PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> Replica Bell Ross Horloges Langematik horloges,Tag Heuer Aquaracer,horloges Bell & Ross 46mm Model sxshomeh

Langematik horloges,Tag Heuer Aquaracer,horloges Bell & Ross 46mm Model Replica Bell Ross Horloges

Langematik horloges,Tag Heuer Aquaracer,horloges Bell & Ross 46mm Model

horloges Rol sxshomeh. høj kvalitet replika ure til mændex Day Date

horloges Rolex Day Date

horloges Zwitsers Rolex

horloges Zwitsers Rolex

2017年10月8日星期日

Basel World-2013: Mayu door H. Moser & Cie

Dit jaar, de Zwitserse horlogemaker H. Moser & Cie heeft zijn collectie uitgebreid Mayu drie nieuwe modellen, die op de Baselworld internationale horloge tentoonstelling werden gepresenteerd, 2013: 18-karaats roze gouden wijzerplaat met goudkleurige, 18-karaats roze gouden wijzerplaat met licht - Bruine kleur en in 18 karat witgoud met een wijzerplaat van zilverkleur. De collectie is vernoemd naar de eerste vrouw van de oprichter van het merk Genriha Mozera, en deze nieuwe modellen zijn unisex.
Rond gepolijst geval, bestaande uit drie delen, diameter 38,8 mm, dikte 9,3 mm. Aan het einde van de gegolfde kroon aansluiting op de 3-uur, gegraveerd logo van het merk H. Moser & Cie - de letter "M". Saffierglas aan de voorzijde van de behuizing (convex, antireflectiecoating) en het achterdeksel aangebracht. Dial met overlaid goud uur indexen en goud bladvormige pijlen. 
0503_moser_01
Het model is voorzien van een automatisch mechanisme fabriek H. Moser & Cie HMC 321, 32,0 mm diameter, 4,8 mm dik, 27 stenen, met een dragende snelheid van 18.000 trillingen per uur (2,5 cps), een marge van 72 uur, spiraal Original Straumann Hairspring®, gegraveerd automatische wikkeling van de rotor 18 karaats goud met faciliteiten aangeeft energiereserve (uren, minuten (met behulp van respectieve centrale handen), seconden (kleine laterale modusselectie om 06:00) en door de bijbehorende aanwijzer op de achterzijde mechanisme en bekeken es saffier kristal op de achterzijde van de kast). 
moser_big_0
Komt op alligator band met gesp in 18-karaats rose of 18-karaat goud.
Bron - forum.watch.ru
Bekijk meer horloges rolex en Rolex Cellini

2017年9月19日星期二

Legacy Machine No.1 Xia Hang van MB & F

Tijdens de tentoonstelling in Genève vertoonde Max Büsser een nieuwe versie van Legacy Machine No.1 , gecreëerd samen met de beeldhouwer Xia Hang. Vanuit het basismodel zijn horloges verschillend doordat ze een klein cijfer van gepolijst aluminium gebruiken als een power reserve indicator. Bij de volledige plant van het mechanisme zit de kleine man direct, en zover de uitgaven van energie-leuningen naar voren komen.
mb-f-legacy-machine-LM1-Xia-hang-1
1
Busser met Xia Hang introduceerde zijn Chinese vriend, kunstcollector. Samen stopten ze bij de werkplaats van de beeldhouwer in de buitenwijken van Peking. Volgens Busser voelde hij zich als een kleine jongen, die in een speelgoedfabriek was. Xia hangt hiervan en bereikt zijn werk, hij wil dat mensen zijn beeldhouwwerken als speelgoed zien, hen aanraken en de interactie genieten. Ter bevordering van dit idee organiseerde hij in 2008 een tentoonstelling "Please not touch", waar het deeltje "niet" werd overschreden. Vanuit het gemarkeerde pad wordt de artiest niet uitgeschakeld en de klok met interactief beeldhouwwerk is nog een stap in de richting die hij heeft gekozen.
2
3
Busser en Hang hebben elkaar ontmoet en hebben besloten dat ze samen zouden moeten werken. We stopten bij de power reserve indicator. Het werd op de volgende manier gecreëerd: eerst Xia Hang maakte een groot beeldhouwwerk, en dan maakten MB & F engineers een kopie van het met een hoogte van 4 mm en ontwikkelde de benodigde articulaties zodat het beeld kon kantelen. Naarmate het materiaal aluminium werd gekozen - is het licht, wat betekent dat het mechanisme minder energie nodig heeft op de indicator.

Bekijk meer horloges replica en Rolex Milgauss

2017年8月10日星期四

IN-DEPTH: De Tudor Fastrider Chrono (ref 42010N)

Wanneer is een horloge geen horloge? Als het een uitdrukking is van vrijheid en avontuur.
Tudor-Fastrider-Chrono-4
Het was een groot jaar voor Tudor. In 2015 zag ze de allereerste interne beweging in de gloednieuwe Noord-Vlag  , evenals de opvallende blauwe Pelagos . Zij produceerden hun eerste unieke stuk  voor de Only Watch-liefdadigheidsveiling en kondigde enkele weken geleden de internet-smeltende Black Bay Black aan . Zij hebben ook in samenwerking met Ducati - de Fastrider Chrono - een kleurrijke drietalle sportieve chronografen uitgebracht. Een welkome update aan de technische Fastrider-collectie, dit werd een beetje overschaduwd door alle andere successen, die veel minder tijd in de zon ontvangen dan bij zo'n zomerse horloge. Tot nu toe, dat is.
Tudor-Fastrider-Chrono-8

De Scrambler

De Ducati Diavel was de inspiratie voor het originele model - het Fastrider Black Shield, een mat zwart keramiek horloge dat in 2013 werd uitgegeven, dat een direct hit was. Drie jaar voor dit nieuwe aanbod is de muse de vernieuwde versie van een van Ducati's meest iconische fietsen - de Scrambler . De nieuwe Scrambler is een jeugdige en retro aan te nemen op een eenvoudige, teruggetrokken rit - een energie die perfect door de Fastrider Chrono wordt gevangen.

De wijzerplaat

Tudor-Fastrider-Chrono-1
Dit is het element dat het meest uitsteekt op de Fastrider, die in papaver geel en rood komt, evenals een olijfgroen, die elk een dramatisch andere stemming brengen, en elk met zijn eigen charmes. Duidelijk groen is de veiligste, meest veelzijdige optie, terwijl het geel (geïnspireerd door de 1962 Scrambler) het meest 'daarbuiten' is. De go-faster Ducati rood zit ergens tussenin. Kijkend naar beelden van alle drie, was het geen probleem dat mijn favoriet de groen was. Maar toen ik ze in mijn handen hield, wist zekerheid. Natuurlijk was het geel veel zwaarder dan ik normaal gesproken draagde - maar nadat ik het had geprobeerd, verhuisde het naar de 'misschien' lijst. En het rode? Gewoon cool.
Tudor-Fastrider-Chrono-10
Ongeacht uw keuze van de keuze, is het niet te vermijden dat de Fastrider voor het weekend is gemaakt - en bij voorkeur de open weg. En dat is het belangrijkste ding over deze horloges. Ze zijn meer dan hun specificaties - ze zijn een houding, bijna een gemoedstoestand. Van negen tot vijf kan je een zachtmoedige, draagbare actuaris zijn - maar een Fastrider riem zodra je uitklopt en je moet praktisch de fiets opvlammen en een paar strakke krommen vinden om te knuffelen.

Bekijk meer Rolex horloges en Rolex DateJust

2017年8月4日星期五

HANDS-ON: De slaapplaats - Girard-Perregaux's 1966 WW.TC in staal

Girard-Perregaux is one of Swiss watchmaking’s best-kept secrets. The La Chaux-de-Fonds based brand offers a complete — and compelling — package, fine pedigree, and a catalogue that ranges from the highest of high horology, through to some more accessible (yet still exceptional) pieces. But, for whatever reason, GP has long lacked the sort of name recognition they deserve, and which is enjoyed by some of their Helvetican siblings. But it feels like that’s on the cusp of change. Girard-Perregaux is back at the SIHH, with a particularly strong and focused collection. And while the Laureato is their shining star, there are plenty of other worthy offerings in the catalogue.
Neem bijvoorbeeld de 1966 WW.TC in staal. De collectie van 1966 is de GP's schoon, klassiek - en we durven zeggen dat het conservatief is - en dit is de eerste keer dat de WW.TC (short for World Wide Time Control) zich in zijn gelederen heeft aangesloten. Persoonlijk denk ik niet dat de wereldtimer van het merk ooit meer thuis heeft gekeken. Vorige versies van het horloge hebben chronografen, data en overbodige complicaties toegevoegd. De 1966 WW.TC is teruggetrokken naar de essentie. Een schone, leesbare stadskring, eenvoudig te lezen 24-uurs schijf en kleine seconden. Niets anders af te leiden van het onderschatte ontwerp. De 40mm brede met 12mm hoge stalen behuizing (een roze gouden optie is ook verkrijgbaar) is echt dressy, met een slanke behang en een gebogen alligatorbandje. Het enige ongebruikelijke element is de buitenkant kroon, en zelfs dat zou typisch onder een manchet verborgen zijn.
Het kaliber GP03300 van Girard-Perregaux loopt op de show - een interne automatische, met een in-house wereldmodule bovenop gestapeld en ongeveer 46 uur stroomreserve. Het is een respectabele, betrouwbare beweging met de juiste mate van afwerking. Met name in staal is de WW.TC een sterke propositie, die een serieuze (en nuttige) complicatie biedt, een stijl die veelzijdig en tijdloos is en tegen een juiste prijs.

Bekijk meer replica horloge en Rolex Yachtmaster

2017年8月1日星期二

Chopard zilveren wijzerplaat met zwarte band

Chopard werd gepresenteerd met een nieuw horloge genaamd Superfast Chrono Porsche 919 , ondertekend door brand ambassadeur en Grand Prix race kampioen Mark Webber.
Chopard zilveren wijzerplaat met zwarte band


De Chopard Superfast Chrono Porsche 919, het resultaat van een samenwerking tussen Chopard en het Porsche Motorsport-team, heeft een 45 mm behuizing gemaakt van titanium en zwart DLC en wordt aangedreven door een COSC-gecertificeerde chronograafbeweging, Caliber 03.05, gemaakt in huis Door Chopard.
Chopard zilveren wijzerplaat met zwarte band

Het horloge is automatisch. Daarnaast lijken de strepen op de wijzerplaat op de achterste diffuser van een Porsche 919 Hybrid en de 919 in een rode driehoek om 9 uur is hetzelfde embleem gebruikt voor de Porsche-auto's die in het World Endurance Championship concurreren.
Chopard zilveren wijzerplaat met zwarte band

bron: watchtime.com

Bekijk meer rolex imitatie en Cartier horloges

Replica Bell Ross Horloges

cartier char solo
faire umar cartier
Cartier Panzer Uhren

Perpetual Datejust horloges,Bell & Ross,Tag Heuer Others horloges

donderdag 7 september 2017

Baselworld 2015: Arnold & Son Golden Wheel

Arnold & Son zijn de Golden Wheel : 's werelds eerste model met de functies van uren rondlopen en mechanismen van de centrale tweede beroerte. Rich Britse erfgoed uur Arnold & Son heeft zijn wortels in het verre 18e eeuw. Onderstrepen zijn uurwerken, Arnold & Son regelmatig zijn gecompliceerde horloges met unieke mogelijkheden. Gepatenteerde Golden Wheel model weerspiegelt duidelijk vindingrijkheid en inzet van echte horloge van het merk.
 
Horloges Golden Wheel is een unieke interpretatie van oude volumetrische complexiteit uur eerst dwalen verscheen in desktop klok mid-17e eeuw. In feite is de eerste release met deze complicatie werd waargenomen in zakhorloges gemaakt, waarschijnlijk in Engeland in het begin van de 18e eeuw. Zo kan deze complicatie zeer nuttig zijn voor de vervaardiging pododit Arnold & Son, geïnspireerd door de Britse horlogemakers, dat een lange traditie van het maken van modellen met een uur dwalen nieuw leven ingeblazen.
 
Horloges Golden Wheel Instrument maken deel uit van een collectie die eer bewijst aan het uur, gericht op timing, ontwikkeld in de tweede helft van het leven van Dzhona Arnolda en zijn zoon Roger. De vervaardiging van uurwerk Golden Wheel is in ontwikkeling voor drie jaar, uit het begrip van de montage - en horlogemakers bracht een hoop problemen in de verschillende stadia van ontwerp en ontwikkeling.
A. Lange & Söhne / 23.01.15 / instrument --- golden-wheel_pers
Functie zwerven uur, ook wel krampachtige digitale klok, die op de bovenste boog van de draaiknop (10-2 uur). Daaronder Arnold & Son gemaakt hourly carrousel Golden Wheel mechanisme van de ware loop van de tweede hand op de centrale as, die visueel draagt ​​bij aan de complexiteit en elegantie van haar verhuizing. Het mechanisme van de ware tweede cursus - een specialisatie Arnold & Son. precisie-functie kan de tweede hand om geleidelijk vooruitgang te boeken, zonder verdere aarzeling op de wijzerplaat - die bijdraagt ​​aan een meer nauwkeurige lezing.
 
Superieure technologie en expert vakmanschap inherent aan dit uurwerk, nog versterkt door het feit dat Arnold & Son het mechanisme zichtbaar vanaf de zijkant wijzerplaat in al hun grootheid hebben gemaakt. Niet alleen is het merk gebruikt drie aparte doorzichtige saffierschijf (die lijkt te zweven boven de wijzerplaat) om de tijd aan te geven, maar stelden ook veel van de onderdelen van het verkeer om de ongelooflijke surround sound effect te creëren. Deze creatieve en visionaire aanpak maakt van de Golden Wheel in een zeer moderne interpretatie van zwerven uur.
 
Central uur carrousel modellen Golden Wheel is gemaakt van 18K rose goud, dat gaf dit meesterwerk is de naam. Parel boog toont de huidige tijd, maar saffier schijven obozacheniyami uur zweven erboven. Gouden pijlen op tijd drives geven minuut schaal, boven de bogen uur gelegen. Het werk van de ware koers seconden mechanisme weergegeven door de grote buitenring van de wijzerplaat met een schaal en een centrale gouden pijl. Dial verwerkt grijs acetylcysteïne te koop Côtes de Genève.
 
S6018 - een mechanisch uurwerk met een autofabriek, 29 stenen, en 232 componenten. Het werkt met een frequentie van 28 800 / h, biedt 50 uur reserve. Typisch gedurende Arnold & Son stijl uurwerk behandeld met palladium en heeft een goed gemaakte Haute Horlogerie, waaronder een met de hand afgeschuind bruggen met gepolijste randen, fijne ronde korrel, glinsterende patronen Côtes de Genève, cirkelvormige matte afwerking op de tandwielen en geblauwde schroeven met afgeschuinde op spiegel gepolijst hoofd. Rotor uur skeletonized een grondoppervlak verwerking en palladium. Prachtige uurwerk in een prachtige lichaam 18K rose goud met een diameter van 44 mm. Circulatie gelimiteerde serie van horloges Golden Wheel is 125 eenheden.
Bekijk meer horloge replicas en Rolex Masterpiece

zondag 20 augustus 2017

SIHH-2017: Audemars Piguet Royal Oak Frosted Gold 37mm

Horlogefabrikant Audemars Piguet ter ere van de 40ste verjaardag van de Royal Oak gepresenteerde model een uitstekende vrouwelijke model. Aan de ene kant is de historische klok voor het eerst geïntroduceerd in 1976 door ontwerper Zhaklin Dime. Maar aan de andere kant, deze klokken zijn sterk denken aan het model 1972 Jumbo in de moderne 41-mm mannelijke versie. De nieuwigheid verschijnt in een behuizing diameter van 37 mm, die op zichzelf is niet zo klein. Het beschikt over een klassiek ontwerp Gerald Genta: hand guilloche wijzerplaat, automatisch uurwerk. Echter, er is een spannende innovatie die boeit op het eerste gezicht: een eerste klas afwerking van het lichaam in de stijl van vorst. Watches Audemars Piguet Royal Oak Frosted Gold 37mm gefascineerd door haar schoonheid.
Audemars Piguet
Nieuwe producten zullen officieel worden gepresenteerd op de International Watch Salon SIHH-2017 in Genève. Horloge bezitten alle eigenschappen van grote modellen Jumbo: het ontwerp identiek, vorm en afwerking van de prachtige, kant guilloche dial Grande Tapisserie patroon, prachtig geïntegreerd armband en dezelfde automatisch mechanisme 3120, zoals bij 41 millimeter versie. Beide modellen onderscheiden zich door een verschil van 4 mm, waardoor het horloge eleganter en licht maakt, waardoor ze een model unisex. Blijkbaar is de makers van de Audemars Piguet Royal Oak Frosted Gold 37mm spoed bellen vrouwen kijken, want model is zeer veel fans van fijne uurwerken door AP.
Audemars Piguet
Afwerking in de vorm van rijp bedekt de vlakke bovenste gedeelte van de ring, de behuizing en een armband. Dit type van behandeling wordt genoemd "Florentijnse techniek." Om de juwelier horloge fabriek versieren Carolina Bucci gebruikte de tool met diamanten sieraden. Momenteel zijn ontwikkelaars aan het automatiseren van de afwerking, de nauwkeurigheid van de tekening verbeteren en ongemoeid de strakke lijnen. Natuurlijk, in de loop van de behandeling zal niet werken als een matte afwerking met satijn, de klok is nog steeds een beetje schitteren in de stralen van licht. Het is om deze reden Audemars Piguet Royal Oak Matte goud en werd bekend als vrouwelijke horloges. Niet iedere man kan veroorloven glamorous te kijken.
Audemars Piguet
Nieuw product is verkrijgbaar in twee versies - in het geval van 18K rose goud met zilveren wijzerplaat ( 15454OR.GG.1259OR.01 ) en in het geval van 18k wit goud met rhodium wijzerplaat ( 15454BC.GG.1259BC.01 ). 
  Audemars Piguet
Technische kenmerken van de Audemars Piguet Royal Oak Frosted Gold 37mm
huisvestingafmetingen 37 x 9,8 mm, wit of rose 18K goud, saffierglas aan beide zijden, waterdicht tot 50 meter
mechanismeKaliber 3120 automatische energiereserve 60 uren, 3 Hz frequentiefuncties - uren, minuten, seconden, datum
armbandgeïntegreerde, 18-karaats goud
referentie
15454OR.GG.1259OR.01 (18K rose goud) 
15454BC.GG.1259BC.01 (18K wit goud)

Bekijk meer fake watches en Rolex Daytona

zondag 23 juli 2017

Patek Philippe 5100R

De 5100R is gemaakt door Patek Philippe om de overgang naar het jaar 2000 te vieren en gepresenteerd als onderdeel van een gelimiteerde serie van 750 horloges in roze goud.

Ik beschouw de 5100R als een van de mooiste vorm van horloges. Inderdaad, achter het uiterlijk van de eenvoud ligt een perfect succesvolle shows en complexer dan het lijkt. 

Verrassend is het eerste geval (met een afmeting van 34 x 46 mm). Bedrieglijk rechthoekig, het is dichter bij de diamant. Deze oorspronkelijke vorm, geïnspireerd door eerdere modellen van het merk er alles aan om shows te stempelen.


De leisteen grijze wijzerplaat is perfect met de behuizing en is ontworpen met de harmonie. De gangreserve indicator om 12 uur, wijst op de technische bekwaamheid van 28-20 kaliber: deze reserve bedraagt 10 dagen, terwijl de afmetingen van formaat (28 x 20 mm) beperkt blijft. Een dergelijke overweging wordt bereikt door een dubbele serie vat. 

Het duurt meer dan honderd van de kroon draait om het horloge volledig gewikkelde wind, maar het is zeer zacht. 

Esthetisch, zult u merken de prachtige maaidekken:

Het dragen van een dergelijk horloge geeft enorm plezier. De hoge klasse, elegantie, originaliteit van de zaak, de wijzerplaat kleur maken de 5100R Patek horloge gekleed bij uitstek.


De erg jammer is dat dit horloge is niet meer in de catalogus, zo niet in zijn Tourbillon release. Ondanks hun kwaliteiten, verschillende versies van de Patek Gondolo 5124 is verre van duidelijk dezelfde charme ...
Bekijk meer zwitserse horlogemerken en IWC horloges

donderdag 22 juni 2017

Cuervo y Sobrinos een eerbetoon aan Rood voor zijn overwinning in de World Cup Zuid-Afrika 2010

De firma Cuervo y Sobrinos wilde om hulde te brengen aan de Spaanse voetbalclub (bekend als de wereld als "La Roja" ) voor zijn recente overwinning in de World Cup 2010 gehouden in Zuid-Afrika . Dit is een model van de serie Robuust met een stalen mantel diameter en 43 mm kaliber ETA 2895-2, met de vier hoofdfuncties van een klok: uren, minuten, seconden en de datum.
Alle nummers zijn Arabieren en rood, zoals de legende dat ligt net boven de datum venster waarin we kunnen lezen: "Red 2010". Vul dit eerbetoon aan de "Red" een gordel van dezelfde kleur als de kiesnummers. Door de manier, zal het kost ongeveer 1.500 euro .
Bekijk meer horloge replica en Rolex Explorer

woensdag 3 mei 2017

Hublot's Genève dagen: CLASSIC FUSION AEROMOON

Met een diameter van 45 mm zijn er twee versies beschikbaar: één in King Gold (Hublot's beroemde roodgoud, meer intens en kostbaar dankzij de 5% platina inhoud) en de andere in titanium. 4 geïntegreerde corrigators zitten weerszijden van de zaak (2 uur: maandcorrectie, 4 uur: maancorrectie, 8 uur: datumcorrectie, 10 uur: dagcorrectie), met de tijd die de kroon gebruikt . Het stuk is afgewerkt met een zwarte band in alligator leder genaaid op rubber.
l_517-nx-0170-lr-pr-hr-b l_517-ox-0180-lr-pr-hr-b
TECHNISCHE DETAILS
Referenties
517.NX.0170.LR - Titanium versie
517.OX.0180.LR - King Gold versie
Case "Classic Fusion" - Diameter 45 mm - Titanium of 18K King Gold Bezel Titanium of 18K King Gold met 6 H-vormige titanium schroeven, verzonken, gepolijst en vergrendeld Kristal Bekijk meer replica design en Rolex Submariner

zondag 9 april 2017

De Ranger Rides Again: Een overzicht van de Tudor Heritage Ranger

In tegenstelling tot andere leden van Tudor's Heritage collectie, die bestaat uit modellen geïnspireerd door Tudor horloges uit het verleden, is dit een dial markers, niet toegepast degenen geschilderd. Zij dragen Super-LumiNova getint in een warme toon die een knappe, in de leeftijd kijken naar het horloge verleent.
Tudor Heritage Ranger - hoek
De roos embleem, om 12 uur, is ook een knipoog naar het verleden. Een symbool van koninklijke Tudor familie van Engeland, de roos verscheen op Tudor wijzerplaten uit de jaren 1930 tot 1969, toen een schild logo voor in de plaats. De kroon draagt ​​ook de Tudor roos.
Het geval, 41 mm in diameter en gemaakt van gesatineerd staal is waterdicht tot 150 meter. De bouw maakt een strakke en eenvoudige indruk. De rechte middensectie van de zaak daalt tot een vaste stof, inschroefbare rug en stijgt tot een smalle rand die geleidelijk afloopt naar beneden naar zijn buitenomtrek.