PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> longines quartz kijkt prijzen jonkers uhren,rolex airking,ChronoSwiss horloge vjspfiyl

jonkers uhren,rolex airking,ChronoSwiss horloge longines quartz kijkt prijzen

jonkers uhren,rolex airking,ChronoSwiss horloge

Rolex Daytona horloges

Rolex Daytona horloges

Rolex gmt horloges

Rolex gmt horloges

2017年9月5日星期二

Chopard Happy Sport Medium Automatic

Op Baselworld 2015 JeanRichard presenteerde twee modellen Terrascope in een nieuw formaat. Versie voor elke dag heeft een stalen romp, blauwe riem struisvogel en ruwe textuur wijzerplaat. Bovendien Zwitserse fabriek geïntroduceerd dunner en elegante uitvoeringsvorm met witte matte wijzerplaat, waarop een blauwe "zwevende" indexen, en ingelegde ring 54 diamanten en een armband, gemaakt van staal. Beide nieuwe modellen hebben een fris en modern design, die verder wordt versterkt door de geraffineerde contrast tussen de verticale matte afwerking en gepolijst.
JeanRichard-afdekking
Beide modellen werken op een frequentie van 28.000 trillingen per uur, die 38 uur gangreserve. Nieuwe interessant detail van deze innovatieve horloges van JeanRichard is ook een transparante kast rug, die aanwezig is in alle modellen van de collectie is. Het is gemaakt van saffier kristal en geeft een idee van hoe de zwarte rotor automatisch uurwerk.
JeanRichard-terrascope-39mm_60510-11-401-qb4a_watch_faece_view
jeanrichard_terrascope_39_mm_60510-11-401-qb4a_watch_face_view
JeanRichard
Bekijk meer fake watches en Rolex DateJust

2017年5月5日星期五

Mondani: 100 jaar Rolex boek en Karl Heinz Rummenigge

Ik denk dat veel mensen weten dat de voormalige Duitse voetbalstat Karl Heinz Rummenigge van vintage Rolex houdt. Hij schreef dit als een aanbeveling voor het Editore Mondani boek "100 jaar Rolex".
U kunt het boek direct van mij via de bovenstaande email bestellen . Ik verzend snel binnen de Duitstalige landen. Andere landen duurt langer en u kunt beter worden geadviseerd om direct van Editore Mondani te bestellen, als de snelheid van groot belang is.Bekijk meer horloges replica en Rolex Daytona

2017年4月25日星期二

Een Panda op een Thunderbolt MB & F HM4 Only Watch Veiling


Hij zit nu in een rolstoel en kijkt Todd en Jack rond een voetbalbal. Lachen een beetje als de bal voor ongeveer honderdste keer de dag in mevrouw Nell's roostuin springt, en mevrouw Nell komt weer uit en schreeuwt. De lucht is de perfecte blauwe, en de zon geeft net de juiste hoeveelheid warmte ... en hij, Sam, is binnen.
'Sam, ik zal je een beetje buitenshuis wielen, gewoon om wat zon te vangen', vroeg zijn moeder, pijn en zorgde naakt in haar ogen.
'Nee, ik ben goed', hij liep op een warme zomerdag wanhopig te zijn als elk ander kind, want hij wilde wanhopig opnieuw lopen.
'Hey Sam!' Todd schreeuwt, en loopt ... rijdt naar het raam. Sam sluit de blinds snel. Sam hoort zijn moeder te zeggen: 'Todd, misschien nog een dag oke.'

De kamer is cool en Sam, met zijn gevulde Panda kleedend, sluit zijn ogen. Op een moment is hij niet meer "Sam vast in een rolstoel in het huis op een geweldige dag Sam". Hij is Sam "Meester van de Thunderbolt met Panda Second in Command." Panda en Sam klimmen in de stoel tussen de krachtige turbine motoren en hij houdt de heerschappijen vast. De Thunderbolt brengt tot leven, en hij Sam, 'Master of the Thunderbolt met Panda Second in Command' begint te stijgen. De Thunderbolt plummet over open velden, huizen, steden, steden veranderen alles in een kleurrijke vervaging, mensen houden aan hoeden opzoeken, maar alles wat ze zien is de zon glinsterend op een klein stukje metaal. De wind zwaait in zijn haar en de puffer van de panda's. Sam draait zich naar Panda en schreeuwt over de vurige diner van de motoren: 'Het is tijd Panda! Het is zijn tijd!' Sam wijst de Thunderbolt naar de sterrenstelsels gevuld met planeten om te ontdekken en kometen te racen.

De verbeelding van een kind zo vrij van de beperkingen van lichamelijke kwalen, en perfect vertegenwoordigd door MB & F HM4 (Horologische Machine 4) Thunderbolt Timepiece. Een Panda, die tijdens een ziekte van een kind een bedlidgenoot vertegenwoordigt, bovenop een vliegende machine. De Thunderbolt is de bijdrage van MB & F aan de Only Watch Auction in Monaco deze september wordt opgeveild door Antiquorium om het onderzoek van Duchenne Spierdystrofie te bevoordelen. (Een verschrikkelijke verzwakkende genetische ziekte die in de vroege kindertijd voorkomt, veroorzaakt uitgebreide spierdegeneratie.)
De Thunderbolt is een indrukwekkende horologische machine die door de horologische genie Maximilian Büsser is gecreëerd met veel ongebreidelde creativiteit in samenwerking met de Chinese kunstenaar Huang Hankang in Parijs. Hij schilderde de Panda astride the Thunderbolt, die de referentie voor de HM4 Only Watch diende. Het schilderij gaat vergezeld van het horloge dat aan de hoogste bieder is verkocht.
Bekijk meer horloges replica en Rolex Milgauss

2017年2月21日星期二

HET IS INGEWIKKELD: DRIE ICONISCHE VINTAGE CHRONOGRAFEN, DAT ZELFS TOT OP DE DAG COMMAND RESPECT, MAAR ZIJN ZE NOG STEEDS WAARDIG? (RELOADED)

Drie Iconische Vintage chronografen : Vandaag nemen we een terugblik op onze allereerste aflevering van onze Het is ingewikkeld Series, waarin drie zwaargewicht iconische chrongraphs voorzien
Er zijn veel vintage chronografen die er zijn, maar ik zou een gok dat als je had om na te denken over de meest iconische chronografen, degenen die meer dan waarschijnlijk voor de geest zou komen zijn gevaar: een Breitling Navitimer, een Omega Speedmaster en een Rolex Daytona? Ja, er zijn anderen die je zou kunnen gooien in de mix, maar als je na te denken over de drie die ik heb net gezegd, over hun levensduur zijn ze min of meer (wat minder dan anderen) ongewijzigd in uiterlijk en zoals gezegd - Iconic! Ik denk dat vooral met betrekking tot uurwerken met complicaties chronografen zijn tot daar met de wil van eeuwigdurende kalenders en minuten repeaters. Echter, chronografen hebben een meer handige dag-tot-dag-functie (om niet te zeggen de andere complicaties niet) en laten we eerlijk zijn, ze zien er ronduit cool. Vandaag op BEXSONN zullen we kijken naar de manier waarop de Navitimer, Speedmaster en Daytona werd iconische en ook kijken naar de vraag of ze nog steeds waardig van hun status?

BREITLING Navitimer

iconische vintage chronografen
Het verhaal van de eerste Navitimers zijn gehuld in mysterie en zelfs een beetje van controverse. Je ziet het probleem is, niemand weet precies voor bepaalde het volledige verhaal, of als ze dat doen ze nog niet over gesproken. De documenten van Breitling in Grenchen, Zwitserland onvolledig zijn, dus om het verhaal van de beroemdste Breitling vertellen op zich gaat speurwerk en tot op zekere hoogte speculatie; zelfs de meest vooraanstaande experts ter wereld op vintage Breitling kan niet eens worden over alle details. Wat wel zeker is dat na het grote succes van de Chronomat, 's werelds eerste rekenliniaal chronograaf uitgebracht in het begin van de jaren 1940, bleek van onschatbare waarde te zijn als het de piloot in staat om snelheid, afstand en het brandstofverbruik berekeningen te maken.
_DSC2629
De naam 'Navitimer' is eigenlijk een combinatie van de woorden Navigation en timer, omdat het horloge oorspronkelijk werd ontwikkeld als een navigatie-horloge voor piloten, die de rekenliniaal kon gebruiken om de resterende afstanden te berekenen, brandstofverbruik etc. Dus Breitling in samenwerking met AOPA (Aircraft Owners & Pilots Association) maakte een tweede rekenliniaal chronograaf en bracht het op een gegeven moment tussen 1952 (die door Breitling wordt beweerd) en 1954 (waarvan wordt aangenomen dat de juiste periode van de release volgens Breitling deskundigen). En op die manier de eerste Navitimer werd geboren met officiële vleugel logo AOPA's weergegeven op de wijzerplaat. Het ding is, de echte start van de productie van de Navitimer zal een mysterie als veel van de vroege platen Breitling werden verloren blijven.
_DSC2630
Het model dat we zijn op zoek naar hier is in feite een 1955 806 Navitimer die net als de Daytona hebben we voor u hieronder is uitgerust met de veelgeprezen chronograaf werkpaard Valjoux 72. Maar wat is heel interessant, is dat afhankelijk van hoe u op zoek bent naar het, de Navitimers dat met een Valjoux 72 beweging kwam - door deskundigen zijn eigenlijk beschouwd als de eerste Navitimers zijn welke datum tussen 1954-1955, maar ook zij geloven dat de 1953 Navitimers eigenlijk dateren uit circa 1960. Dus in wezen hier je eigenlijk kon zeggen dat we kijken naar een van de eerste Navitimers en het is om deze reden dat de Valjoux 72 806's zijn inderdaad meer gewild bij verzamelaars over de hele wereld.
_DSC2662Algemeen kan worden gezegd dat de Navitimer met 3 sub wijzerplaten werd in vier versies / generaties gevat in een kleine kast. Maar ik denk dat het wat je zou kunnen concluderen, is dat de Navitimer werkelijk kreeg zijn bekendheid als gevolg van hoe nuttig het was om piloten tijdens hun hour (s) van nood en waarschijnlijk in mindere mate de Navitimer Cosomonaute dat Scott Carpenter begeleid op de 1962 Aurora 7 ruimtevlucht. De Navitimer serieus zetten Breitling op de wereldkaart en het is tot op heden de meest bekende horloge Breitling ooit hebben geproduceerd en het is zeer onwaarschijnlijk dat het ooit zal worden overschaduwd door een andere uurwerk uit hun assortiment. Wat zou gezegd uurwerk kosten nu? Voor een voorbeeld van de Breitling Navitimer ref. 806 'AOPA' zoals hierboven iets van getoonde 10.000 £ - £ 12,000 .

Omega Speedmaster

_DSC2647
De geschiedenis van de Omega Speedmaster van de drie horloges we hier over praten heeft waarschijnlijk de meest interessante verhaal van de partij. The Original Speedmaster ref. CK2915 was eigenlijk bedoeld als een horloge voor raceauto's, sporters en ingenieurs die een chronograaf, die nogal ironisch op zichzelf omdat het beroemd werd om redenen die niets te maken met asfalt, sport of zelfs voor die kwestie niets te hebben die nodig zijn doen met de aarde.Wanneer ontworpen door Claude Bailod bij Omega en ontwikkeld door Pierre Moinat en zijn team, ik ben vrij zeker dat ze nooit zou hebben van de impact dit polshorloge zou hebben geraden en het is cult volgende.
_DSC2650
Zoals u wellicht weet is de Speedmaster de bijnaam 'Moonwatch' maar dit was pas enkele staaltjes had eerst bereikt. Ik denk dat het ding dat je moet kijken naar de eerste is wat er werkelijk gebeurde in 1962, toen Walter Schirra droeg zijn Speedmaster CK2998 tijdens de Sigma 7 vlucht - die in feite is de 2 egeneratie Speedmaster - voordat het de officiële keuze door de NASA werd. Nu, er is gezegd dat de NASA testte verschillende horloges, maar het feit is dat ze pas echt getest 5: een Bulova, een Longines-Wittnauer, een Rolex, en een Waltham en natuurlijk een Omega. Op dit punt dat u hoeft geen genie te zijn om te bepalen welke horloge NASA ervoor gekozen om de Apollo 11 astronauten naar de maan te begeleiden. Het was op dit punt dat de Speedmaster bekend zou zijn om veel als de 'Moonwatch'. Het was eigenlijk de verwijzing 105,012 en 145,012, die werden gebruikt door de Apollo 11 astronauten en deze verwijzingen worden beschouwd als de ware 'Moonwatches' en had het woord 'Professional' gedrukt op de wijzerplaat. Echter, in kleine aantallen de verwijzing 105,003 had ook het woord 'Professional' gedrukt op de wijzerplaat waardoor het nogal een zeldzame vondst.
_DSC2664
Beating weg in alle hierboven genoemde referenties was de beroemde Lemania 2310, of zoals Omega noemde het kaliber 321, die gebruik gemaakt van een veel gewilde kolom wiel chronograaf mechanisme. De Omega u ziet in de beelden is eigenlijk een verwijzing 145,022-69 ST en dit maakt gebruik van het kaliber 861 beweging, die een shuttle cam chronograaf mechanisme dat is een beetje minder gewild, maar voor Omega deze manier konden ze de Speedmaster produceren in veel grotere gebruikt en economische cijfers. Van de drie chronografen we hier vandaag, de Speedmaster is waarschijnlijk de meest betaalbare, tenzij je begint te verdiepen in de wereld van de pre-moon Speedies. Een verwijzing 145,022, zal variëren in prijs een beetje afhankelijk van het jaar, maar verwacht te betalen ergens tussen £ 1.800 en £ 3.000

Rolex Daytona

_DSC26442
Waarschijnlijk de meest bekende van de drie chronografen in dit artikel, of op gelijke voet met de Speedmaster, de Rolex Daytona wordt aanbeden door velen voor onbekende redenen, maar hield ook door velen voor zeer goede redenen.Het werd gelanceerd in 1963 als de vlakte Cosmograph Ref. 6239, hoewel sommige mensen de neiging om dat feit en eigenlijk de groep het in de chronograaf gedeelte Rolex ontslaan. Net als de Speedmaster werd de Daytona ook geïnspireerd door de autosport en de oorspronkelijke naam van de Daytona was eigenlijk 'Le Mans' maar uiteraard deze naam niet plakken. Wanneer de Cosmograph zijn weg over de vijver, Rolex USA verzocht Daytona worden ingeschreven op de wijzerplaat voor de Amerikaanse markt modellen Rolex was de officiële sponsor van de 24-uurs race op Daytona. Echter, deze naamswijziging niet volledig plaatsvinden tot 1964. Elke winnaar van de slopende 24-uurs race is sindsdien gepresenteerd met een van de horloges als onderdeel van de prijs.
_DSC2645
Nu, de Rolex Daytona is ongetwijfeld de meest collectible sporthorloge in het bestaan en is nog steeds de meest populaire chronograaf in de wereld (bevestigd door mijn vrienden over ten Chronolytics.ch ), maar als het gaat om vintage Daytonas er iets is net dat extra beetje bijzonder over hen. Zoals gezegd de 6239 was de eerste Daytona, dat werd geïntroduceerd en net als de Speedmaster, het ook droeg een tachymeter bezel. Hoewel door de vroege jaren kleine aanpassingen werden gedaan om deze en er waren een paar variaties wijzerplaat ook. Beating weg in het hart van deze vroege Daytonas, was de beruchte Valjoux 72 ( dezelfde beweging die we hierboven vermeld dat werd gebruikt in de Navitimer ) - die de naam van de Rolex 72B.
_DSC2623
De volgende grote verandering kwam een ​​jaar later in 1965. U ziet, heeft Rolex zich trots op het hebben van waterbestendige horloge gevallen, bij wijze van een polshorloge die niet volledig verdient hun 'Oyster' inscriptie op de wijzerplaat was gewoon wasn ' t helemaal gelijk, dus weg waren de pomp chronograaf pushers en kwam de nieuwe schroeven-down pushers - deze referentie bekend zou worden als de 6240 en nu ontblootte de 'Oyster' inscriptie.
_DSC2660
Maar ik denk dat, waar Daytonas beginnen interessant en ook heel dom op hetzelfde moment (te krijgen met betrekking tot de prijs ) zijn in de zogenaamde 'Exotic Dial' aka 'Paul Newman' tijdperk. U ziet, deze Daytonas bent wat je 'iconische' zou noemen en dat is gewoon omdat toen Paul Newman werd afgebeeld op de voorkant van een Italiaans tijdschrift dragen van een 6239 exotische wijzerplaat Daytona, dat was het; een iconische figuur het dragen van dit horloge betekende dat je moest een te hebben. De Daytona zie je op deze foto's is een 1980 referentie 6263 'Big Red' met Bakeliet bezel en al hoewel het dezelfde betekenis of waarde van de exotische wijzerplaat (niet mag uitvoerenfoto hieronder ) of begin 6239 is het is geenszins een mindere Daytona , nog steeds commandant nogal een behoorlijk prijskaartje tussen 20.000 £ - £ 25,000 .
_DSC3605
Afbeelding genomen voor deze maanden komende Horloges van Knightsbridge september veiling

Zijn ze nog steeds ICONIC?

Ik kon gewoon gebruik maken van een woord om die vraag te beantwoorden;Ja! Maar dat zou te gemakkelijk zijn. Uiteraard zijn deze drie horloges zijn nog steeds iconisch en zal dat altijd blijven, maar ik denk dat de echte vraag hier is zijn ze nog steeds waardig? Voor mij persoonlijk zijn ze nog steeds en zoals gezegd ze hebben gegroeid in omvang, maar dit is te wijten aan voortdurende verfijning: de Breitling ging van handmatige wond automatisch en nam ook de Daytona ( voor meer voor de hand liggende redenen ), werd de Daytona ontwerp bijgewerkt in 1988 tot en met hoe het eruit ziet nu en voor de eerste keer in 2000 ontving een in-house beweging. De Speedmaster Professional heeft echter nog steeds een handmatige wond beweging (behield die ik zeker zal iedereen het eens is in overeenstemming met de oorspronkelijke Moonwatch ), de Speedmaster ref. 145,022 was eigenlijk in 1978 opnieuw gecertificeerd voor de Shuttle missie, dus het is nog steeds beschouwd als het horloge voor EVA.Maar zie je, sommigen beweren dat deze merken blijven hameren op over deze gebeurtenissen uit het verleden die hen iconische gedaan, maar ik zeg waarom niet? Ze hebben hun plaats gecementeerd in het horloge markt voor een reden en weet je wat, zo nu en dan als er een nieuw horloge verzamelaar komt langs, ik denk dat het alleen maar goed dat ze weten waarom deze iconische drie, zijn, goed - iconische.
Bekijk meer replica horloge en Rolex Masterpiece

longines quartz kijkt prijzen

longines relojes para mujeres
дамы швейцарские часы
hublot big bang en céramique
ウブリロッテ

Longines Conquest nieuw

" Longines Conquest Sport Longines Conquest Sport 1.950  Verkoper van Hell Juweliers   NL Longines Conquest - NEW - with box and papers Listprice €... Longines Conquest - NEW - with box and papers Listprice €... 950  Verkoper Watchdeals
5,0 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 28"> 54 NL Longines Conquest Quartz Diamonds Mother of Pearl Dial 29,5mm R Longines Conquest Quartz Diamonds Mother of Pearl Dial 29,5mm R 1.739  Verkoper Plus Watch - Luxury Watches
4,8 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 245"> 2140 IT Longines Conquest 1/100Th Roland Garros Longines Conquest 1/100Th Roland Garros 1.160  Gratis verzending Verkoper WatchesofMayfair.com
4,8 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 22"> 193 UK Longines OR. CONQUEST CH QTZ. 36MM Longines OR. CONQUEST CH QTZ. 36MM 919  Verkoper Fabel GmbH
4,7 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 41"> 117 DE Longines Conquest Stainless Steel Black Automatic L3.742.4.56.6 Longines Conquest Stainless Steel Black Automatic L3.742.4.56.6 831  Verkoper VIP WATCH & JEWELLERY
4,3 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 8"> 17 HK Longines Conquest Diamonds Automatic Ladies Watch Longines Conquest Diamonds Automatic Ladies Watch 2.550  Verkoper Swiss Elevate GmbH - HarveyStore.com
4,8 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 126"> 522 CH Longines Conquest Ref. L38014566/L3.801.4.56.6 Longines Conquest Ref. L38014566/L3.801.4.56.6 1.500  Verkoper WINGOO WATCHES
4,6 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 78"> 214 IT Longines Conquest Longines Conquest 600  Gratis verzending Verkoper Istock LTD
4,8 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 7"> 24 LV Longines Conquest Lady Diamant NEU Longines Conquest Lady Diamant NEU 2.800  Verkoper Juwelier Wieser
4,8 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 4"> 22 DE Longines Conquest 30 Quartz MOP Dial Longines Conquest 30 Quartz MOP Dial 1.279  Gratis verzending Verkoper Montredo GmbH
4,7 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 22"> 119 DE Longines Conquest Automatic 41mm Longines Conquest Automatic 41mm 1.149  Verkoper Plus Watch - Luxury Watches
4,8 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 245"> 2140 IT Longines Conquest Longines Conquest 1.510  Gratis verzending Verkoper WatchesofMayfair.com
4,8 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 22"> 193 UK Longines Conquest Longines Conquest 1.070  Verkoper Fabel GmbH
4,7 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 41"> 117 DE Longines Conquest Stainless Steel Black Automatic L3.742.3.56.7 Longines Conquest Stainless Steel Black Automatic L3.742.3.56.7 940  Verkoper VIP WATCH & JEWELLERY
4,3 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 8"> 17 HK Longines Men's L36604765 Conquest Chronograph Watch Longines Men's L36604765 Conquest Chronograph Watch 795  Verkoper Swiss Elevate GmbH - HarveyStore.com
4,8 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 126"> 522 CH Longines Conquest Quartz Chronograph Ref. L37024766/L3.702.4.76.6 Longines Conquest Quartz Chronograph Ref. L37024766/L3.702.4.76.6 1.180  Verkoper WINGOO WATCHES
4,6 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 78"> 214 IT Longines Conquest 1/100th St. Moritz Longines Conquest 1/100th St. Moritz 1.000  Verkoper LUX-Timepieces GmbH
4,8 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 43"> 113 DE Longines Conquest Lady Stahl-Ceramic NEU Longines Conquest Lady Stahl-Ceramic NEU 1.380  Verkoper Juwelier Wieser
4,8 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 4"> 22 DE Longines Conquest 41 Chronograph Steel Longines Conquest 41 Chronograph Steel 919  Gratis verzending Verkoper Montredo GmbH
4,7 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 22"> 119 DE Longines Conquest Automatic 44mm L38014966 Longines Conquest Automatic 44mm L38014966 1.429  Verkoper Plus Watch - Luxury Watches
4,8 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 245"> 2140 IT Longines Conquest 44 mm Chronograph Longines Conquest 44 mm Chronograph 1.050  Gratis verzending Verkoper WatchesofMayfair.com
4,8 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 22"> 193 UK Longines Conquest Longines Conquest 590  Verkoper Fabel GmbH
4,7 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 41"> 117 DE Longines Ungetragene Conquest Automatik Chrono Column-Wheel 41mm Longines Ungetragene Conquest Automatik Chrono Column-Wheel 41mm 1.920  Verkoper Patrick Fischer Uhren- und Schmuckaufbereitungen/ Second-Hand Watches/ Pre-Owned Watches
5,0 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 7"> 16 DE Longines Conquest Quartz Chronograph Men's Watch Longines Conquest Quartz Chronograph Men's Watch 1.165  Verkoper Swiss Elevate GmbH - HarveyStore.com
4,8 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 126"> 522 CH Longines Conquest Automatic Chronograph Ref. L36974566 Longines Conquest Automatic Chronograph Ref. L36974566 2.150  Verkoper WINGOO WATCHES
4,6 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 78"> 214 IT Longines Conquest Blue Chronograph L37024966 Longines Conquest Blue Chronograph L37024966 852  Verkoper E.D. Marshall Jewelers Inc
4,7 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 5"> 5 US Longines Conquest 1/100th Roland Garros L37004796 Longines Conquest 1/100th Roland Garros L37004796 942  Gratis verzending Verkoper luxuryfreeshop
4,9 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 6"> 38 US Longines Conquest 30 Automatic Lady Longines Conquest 30 Automatic Lady 919  Verkoper Montredo GmbH
4,7 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 22"> 119 DE Longines Conquest 44mm Longines Conquest 44mm 1.449  Verkoper Plus Watch - Luxury Watches
4,8 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 245"> 2140 IT Longines Conquest Longines Conquest 540  Gratis verzending Verkoper WatchesofMayfair.com
4,8 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 22"> 193 UK Longines OR.CONQUEST MM43 ACC/ACC Longines OR.CONQUEST MM43 ACC/ACC 890  Verkoper Fabel GmbH
4,7 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 41"> 117 DE Longines 39 mm Automatik Blue Dial Longines 39 mm Automatik Blue Dial 940  Gratis verzending Verkoper Uhrenatelier Bruchsal
4,9 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 19"> 78 DE Longines Men's L36974966 Conquest Chronograph Watch Longines Men's L36974966 Conquest Chronograph Watch 1.790  Verkoper Swiss Elevate GmbH - HarveyStore.com
4,8 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 126"> 522 CH Longines Conquest Quartz Ref. L32774576/L3.277.4.57.6 Longines Conquest Quartz Ref. L32774576/L3.277.4.57.6 815  Verkoper WINGOO WATCHES
4,6 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 78"> 214 IT Longines Conquest Longines Conquest 526  Verkoper MyWatch Sweden AB 12 SE Longines Conquest Quartz Chronograph 41mm Men's Watch ... Longines Conquest Quartz Chronograph 41mm Men's Watch ... 774  Verkoper luxuryfreeshop
4,9 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 6"> 38 US Longines Conquest 41 Automatic Chronograph Rubber Longines Conquest 41 Automatic Chronograph Rubber 2.509  Verkoper Montredo GmbH
4,7 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 22"> 119 DE Longines Conquest 41mm Quartz Black Dial T Longines Conquest 41mm Quartz Black Dial T 569  Verkoper Plus Watch - Luxury Watches
4,8 van 5 sterren
Aantal beoordelingen: 245"> 2140 IT Longines Conquest Automatic Chronograph