PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> omega snelheid Wat zijn Triglyceriden? shknvsax

Wat zijn Triglyceriden? omega snelheid


 • omega snelheid

  Omega Speedmaster Automatik
  copy breitling
  omega constellatie automatisch

  OMEGA

  Fotodetails

  Plaats van foto
  Phaleron Bay Piraeus
  37.930°, 23.661°
  Datum opname
  2017-10-19 12:51
  Opladen
  2017-10-19 12:13
  Originele Grootte
  5120 x 3416 pixels
  Fototoestel & Instellingen 
  Model: NIKON D5500
  Exposure: 1/2000, 5.6
  ISO: 200, f.length:300mm
  Suggereer verwijderen foto

  Scheepsdetails

  Scheepstype
  Passenger
  Lengte × Breedte
  80.4899979 X 11.6000004
  Geregistreede Snelheid (Max / Gem)
  13,80 / 12,90 knots
  Vlag
  Greece (GR)
  Roepnaam
  SVJN

  Fotograaf

  Fotograaf
  STRATOS PREDARIS
  Foto's
  563
  Votes / Rating
  179 / 4,7
  Contact Photographer
   Opladen foto


  Omega-3 Forte

  Omega-3 Forte
  Omega 3 forte afmeting
  Kies je verpakking
  per capsule
  Maand € 9,85 € 0,33
  Kwartaal € 25,40 € 0,28
  Kwartaal herhaalgemak € 21,35 € 0,24
  »
  Vergelijk verpakkingen »

  Flinndal Omega-3 Forte visoliecapsules bevatten EPA en DHA voor je hart. DHA is ook goed voor je hersenen en ogen (bij twee capsules per dag).  Er zit maar liefst 450 mg omega 3 in één kleine capsule. Gemaakt van duurzame vis en 100% natuurlijk. 

  Dagelijks minimaal 250 mg EPA en DHA is goed voor je hart en dagelijks minimaal 250 mg DHA draagt bij aan de hersenfunctie en het gezichtsvermogen.

  Bekijk de bijsluiter »
  Nieuw bij Flinndal? Bekijk onze video

  Meer informatie

  Verschillende soorten omega 3

  Omega 3 komt voor in verschillende voedingsmiddelen, zoals in vis en walnoten. Maar de ene omega 3 is de andere niet. Zo zit er in walnoot bijvoorbeeld ALA (alfa-linoleenzuur) en in visolie juist vooral EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). EPA en DHA zijn erg belangrijk. Deze omega 3 vetzuren zijn dan ook samengevoegd in Flinndal Omega-3 Forte. Wat deze twee soorten omega 3 voor je lichaam doen lees je hieronder.

  Voor je hart en je hersenen
  Goed voor je ogen
  Voor wie is omega 3?
  Visconsumptie Nederland


  Voor je hart en je hersenen

  Dagelijks minimaal 250 mg EPA en DHA is goed voor je hart. De vetzuren leveren een positieve bijdrage aan de normale werking van het hart

  Dagelijks minimaal 250 mg DHA draagt ook bij aan de hersenfunctie. DHA is een belangrijke bouwsteen van de hersenen en is goed voor de hersenfunctie.


  Goed voor je ogen

  Dagelijks minimaal 250 mg DHA is goed voor je gezichtsvermogen en ondersteunt de conditie van je ogen. DHA zit in hoge concentraties in je netvlies en speelt een rol in het functioneren ervan. Dankzij het netvlies kunnen we onder andere verschillende kleuren waarnemen, maar ook het verschil tussen licht en donker.


  Voor wie is omega 3

  De Gezondheidsraad raadt aan minimaal één keer per week vis te eten en dan het liefst vette vis zoals zalm, haring, makreel en ansjovis. Want vette vis bevat de meeste omega 3 vetzuren. Flinndal Omega-3 Forte is een goede aanvulling voor mensen bij wie het niet altijd lukt om dit advies te halen. Maar ook als je wel één keer per week vis eet kun je jouw voeding aanvullen met Flinndal Omega-3 Forte.


  Visconsumptie Nederland

  In Nederland eet ruim 85% van de mensen te weinig vis, vaak omdat ze het te duur vinden, niet weten hoe je vis moet bereiden of het gewoonweg niet lekker vinden. Dat is jammer want hoe meer vis hoe beter. Dat zie je aan landen waar veel vis gegeten wordt; daar houden meer mensen hun hart gezond (Bron Naska et al., 2009). Als in Nederland wel vis op het menu staat, dan vindt 71% het belangrijk dat de vis duurzaam gevangen is, zodat de zee niet leeggevist wordt. Flinndal Omega-3 Forte is van duurzame visvangst.

  Kies voor kwaliteit

  • HACCP gecertificeerde productie
  • Vrij van genetische manipulatie (GMO)
  • Geen onnodige toevoegingen
  • Veilig gedoseerd
  • Samengesteld o.b.v. wetenschappelijk onderzoek

  Zeer zuivere omega 3 visoliecapsules

  Flinndal Omega-3 Forte wordt geproduceerd door een specialist op het gebied van visolie, die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Met een geavanceerde technologie wordt de omega 3 visolie gezuiverd zonder gebruik van extreme hitte, chemische oplosmiddelen of zuurstof. Omdat de gebruikte vis ook op een duurzame manier gevangen wordt, mogen we bovendien het keurmerk ‘Friend of the Sea’ voeren. Dit keurmerk ziet erop toe dat bij de wilde vangst maximaal 8 procent bijvangst is, waarvan geen bedreigde soorten. Verder mag er geen sprake zijn van overbevissing, de zeebodem mag niet verstoord worden en moet stapsgewijs de uitstoot van broeikasgassen verminderd worden. Zo werken we samen aan een beter milieu.

  Altijd duurzame visvangst
  Precies 450 mg omega 3
  Hoog geconcentreerd
  Visolie zonder nasmaak
  100% natuurlijke ingrediënten


  Altijd duurzame visvangst

  Flinndal Omega-3 Forte wordt gemaakt van de snijresten van vette vis (zoals ansjovis) die voor normale consumptie is gevangen. Er wordt voor Flinndal Omega-3 dus niet extra gevist. De snijresten zien er voor consumptie niet mooi genoeg uit maar bevatten juist wel veel omega 3. Ideaal voor Flinndal Omega-3 Forte. En door deze delen van de vis te gebruiken zorgen we er bovendien voor dat 100% van de vis gebruikt kan worden. Er wordt zo dus niets verspild!

  Er bestaan ook omega 3 supplementen op basis van krillolie. Wij hebben echter bewust gekozen om uitsluitend met visolie te werken. Je kunt er alles over lezen in ons artikel krillolie of visolie, waarin de voordelen van visolie uiteengezet worden.


  Precies 450 mg omega 3

  De Gezondheidsraad raadt aan minimaal één per week vis te eten en dan het liefst vette vis zoals zalm, haring, makreel en ansjovis. Want vette vis bevat de meeste omega 3 vetzuren. Lukt het je niet om één keer per week vis te eten? Dan is Flinndal Omega-3 Forte een goede aanvulling voor mensen bij wie het niet altijd lukt om dit advies te halen. Maar ook geschikt voor mensen die graag wat extra’s willen.


  Hoog geconcentreerd

  De capsules van Flinndal zijn hoog geconcentreerd. Dat houdt in dat we veel van de andere vetten die in visolie zitten er uit hebben gehaald, zodat er in verhouding meer omega 3 vetzuren overblijven. Maar liefst 77% van onze olie is omega 3. Omdat er zo weinig anders in onze capsule zit, kunnen we hem veel kleiner maken. Dat maakt het makkelijk in te nemen en toch zit er maar liefst 450 mg omega 3 in.

  Op zoek naar een hogere dosering? Bekijk Flinndal Omega-3 Extra Forte.


  Visolie zonder nasmaak

  Visoliecapsules kunnen een onprettige, sterke nasmaak hebben bij oprispingen. De sterkte van deze nasmaak is afhankelijk van het productieproces. De zuivere visolie van Flinndal Omega-3 Forte geeft geen nare oprispingen. Dat komt doordat er bij de productie zo min mogelijk contact is geweest met zuurstof. Hoe minder zuurstof, hoe minder vissmaak. Ook hebben we een beetje rozemarijnextract toegevoegd, om de smaak verder te neutraliseren.


  100% natuurlijke ingrediënten

  Alle ingrediënten in Flinndal Omega-3 Forte zijn van 100% natuurlijke oorsprong. Aan de omega 3 visolie is een beetje natuurlijke vitamine E toegevoegd. Deze vitamine heeft als eigenschap dat het oxidatie tegengaat. Daardoor zorgt het er voor dat de visolie lang goed blijft. Ook bevat Flinndal Omega-3 Forte wat rozemarijnolie. Dit is net als vitamine E een antioxidant en neutraliseert bovendien de eventuele vissmaak, speciaal voor mensen die wel eens last hebben van nasmaak als ze iets hebben gegeten. Ook de capsule (het omhulsel) is helemaal natuurlijk. Gemaakt van rundergelatine, water en glycerol. Glycerol is een natuurlijk bevochtigingmiddel waardoor de capsule flexibel blijft.

  Bijsluiter Flinndal Omega-3 Forte

  Hieronder staat vermeld welke ingrediënten er in dit product zitten en hoe je het product moet gebruiken. Lees deze informatie goed door.

  Ingrediënten
  Aanbevolen gebruik
  Allergie-informatie
  Bewaaradvies


  Omega-3 Forte
   
  Ingrediënten en dosering

  Flinndal Omega-3 Forte, bevat per capsule van 585 mg:

  Actief bestandsdeel Concentratie Hoeveelheid
   
  Omega 3 visvetzuren 77% 450 mg
  waarvan:    
       EPA 39% 228 mg
       DHA  26% 152 mg
       Andere omega 3 vetzuren  12% 70 mg
  Overige visvetzuren** 22% 126,7 mg
  Natuurlijke vitamine E (d-alfa-tocoferol, 48% ADH*)
  5,8 mg
  Natuurlijke rozemarijnextract**

  2,5 mg
       

  * ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid volgens de Europese Richtlijn Etikettering 2008/100/EC (of Warenwetbesluit).
  ** Geen ADH vastgesteld.


  Kijk op de tab Kwaliteit voor informatie over de kwaliteit en dosering.


  Ingrediënten capsule:

  Visvetzuren, gelatine, stabilisator (glycerol), tocoferolen (vitamine E), natuurlijk rozemarijnextract, water. Zonder conserveermiddelen of kunstmatige aroma’s.


  Voedingswaarden per capsule:
  Energie in kcal 7,2 kcal
  Energie in kJ 30,14 kJ
  Koolhydraten 0 mg
  Eiwitten 0,08 mg
  Vetten 0,71 mg

  Aanbevolen gebruik

  Voor wie Dagdosering
  Kinderen tot 4 jaar 1 tot 2 capsule per twee dagen
  Kinderen vanaf 4 jaar 1 tot 2 capsules per dag
  Volwassenen 1 tot 2 capsules per dag

  Eén Flinndal Omega-3 Forte capsule bevat precies 450 mg omega 3 visvetzuren en zijn zeer geconcentreerd met maar liefst 77% omega 3 visvetzuren.

  Aanbevolen dosis niet overschrijden.
  Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding.
  Raadpleeg voor gebruik een arts in geval van medicijngebruik of bij ziekte.
  Geschikt bij zwangerschap en lactatie.


  Innemen

  De capsules zijn klein en gemakkelijk in te nemen.
  Bij voorkeur innemen tijdens een maaltijd met water (om opboeren te voorkomen niet innemen op de nuchtere maag of met een warme drank). Kinderen tot vier jaar één keer per twee dagen de inhoud van één capsule door het eten mengen (geen capsules geven in verband met verslikken).


  Allergie-informatie
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Bevat geen pinda of soja
  • Bevat visvetzuren
  • Niet geschikt voor vegetariërs en veganisten

  Bewaaradvies

  Onze producten zitten in speciale, luchtdichte zakjes. Op de achterkant van de verpakking staat hoe lang het product houdbaar is. Sluit het zakje steeds goed af, bescherm het tegen zonlicht en bewaar het beneden de 25 graden, om verkleuring of plakken te voorkomen. In de handige Flinndal bewaardoosjes kun je steeds voor een paar weken supplementen doen. Bewaar de rest gewoon in het zakje, zodat de supplementen niet zacht worden. Houd voedingssupplementen altijd buiten bereik van jonge kinderen.

  Aanbevolen dosis niet overschrijden.
  Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding.
  Buiten bereik van kinderen bewaren.
  Laatste wijziging: 26 november 2014.

  Onderzoek

  De gezondheidsclaims die wij over dit product doen zijn als wetenschappelijk bewezen beoordeeld door de Europese Unie (EFSA, European Food Safety Authorities).

  Hieronder vind je een aantal onderzoeken over de gunstige invloed van DHA en EPA.

  1. DHA verbetert leerprestaties van kinderen
   http://www.nieuwsvoordietisten.nl/nieuws/nieuws/article/dha-verbetert-leesprestaties-kinderen/

  2. De gunstige invloed van DHA op volwassenen
   http://www.lifesdha.com/Portals/0/PDFs/adult-health.pdf

  3. Evaluatie van EFSA over EPA en DHA en de gunstige invloed op hart en bloedvaten
   http://www.efsa.europa.eu/en/efsajournal/doc/1796.pdf

  4. DHA heeft een gunstige invloed op het gezichtsvermogen, evaluatie van de EFSA
   http://www.efsa.europa.eu/en/efsajournal/pub/1734.htm

  5. DHA heeft een gunstige invloed op de normale hersenfunctie, evaluatie van de EFSA
   http://www.efsa.europa.eu/en/efsajournal/pub/1734.htm

  Veelgestelde vragen

  Hieronder vind je de veelgestelde vragen over Flinndal Omega-3 Forte. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel deze dan door op het tabblad stel een vraag te klikken aan de linkerkant van deze pagina. Hier vind je ook alle vragen die zijn gesteld door andere klanten.

  Inname capsule
  1. Wanneer ik twee keer per dag een capsule inneem, wanneer kan ik ze dan het beste innemen? Eén ’s ochtends en één ’s avonds of tegelijk?
  Wij adviseren om beide capsules in te nemen na de hoofdmaaltijd. Wanneer je de capsule inneemt na het ontbijt of een broodmaaltijd heb je namelijk kans op oprispingen.

  2. Ik heb moeite met het slikken van capsules. Kan ik de capsules ook op een andere manier innemen?
  Je kunt de capsules bij één van de uiteinden met een scherp mesje doorprikken en bijvoorbeeld door de yoghurt doen. Let wel op dat je er geen hete drank naast drinkt, zoals thee bijvoorbeeld, want dan kan de visolie gaan oprispen.

  3. Wat zijn EPA en DHA die in Flinndal Omega-3 Forte zitten?
  EPA en DHA zijn allebei vetzuren van de omega-3 familie en komen voor in vette vis. Doordat het lichaam deze stoffen niet (of niet voldoende) zelf kan aanmaken, is het belangrijk om deze op een andere manier in te nemen. Flinndal Omega-3 Forte bevat per capsule genoeg EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (DocosaHexaeen Acid) voor een gunstige invloed op je hart. Wil je het ook voor je hersenen en ogen, neem dan 2 capsules per dag.
  Dosering
  1. Hoeveel mg EPA en DHA zit er in elke capsule?
  Flinndal Omega-3 Forte bevat 228 mg EPA en 152 mg DHA per capsule. De ingrediënten van al onze producten vind je terug op de pagina van het betreffende product via de knop 'bijsluiter.

  2. Ik lust totaal geen vis. Wat is dan de beste dosering voor mij?
  De Nederlandse Gezondheidsraad adviseert om minimaal één keer per week vette vis te eten. Dagelijks één capsule is genoeg als je ondersteuning voor het hart wilt. Als je ook ondersteuning voor de hersenen en ogen wilt, kies dan voor twee capsules per dag of voor één capsule Flinndal Omega-3 Extra Forte per dag. 
  Voedingssupplementen combineren met medicijnen
  1. Mag ik dit supplement combineren met mijn medicijnen?
  Als leverancier van voedingssupplementen zijn wij niet medisch onderlegd en kunnen je daarom helaas geen informatie verstrekken over de combinatie van dit product met medicijnen. Wij raden je aan om dit met jouw (huis)arts te overleggen.
  Allergieën
  1. Waarvan is de capsule van Flinndal Omega 3 gemaakt, ik ben allergisch voor varken en rund.
  De capsules van de Flinndal Omega 3 Forte zijn gemaakt van gelatine. Deze gelatine wordt gewonnen uit de huid van runderen. Daarnaast is Flinndal Omega-3 Forte glutenvrij, lactosevrij en bevat het geen pinda of soja.

  2. Mag ik dit product gebruiken als ik een visallergie heb?
  Voor onze Flinndal Omega-3 Forte worden de vissoorten ansjovis en sardines gebruikt. Dit product is daarom niet voor jou geschikt. Wel heeft Flinndal ook de Flinndal Omega-3 Plantaardig in haar assortiment. Met die capsules kunnen ook mensen voor wie de Flinndal Omega-3 Forte niet geschikt is wel dagelijks de zo belangrijke omega-3 vetzuren binnenkrijgen.

  3. Mag ik dit product gebruiken als ik een schaaldierenallergie heb?
  Voor de productie van de Flinndal Omega-3 Forte is alleen vis gebruikt, geen schelpdieren. Je kunt dit product dus zonder zorgen gebruiken.  
  Zwangerschap
  1. Ik ben zwanger, hoeveel capsules kan ik het beste innemen?
  Omega-3 vetzuren zijn niet alleen erg gezond voor het lichaam in "normale toestand". Juist ook tijdens de zwangerschap en gedurende de lactatieperiode spelen ze (met name het vetzuur DHA) een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de baby. De Gezondheidsraad adviseert één keer per week (vette vis), zodat je gemiddeld minimaal 450 mg omega 3 per dag binnenkrijgt. Staat vis bij jou niet vaak op het menu, of wil je graag wat extra binnenkrijgen? Eén capsule Flinndal Omega-3 Forte bevat precies 450 mg omega 3. Het advies blijft ook bij zwangerschap 1 à 2 capsules per dag. Wij raden bij supplementgebruik tijdens de zwangerschap altijd aan om eerst te overleggen met de arts of verloskundige. 
  Herkomst vis
  1. Wordt de olie gewonnen uit vis van kweekvijvers of uit vis van de wilde vangst?
  Wij gebruiken bij al onze omega 3 producten dezelfde visolie. De vis die wordt gebruikt voor Flinndal Omega-3 Extra Forte wordt gevangen voor de kust van Peru (niet uit kweekvijvers). Deze wateren zijn relatief schoon, omdat er weinig industrie is in dit gebied. In het productieproces wordt de visolie bovendien dubbel gezuiverd, met alleen natuurlijke zuiveringsmethoden.

  De visvangst staat onder strenge controle, zodat er geen overbevissing plaatsvindt. We gebruiken alleen vissen waar er genoeg van zijn. Dus geen tonijn, maar bijvoorbeeld wel sardines en ansjovis. Deze vette vissoorten bevatten veel omega 3. Flinndal vangt geen vissen speciaal voor de visolie. We gebruiken die delen van de vis die overblijven bij de reguliere visvangst en anders weggegooid zouden worden.
  Combinatie van voedingssupplementen 
  1. Kan ik de producten met elkaar combineren?
  Indien gewenst kun je de producten ook met elkaar combineren. Wil je bijvoorbeeld naast Flinndal Omega-3 Forte of Flinndal Omega-3 Extra Forte ook Flinndal Omega-3 Oog specifiek voor het oog? Dan kun je dit prima met elkaar combineren. Ben je benieuwd of je in combinatie met jouw Flinndal producten teveel binnenkrijgt, dan kun je dit eenvoudig checken via de Flinndal Maximaal Veilig Module.

  Schrijf je ervaring over Omega-3 Forte

  27 september 2017 door: Hemmie
  wij gebruiken het alleen in de wintermaanden, dus ongeveer 1 kwartaal en ik moet zeggen dat we minder vatbaar zijn voor ziektes zo voelt het.
  01 augustus 2017 door: lotta
  Makkelijk in te nemen. Soms breekt de capsule al open voordat deze is doorgeslikt .... geen erg vieze smaak of na-smaak Heb ze ook van andere merken gehad maar van deze is de smaak toch echt het prettigst.
  29 juli 2017 door: Gerja van Milgen
  Prima product makkelijk in te nemen en geen bijsmaak. Ook het bedrijf Flinndal is super. Produkten makkelijk te bestellen en de pakketjes passen in de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. TOP!
  12 juli 2017 door: Ria Kornelis
  wij gebruiken het thuis nu een tijdje met twee personen en het is een prima product. Makkelijk in te nemen en werkt prima.
  04 juli 2017 door: Martha van der Stelt
  Prima product. Het werkt goed en heeft geen nasmaak.
  13 mei 2017 door: Franco
  Prima Product
  15 maart 2017 door: michel
  na enkele maanden dit podukt te hebben gebruikt moet ik concluderen dat dit niet werkt voor mij. totaal geen effect helaas. de levering en bestelgemak zijn prima in orde hier. altijd zeer vlot geleverd.
  11 maart 2017 door: Catoo ootaC
  Makkelijk in te nemen, geen vieze bijsmaak, bevalt prima
  02 februari 2017 door: Albert MOESKOPS
  Zeer gemakkelijk in te nemen en ik voel mij opperbest
  26 januari 2017 door: Jjm Groot
  Gebruik het al een tijdje , is makkelijk in te nemen zonder nare bijsmaak , bevalt prima vooral de service en levering van Flinndal
  21 januari 2017 door: J Veen
  Aantal jaren gebruikt dit product en ik ben er erg tevreden over
  19 januari 2017 door: Broeders
  Super levering ....snel in huis, herhaalgemak handig....goede klantenservice..
  09 december 2016 door: H.H. Nijenbrinks
  erg positief
  30 november 2016 door: A.H.M. Hogendoorn-Serné
  Fijn bedrijf. bestelling snel en goed.
  26 november 2016 door: Vos
  Gebruik het denk ik nog te kort om al verschil te merken, pas een week of vijf.
  07 november 2016 door: E.Menke
  Uitmuntend ook de bezorging
  25 oktober 2016 door: Ria Leermakers-Fransen
  Ik ben zeer tevreden over de Omega-3 Forte. Voel me er beter en fitter bij.
  06 augustus 2016 door: E.T.J. van den Heuvel
  de beste visoliecapsulles
  27 juli 2016 door: Touw
  Goede Toegankelijkheid website. Duidelijke informatie over de producten. Mijn product is 100%natuurlijk en duurzaam vergaard. De zending kon via de brievenbus. Ik hoefde er dus niet voor thuis te zijn of het pakketje ergens op te halen. Over drie maanden krijg ik automatisch dezelfde bestelling opgestuurd.
  26 juli 2016 door: Jaap
  Uitstekend product! Gemakkelijk in te nemen, geen geur en smaak. Wordt supersnel geleverd en werkt!
  12 juli 2016 door: A.Venrooij
  goed product, geen bijsmaak, bevalt prima!
  02 juli 2016 door: Denise van Dijk
  Fijne capsule om in te nemen, geur- en smaakloos
  24 april 2016 door: Jan
  Prima keuze deze visolie ben er content mee werkt goed meer "scherpte" was geheugen betreft geen nasmaak of iets en makkelijk in te nemen , kortom 5 sterren .
  01 april 2016 door: Ellen
  Door de Omega-3 Forte visoliecapsules heb ik meer concentratievermogen en energie. Geen vissmaak en zeer makkelijk in te nemen. Ik zou dit product zeker aanbevelen.
  14 maart 2016 door: Mart. Lukassen
  Ben zeer tevreden over Omega-3 Forte. Makkelijk innemen en geen bijsmaak.
  05 maart 2016 door: ietie
  Uitstekend! Optimale samenstelling.
  05 februari 2016 door: QIAO
  Ik heb al meer dan vijf jaar bij Flinndal Omega-3 Forte gekocht voor mijn ouders. Een super mooi cadeau voor hen. Ik krijg elke keer de beste service. Zeer tevreden!
  27 januari 2016 door: Jacqueline
  Ik ben dik tevreden over het product Omega-3 forte gebruikt dit voor mijn huid. Geen bijsmaak. Snelle levering en een handig opberg bakje erbij.
  13 december 2015 door: Anita
  Gebruik het product nog te kort maar ben zeer tevreden over de vorm en snelheid van afleveren. Ook de info die ik via mail zojuist over vitamine D ontvangen heb
  30 november 2015 door: Z. Witte van der Star
  Ik gebruik al enkele jaren Flinndal, en ben dik tevreden. ik vind ze beter en heb meer vertrouwen in Flinndal.
  22 oktober 2015 door: F vd Laan
  Omega-3 Forte besteld, pakketje zag er verzorgd uit en werd op tijd bezorgd. Super service kreeg een leuk klein doosje bij om de pillen in te doen. Prijs en kwaliteit verhouding is goed. Bijna geen nasmaak van de pillen. Ik zou flinndal zeker aan raden.
  21 oktober 2015 door: F vd Laan
  Omega-3 Forte besteld, pakketje zag er verzorgd uit en werd op tijd bezorgd. Super service kreeg een leuk klein doosje bij om de pillen in te doen. Prijs en kwaliteit verhouding is goed. Bijna geen nasmaak van de pillen. Ik zou flinndal zeker aan raden.
  24 augustus 2015 door: Corstiaan van der Staaij
  Het is een goed goed product.Ik gebruik het al lang en ben er tevreden over.In de loop der jaren heb ik andere Omega-3 capsules geprobeerd maar kom steeds terug bij Flinndal,ook door de makkelijke manier van bestellen.
  24 augustus 2015 door: Léon van der Zwaan
  Netjes verpakt, snelle levering. Ga er van uit dat het product goed is. Maar als leek kun je dat niet beoordelen.
  24 juli 2015 door: B. van Neijenhoff
  Ik gebruik Omega-3 al jaren als supplement op mijn dagelijkse voeding en voel mij er goed bij. Het is bekend dat visolie verschillende functies ondersteunt. Mijn keuze valt nog steeds op Omega-3 Forte van Flinndal.
  21 juli 2015 door: Adri Schuur
  Vindt het belangrijk dat ik deze supplementen binnen krijg. Voel me er beter door.
  09 juli 2015 door: G Drahn
  Ik gebruik Omega3 Forte nu 6 mnd en het is een goede aanvulling op mijn voeding. Even een gewenning mbt nasmaak ,maar na een week was dit over.Daarom petje af voor de snelle service enz. Leuk doosje is prima maar hoeft niet elke keer :)
  03 april 2015 door: O. de Vries
  Omega - 3Forte is heel goed.
  26 maart 2015 door: Peeeee
  Bevalt goed, ik neem het voor de huid. Mijn huid is minder droog en geirriteerd.
  25 maart 2015 door: henriette van Ruitenbeek
  wij gebruiken al meerdere jaren omega3 bevalt uitstekend wij hebben het gevoel dat we er gezonder door blijven.Een heel enkele keer heb ik zelf een vissmaak na het innemen, dit voorkom door het in te nemen voor het eten.
  20 maart 2015 door: Linda
  Goed om in te nemen, geen bijsmaak
  18 maart 2015 door: marjolein
  Goed in te nemen, minimale bijsmaak. Leuk doosje om in te bewaren
  09 maart 2015 door: Dini Schimmer-Beerman
  Ik gebruik het al jaren naar tevredenheid..
  28 februari 2015 door: M.Papavoine
  Handige verpakking,goed in te nemen,geen bijsmaak.Heel tevreden!
  08 februari 2015 door: H.de KRUIJF
  Prima , goed in te nemen, geen bijwerking of nasmaak
  02 februari 2015 door: G.J.Horn-SAlijkhuis
  Mijn ervaring met omega 3is uitstekend, goede service en goedkoper dan alle andere produkten en en het produkt is uitstekend en makkelijk in te nemen
  20 januari 2015 door: Samuel
  I really love to use flinndal's Omega-3 Forte, I take two per day. It doesn't leave any taste in your mouth and it's not greasy as well. I strongly recommend this product to everyone.
  19 januari 2015 door: hj.leusink
  myn ervaring met uw product is uitstekend .en gebruiken dit al een hele tyd.En de service is uitstekend.
  08 januari 2015 door: Klant
  De producten zijn van goede kwaliteit, makkelijk inneembaar.
  24 juni 2014 door: Marijke
  Prima!
  12 juni 2014 door: Mevrouw Waterreus
  Afgelopen week weer een heel practisch pakje ontvangen via de brievenbus. Ik had weer visolie nodig en ging voor de omega 3 van flinndal, 1 capsule per dag schud ik uit de handige verpakking en al kan ik niet in mijn body kijken, ik denk wel dat het een goede manier is om het nodige binnen te krijgen.
  10 juni 2014 door: dimphy
  prima product gebruik het al jaren
  21 mei 2014 door: Jill
  Omega 3 is een fijn supplement Geen last van op boeren Voel me er lekker bij ik eet weinig tot geen vis dus dit is een goede oplossing
  09 maart 2014 door: Anouk
  Prima product! Ideaal zo'n 3 maanden abonnement!
  17 februari 2014 door: Deirdre
  Flinndal is snel met de levering, ik heb het altijd de volgende dag al in huis. In een handig plat pakket wat makkelijk door de brievenbus gaat. Het product dat ik altijd bestel (omega 3) is geur en smaakloos en je hebt dus geen last van een vis lucht. Wat mij betreft een aarader.
  10 februari 2014 door: Scheen
  Lekker snelle bezorging, veel keus. De omega3 pillen zijn goed!
  01 februari 2014 door: T. Stupers
  Flinndal levert snel een kwalitatieve Omega 3 visolie in de goede dagelijkse dosering voor de laagste prijs!
  28 januari 2014 door: heer Galestien
  Ik heb omega-3 besteld prima product en op tijd geleverd ( vandaag besteld dag daarop bezorgd) beter kan het niet
  20 december 2013 door: heer de Heij
  Een aantal maanden geleden maakte ik kennis met Flinndal Nederland. Ik kreeg Oméga Forte, Multi Vitaal, Q 10 Forte en Magnésium, voor een onbegrijpelijk laag bedrag, zodat ik het kon uit proberen, een maand lang. Dat vind ik een heel goede aanpak, om mensen warm te maken voor de producten. Voor mij is de herkomst van de grondstoffen, heel belangrijk, en de zuiverheid. Ik ben super tevreden over de supplementen die ik tot nu toe in genomen heb, en mijn volgende bestelling is al weer onderweg. De service van Flinndal is uitstekend, of je nu opbelt of via de site besteld. En het feit dat je bestelling gewoon via je brievenbus geleverd wordt is een groot gemak. Ik wens de medewerkers van Flinndal nog een prettige Kerst en een uitstekend en voorspoedig 2014 Hartelijke groet, Steve de Heij
  13 december 2013 door: Rob#
  zoals gewoonlijk had ik de omega 3 capsules zeer snel in huis.
  13 december 2013 door: mevrouw Bos
  Vergeleken met andere aanbieders van Omega 3 vind ik dat Flinndal beter nadenkt over een meer duurzame manier van produceren, wat o.a. blijkt over de verwerking van 'visafval' in Omega 3. Ook de samenstelling van deze supplementen zonder melkbestanddelen (lactose) en granen (o.a.gluten en lectines) zijn belangrijk omdat die een negatief effect hebben op onze gezondheid.
  07 december 2013 door: mevrouw Post Van Bilsen
  N.a.v. een radiocommercial over visolie een bestelling geplaatst, de volgende dag keurig per post bezorgd, netjes verpakt, 100% tevreden. Ik zal zeker doorgaan met de producten van Flinndal. gr. miekeuit tilburg
  06 december 2013 door: mevrouw Groeneweg
  Ik gebruik Omega 3 enige jaren als aanvulling op mijn dagelijkse voeding. Ik heb maar één capsule per dag nodig, dat is voldoende en bovendien prettig voor de inname.
  15 november 2013 door: M. van Wijk.
  Sinds twee jaar ben ik al 'geabonneerd' op Finndal, en nog steeds super tevreden. Het zijn stuk voor stuk prima producten, ik heb er veel baat bij. Wat dagen geleden ook de Omega 3 eraan toe gevoegd, ook daarover helemaal tevreden, een prima en snelle bezorging, keurig verzorgd, ook weer compleet met bewaarboxje, zo gemakkelijk, om de zoveel weken krijg je de volgende aanvulling weer geleverd via de post ! Ideaal ! Een echte aanrader !! :-)
  06 november 2013 door: Minou
  Mooie site, zeer gebruikersvriendelijk, direct een leuke aanbieding erbij. Het geheel is aantrekkelijk en ziet er betrouwbaar uit. Ik heb Omega 3 forte en multivitaminen besteld voor 30 dagen, gewoon om te proberen. Het pakketje kwam de volgende dag door de brievenbus, heel goed verzorgd, met foldermateriaal erbij. Producten goed verpakt en 2 handige vitaminen bewaardoosjes erbij. Ik ben alles direct gaan gebruiken en ben zeer tevreden. Ik kom zeker terug, ga zo door!
  01 november 2013 door: Hans Visser
  het enige voedingssupplement met wetenschappelijk onderbouwd nut is de visolie, de basis van omega 3 forte
  15 oktober 2013 door: Elsedien
  Erg prettige omega 3 capsule. Lekker klein en zonder vissmaak dus ook op nuchtere maag kan ik ze innemen.
  04 oktober 2013 door: mevrouw Geurts
  Van de omega-3 capsules krijg ik zure oprispingen. Ben gestopt met gebruik
  21 september 2013 door: Nathalie v/d V.
  Duurzame visolie; een goede zaak!
  16 mei 2013 door: E.Laan
  Ik gebruik het al een tijd ,maar de maag is er wel gevoelig voor Ik wil het graag blijven gebruiken , dus ik ga de vegetarische dan maar proberen .
  20 april 2013 door: G.Spijkstra
  helemaal geen last van mijn maag; bij een ander bekend merk wel.
  19 april 2013 door: verheijen merc
  werkt heel goed voel mij er heel goed mee
  07 april 2013 door: m van schijndel
  Ik voel me veel fitter sinds het gebruik van omega en mulitvit. Kan me beter concentreren en voel me rustiger
  21 november 2012 door: Ineke
  Prima product, geen last van een vieze smaak. Makkelijk te slikken.
  27 oktober 2012 door: Coby Westerhoff
  Gebruik het al een paar jaar. Over het effect kan ik weinig zeggen, niet echt meetbaar. In het begin nam ik de capsule in de ochtend maar kreeg dat in de loop van de ochtend een vieze smaak(opboeren), nu neem ik de capsule 's avonds na de maaltijd en is dat probleem opgelost.
  26 oktober 2012 door: H.B. Meijer-Peterse
  Slik dit middel al heel lang en het bevalt me prima. Heb er geen klachten over.
  10 oktober 2012 door: Gitte
  prima product. Ben content dat ik er maar 1 per dag moet nemen. Ik neem dit samen met de vezel complex. Ben veel rustiger geworden door de omega 3, en kan mij ook beter concentreren.
  22 september 2012 door: Elise
  Perfect, dit product: de capsules zijn prettig van formaat (waardoor ook mijn dochter bereid is ze te slikken) en er is precies de juiste hoeveelheid in, helemaal goed!
  05 september 2012 door: Frederieke
  Prima product, voel me er goed bij! Het fijne is dat je er maar 1 per dag hoeft te nemen, dat is nergens anders zo! Heel handig
  25 april 2012 door: W. Bloem
  Gebruik Omega 3 al een par jaar. Het is makkelijk in te nemen. Ik voel me erg fit maar weet niet of dat te danken is aan Omega 3. Gezien mijn leeftijd (54) lijkt het me wel beter om dit als dagelijkse aanvulling te gebruiken
  05 februari 2012 door: Remco
  prima product zoals hierboven al vermeld wordt. Gebruik het al een aantal jaren in combinatie met multi fit. Nergens geen last van qua oprispingen of nasmaak en voel me lekker fit.
  31 oktober 2011 door: Sonja
  Stevige capsules, makkelijk in te nemen. Geen last van oprispingen of vissmaak. Alleen iedere keer een paar uur na het innemen krijg ik hoofdpijn. Hopelijk gaat dit over en moet ik er gewoon aan wennen.
  21 augustus 2011 door: mevr. I. Essers
  Flinndal Omega-3 forte is een prima product, ik voel me er prima door met name mijn haar,nagels en huid voelt goed aan, en heeft helemaal geen nasmaak.Kan ik iedereen aanbevelen

  Stel je vraag over Omega-3 Forte

  07 november 2015 door: Marion
  Ik lees net dat als je de visolie pilletjes voor je hersenen en ogen gebruikt dat je ze dan eigenlijk 2x daags moet pakken. Nu is mijn vraag moet dat dan 1 smorgens en 1 savonds of mag dat ook gewoon 2 smorgens?? En vanaf welke leeftijd adviseren jullie voor de hersens en ogen 2 in plaats van 1 capsule??
  27 juli 2015 door: Eriks Schippers
  Goedemorgen, hoeveel mg EPA/DHA zit er in elke capsule? Vriendelijke groet, Erik Schippers
  15 juni 2015 door: Alie Ekkelenkamp
  Kan ik omega3 vetzuren capsules gebruiken naast een cholesterol tablet voorgeschreven door de huisarts.
  21 april 2015 door: churley
  Waarvan is de capsule van de Omega 3 gemaakt, ik ben allergisch voor varken en rund
  02 februari 2015 door: wilma
  ik heb visallergie, maar niet voor alle ik mag wel schaaldieren en tonijn en zalm en platvissen zoals zeetong. mag ik deze tabletten dan slikken?
  14 januari 2014 door: Anoniem
  Raden jullie 1 of 2 capsules visolie aan jn de zwangerschap?