and meticulous design. Tissot stands by its signature, Innovators by Tradition.

Hugo Boss

The HUGO BOSS watch collection: luxurious leather watches for fashion- conscious men. High-grade stainless steel and fine leather in bold, masculine designs.

Lorus

Lorus is one of the brands made and marketed by the world famous Seiko Watch Corporation who also make Pulsar watches, Seiko watches and Seiko and Lorus clocks.

Barneklokker

Prins & Prinsesse

Her finner man smykker i gull og sølv til både jenter og gutter i alderen 0-7 år. Kolleksjonen inneholder også et stort utvalg av lekre dåpsgaver. Produktene kjennetegnes av rene og delikate linjer og skal skape varige minner for små prinser og prinsesser.

Besøk hjemmesiden prinsprinsesse.no

eller Facebok-siden www.facebook.com/PrinsPrinsesse

Pia&Per emaljesmykker til barn

Pia & Per er de tradisjonsrike barnesmykkene i sølv med glassemalje til gutter og jenter. Det velkjente og klassiske smykkedesignet er videreført gjennom flere generasjoner som sammen nye spennende modeller utgjør Pia&Per barnesmykker. Glassemaljen blandes etter gamle håndverkstradisjoner og påføres for hånd, slik at hvert enkelt smykke er unikt.

Mange små gutter og jenter får i gave til dåp eller navnedag et smykke som de bevarer og tar med seg videre i livet. Pia&Per barnesmykker står for det vakre, evige og ekte, og er et symbol på kjærligheten til de nære menneskene i livet. Smykkene er personlige og bærer med seg gode minner, glede og lykke. Mange bevarer disse smykkene som skatter fra barndommen. "Har du noe kjært, ta vare på det, for skatter er sjeldne."

Se flere smykker og dåpsgaver på www.piaogper.no eller www.pia-per.com.

Eik barn

I Norge sier vi at barn er født med sølvskje i munnen, og ski på bena.

Det er et snev av sannhet i dette uttrykket, og i de aller fleste tilfellene er den skjeen produsert av oss. Vi har holdt på siden 1954, og mener selv vi har et stort ansvar for å ivareta denne kulturarven. Det er liksom litt i den norske folkesjelen, tradisjonen og kulturen vår. Enten foreldrene velger barnedåp, navnefest eller en uhøytidelig markering hjemme med familien, er det fortsatt hyggelig med et varig minne fra denne begivenheten.Og det er her vi kommer inn i bildet bokstavelig talt. Ser du på bilder av gavebord fra navnefester og barnedåper på google, er det ikke vanskelig å finne et produkt som er laget av oss. Vi mener derfor at vi er en stolt forvalter av norsk kulturarv.

Å velge den rette gjelder både ved valg av partner og ringer.Vanskelig å finne julegaver?

Del på Facebook
Tweet på Twitter

Renate Marseth hos Bjørklund på Stortorvet hjelper deg gjerne med å finne den perfekte gaven. 

– Vi har et stort utvalg i klokker, smykker, bunadssølv og gaver – i alle prisklasser, sier Renate.

– Vi har også graveringsmaskin i butikken, noe som gir gavene et personlig preg. Mange kommer innom med kniver og smykker eller andre ting de ønsker å få gravert på.

– Vi selger rundt 50/50 av smykker og klokker, men i tillegg tilbyr vi noe ekstra her i butikken på Stortorvet – tjenester og service som kundene setter pris på.

Butikken på Stortorvet har egen graveringsmaskin.
Butikken på Stortorvet har egen graveringsmaskin.

– Vi kan polere og rense gult gull og sølvsmykker, samt bunadssølv. Vi kan foreta trykktester av klokker, og vi kan rense klokkelenker. Vi har en egen gullsmed blant de ansatte, noe som betyr at vi også kan ta små reparasjoner og serviceoppdrag i butikken på Kongsberg, forteller Renate Marseth, innehaver og daglig leder hos Bjørklund på Stortorvet.

Den perfekte julegave?
En av de viktigste gavene man kan gi et barn er skolegang, selve fundamentet fremtiden skal bygges på. Gjennom å kjøpe Bjørklunds  vennskapsarmbånd bidrar man med en gave som vil fortsette å gi – livet ut.

 

 

Du kan bruke armbåndet som en kreativ til- og fra-lapp eller som en julegave i seg selv. Gjennom å kjøpe vennskapsarmbåndet til Bjørklund bidrar du til at barn får utdanning- og en lysere fremtid. For hvert solgte armbånd bidrar du med 1 lærebok, 2 skrivebøker og blyanter.

Stortorvet er den største Bjørklund-butikken i areal, og har derfor et godt utvalg. Det er også Kongsbergs eneste kjedebutikk i denne bransjen.

– For kundene i Kongsberg er det en fordel at vi tilhører en stor kjede. Det betyr at du kan bytte eller få utført service i alle Bjørklund-butikkene i landet.

Vennskapsarmbånd, den perfekte julegaven
Vennskapsarmbånd, den perfekte julegaven

– Vi har et stort utvalg av klokker og smykker, og vareutvalget er direkte svar på hva kundene våre har fortalt at de vil ha. I tillegg er smykkene i våre butikker delvis av eget design og delvis fra anerkjente smykkedesignere over hele verden. Denne uka lanserer vi også et nytt merke, Blossom Copenhagen. Vi alene om store deler av smykkene du finner i våre butikker, sier Renate.

– Utvalget av klokker omfatter kjente kvalitetsmerker og moteklokker som: Casio, Citizen, Seiko, Club by Inex, DKNY, Gul, Smurf, Gant, Inex Time, Police, Mango Time, Skagen, Swiss Military Hanova, Triwa og Nixon.

 

 

– Nå tar vi også hull i ørene hos Bjørklund! Vi bruker en unik metode der vi tar hull i begge ørene samtidig. Det er raskere, og bedre for de minste. Systemet heter Blomdahl. Det er veldig allergivennlig, og vi har et godt utvalg av øredobber fra dem.

– For at du skal føle deg trygg er flere av de som jobber hos oss autoriserte for å lage hull i ørene, avslutter Renate Marseth.

Fra Bjørklunds nettsider:
Bjørklund ble etablert i Norge i 1992 og er en franchisekjede, som styres gjennom et profesjonelt drevet kjedekontor. Siden oppstart har Bjørklund solgt mengder av klokker og smykker til det norske markedet, og kjeden er per januar 2014 markedsledende samtidig som vi er den smykke-og klokkekjeden som vokser raskest. I over 21 år har vi hatt gleden av å skinne opp tilværelsen til nordmenn med klokker, ur, gull, sølv og diamanter til en god pris, og eventyret er på langt nær over.

Mye av vår suksess ligger i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 600 medarbeidere mot et felles mål: Å være den mest forbrukervennlige, troverdige og tilgjengelige smykke- og klokkekjeden i Norge.

DEL
Facebook
Twitter
3600.no
video