PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> galaktinen 41 Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä: Turun terroriteko oli sisäministeriön tilaama mittatilaustyö txglelec

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä: Turun terroriteko oli sisäministeriön tilaama mittatilaustyö galaktinen 41

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä


keskiviikkona, elokuuta 23, 2017

Turun terroriteko oli sisäministeriön tilaama mittatilaustyö


Teksti: Teemu Vehkala

Turun viime viikolla tehty terroriteko, jossa marokkolaismiehet puukottivat hengiltä 2 naista oli sisäministeriön tilaama mittatilaustyö. Koska tiedustelulaki oli saatava läpi keinolla millä hyvänsä.

Pansion vastaanottokeskuksessa nimittäin henkilökunta kiinnitti jo aiemmin huomiota pääepäillyn puukottajan käyttäytymiseen. Kun hänellä oli tapana kuunnella puhelimestaan Islamilaisia radikaalisaarnoja.

Hän puhui suomalaisista vääräuskoisina (kuffar) ja kyseli muilta neuvoja, että miten Isisiin voisi liittyä.

Yhdelle vastaanottokeskuksssa asuvalle hän oli kertonut tappanensa jo yhden henkilön asuessaan marokossa. Mutta hänellä oli tapana myös Suomessa kiivastuessaan lähetellä henkilöille tappouhkauksia. 

Nämä saivat Pansion vastaanottokeskuksen henkilökunnan ottamaan yhteyttä poliisiin, josta tämä tieto ohjattiin SUPO:lle alkuvuodesta. Mutta SUPO ei nähnyt näissä tiedoissa mitään terroriuhkaan viittaavaa, Joten tämän vuoksi Turun puukottaja jätettiin kokonaan pois potentiaalisten Suomessa oleskelevien terroristien poliisin seurantalistalta.


Pääepäillyllä oli tatuointeja joita hän yritti peittää pitkähihaisella paidalla, joka on muutenkin hyvin epätavallista islamilaisilla miehillä. 


Siitä Suomen toimittajat eivät kuitenkaan kertoneet, että mikä tatuointi tällä pääepäillyllä oli kehossaan. Koska se oli Craftin ammattisotilaiden korvamerkki.

Marokossa heitä on koulutettu viime vuosina yhä enemmän mm. Mossadin toimesta ja juuri näitä miehiä käytetään länsimaissa organisoiduissa terrori-iskuissa päätekijöinä.


Kuka suojelee suomalaisia ISIS prikaatilta ? 

Suomen vastaanottokeskuksista on jo yli 2000 paperitonta ja laitonta maahantunkeutujaa kadonnut. 

He ovat tätä ISIS taistelijoiden ryhmää, jotka tulivat 2 vuotta sitten tänne tekeytyen turvapaikanhakijoiksi. Heistä vielä lähes jokainen yli kolmekymmentävuotiaskin valehteli olevansa vain 17 vuotias, jota saisi paljon helpommin täällä oleskeluluvan.

Mikäli tämä nyt maan alle kadonnut ISIS prikaati päätetäänkin aseistaa raskailla aseilla ja heidät päästetään murhaamaan suomalaiskaupunkien ihmisiä. Niin luuletteko että joku liikkuva poliisi pystyy enää torjumaan enää tällaista sisäistä uhkaa ? 

Mikäli tällainen laajempi konflikti sattuisi, niin siitä olisi seurausta koko maan sisäisen turvallistilanteen luisumista aina sisällissotaan.

Tämä tietäisi myös sitä, että kaikki kansalaisoikeudet murenisivat tuon poikkeustilan myötä ja Suomen hallinto aloittaisi myös tämän varjolla riisumaan suomalaisten oikeusturvaa sekä sananvapaudellisia oikeuksia.

Sisäministeriö tilasi Turun joukkomurhan mittatilaustyönä ja tämän takana oli aina Marokkoon asti kulkevat yhteydet, jossa nämä Jihadistit saavat Craftilta (ent. Blackwater) koulutuksensa Mossadin alaisuudessa.

Suomen sisäministeriö lähetti myös pari kolme vuotta sitten salaisen kyselyn jokaiseen hautaustoimistoon. Siinä kysyttiin ja selvitettiin sitä, että paljonko näistä Suomen hautaustoimistoista löytyy yhteensä hauta-arkkuja. Joten tämä kertoo jo sen, että tuolloin jo sisäministeriö valmisteli laajempaa kansanmurhaa täällä Suomessa johon tiettävästi nämä lähi-idästä tänne tuodut ISIS terroristit aiotaan lanseerata.

Ottaen vielä huomioon Suomen synkän historian 1917-1918 verisestä sisällissodasta, jolloin silloinen rikas suomenruotsalainen eliitti toi aina Saksasta asti itselleen yksityisen armeijan murhaamaan suomalaisia. 

He yrittivät tuolloin tehdä kaikkensa sen eteen, ettei Suomesta olisi tullut vapaa ja itsenäinen. Koska tänne oli määrä tulla valtaan Saksalainen kuningas ja kaikki valta siirtyä Saksan alaisuuteen.

Tätä ei kuitenkaan käynyt, koska Saksa hävisi lopulta I-maailmansodan. 

Tämä katkeroitti tätä rikasta suomenruotsalaista eliittiä todella paljon ja nämä rikkaat fasistisuvut ovat noista ajoista lähtien syvästi vihanneet Suomen valtion itsenäisyyttä. 

Mutta tultaessa jo näihin aikoihin jolloin Suomen itsenäisyys ajettiin EU:n armoille. Niin tässä Euroopan unionin kommunistisessa valtajärjestelmässä ei enää Suomella ole tätä entistä itsenäisyyttään. Mutta tämä seuraava askel on jo sitten Saksan johtaman liittovaltion perustaminen, johon Suomi ollaan jo kenraalien johdolla luvattu liittyä kansalaisilta kysymättä.

Joten mitä todennäköisimmin tämä ISIS prikaatillinen terroristeja tuotiin tänne Suomeen näiden samojen fasistisukujen toimesta, jotka tänne toivat 1917-1918 vuosina Saksan jääkärit omaksi suojeluskunnakseen tappamaan suomalaisia.

Sillä nämä rikkaat fasistisuvut eivät ole mitään isänmaallisia, koska he ovat aina kumartaneet vain Saksaan päin.

Suomen alkuperäisväestön he näkevät liian vaaralliseksi heille, koska heiltä löytyy vieläkin tätä kansallisidentiteettiä puolustavaa asennetta. Joka on sitten murskattava haittamaahanmuutolla sekä tuoda sen varjolla myös tänne näitä lähi-idästä tuotuja sotarikollisia ISIS taistelijoineen.

Ja valitettavasti Suomen tämän hetkinen sisäministeriö edustaa näiden samojen rikkaiden fasistisukujen rajat auki politiikkaa. Joka tukee samalla ISIS terrorismia Suomessa. Vaikka esittää julkisuudessa tekevänsä sille jotain. 

Mutta sisäministeriö ei tee tämän varjolla kuin vain kiristä lisää Suomen kansalaisten perusoikeuksia vähentäviä lakeja, joihin tämä tiedustelulaki nyt Turun tapauksen osalta kuuluu.

Sisäministeri Paula Risikko sekä hänen edeltäjänsä Petteri Orpo ovat täydellisesti epäonnistuneet työssään ja Risikko kuuluisi erottaa välittömästi virastaan tämän Turun tapauksen johdosta. 

Mutta koska sisäministeriö odotti tällaisen terroriteon toteutumista, jotta tämä tiedustelulaki saataisiin vietyä keinolla millä hyvänsä läpi. Tästähän pääministeri Juha Sipilä oikein toivoi tämän tiedustelulain menevän pikaisella ja poikkeuksellisen nopealla aikatautulla lävitse. Joten tämä hallitushan on sitten kansanmurhaajia täynnä, jos Turun joukkomurhalla saatiin tämä tiedustelulaki läpi.


Sisäministeriö valmistautuu jo hybridisotaan ? 

Tämä pari kolme vuotta sitten kaikkiin Suomen hautaustoimistoihin lähetetty salainen sisäministeriön kysely liittyy mitä todennäköisimmin tähän Suomen hallinnon haluamaan hybridisotaan. Joka olisi toteutuessaan mitä tod. juuri paperittomien ja maan alle vastaanottokeskuksista kadonneiden ISIS terroristien sekä Suomen armeijasta värvättyjen erikoisjoukkojen välinen hybridisota.

Tällainen skenaario tulisi olemaan äärimmäisen vaarallinen Suomalaisia kohtaan, koska silloin näitä aseellisia joukkomurhia saattaisi tapahtua ISIS taistelijoiden johdosta lähes viikottain eri puolilla Suomea. Kun Suomen ostoskeskuksissa ei ole kuin vasta viime viikonlopusta lähtien nähty konepistoolein varustettuja poliiseja.

Mutta Suomen poliisin kapasiteetti ei riitä siihen, että poliisin erikoisjoukoista koostuva Karhu-ryhmä lähetettäisiin jokaiseen Suomen suurempaan kauppakeskukseen pitämään yllä julkista turvallisuutta.

Joten jos tällainen hybridisota syttyisi Suomen sisällä ISIS prikaatin ja Suomen armeijan välillä. Niin siitä saattaisi tulla todella veristä ja pahaa jälkeä mm. siviiliuhrien osalta. Jota tosiaankin nämä Suomen samat pahat fasistisuvut haluavat saada täällä aikaan. Jota he myös 1918 sisällissodan aikana saivat täällä aikaan.

Wall Streetillä vaikuttavat rahanpesupankit taas näkevät tämän hybridisodan keinona päästä stabiloimaan nämä EU-maat, joiden sisällä vaikuttaa vielä vahvat pyrkimykset päästä ulos EU:sta.

Mutta koska Suomella nyt vaan sattuu meistä Euroopan maista olemaan eniten yhteistä rajalinjaa Venäjän kanssa. Niin tästä sillanpääasemasta NATO ja Saksan armeija ei siksi suostu luopumaan mistään hinnasta.

Joten jo senkin vuoksi tämä ISIS taistelijoiden reservi täällä saattaa liittyä tähän asiaan varsin olennaisesti.

En tarkoita sitä, että nämä hullut NATO:n kenraalit saisivat ISIS jihadisteista tulivoimaa Venäjää vastaan. 

Sillä kyllä nämä ISIS terroristit on tänne Suomeen solutettu ihan vain sen verukkeella, että sisäminsteriö voisi näiden terrori-iskujen varjolla viedä meiltä kaikilta suomalaisilta meille kuuluvat perusoikeudet pois.

Mutta vaikka olemme jo siirtyneet maana tuohon ISIS terrorismin aikaan. Niin pelolle ei silti pidä antaa yliotetta. Koska muuten taas annat näille korruptoituneille ja kieroille vallanpitäjille henkisen yliotteen.

Suomen lehdistökin on tällä hetkellä lähes pakotettu syöttämään Turun tapaukseen liittyvää propagandaa kellon ympäri, jotta suomalaiset saadaan pysymään tässä valtaeliitin haluamassa pelon ilmapiirissä. 

Tässä pelon ilmapiirissä on hyvin helppo hallita suuria ihmismassoja.

Joten mikäli vaan pystyt olemaan neutraali näiden aikojen keskellä niin sen parempi. Mutta vieläkin parempi juttu on se, että jos kykenet kertomaan totuuden näiden aikojen keskellä. Sillä totuus se vasta onkin tälle jos kädet veressä olevalle sisäministeriöllekin täyttä myrkkyä.


Ilja Janitskinkin mm. istuu tällä hetkellä syyttömänä Andorran vankilassa tämän vuoksi, koska hän ei suostunut hiljenemään edes lahjonnalla jota demarit hänelle yritti vuosia sitten.

Joten onko totuuden kertominen sellainen asia, että sen vuoksi voisi joutua jopa vankilaan tai mielisairaalaan pakkohoitoon poliittisista syistä ?

Ilja tapauksessa vielä häntä olisi voitu kuulustella internet-yhteyden välityksellä, mutta se ei käynyt Pasilan poliisille. Mutta taas tämän Turun puukottajan kohdalla tuo vangitsemisoikeudenkäynti pystyttiin pitämään internet-yhteyden välityksellä, koska pääepäilty oli vielä sairaalahoidossa.

Eli tämä jo kertoo kaiken oleellisen siitä kuinka Suomen nykyinen korruptoitunut hallinto paapoo terroristeja ja taas vainoaa näitä totuutta puolustelevia henkilöitä kuten Ilja Janitskinia. Vaikka vielä todennäköisesti tähän Janitskinin vainoon on upotettu jo yli miljoona euroa Suomen veronmaksajien rahoja. Onhan tähän Janitskinin luovutuspyyntöön jopa ministeri Anne Berner sekaantunut.

Elämme Suomessa tällä hetkellä jo niitä aikoja, jolloin nämä poliittiset mielipidevainot alkavat hipoa jo järjettömiä lukemia. Kun nyt Turun Sanomat kirjoittaa, että kuinka pelkästä Facebook tykkäyksestä voit joutua rikossyytteesee vihapuheesta.

Eli ajatusrikos on jo nyt Suomen korruptoituneella lehdistöllä esillä ja nämä raukkamaiset valtaeliitin kätyrit toimittajineen pistetään sitten asialle informoimaan meitä kansalaisia. Ettemme vaan erehdy enää esittämään omia mielipiteitämme internetissä. Koska muuten sinä voisit jatkossa saada rikossyytteen laittomasta vihapuheesta, vihatykkäyksestä, vihakuvan jakamisesta jne. 

Vaikka ainoa totuus on se tämän takana, että vain tämä korruptoitunut ja rikas valtaeliitti on vihainen siitä ettei se ole kyennyt vieläkää murskaamaan internetin sananvapautta.

He kun haluaisivat tehdä internetistä samanlaisen toosan kuin televisiosta, ettet enää voisi päättää edes sitä mille internet sivuille seuraavaksi menet. Joten tämä ehkä hieman valottaa näiden vallasta sokeutuneiden psykopaattien kontrollifriikkimäisiä paniikkioireita.

Sillä itseasiassa tämä koko terrorismi on vain seurausta tästä ihmiskunnan kollektiivisen tietoisuuden sisällä tapahtuvasta suuresta muutoksesta, jossa yksilötietoisuus vahvenee koko ajan. 

Eli mitä enemmän ihmiset löytävät tuon oman todellisen itsensä ja oppivat ajattelemaan itse. Niin tämä taas luo maailmasta yhä vapaamman paikan elää ja olla. 

Mutta tällainen kehitys nähdään tämän kontrollifriikin ja sairaan valtaeliitin puolella heidän valtaansa uhkaavaksi tekijäksi. Joten tämän vuoksi he ottivat jo aikoja sitten käyttöönsä tällaisen aseen kuin terrorismi. Jota he nyt sitten epätoivoissaan käyttävät meitä vastaan alistaakseen meitä pelolla. 


Pankkiiri Björn "Nalle" Wahlrooskin puhui tänä keväänä tästä samasta asiasta mutta pankkiirien kapulakielellä. Hän totesi Talouselämä lehdelle, että maailma ei pysy tasapainossa ilman pelotetta. Ilman vastavoimaa mikä tahansa voima voi kasvaa liian suureksi.

Mikä paljasti jo sen, että kuinka nämä eräät pankit tarvitsevat maailmassa tuota jatkuvaa pelotetta (terrorismi). Joka on vastavoima tälle toiselle positiiviselle vastavoimalle = rakkaus/positiivisuus/iloisuus/onnellisuus jne.

Kun se karu todellisuus tämän pankkisektorien mafian taustalla on se, että kuinka jopa Nordean pankki toimii ISIS terroristijärjestön sijoittajana. Mikä kertoo siitä, että kuinka tässä valtionterrorismissa liikkuu todella suuret rahasummat taustalla.

Vaan ei niinkään, että nämä Jihadistit olisivat pankkien lahjomia miljonäärejä. Vaan se että kuinka näiden terroritekojen avulla voidaan heilutella pörssikursseja alas. Jolloin taas nämä sijoituspankkien konnat osaavat shortata pörssistä miljardivoitot näiden terrori-iskujen varjolla itselleen.

Lähteet: https://yle.fi/uutiset/3-9792084

https://www.moroccoworldnews.com/2016/01/177783/moroccan-french-intellectual-says-mossad-operates-in-morocco/ 


Lähettänyt Against NWO klo 10:40 ap. Kohteen lähettäminen sähköpostitse Bloggaa tästä! Jaa Twitteriin Jaa Facebookiin Jaa Pinterestiin Tunnisteet: 1918 sisällissota, Anne Berner, Craft, fasistisuvut, hybridisota, Ilja janitskin, Isis, mossad, NATO, saksa, sisäministeriö, tatuointi, terrorismi, Turku, valtionterrorismi Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu />

Statscounter
Sivun näyttöjä yhteensä

Sparkline

Lukijat

Tilaa

Tekstit Atom Tekstit Kommentit Atom Kommentit

Osallistujat

Blogiarkisto

Powered By Blogger

Tunnisteet


galaktinen 41

billige klokker
precios breitling
カルティエ自動
grandes montres pour hommes
ساعة كوكبة
 • yle tv1
 • yle tv2
 • mtv3
 • nelonen
 • sub
 • yle teema
 • yle fem
 • ava
 • jim
 • liv
 • fox
 • tv5
 • kutonen
 • mtv3 juniori
 • mtv3 fakta
 • mtv3 leffa
 • mtv3 max
 • mtv3 sarja
 • mtv3 scifi
 • nelonen kino
 • nelonen maailma
 • nelonen perhe
 • nelonen pro 1
 • nelonen pro 2

05:00 Astral-TV

06:00 Lazy Town (S)

Kausi 2. Jakso 2/18. Rokkava Robi. Robi teeskentelee olevansa kuuluisa rock-laulaja, jotta saisi LazyTownin lapset laiskottelemaan ja häätämään Sportacuksen kaupungista ikiajoiksi. Robi joutuu kuitenkin vaikeuksiin, ja Sportacus palaa pelastamaan hänet ennen kuin on myöhäistä. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (24)
+

06:25 Tashi (7)

Kausi 1. Jakso 23/52. Tashi ja minikokoinen mahtailija. Kun epäonnistunut voimajuoma kutistaa sotaherran ja lintu nappaa hänet mukaansa, sotaherran raivostunut äiti lähettää Tashin ja Jackin etsimään poikaansa. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (12) Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
+

06:40 Disneyn esikoulu: Sofia ensimmäinen (S)

Kausi 3. Jakso 5/23. Suomeksi puhutussa Disneyn sarjassa seurataan nuoren Sofian elämää. Sofian elämä muuttui kertaheitolla, kun hänen äitinsä meni naimisiin kuninkaan kanssa, ja Sofiasta tuli prinsessa. Sarjassa nähdään myös muita Disney-klassikoista tuttuja hahmoja, kuten Tuhkimo ja Prinsessa Ruusunen -elokuvasta tutut haltijattaret Flora, Fauna ja Ilomieli. Amerikkalainen animaatiosarja. (26)
+

07:05 K3 (S)

Kausi 1. Jakso 6/52. K3 esiintyy rullaluistelu- ja skeittikisan konsertissa. 2D, Dwayne ja Dee Dee, ovat mukana kilpailussa, vastassaan mm. Rengassurffari ja Emmentaal. Kisa alkaa ja vaikuttaa siltä, kuin joku sabotoisi kilpailua huonontaakseen 2D:n mahdollisuuksia... Ranskalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (11)
+

07:20 My Little Pony: Ystävyyden taikaa (7)

Kausi 5. Jakso 23/26. Värikkäät, suloiset pikku ponit seikkailevat. He kokevat yhdessä jännittäviä seikkailuja ja monista kiperistä tilanteista selvitään vain saumattoman yhteistyön voimin. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21) Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
+

07:45 Kung Fu Panda (7)

Kausi 1. Jakso 5/26. Kung Fu Panda kertoo elokuvista tutun Po-pandan sekä hurjan viisikon seikkailuista Rauhan Laaksossa. Kung fu -mestarimme matka on vasta alussa, ja hänellä on vielä paljon opittavaa! Lastenohjelma. (22) Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
+

08:10 Lego Star Wars (7)

Kausi 1. Jakso 3/5. Uudessa lasten suosikkisarjassa yhdistyvät kaksi maailman tunnetuinta tarinaa: Lego ja Star Wars! Star Warsista tutut hahmot, kuten Darth Vader, R2-D2, C-3PO, Obi-Wan Kenobi ja Luke Skywalker seikkailevat nyt jännittävinä Lego-hahmoina vaaroja uhmaten. (21)
+

08:35 Disney esittää: Star Wars Rebels (7)

Kausi 2. Jakso 18/44. Tähtien sota -saaga jatkuu animoidun Star Wars Rebels -sarjan toisella kaudella! Galaksia uhkaa synkät ajat, kun Galaktinen Imperiumi on miehittänyt kaukaisen planeetan, ja hallitsee sitä rautanyrkillä. Avaruusalus Ghostin miehistö ei kuitenkaan suostu lannistumaan, ja ryhtyy taistelemaan Imperiumia vastaan. Hyödyntämällä uniikkeja taistelutaitojaan Ghostin miehistö tekee parhaansa suojellakseen planeetan kansaa. Sarjan tapahtumat sijoittuvat Star Wars: Episodi III – Sithin kosto ja Star Wars: Episodi IV – Uusi toivo -elokuvien väliin. Amerikkalainen animaatiosarja. (21)
+

09:00 Remppa vai muutto

Kausi 3. Jakso 16/26. Jatkuva remontti. Alia ja David ovat päässeet halvalla kiinni remonttitaitoisen unelmaan. Korjauskohteita riittää, vaikka osa huoneista on jo remontoitu, joten Alia haluaa muuttaa. Jillian joutuu remontoimaan peräti kolme kylpyhuonetta. Toddin pitää etsiä talo, johon saa musiikkihuoneen. Kanadalainen lifestyleohjelma. (44)
+

10:05 Soppa365

Kausi 1. Jakso 15/81. Hedelmäinen rahkatorttu. Chrisse Aaltion pääsiäisherkku on hedelmäinen rahkatorttu. Sen mehukkuuden juju on todella herkullinen pohja, ja täytteessä kerman, rahkan ja jogurtin liitto. Kotimainen lifestyleohjelma. (7)
+

10:15 Pikakurssi kodinostoon

Kausi 9. Jakso 1/26. Sijainti ennen kaikkea. Etäsuhteessa eläneet Jessica ja Avi pääsevät viimein etsimään yhteistä kotia. Hyvä sijainti on pariskunnalle erityisen tärkeä kriteeri, ja lopulta nopea toiminta ratkaisee lopputuloksen. Kanadalais-amerikkalainen sarja.
+

10:50 LIVE: Onnenarpa

11:50 LIVE: Tiedä ja Voita

Kotimainen visailuohjelma. Kotimainen visailuohjelma. (115)
+

12:00

13:45 Junior MasterChef Suomi

Kausi 3. Jakso 8/10. Kasviksia ja kauniita annoksia. Päivä alkaa Saran oppitunnilla. Hän neuvoo junioreille, kuinka annokseen luodaan se viimeinen silaus. Päivän haastetehtävä on valmistaa toisinto Kari Aihisen annoksesta. Keittiössä on jännittynyt tunnelma, sillä kilpailun loppu häämöttää ja kaksi kilpailijaa putoaa. Kotimainen ruokareality. (42)
+

14:45 Haapasalo ja kaverit (S)

Kausi 1. Jakso 3/10. Ameriikan meininkii. Ville Haapasalo tapaa Los Angelesissa Robinin, joka esittelee Villelle suosikkipaikkojaan. Santa Monican rantamaisemien lisäksi päästään käymään myös Hollywoodin legendaarisessa Capitol Records -levy-yhtiössä, jossa Ville ja Robin intoutuvat säveltämään uuden hittibiisin. Kotimainen matkailuohjelma. (41) Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
+

15:45 Leijonan luola USA

Kausi 8. Jakso 14/26. Heinäsirkkaa poskeen. Maistuuko leijonille hyönteisproteiinia sisältävät maissilastut? Entä onko heillä käyttöä ääntä suodattaville korvatulpille? Ja miten käy uudenlaisen lelun keksineille yrittäjille, kun leijonille selviää surkeat myyntiluvut? Amerikkalainen sarja. (43)
+

16:45 Remppa vai muutto

Kausi 3. Jakso 17/26. Remontti puolitiessä. Candice ja James ovat asuneet vuosia remontin keskellä, kun James remontoi parin taloa itse. Candice on kyllästynyt ja haluaa muuttovalmiin talon. Jillianin tehtäväksi jää viedä puolivalmiit remontit loppuun, mutta matkaan tulee mutkia. Toddilla taas on vaikeuksia saada vaatimukset ja budjetti kohtaamaan. Kanadalainen lifestyleohjelma. (44)
+

17:45 MasterChef Australia

Kausi 9. Jakso 43/64. Tyrmäävä täyte. Ensin taistellaan täytteillä oikeudesta tavoitella koskemattomuuspinssiä. Ammattikokkia vastaan täytyy käyttää katkarapuja ja katkaraputahnaa. Australialainen realitysarja. (57)
+

18:00

18:55 HS-uutiset ja sää

HS-uutiset ja sää! Kotimainen ohjelma. (3)
+

19:00 Suomen huutokauppakeisari

Kausi 7. Jakso 9/14. Hirvaskankaalla tulvii. Marko Björs myy sodan käyneen hevosvarusteen. Markku rakentaa markkumaisen mölkkypelin. Huutokauppakansaa ei kaatosade säikäytä. Kotimainen sarja. (41)
+

20:00 Idols

Kausi 1. Jakso 13/20. Ihmisten edessä. Idolsin This Is Me -vaiheessa tutustutaan jäljellä oleviin kilpailijoihin hieman paremmin! 12 kilpailijaa saapuu Helsinkiin ja he työstävät henkilökohtaisia kappaleita huipputuottajien kanssa. Päivän lopuksi kilpailijat myös pääsevät esittämään kappaleensa läheistensä eteen. Idols-laulajien menneisyydestä paljastuu kipeitä, rankkoja mutta myös voimaannuttavia tarinoita. Kotimainen musiikkiohjelma. (42)
+

20:58 Keno

Illan Keno-arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. Kotimainen visailuohjelma. (2)
+

21:00

21:00 Grillit huurussa (S)

Kausi 2. Jakso 7/12. Mikkeli. Sami Hedberg iskee kiinni Mikkelin rasvaisiin herkkuihin koomikkolegenda Aake Kallialan johdolla. Zaani kohtaa marsalkka Mannerheimin. Kaikkea kokeillaan, myös kansantanssia. Kotimainen realitysarja. (41)
+

22:00 Arman ja Suomen rikosmysteerit (7)

Kausi 1. Jakso 6/10. Viimeinen kyyti. Nuori taksinkuljettaja katosi autoineen kesken yövuoron poimittuaan viimeisen kyytinsä Helsingin Kalliosta. Poliisin saatua tiedon katoamisesta käynnistyi harvinaisen laajat ja kiihkeät etsinnät syyllisen löytämiseksi. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (40)
+

23:00 Ylpeästi erilaiset (7)

Kausi 1. Jakso 9/10. Asuminen. Kivien keskellä, ilman sähköjä ja yhteinen perunamaa. Kati 66, rakensi yli kahdenkymmenen vuoden ajan kivilinnaa paljain käsin ja asui siellä kesät talvet. Sähköyliherkkyydestä kärsivä Selene perusti Perniöön oman kommuunin kaukana sähkömastoista. Simo jätti pääkaupunkiseudun ja IT-alan työt ja osti itselleen osakkeen Livonsaaren Yhteisöstä. Tässä jaksossa avaamme ovet heidän maailmoihinsa. Kotimainen dokumentaarinen viihdeohjelma. Kotimainen ohjelma. (42)
+

00:00 Katastrofin anatomia (S)

Kausi 2. Jakso 4/10. Oulun vauvasurmat. Kolmas kesäkuuta 2014 tuli ilmoitus, jonka johdosta Oulun poliisi teki kerrostalon kellarista karmivan löydön. Viiden vauvan surmat järkyttivät koko Suomea. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41) Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
+

01:00 Poliisit - kotihälytys (7)

Kausi 4. Jakso 10/15. Kostea kolmiodraama. Lahdessa Mika ja Pia löytävät koko perheen yhteisen huumebisneksen ja selvittävät rajua perheväkivaltaa. Pariskunnan illanvietto saa kammottavan lopun. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42)
+

02:00 Napamiehet (7)

Kausi 1. Jakso 6/9. Tommi soittaa keskellä yötä kuolemanpeloissaan Jannelle. Janne ohjeistaa Tommin Isä Vasilin puheille, ja Tommi purkaa tälle sydäntään. Ingalla on ensi-ilta, jonne Janne ostaa uudet miesfarkut. Tero pelkää tappavansa ja kutsuu Jannen hätiin. Kotimainen komediasarja. (21) Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
+

02:30 Rajavalvojat (S)

Kausi 4. Jakso 9/10. Kiviarkun salaisuus. Tulli kiinnostuu erikoisesta graniittilevylastista, joka sisältää muutakin kuin kiveä. Mies menettää hermonsa yhden banaanin takia. Uusiseelantilainen dokumentaarinen sarja. (21)
+

03:00 Rajavalvojat (S)

Kausi 4. Jakso 10/10. Tupakkajupakka. Elävät kalat herättävät ihmetystä postikeskuksessa. Tongalaiset eivät suostu maksamaan tullimaksua ylimääräisistä tupakoista. Tulli ja MAF tutkivat veneitä. Uusiseelantilainen dokumentaarinen sarja. (21)
+

03:30 Astral-TV

Kanavat :

Palvelussa olevat kanavat


Suomalaiset ovat 'pelihullua' kansaa?

Yleistä keskustelua harrastuksista. Mitä kaikkea Porissa voi harrastaa?

Valvojat: jhvisto, Botti1, Valvojat

Lähetä vastaus

Suomalaiset ovat 'pelihullua' kansaa?

ViestiKirjoittaja lounaistuuletar päivämäärä Ti Syys 11, 2007 22:57

Miten pelihulluja me nyt sitten olemme, katsotaan.... :lol:

Itse olen, todella!
Pelaan kaikkea mahdollista, mistä luulen tietäväni jotakin;
seuraan joukkueita, pelaajavaihdoksia, vahvistuksia, sairastumisia jne.
Sama hevosten puolella ja tämä käy jo harrastuksesta :oops:
Aamun ajatus

Se on niin raskasta kun on pakko
ja niin helppoa kun haluaa
Käyttäjän avatar
lounaistuuletar
Special Vapaajäsen
Special Vapaajäsen
 
Viestit: 8416
Liittynyt: To Maalis 09, 2006 06:59
Paikkakunta: Pori / laitakaupunki
Ylös

ViestiKirjoittaja Vieras päivämäärä Ke Syys 12, 2007 06:42

Joskus, jopa harvemmin kuin kerran viikossa jotain pientä... pitkäveto, Viking- ja lauantailotto, keno...
Vieras
 
Ylös

ViestiKirjoittaja Vääräkoski päivämäärä Ke Syys 12, 2007 06:43

En pelaa kuin satunnaisesti lottoa. Lähinnä hymyilyttää nuo hedelmä- ynnä muiden pelien edessä parveilevat ihmiset! :wink:
Käyttäjän avatar
Vääräkoski
Galaktinen Kunniajäsen
Galaktinen Kunniajäsen
 
Viestit: 4336
Liittynyt: Ti Huhti 17, 2007 09:07
Paikkakunta: Joen pohjoispuoli
Ylös

ViestiKirjoittaja emsarahe päivämäärä Ke Syys 12, 2007 06:53

Vääräkoski kirjoitti:En pelaa kuin satunnaisesti lottoa. Lähinnä hymyilyttää nuo hedelmä- ynnä muiden pelien edessä parveilevat i hmiset! :wink:

Minua ei hymyilytä,kun voin vaan arvata kuinka paljon ukkoni hakkaa rahaa hedelmäpeleihin,ja varmaan aika paljon kun kattelen sen tilin saldoa :grrr:
emsarahe
Käyttäjä
Käyttäjä
 
Viestit: 52
Liittynyt: Pe Tammi 26, 2007 19:15
Ylös

ViestiKirjoittaja laurav päivämäärä To Syys 13, 2007 17:35

Joka viikko tulee lotto laitettua ja joskus harvemmin keno. N.pari kertaa vuodessa ostan jonkun arvan ja saman verran naputtelen peliautomaatteja, elikkäs aika vähän tulee pelailtua :)
Käyttäjän avatar
laurav
Vakio käyttäjä
Vakio käyttäjä
 
Viestit: 212
Liittynyt: Ti Heinä 31, 2007 11:59
Paikkakunta: toejoki
Ylös

ViestiKirjoittaja Japi päivämäärä Pe Syys 14, 2007 13:32

Pelaan todella vähän, joskus pitkävetoa tai vakiota. Niin ja pienin panoksin kylläkin myös.

Lottoon uskon yhtä paljon kuin ufoihin.
Never too old to ROCK!
http://www.relmu.fi
Facebook
Käyttäjän avatar
Japi
Universiaalinen Vapaajäsen
Universiaalinen Vapaajäsen
 
Viestit: 9131
Liittynyt: Su Elo 29, 2004 18:32
Paikkakunta: Reposaari
 • Kotisivu
Ylös

ViestiKirjoittaja almatomu päivämäärä Pe Syys 14, 2007 14:45

Lotto likoamaan lauantaiksi (jos joskus edes tärppäis muuta kuin kerran vuodessa 4 oikein).
Kimppa Kenoa pelaan olemattomalla panoksella joka päivä (paremmin olen saanut voittoja, kuin lotossa ja suurempiakin summia (se suuruus on tietenkin suhteellista)).
Kun halvalla saa..
Käyttäjän avatar
almatomu
Special Vapaajäsen
Special Vapaajäsen
 
Viestit: 8814
Liittynyt: Ke Heinä 11, 2007 08:19
Paikkakunta: Pori
Ylös

ViestiKirjoittaja tomski päivämäärä Pe Syys 14, 2007 17:37

En pelaa mitään pelejä, koskaan. En lottoa, en pelaa korttia, en mitään.
Ei vaan kiinnosta. Ja hyvä niin.

Edit: Jaa no, jos nyt naisten kanssa vähän silmäpeliä, joskus. :epäilijä
PPPPPP, eli
Porin Perämetsien Peräkamaripoikien Politbyroon Propagandakomission Pääsihteeri
Käyttäjän avatar
tomski
V.I.P.
V.I.P.
 
Viestit: 13047
Liittynyt: Ti Marras 29, 2005 10:59
Ylös

ViestiKirjoittaja Rosstheboss päivämäärä Pe Syys 14, 2007 22:13

Loton teen aina kuin muistan. Lähinnä uhkapeli harrastukseen kuuluu tuo Texas Hold'em. Sitäkin vain pöydässä, ei koskaan netissä.
Rosstheboss is playing Call Of Duty: Modern Warfare 2
Käyttäjän avatar
Rosstheboss
Special Kunniajäsen
Special Kunniajäsen
 
Viestit: 2094
Liittynyt: Ti Loka 19, 2004 21:33
Paikkakunta: Pori (Läntinen)
Ylös

ViestiKirjoittaja orrengrund päivämäärä La Syys 15, 2007 12:26

Kyllä ihmisiä pelaaminen kiinnostaa. Tänäänkin oli täyspotti täynnä ihmisiä.
Käyttäjän avatar
orrengrund
Universaalinen
Universaalinen
 
Viestit: 586
Liittynyt: Ti Helmi 01, 2005 16:10
Ylös

ViestiKirjoittaja TKT päivämäärä Ke Syys 26, 2007 14:36

http://www.pelipoikki.fi/

Täämäkin asia, peliriippuvuus, on joillekin ongelma. Tai siitä yritetään tehdä sellaista.
Käyttäjän avatar
TKT
Universaalinen
Universaalinen
 
Viestit: 534
Liittynyt: Pe Kesä 16, 2006 13:05
Ylös

ViestiKirjoittaja Korkki päivämäärä Ke Syys 26, 2007 15:46

Eihän tuossa ole minulle mitään vaihtoehtoa. Pelaan taitopelejä enkä tuuripelejä...
Käyttäjän avatar
Korkki
Universaalinen
Universaalinen
 
Viestit: 841
Liittynyt: Ma Huhti 25, 2005 07:41
Paikkakunta: Pori, Ruosniemi
Ylös

ViestiKirjoittaja H.L päivämäärä Ke Syys 26, 2007 22:25

Pöydässä tulee toisinaan pelailtua. Nettipelailua tulee harrastettua jonkin verran Paf.com:ssa.
Pelihimosta ei kohdallani voi puhua, mutta tiedän kuitenkin jokusen pelihimoisen, ja heille se on ihan oikea ongelma.
Noh, tulihan sitä itsekin joskus kakarana hakattua kaikki kuukausirahat pokereihin. :mrgreen:
Nälkä lähtee syömällä, naiset juomalla.
H.L
Special Kunniajäsen
Special Kunniajäsen
 
Viestit: 2398
Liittynyt: Su Syys 11, 2005 17:40
Paikkakunta: Pori (Lukkarinsanta)
Ylös

ViestiKirjoittaja ossian päivämäärä Ma Loka 01, 2007 17:04

Viime viikonlopun Keno-arvonnan suurin potti osui sunnuntaina Poriin. Euromarketiin pelinsä jättänyt pelaaja kuittasi Kenollaan 200 000 euroa
Käyttäjän avatar
ossian
Universaalinen
Universaalinen
 
Viestit: 594
Liittynyt: Ti Tammi 04, 2005 17:48
Ylös

ViestiKirjoittaja relluwoman päivämäärä Ke Marras 07, 2007 11:21

En pelaa mitään. Turhaa rahankulutusta :lol:
"Mitä pienempi vika, sitä suurempi leka"
relluwoman
Käyttäjä
Käyttäjä
 
Viestit: 45
Liittynyt: Pe Heinä 13, 2007 18:00
Paikkakunta: Pori
Ylös

ViestiKirjoittaja Jaksu päivämäärä Su Marras 18, 2007 14:07

Silloin tällöin jotain pientä, esim yks rivi lottoa tai yks ässäarpa.
Kultainen sääntö on se, ettei ole kultaisia sääntöjä.
Käyttäjän avatar
Jaksu
Kantaporukkaa
Kantaporukkaa
 
Viestit: 427
Liittynyt: To Huhti 14, 2005 09:17
Ylös

ViestiKirjoittaja Vieras päivämäärä Su Marras 18, 2007 14:10

Niinpä, silloin tällöin jotain pientä. Muutamalla eurolla viikoittain.
Vieras
 
Ylös

Re: Suomalaiset ovat 'pelihullua' kansaa?

ViestiKirjoittaja toijari päivämäärä To Heinä 06, 2017 09:22

Meinasin jo uutta keskustelua aloittaa pelaamisesta mutta löytyihän täältä taas sopiva(hko) lokero höpinälle.

Toto-pelit. Pienellä ( 5-10€) panoksella tulee nyt liki viikottain pelattua noita 65-75-raveja.
Välillä jopa muutaman kympin niistä saanutkin mutta se juttu siinä on ennemminkin kopukoiden arviointi ja tuumailu järjestelmää tehtäessä.
Veikkauksella on Salama-pikapelimahdollisuuskin ja otin pari kertaa sellaisen siihen itsetekemän järjestelmän kaveriksi.
Ihmettelin vaan että mistäs sen lapun nyt näkee ennen maksamista,viimeksi kun arvottu lappu oli sellainen
että ekaan lähtöön meni suurin osa hevosista kiinni ja lopuissa 6:ssa lähdössä oli 1 hevonen varmana..
Piti oikein sitten asiakaspalvelusta kysyä että eikö sitä muka tod.näe ENNEN maksamista,vastaus oli että ei..
Asiasta sitten lähikioskilla puhuessa peliväki ilmoitti heti että niin se aina tekee,parempi itse vaan tehdä laput.
Mikähän siinä on että tuota peliä joutuu sokkona pelaamaan,näethän kuitenkin kaikkien arvontapelien konerivit ennen maksamista?
Käyttäjän avatar
toijari
Ahkera käyttäjä
Ahkera käyttäjä
 
Viestit: 116
Liittynyt: La Joulu 06, 2014 10:21
Ylös

Re: Suomalaiset ovat 'pelihullua' kansaa?

ViestiKirjoittaja toijari päivämäärä La Heinä 08, 2017 08:36

Itsellä on pakkomielteenä pitää voimassa jotakin 1-2:n rivin lottoa ja viikinkiversiota.
99,9% nollakierroksia mutta ehkä joskus sitten osuu kohdalle oikein kunnolla..?

Vakiosta ja Eurojackpotista on viikottain pieni kimppapeli,ei paljoa kustanna nekään ja saa pitää toivoa yllä varhaisen eläkkeellesiirtymisen mahdollisuudesta. [-o<
Käyttäjän avatar
toijari
Ahkera käyttäjä
Ahkera käyttäjä
 
Viestit: 116
Liittynyt: La Joulu 06, 2014 10:21
Ylös

Re: Suomalaiset ovat 'pelihullua' kansaa?

ViestiKirjoittaja toijari päivämäärä Pe Loka 20, 2017 19:27

Veikkauksella alkoi uusi Synttärit-peli.

Pitihän sitä(kin) toki laittaa omalla ja vaimon päivämäärällä pelit sisään,eihän sitä ikinä tiedä.. :peukut

Tuo Kaikki tai ei mitään-peli on mun mielestä harhauttavan "helpon" tuntuinen,mikähän sen tekee?
Valittavien numeroiden runsaus valittavien vähästä määrästä,varmaankin. Se Voitonsaanti on kyllä linjassa muiden pelien kanssa.. eli [-X

Itsellä paras tulos siinä on 3 oikein,toisessa päässä 10. Sai muutaman euron sijoitettavaa lisäpeleihin.Jotka meni aikalailla mettään.. :roll:

Mutta se toivonkipinähän näissä se viehätys on.
Käyttäjän avatar
toijari
Ahkera käyttäjä
Ahkera käyttäjä
 
Viestit: 116
Liittynyt: La Joulu 06, 2014 10:21
Ylös

Re: Suomalaiset ovat 'pelihullua' kansaa?

ViestiKirjoittaja W-line päivämäärä La Loka 21, 2017 07:24

Ahneuden piru iski minuunkin. Pistin kolme riviä lottoa vetämään kun sai tarjouksessa 11 arvontaa 10:n hinnalla. Saa vuoden loppuun jännittää. Vuodesta 1969 kun lotto tuli, olen lotonnut ja suurin voitto on 24000 markkaa. Kyllä juhlittiin. Mentiin oikein ruotsinlaivalle juomaan viinaa. Sittemmin tuolla voittorintamalla on ollut hyvin hiljaista. Mutta kyllä silti juotiin viinaa niin paljon että tuli 50 vuotispäivänä lasin reunat vastaan. Menee se näinkin. Jännitellessä. :wink:
Tee ekoteko. Älä lisäänny.
Nyt on hyvä aika aloittaa laihdutuskuuri. Niin kuin aina.
W-line
Vapaajäsen
Vapaajäsen
 
Viestit: 7640
Liittynyt: Ma Maalis 24, 2008 13:01
Ylös

Re: Suomalaiset ovat 'pelihullua' kansaa?

ViestiKirjoittaja toijari päivämäärä La Loka 21, 2017 07:36

Sama vika Rahikaisella,täytyihän sitä tuo 10+1 Lottotarjous hyödyntää ja 2 riviä laittaa vetämään.

Sitäpaitsi,tuohan on selvää säästöä kun lisäviikon saa ilmaiseksi voimaan! #-o

Kyllä se mahdollinen lisäraha vaan sellainen houkutin on että ei sitä samaa fiilistä saa järkevällä toiminnalla eli jos joka viikko laittaisi sen 3-8€ tai mitä lieneekään säästöön.

Ja jos sitten saat sen veikkauksiin vuosien varrella laittamat rahat kerralla takaisin ja ehkä vielä vähän päällekkin,fiilis on moninkertainen.

Ainakin itsellä. Säästöjen kanssa nuukaili ja kitsastili ihan liikaa,voiton käytti mahdollisimman järkevästi mutta osalla sitten hemmotteli itseä ja vaimoa.
Käyttäjän avatar
toijari
Ahkera käyttäjä
Ahkera käyttäjä
 
Viestit: 116
Liittynyt: La Joulu 06, 2014 10:21
Ylös

Re: Suomalaiset ovat 'pelihullua' kansaa?

ViestiKirjoittaja tomski päivämäärä La Loka 21, 2017 08:54

Eilen Savonlinnaan tuli Eurojackpotin 41,6 miljoonan voitto.
PPPPPP, eli
Porin Perämetsien Peräkamaripoikien Politbyroon Propagandakomission Pääsihteeri
Käyttäjän avatar
tomski
V.I.P.
V.I.P.
 
Viestit: 13047
Liittynyt: Ti Marras 29, 2005 10:59
Ylös

Re: Suomalaiset ovat 'pelihullua' kansaa?

ViestiKirjoittaja toijari päivämäärä La Loka 21, 2017 11:04

Mä oon aina ihmetellyt sitä kun lukee voittouutisia että kuinka moni aikoo jatkaa silti työelämässä.

Mikä siinä enää motivoi jos rahaa on tilillä niinpaljon että vaikka nykypalkka 10-kertaistettaisiin ja tekisi töitä 120-vuotiaaksi asti,ei tienaisi niinpaljoa mitä nyt on rahaa?

Tietysti jos ei kertakaikkiaan ole elämää työmaan ulkopuolella niin kai siitä sorvista sitten pitää kynsin hampain kiinni.

Mutta ajatelkaas niitä tavallisia kahvituntipuheita mitä työmaalla on,jonkun harkitsema autonvaihto vähän uudempaan on iso asia mistä keskustellaan päivätolkulla,tai kesälomamatkasta
Puuhamaahan muksujen kanssa,tai joulujärjestelyjen kalleudesta..Ja viikonloppuylitöiden teko verrattuna vapaan viikonlopun ihanuuteen. Raha versus Vapaa-Aika.

Tai parhaassa (eli pahimmassa) tapauksessa,porukka aprikoi ja spekuloi koska ja millä voimalla lomautukset tai irtisanomiset osuu heidän osastolle.

Miten noihin osallistuu se kahviaan hörppivä liki 50v.levyseppä jolla on yli 38 miljoonaa euroa tilillä??

Voisin kuvitella että jos ennen olikin yhteishenkeä kyseisessä duunariporukassa,ei kaikki ehkä ihan arvostaisi monimiljonäärin valittelua esim.aamuvuoroon heräämisestä..

Ne puheenaiheet voisi käydä hyvinkin nopeasti vähiin,kun asiaa ihan realistisesti ajattelee.

Kyllähän te tiedätte mitä tarkoitan??
Käyttäjän avatar
toijari
Ahkera käyttäjä
Ahkera käyttäjä
 
Viestit: 116
Liittynyt: La Joulu 06, 2014 10:21
Ylös

Re: Suomalaiset ovat 'pelihullua' kansaa?

ViestiKirjoittaja tomski päivämäärä La Loka 21, 2017 18:02

Olin nuorena miehenä pari vuotta töissä porilaisessa tehtaassa, jossa työskenteli kaameassa p--aduunissa miljonääri.
Miljoonansa hän oli perinyt ja ne olivat kiinni metsissä. Hän oli aikapoikamies, noin 40v, ja vaikutti elämäänsä tyytyväiseltä.

Kyseisessä tehtaassa hän työskenteli firman hamaan loppuun saakka 80- luvun loppuun saakka.
Hänen myöhemmistä vaiheistaan en tiedä mitään, mutta tehtaan kaffejutturinkiin hän sopi siinä kuin muutkin.
Toki itse taisin mielessäni eniten, porukan nuorempana tuolloin, ihmetellä mielessäni itsekseni että mitä
järkeä.... ? Ääneen en sitä koskaan sanonut, eikä sanonut kukaan muukaan.
Varallisuuttaan hän ei koskaan tuonut mitenkään esiin, mutta jos joku kysyi siitä niin kyllä
hän reilusti, täysin leuhkimatta, kertoi totuuden.
PPPPPP, eli
Porin Perämetsien Peräkamaripoikien Politbyroon Propagandakomission Pääsihteeri
Käyttäjän avatar
tomski
V.I.P.
V.I.P.
 
Viestit: 13047
Liittynyt: Ti Marras 29, 2005 10:59
Ylös

Re: Suomalaiset ovat 'pelihullua' kansaa?

ViestiKirjoittaja MaAl päivämäärä La Loka 21, 2017 18:48

Sitä jännitystä tai toivonkipinää en ole koskaan pystynyt hankkimaan mitä rahapelien kautta saa.
Sitä rahaa ei vaan yksinkertaisesti ole ollut sijoittaa arvonta- tai kolikkopeleihin.
Tai pois lukien 50-luvulla torpan eteisessä olleet kaksi pajatsoa niihin sijoitin ne vähäiset kolikot mitä onnistuin seinäplatkussa hankkimaan ja samalla opein, ettei rahaa niistä saa, joku sai, liekö pitkässäjuoksussa kukaan päässyt rikastumaan.
"hullu voi olla olematta pelihullu"
<Ma>
Käyttäjän avatar
MaAl
Special Kunniajäsen
Special Kunniajäsen
 
Viestit: 2756
Liittynyt: To Loka 26, 2006 09:10
Ylös

Re: Suomalaiset ovat 'pelihullua' kansaa?

ViestiKirjoittaja toijari päivämäärä La Loka 21, 2017 19:07

Oma ikuinen keskiverto,normaali "perseaukisuus" on tietysti muokannut ajatusmaailmaa ja haaveita niin että töistä poisjäänti tuntuisi itsestäänselvyydeltä tarvittavan rahamäärän osuessa kohdalle.

Yksi onnenpotku on kohdalle sattunutkin,todella tarpeelliseen paikkaan osui sen verran sopiva voitto että velattomuus ja tarpeelliset kodin laiteuusinnat saatiin tehdyksi,ahneena hölmönä sitä tietysti toivoo
että tähän pitkän lomautuksen päälle Veikkaus hoitaisi varhais-varhaiseläkejärjestelynkin pikkusen reilummalla potilla. [-o< [-o< [-o<
Käyttäjän avatar
toijari
Ahkera käyttäjä
Ahkera käyttäjä
 
Viestit: 116
Liittynyt: La Joulu 06, 2014 10:21
Ylös

Re: Suomalaiset ovat 'pelihullua' kansaa?

ViestiKirjoittaja tomski päivämäärä Su Loka 22, 2017 09:34

Tämmöinen "uutinen" pisti tänään silmään:
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2017102 ... 1_u0.shtml
"
Jouni Arolainen paiskii hommia portsarina, mutta oikeasti hän on menestyvä miljonääri
PPPPPP, eli
Porin Perämetsien Peräkamaripoikien Politbyroon Propagandakomission Pääsihteeri
Käyttäjän avatar
tomski
V.I.P.
V.I.P.
 
Viestit: 13047
Liittynyt: Ti Marras 29, 2005 10:59
Ylös


Lähetä vastaus

Paluu Harrastukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa