PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> omega seamaster kronografi MONTREDO | Køb luksusure | Top 10 Schweiziske Urmærker

MONTREDO | Køb luksusure | Top 10 Schweiziske Urmærker omega seamaster kronografi

Top 10 Schweiziske Urmærker

MADE IN SWITZERLAND


Udtrykket "Swiss Made" er ikke bare et varemærke for et oprindelsessted, men endnu vigtigere, et godkendelsesmærke og et kvalitetsmærke anerkendt over hele verden. I dag er mere end halvdelen af alle luksusure fra Schweiz. Hvad angår deres håndværk, er det nogle gange bare subtile forskelle, der adskiller denne gruppe af urproducenter fra hinanden. Dette er også normalt årsagen til at de fleste mennesker ikke træffer beslutninger for eller imod et urmærke, udelukkende baseret på et sæt objektive kriterier, men mere på grund af de "bløde" faktorer, såsom det offentlige billede, der er forbundet med en schweizisk urproducent.

Den følgende liste over de top 10 schweiziske urmærker er endnu mere subjektiv. Følg os på en kort tur til epicentrummet for mekanisk urmageri. Denne rejse vil ikke bare føre os til ur-metropolen Genève: en by hvor to af de mest berømte og navnkundige mærker hører hjemme. Det vil også føre os til de mindre befolkede dale i Schweiz, hvor der er næsten lige så mange urmagere, som der er indbyggere.

10. IWC (Schaffhausen)


Vores rejse begynder i Schaffhausen. Kun få kilometer væk fra den tyske grænse, hvor the International Watch Company oprindeligt blev grundlagt i 1868. Siden da har det stået for schweiziske ure, produceret i henhold til de højest mulige tekniske standarder. I 1993 konstruerede IWC et af de mest komplicerede armbåndsure nogensinde: Destriero Scafusia. I 1950'erne producerede IWC, som en af få fabrikanter, ure med størrelser større end 4 centimeter og med lommekalibrer, der var meget præcise og pålidelige.

I dag er IWC synkroniseret med de nuværende tendenser, uden at blive tilpasset på noget tidspunkt. Hvad angår den seneste samling, er IWCs sortiment af ure mere omfattende end det nogensinde før har været. Der er elegante ure i form af Portugieser og Portofino, dykkerure som Aquatimer, og selvfølgeligt pilotur-genren, som IWC har været uadskilleligt forbundet med siden 1930'erne.

Berømte modeller: Portugieser, Mark, Große Fliegeruhr (Big Pilot), Portofino, Aquatimer, Ingenieur


 

9. Breitling (Grenchen)


Vi fortsætter til kantonen Solothurn. Bare så du kan orietere dig: Vi er stadig i den nordlige del af landet, men længere mod vest, omkring 80 kilometer syd for Basel. Vi har nået den lille kommune Grenchen, der ligger ved foden af Jura-bjergene: et bjergryg, der ligger nordvest for de schweiziske alper, langs den schweiziske-franske grænse, og hvor de fleste schweiziske urproducenter har hjemme.

Breitling står for kvalitetsklasse pilotkronografer med en bred vifte af ekstrafunktionioner, som (i tilfælde af Navitimer) aktiveres over en roterende indfatning. Fans af dette schweiziske mærke ved, hvordan man sætter pris på det rige udvalg af detaljer ved urskiven samt den sportslige-arkaiske basiskarakter ved deres ure. Breitlings historie begyndte da Léon Breitling grundlagde virksomheden i 1884. På trods af en midlertidig lukning og overtagelse af ejendomsrettigheder fra producenten Sicura, opererer Breitling i dag hovedsagelig som et selvstændigt selskab.

Ligegyldigt om det kommer til kvarts, håndoptrækning eller automatisk optrækning: alle deres ure er COSC-certificerede og er officielt betegnede som Chronometers. Breitling repræsenterer multifunktionelle præcisionsinstrumenter fremstillet i overensstemmelse med de højeste standarder for ekspertise. Det legendariske Navitimer kan Ikke kun stoppe tiden nøjagtigt, det kan også udføre flere matematiske beregninger. Emergency med sin nødsender har også reddet langt over et dusin menneskeliv.

Berømte modeller: Chronomat, Navitimer, Superocean, Transocean, Emergency, Breitling for Bentley, Avenger


 

8. Omega (Biel/Bienne)


Vi forlader Grenchen og nu på vej til den østlige ende af søen Bienne og byen Biel. Biel, engang fuldstændigt tysktalende, er i dag tosproget efter at frankofoniske urmagere flyttede til byen.

Det er hjembyen for Omega som, sammen med Rolex, måske er det mest berømte luksusmærke i verden. Omega er ikke bare en officiel partner til NASA, det er også James Bonds og George Clooneys foretrukne. Det er et schweizisk urmærke der står for den videnskabelige drejning, som armbåndsure har taget, og dets specifikationer kan opdeles i metriske data.

Omega Speedmaster Professional er ikke kun det første armbåndsur på månen, det er også det mest testede armbåndsur i historien. Når det drejer sig om design, repræsenterer dets ure definitionen af det moderne, sporty-elegante gentlemans-ur. Næsten ingen anden producent har været til stede i medierne som Omega, eller være i stand til, at tiltrække både eksperter og offentligheden i de seneste år. I dag er navnene på deres samlinger ikke mindre strålende end dem fra Rolex.

Speedmaster, Seamaster, De Ville og dets undersamlinger Planet Ocean og Aqua Terra tilhører alle deres omfattende portefølje.

Berømte modeller: Seamaster Planet Ocean, Seamaster Aqua Terra, Seamaster 300M "Diver", Constellation, Speedmaster Professional, De Ville


 

7. TAG Heuer (La Chaux-de-Fonds)


Fra det tosprogede Solothurn fortsætter vi videre til kantonen Neuenburg, og har nu nået Romandien: den fransktalende vestlige del af Schweiz.

992 meter over havets overflade er byen La Chaux-de-Fonds hovedkvarteret for TAG Heuer Mens denne producent føler sig hjemme inden for elegante ure, forbliver deres kernekompetence inden for produktionen af sports-kronografi. Deres Monaco, Carrera og Autavia er ægte urklassikere og tilhører de mest eftertragtede kronografemodeller blandt vintage-fans.

Deres arv er præget af flere retro-referencer der fokuserer på den tætte forbindelse til racersport, især Formel 1. De seneste eksempler er Heuer Monaco Caliber 11 og Heuer Autavia. TAG Heuer præsenterer sig stolt som en innovatør og pioner med et begejstret øje på fremtiden med lanceringen af en tourbillon-model til en pris på lige over 12.000 .- GBP, og som en af de første producenter af luksusure, der lancerede et Smartwatch på markedet.

Berømte modeller: Carrera, Monaco, Formula 1, Aquaracer, Monza


 

6. Zenith (Le Locle)


I Le Locle, midt på Jurabjergenes højslette, og ikke for langt fra den schweiziske-franske grænse, er der en fabrik, der har produceret ure uden ophør siden 1865. Da virksomheden oprindeligt blev grundlagt af den 22-årige unge iværksætter George Favre-Jacot, var Fabrique des Bilodes allerede kilden til en masse buzz.

Schweiziske ure blev produceret "industrielt" dengang, hvilket betyder at flere urmagere delegerede de forskellige opgaver i produktionen mellem hinanden. Vejen var først blevet banet for at Longines og Rolex kunne blive forløberne for den industrialiserede gren af produktion af luksusure, som de er i dag, efter at Zenith var blevet grundlagt.

Nu om dage er mærket mest berømt på grund af introduktionen af El Primero: den verdensomspændende første automatiske kronograf. I dag er det en kaliber med en høj frekvens på 36.000 oscillationer pr. minut, og dets nøjagtighed betragtes som en absolut reference i urindustrien. Rolex er afhængig af El-Primero-kalibreren til deres Daytona-kollektion, og der er en god grund til dette: Det er et schweizisk mærke, der står for knowhow og innovativ drift. Zenith er en af de få "ægte" producenter, der skaber urværker helt alene og på samme tid har et stort repertoire af urmagere efter eget valg.

Berømte modeller: El Primero Chronomaster, El Primero Synopsis, Captain, Pilot


 

5. Blancpain (Le Brassus)


Efter en kort halv times kørsel har vi nået den næste destination på vores liste. Hvor tiden ser ud til at gå lidt langsommere end alle andre steder: næsten som et mekanisk ur, før det stopper. Vi taler om Vallée de Joux, kendt som dalen for ure og det landlige modstykke til Tysklands Glashütte.

Om omkring to årtier vil den lille landsby La Brassus fejre 300-årsdagen for Blancpain: den ældste, stadig aktive urproducent i verden. Det er bemærkelsesværdigt, at der selv ikke i dag findes et enkelt kvartsur som nogensinde er kommet ud fra deres hoveddør, kun modeller med mekaniske værker.

Denne forpligtelse til mekaniske ure blev født ud af en lidenskab for luksusure. Blancpain gik så langt i deres dedikation til mekanisk baseret produktion, at de holdt ved, selv ved toppen af kvartskrisen, mens andre producenter skiftede til kvartsbaserede ure. Denne vedholdenhed medførte i sidste ende nogle vanskeligheder i en tid, hvor brugen af batteriet triumferede over tandhjul og stang-hæmværks purisme.

Jean-Claude Biver, i dag administrerende direktør for TAG Heuer, var i sidste ende ansvarlig for at vække nyt liv i det traditionsbundne schweiziske urfirma, og få det tilbage på vejen mod succes i 1990'erne. I dag tælles Blancpain blandt de største produktionsaktører i branchen, med modelklassikere som de Fifty Fathoms samt Villeret.

Berømte modeller: Le Brassus, Villeret, Fifty Fathoms


 

4. Jaeger-LeCoultre (Le Sentier)


På fredfyldte dage, når solen står højt nok på himlen, før den langsomt går vestpå bag Jurabjergene, bliver det virkelig varmt i Le Sentier. Den nærliggende by Le Brassus ligger ca. 1.000 meter over havets overflade og lige høj nok til, at solens varme ikke mindskes ved afkøling af det allestedsnærværende bjerg.

Le Sentier er hjembyen for det traditionelle schweiziske urmærke Jaeger-LeCoultre. Det tager en af vores toppladser, fordi det måske er den mest innovative af alle schweiziske urproducenter. Næsten ingen andre firmaer kan præsentere så mange patenter, har lavet så mange opfindelser af værk, eller har ekspertise på samme måde som det eftertragtede som Jaeger-LeCoultre. Selv Patek Philippe og Vacheron Constantin har stolet på deres værker.

Kort fortalt: Jaeger-LeCoultre er en producent med hjerte og sjæl, der konstant søger total perfektion i en kontinuerlig og uendelig proces. Deres designs, sammenlignet med andre top-mærker, kan nogle gange være mere på den "helt almindelige" side. En undtagelse herfra er det meget detaljerede klassiske Reverso i art deco-stil.

Berømte modeller: Reverso, Grande Reverso, Master Ultra Thin, Master Compressor


 

3. Breguet (L’Orient)


Et par kilometer længere og ikke langt fra Lac de Joux sydlige bred ligger den rolige landsby L'Orient. Endnu et schweizisk urmærke har også hjem her: et, der bærer arven fra måske det største urmager-geni i historien. Vi taler om Abraham Louis Breguet, og firmaet opkaldt efter ham.

Næsten intet andet schweiziske urmærke legemliggør den lange tradition for Schweizs urvmageri, som Breguet gør. I anden halvdel af det 18. århundrede var det allerede kendt som den mest berømte af alle urmagere, og talte Marie Antoinette og Napoleon Bonaparte blandt deres kundekreds.

Breguet lavede Ikke kun det ældste schweiziske armbåndsur, men også nok det ældste armbåndsur i verden, til Napoleons søster: Caroline Murat, Reine de Naples. Fortidens ånd lever videre i deres samling af ure, og flere Breguet opfindelser, såsom tourbillonen og Breguet-spiralen er modus operandi i urindustrien i dag. Designene er barokke i deres natur, og guilloche, emalje eller diamanter samt omhyggeligt udformede indlægsmønstre er alle kendetegn ved dens stilarter. Nogle af disse konstruktionsegenskaber har haft en stor indflydelse på andre mærker, og forskellige navne såsom Breguet-hånden eller Breguet-uret er blevet almindelige ord i urindustrien.

Berømte Modeller: Reine de Naples, Classique, Héritage, Marine, Type XX


 

2. Rolex (Geneva)


Ingen liste over de bedste schweiziske urmærker kan være komplet uden Rolex, og, overraskende nok, er vores næste stop Genevesøen. For at være mere præcis: en rolig forstad til forretnings- og urmetropolen Genève.

En præsentation af Rolex er sådan set ikke nødvendig, men vi har tilføjet et kort overblik, bare for fuldstændighedens skyld. Rolexs styrke er i både dens anerkendelsesværdi og deres historie, hvor ikke kun deres opfindelser, men også deres kloge markedsføring og PR, har spillet vigtige roller i deres opskrift på succes. I sidste ende kan et ur kun være så godt, som det er designet. Rolex koncentrerer sig ikke om produktion af meget komplicerede urværksmekanismer, men deres hovedfokus er centreret om skabelsen af præcise, robuste og vedligeholdelsesvenlige ure til hverdagsbrug samt sportsure. Det placerer pålidelighed og kvalitet i spidsen, og disse forbliver uovertruffne, selv i dag.

Rolexs automatiske værker, der er konstrueret i henhold til de højeste kvalitetsstandarder, er normalt ikke for krævende, og udfører deres arbejde uden hager i mange årtier. Mere end et dusin af deres modeller er blevet forankret i eftertiden i Watch Hall of Fame, og de er altid fokuserede på at skabe præcise og meget robuste ure med langvarige kvaliteter. Hvis det er op til Rolex, er alt andet sekundært.

Berømte modeller: Submariner, GMT-Master II, Milgauss, Datejust, Day-Date, Oysterdate, Oyster, Yacht-Master


 

1. Patek Philippe (Geneva)


Når ur-enthusiaster begynder at kaste omkring sig med fircifrede tal, kan det være at du er vidne til en diskussion om de forskellige Patek Philippe referencer. Når det er sagt er vi fremme ved den absolutte høje ende af luksusur-verdenen, og slutter vores liste over de 10 bedste schweiziske mærker med det mest prestigefyldte af dem alle: Patek Philippe. Deres referencer opnår regelmæssigt rekordbeløb ved de største auktionshuse, hvor et af deres ure kan skifte ejerskab for en tocifret millionsum.

I 2014 blev Patek Philippe Henry Graves "Supercomplication" det dyreste bortauktionerede ur nogensinde med en pris på 16 millioner GBP. I dag dyrker og plejer Patek sit eksklusive billede, og ventetider til visse modeller er almidelige forekomster, da efterspørgslen til tiden langt overstiger forsyningen. Må vi give et par eksempler? Den årlige mængde Patek Philippe Sky Moon Tourbillon kan tælles på en hånd. Nogle gange er det to, nogle gange tre eller endog fem ure Hvis nogen ønsker at få fingre i et af deres populære ure, skal de personligt mødes og hilse på virksomhedslederen, Thierry Stern.

Sammen med sin rige virksomhedshistorie er en lige så streng filosofi: De samme kvalitetsstandarder gælder for alle deres urmodeller. Uanset om det gælder et Grande Complication eller "bare" et Calatrava eller Nautilus, er urmodellerne fra Patek Philippe efter vores mening højdepunktet for den horologiske kreativitet, der er lavet i Schweiz.

Berømte modeller: Calatrava, Nautilus, Ellipse, Gondolo, Grande Complication models (e.g. Ref. 2499)


 

TILMELD VORES NYHEDSBREV!
Cartier ure replika-4 col-md-3 col-lg-3 ">

OLD VS NEW

Omega Seamaster Diver Pre-Bond vs. 300 M

Navnet er Seamaster, Omega Seamaster Diver, James Bonds foretrukne ur. På trods af urets tætte tilknytning til 007 er der så meget mere til...
5 TING DU MÅSKE IKKE VIDSTE

TAG Heuer kaliber 11: Født med fart i blodet

Præcision og ydeevne definerer hvert sekund - dette princip gælder både for Formel 1 og urmageri. Derfor er der kommet så mange urmodeller ud af denne...
8 FACTS

Super-Luminova – Materialet der får dit til at lyse

Selv på de mørkeste aftener lyser skiven op. Hvis du vil kunne se tiden på dit mekaniske ur i fuld mørke, er du afhængig af selvlysende visere og indekser....
Tilbage til toppen

omega seamaster kronografi

هوبلوت الملك السلطة
replika klokker til salgs
mens vente montres
モントレオメガオム

Omega Seamaster Chronograph

176.007

Anno Condizione Prezzo Scatola Documenti 1973 Ottime 2.650 € Scatola Documenti Spedizione e reso gratuiti  27 Oct - 3 Nov 2.650 € product.sell_price"> ' id="financeModal"> A partire da 0 € /Mese A partire da /Mese Spedizione e reso gratuiti 

27 Oct - 3 Nov

Scatola Documenti

Fai una domanda

Vedilo dal vivo

This watch is on deal:

This watch has a special deal price for a limited amount of time. Our offer ends in –‌–:–‌–:–‌–

Affari del giorno: This watch has a special deal price for a limited amount of time. Our offer ends in –‌–:–‌–:–‌–

Materiale del cinturino

Leather

Materiale della cassa

Steel

Misura della cassa

38 mm

Colore

Blue

Colore del Quadrante

Blue

Tipo di Quadrante

Baton

Genere

Mens

Movimento

Automatic

Download our Watch Sizing Guide

Questo Omega Seamaster Chronograph porta con sé il certificato Watchmaster di garanzia e qualità. Certifichiamo le impeccabili condizioni, l'autenticità e l'eccellenza di questo orologio.


Questo Omega Seamaster Chronograph porta con sé il certificato Watchmaster di garanzia e qualità. Il lunotto, il braccialetto e il movimento di questo orologio sono stati professionalmente rinnovati. Certifichiamo le impeccabili condizioni e l'eccellenza di questo orologio.


Don’t worry that your timepiece might break. This watch comes with a manufacturer warranty and our additional Watchmaster Warranty of 24 months.


Non preoccuparti che il tuo orologio possa rompersi. Arriva con la nostra garanzia di 12 mesi e sarà riparato gratuitamente se presenta imperfezioni.

Spese di spedizione Spedizione e reso gratuiti Condizione Ottime Anno 1973 Obiettivo della spedizione Con scatola originale, ma senza documenti Garanzia Watchmaster 24 mesi 12 mesi Garanzia del produttore Metodi di pagamento Metodi di spedizione Recensioni

Returning this watch couldn’t be easier. You have 14 days from the date you receive your watch to return or exchange it. We’ll have our shipping partner collect it from your doorstep for free. We ship only through our trusted partners. And insure the full value of your watch in between. We prefer that items are returned to us via our own service so that they are protected and insured. You can return using any secure means, but we may not accept liability.

Please contact returns@watchmaster.com to book a complimentary insured pick up. Your watch should be returned in the same condition you’ve received it, unused and with the stickers still attached.

Your refund will be credited to the original payment method. It can take up to ten days to show up on your account due to varying processing times between payment providers.

Metodi di spedizione

Financing of up to 12.500 € is available to customers based in Germany, up to 10.000 € to customers based in Austria and up to £15.000 in the United Kingdom.

We offer secure and comfortable installments via fine trade GmbH. Apply online with only your date of birth and bank account number - get a result in less than a minute. No forms, no hassle, and no hidden costs. Financing up to 10.000 EUR repayable in 6, 12, 18, or 24 months. For watches over this value, you can make a downpayment to balance the differential. Select “Monthly Instalment Payments” on the payment page during checkout. Currently, it´s only possible to pay one watch per order by installment. If you want to pay more than one watch by installment, you have the possibility to order multiple times.

Some wishes just cannot wait. We offer an easy financing solution with our partner the TARGOBANK with no upfront deposit and an attractive interest rate. Your advantages at a glance:

  1. No deposit required
  2. Only 5.9% APR (Annual Percentage Rate of charge)
  3. Flexible runtimes between 6 and 60 months

Durata in mesi Il tasso mensile Importo totale [[ ::row.month ]] [[ ::row.rate | currencyFormatter: 0 ]] [[ ::row.totalAmount | currencyFormatter: 0 ]] Chiamaci 0800 3937001 Invia richiesta

Customers Who Viewed This Omega Watch Also Viewed

Scopri le serie Omega

Cosa dicono i nostri clienti di noi

Ottieni l'orologio che hai sempre voluto Affari del giorno: This watch has a special deal price for a limited amount of time. Our offer ends in –‌–:–‌–:–‌–

loading pin closeup