PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> grote gezicht horloges voor mannen batterijte verwisselen in seiko horloge - Ghamrawy.com

batterijte verwisselen in seiko horloge - Ghamrawy.com grote gezicht horloges voor mannen

batterijte verwisselen in seiko horloge

Hoe een Seiko horloge te identificeren door het serienummer

Hoe een Seiko horloge te identificeren door het serienummer

Seiko Corporation is het ontwerpen en vervaardigen kwaliteit horloges sinds 1881. Elk Seiko horloge heeft een uniek serienummer dat kan worden gebruikt om de specifieke serie, model en het jaar van het horloge te identificeren. Omdat Seiko produceert een verscheidenheid van ontwerpen, stijlen en merken, het serienummer wordt de belangrijkste identificatielabel voor elk product. Hoewel het serienummer moeilijk te zien, tenzij je een lichte en een vergrootglas gebruiken, ontcijferen kan het modelnummer zal je helpen een echte Seiko horloge te identificeren.

•  Zoek het serienummer. Draai het horloge naar beneden op een microfiber doekje, zodat de achterkant van het horloge is naar boven gericht. Neem het vergrootglas en scan de randen en achterplaat voor een gegraveerd reeks letters en cijfers. Noteer de nummers voor uw referentie.

•  Kijk naar de laatste vier cijfers. De laatste vier cijfers vertegenwoordigen het modelnummer van uw Seiko horloge.

•  Kijk op de website van Seiko horloge finder (zie referenties). Voer uw modelnummer in de linker bovenhoek. Informatie zal komen over uw Seiko horloge, zoals het verzamelen, series, kenmerken, prijs en innovatieve technologie die wordt gebruikt in het horloge.

Hoe te verwijderen van de Bezel op een Seiko horloge

Hoe te verwijderen van de Bezel op een Seiko horloge

Seiko is het produceren van horloges sinds 1881 toen Kintaro Hattori opende een kleine horloge winkel in Tokyo, Japan. Deze winkel uitgegroeid tot de hedendaagse Seiko bedrijf, bekend voor het produceren betaalbare en duurzame horloges, evenals enkele van de meest geavanceerde uurwerken beschikbaar. Veel Seiko horloges, met name duikhorloges, hebben een beweegbare bezel (een metalen ring die het gezicht cirkels). Je nodig zou hebben om de ring te verwijderen als u een beschadigde te vervangen of om de kleur te veranderen, en dus het uiterlijk van het horloge. De ring op een Seiko horloge verwijderen vergt enige voorbereiding van het juiste gereedschap en een vaste hand.

•  Leg de wijzerplaat op de zachte doek, om krassen te voorkomen het horloge.

•  Verwijder een paar stroken afplaktape, en schuif ze onder het horloge bezel. Deze worden gebruikt om bij het horloge te beschermen wanneer u hefboom om de ring te verwijderen.

•  Schuif de zak mes onder de ene kant van de ring, op de top van de afplakband. Draai het mes zachtjes naar beneden tot pop uit de ring. Als je problemen met het krijgen van de ring te knallen hebben, houdt het mes in een set van tang of andere grips om betere hefboomwerking te krijgen.

•  Verwijder de ring door het opheffen omhoog. Wees voorzichtig om elke lente onder de ring in de plaats te verlaten, als dat is wat maakt het mogelijk de ring te klikken tijdens het draaien.

•  Plaats de Seiko bezel (of voeg een nieuwe bezel) door het in de juiste uitlijning boven het horloge, dan zachtjes duwen aan beide zijden tegelijk totdat het klikt weer op zijn plaats. Na het testen dat het werkt, zal uw horloge klaar om te dragen.

Hoe de batterij te vervangen op een Seiko horloge

Hoe de batterij te vervangen op een Seiko horloge

Wanneer het tijd is om de batterij in uw Seiko horloge te wijzigen, moet u deze vervangen door het juiste type batterij zo dat uw horloge goed zal werken. Je moet ook de juiste tools om uw horloge te openen: Terwijl alle Seiko horloge gevallen aan de achterkant open, sommige horloge rug vastgemaakt met schroeven en anderen kunnen worden gewrikt af. De Seiko Company, dat is het maken van uurwerken sinds 1881, is het raadzaam alleen officiële Seiko merk horloge batterijen.

•  Zet uw Seiko horloge om zodat de achterkant naar boven wijst.

•  Gebruik een kleine schroevendraaier om de schroeven te verwijderen uit de achterkant van de kast als het wordt geschroefd. Indien de zaak heeft een snap-off terug, plaatst u voorzichtig de punt van een kleine platte schroevendraaier onder een rand van de behuizing en duw omhoog om deze los te maken. Verwijder het horloge heen en leg deze weg op een veilige plaats, samen met de schroeven indien van toepassing.

•  Kijk naar de batterij in het horloge en noteer welke kant naar u toe. Verwijder de batterij door uitglijden de schroevendraaier eronder en zorgvuldig popping het uit of over het draaien van het horloge en zachtjes het gezicht te tikken totdat de batterij eruit valt.

•  Koop een nieuwe Seiko horloge batterij met hetzelfde aantal. Noteer het nummer dat op de oude batterij of neem het met u wanneer u het nieuwe kopen. U kunt Seiko batterijen krijgen van een erkende Seiko dealer, een horloge of sieraden winkel, of online retailers.

•  Plaats de nieuwe Seiko batterij in uw horloge. Positie in de batterij slot met dezelfde kant naar u toe zoals vermeld in stap 3, en druk het naar beneden totdat deze stevig op zijn plaats.

•  Plaats het horloge weer door een van beide vast te klikken of schroeven weer aan.

Hoe de Links Uit een Seiko horloge Take

Hoe de Links Uit een Seiko horloge Take

De Seiko horloge bedrijf werd in Tokyo, Japan opgericht door Kintaro Hattori in de late 1800's. Sinds de oprichting heeft Seiko uitgegroeid tot een van de grootste horlogemakers in de wereld. Het verwijderen van links van een Seiko horlogeband vereist na zorgvuldige instructies en met behulp van een paar eenvoudige hulpmiddelen, maar het is een vrij eenvoudig proces. Zorg ervoor dat verwijderde koppelingen voor het geval u nodig hebt om uw horloge grootte te veranderen in de toekomst te slaan.

•  Plaats het horloge gezicht naar beneden op de zachte doek. Dit zal helpen voorkomen dat krassen op het gezicht van het horloge, terwijl u werkt op de band.

•  Onderzoek de koppelingen aan weerszijden van het horloge sluiting. Sommige links zullen hebben kleine pijlen op hun onderzijde gegraveerd. Deze geven aan welke verbindingen verwijderbare pennen en de richting waarin de pennen moeten worden verwijderd hebben.

•  Gebruik kleine aandrijfgereedschap om de pin duwen van de koppeling in de richting van de pijl. Afhankelijk van de spanning van de pin, kan het nodig zijn om het te trekken van de andere kant met een kleine tang na het uit de koppeling duwen de pin gedeeltelijk.

•  Herhaal het proces om alle benodigde pennen (en de links die zij hechten aan het horloge) te verwijderen. Koppelingen aan beide zijden van de band te verwijderen om het horloge evenwicht op je pols te houden.

•  Word lid van de band bij elkaar door het omkeren van het proces, die de resterende koppeling uiteindelijk aan de gesp, en het invoegen van een pin in de tegenovergestelde richting van de pijl. Dit zal de band opnieuw hechten aan de gesp. Herhaal deze procedure voor beide zijden van de band.

Hoe open ik een Quartz Seiko horloge?

Hoe open ik een Quartz Seiko horloge?

Seiko horloges kunnen moeilijk te openen zijn. Ze hebben meestal twee soorten ruggen. Het eerste type klikt op en vereist alleen een schroevendraaier te openen. De tweede schroeven op en vereist gespecialiseerde gereedschappen. Deze tools zijn beschikbaar voor aankoop voor het grote publiek, maar ze zijn ook gehouden bij de hand door de meeste juweliers en Seiko dealers, die meestal graag uw horloge kosteloos openen. Als u de tools, maar deze vormen van ruggen zijn vrij gemakkelijk te openen, maar soms vereisen ze een beetje spieren los te maken.

•  Verwijder de horlogeband als het in de weg. Gebruik de kleinste-sized mini schroevendraaier om ofwel pop uit het voorjaar pinnen of draai de schroeven die de horlogeband zijn plaats te houden.

•  Draai het horloge over. Localisatie een inkeping langs de buitenrand van het horloge.

•  Selecteer de platte schroevendraaier mini formaat dat overeenkomt met de grootte van de inkeping. Plaats het hoofd onder de inkeping en voorzichtig wrikken uit het horloge terug.

•  Verwijder de horlogeband indien nodig. Zie de bovenstaande stap 1.

•  Plaats het horloge geval naar beneden in het geval houder en draai totdat de houder heeft een stevige grip op het horloge.

•  Pas het geval sleutel tot het past in de inkepingen die op gelijke afstand rond de rand van het horloge terug. Plaats de sleutel in de groeven en draai tegen de klok in om de achterkant los te maken. Eindig los te draaien met je vingers en til de achterkant uit.

Hoe-to-date een Seiko horloge

Hoe-to-date een Seiko horloge

De Japanse gemaakt Seiko horloges zijn synoniem met detail-oriented vakmanschap en duurzaamheid worden. De slanke look en oog voor detail hebben deze horloges een favoriet die sinds 1881 toen het bedrijf begon als het geesteskind van meester horlogemaker K. Hattori. Met zo'n rijke geschiedenis, is het geen wonder dat de exacte productie jaar van veel van de horloges is moeilijk te bepalen.

•  Figuur uit het decennium u uw horloge gekocht, of wanneer u denkt dat uw bijzondere horloge groep werd vervaardigd. Helaas, deze informatie is essentieel voor daten uw Seiko als het serienummer geeft geen meer aanwijzingen. De "beweging" van het horloge zal u helpen het decennium het werd gemaakt te identificeren en te vinden op het geval van de wacht kwamen in. Raadpleeg de Seiko Beweging tabel voor een lijst van bewegingen (zie bronnen).

•  Kijk naar het serienummer. Het eerste cijfer van het serienummer staat voor het jaar binnen het decennium (bijvoorbeeld als uw horloge werd gemaakt in 1995, het serienummer zou beginnen met een 5). Het tweede cijfer staat voor de maand. De nummers 1-9 staan ​​voor de maanden januari-september, met O voor oktober, N voor november en D voor de maand december.

•  Controleer de datum en tijd plaat op het horloge als u op zoek bent naar een in de Seiko 5-serie dateren. Horloges gemaakt voorafgaand aan de jaren 1990 zal metaal, terwijl alle horloges daarna gemaakt zijn van plastic. Echter, je moet voorzichtig zijn bij het bepalen van, want metal datum en tijd platen soms een vals horloge betekenen.

•  Ga naar de Seiko Date Calculator website om uw horloge gedateerd voor u (zie bronnen). Zij behandelen momenteel bewegingen die teruggaat tot 1957.

Hoe te verwijderen van de achterkant van een Seiko horloge

Hoe te verwijderen van de achterkant van een Seiko horloge

Seiko is een van de grootste horlogemerken in de wereld. De kwaliteit uurwerken hebben letterlijk de tand des tijd. Wanneer het tijd is om de batterij te vervangen, kan het moeilijkste deel zijn het verwijderen van het horloge terug. Volg deze stappen om het werk te doen.

•  Kijk voor een kleine scheiding op het horloge terug. Dit moet in de buurt van waar de band voegt zich bij het horloge lichaam.

•  Plaats een klein mes in de scheiding om voorzichtig te verhogen van het horloge terug. Een Zwitsers zakmes werkt goed.

•  Draai de achterkant af van het horloge om het te verwijderen.

Hoe maak je een horloge batterij voor een Seiko Vervang

Hoe maak je een horloge batterij voor een Seiko Vervang

De Seiko Corporation bestaat al sinds 1881 geweest en produceert één van de meest populaire merken van horloges in de markt. Seiko maakt horloges voor zowel de zakelijke als gewone gebruiker. Net als elke andere horloge de batterijen uiteindelijk moeten worden vervangen. U kunt kiezen tussen het horloge naar een reparatiewerkplaats of wat geld besparen en zelf de batterij vervangen. Gelukkig is het vervangen van de batterij op een Seiko horloge is noch een moeilijk of tijdrovende taak.

•  Plaats uw Seiko horloge gezicht naar beneden op een zachte doek. Zo voorkomt krassen op het oppervlak van het horloge en toegang krijgen tot de batterij.

•  Verwijder de achterkant van het horloge te batterij te onthullen. Draai de schroeven met de schroevendraaier als uw horloge heeft schroeven en neem de achterkant uit. Zet de schroeven op een veilige plaats voor later. Als uw Seiko horloge heeft een handomdraai op de rug, leg het uiteinde van de platte schroevendraaier onder een rand van de behuizing en voorzichtig wrikken open.

•  Draai het horloge over aan de batterij te verwijderen. Noteer hoe de batterij is gelegen binnen het horloge. Plaats de schroevendraaier tussen de batterij en de batterij holster en pop het voorzichtig uit.

•  Plaats de nieuwe batterij in het horloge. Draai het horloge terug op het is gezicht. Draai de nieuwe batterij in dezelfde richting de oude batterij als het was in het horloge. Duw langzaam de nieuwe batterij in de holster totdat het stevig naar binnen.

•  Vervang de Seiko horloge terug. Snap de rug op als het is in een handomdraai op horloge terug. Schroef de rug op als de rug was vastgezet met schroeven. Uw Seiko horloge weer operationeel zijn.

Hoe open ik de achterkant van een Seiko quartz horloge om de batterij te vervangen?

Hoe open ik de achterkant van een Seiko quartz horloge om de batterij te vervangen?

De Seiko Watch Company begon in 1881 in Japan en begon met het maken van spoorwe rswccjwz. suisse Replica mouvement mécanique montresg zakhorloges, die werden uitgeroepen tot de officiële "Railway Watch" van Japan in 1929. De chronograaf zakhorloge werd geïntroduceerd door het bedrijf in 1941 en de ondertekening polshorloge, de "Grote Seiko ", debuteerde in 1960. Seiko blijft verschillende soorten horloges voor mannen en vrouwen, met inbegrip van kleding en sport stijlen produceren. Het verwijderen van de rug van een Seiko horloge om de batterij te vervangen, zoals een Seiko quartz horloge, vereist het gebruik van een gereedschap zoals een kleine standaard schroevendraaier of een moersleutel zaak.

•  Draai het horloge om en op een zachte stabiel oppervlak, zoals een handdoek of een computer muismat.

•  Gebruik een zachte, droge doek om de zaak af te vegen achterkant van het horloge om vuil of puin dat in het horloge eenmaal geopend kan vallen te verwijderen.

•  Onderzoek de zaak terug. Als er meerdere sleuven op de zaak terug, het is in een handomdraai achterkant van de behuizing en zal het gebruik van een kleine standaard schroevendraaier of een zaak terug sleutel nodig, verkrijgbaar bij de meeste horloge reparatie winkels te openen. Als de zaak terug is glad met een klein streepje aan de kant, het is in een handomdraai achterkant van de behuizing en zal een kleine standaard schroevendraaier nodig om te openen.

•  Plaats de vlakke rand van de kleine standaard schroevendraaier in het streepje tussen de zaak en het horloge op een handomdraai achterkant van de behuizing. Zachtjes wiebelen de schroevendraaier om de zaak terug te openen.

•  Steek de kleine standaard schroevendraaier in de sleuven op de achterkant van een schroef achterkant van de behuizing en draai tegen de klok in beweging om de slots te openen en verwijder de zaak terug. Als alternatief, plaats de metalen uiteinden van een zaak terug sleutel in de sleuven op de zaak terug en zet de zaak terug sleutel tegen de klok in beweging om de slots te openen en til de zaak terug.

•  Verwijder de oude batterij uit binnen het horloge en plaats een nieuwe batterij.

Hoe te identificeren Seiko Kinetic Horloges

Hoe te identificeren Seiko Kinetic Horloges

De Seiko Company eerste onthulde een kinetische horloge in 1986 op de Basel Fair. Genoemd "AGM," het horloge omgezet kinetische beweging (zoals de beweging van je arm) in elektrische energie waarmee het horloge kan worden gevoed. Kinetic horloges worden beschouwd als milieuvriendelijke en nauwkeurig uurwerken zijn. De technologie is ontwikkeld sinds Seiko lanceerde de AVA in 1986 en Seiko kinetic horloges bieden nu een eeuwigdurende kalender die juist door het jaar 2100. Je hebt een paar manieren om een ​​Seiko Kinetic te identificeren is.

•  Onderzoek de wijzerplaat naar het woord "Kinetic", dat op alle van de Seiko kinetic horloges verschijnt.

•  Kijk voor een kleine indicator venster op de wijzerplaat met een kleine hand die omhoog en omlaag beweegt. Dit is de "Direct Drive Indicator Hand" en het werkt net als de gas-indicator op het dashboard van een auto door te laten zien hoeveel kinetische energie die momenteel in het horloge gangreserve wordt opgeslagen.

•  Controleer het horloge voor de naam van een van Seiko's kinetische uurwerkmodellen: ". Kinetic Auto Relay" "Direct Drive ',' Ultimate Kinetic Chronograaf," "Kinetic Chronograaf," "Kinetic Perpetual," "Kinetic GMT" of

•  Draai het horloge om en onderzoekt de zaak terug. Sommige van de Seiko kinetic horloges hebben een duidelijke zaak terug, waardoor een kijkje in de werking van het horloge, die eruit ziet als een kronkelende versnelling, maar niet de typische horloge batterij te hebben. Andere kinetische horloges zal een vlotte zaak terug met de woorden "Seiko Kinetic" op de achterkant gegraveerd.

•  Kijk naar het papierwerk die wordt meegeleverd met alle nieuwe Seiko horloges. Het papierwerk moet aangeven dat het horloge is een authentieke Seiko kinetic horloge, met de fabricage van informatie en uitleg van hoe de kinetische energie werkt.

Hoe de batterij te vervangen op een Seiko 100M Horloge

Hoe de batterij te vervangen op een Seiko 100M Horloge

Seiko werd opgericht als een kleine horloge winkel in Tokyo door Kintaro Hattori in 1881. De moderne Seiko bedrijf is een van 's werelds grootste horloge makers. De meeste Seiko horloges bedienen met een quartz uurwerk, aangedreven door een kleine batterij. U moet de zaak terug te verwijderen, met behulp van een case mes of een zaak opener, om toegang tot de accu.

Schroef-Off Back

•  Plaats het horloge gezicht naar beneden op een zachte doek om krassen te voorkomen.

•  Breng het geval opener in de inkepingen op de zaak terug. Open de zaak terug, verwijzen naar de instructies die bij de zaak opener kwam (het zal moeten tegen de klok in om te worden geopend).

•  Verwijder de metalen stofhoes onder de zaak terug (indien aanwezig). Gewoon gebruik maken van een pincet te trekken tot één kant van de kleine metalen deksel.

•  Haal de batterij contacten die de batterij worden ingedrukt, zachtjes met de pincet. Verwijder de batterij voorzichtig en opzij leggen.

•  Installeer de nieuwe batterij, positieve kant omhoog, duw de batterij contacten naar de oorspronkelijke posities.

•  Controleer of het horloge heeft hernieuwd. Als het niet, gebruik dan de pincet om het horloge herstarten door het aansluiten van de positieve kant van de batterij met het kleine gaatje gemarkeerd AC binnen het horloge. Dit zal het horloge te starten.

Pressure-Fit Terug

•  Houd het horloge in je hand in de zachte doek te beschermen het horloge tijdens het werken aan het.

•  Zoek een goede plek om de zaak mes schuift onder het horloge terug. Veel Seiko horloges hebben een kleine deuk die het gemakkelijker maakt om het mes te plaatsen.

•  Schuif het mes onder de achterkant licht toen druk uit te oefenen en zet het mes opzij. Dit moet de achterkant van de horloge hefboom.

•  Volg de aanwijzingen voor de schroef-off terug, te beginnen bij stap 3.

Hoe een Seiko Sports Automatic 23 Juwelen Horloge

Hoe een Seiko Sports Automatic 23 Juwelen Horloge

De Seiko Corporation, opgericht in Tokio in de late jaren 1800, is uitgegroeid tot een van de meest bekende horloge fabrikanten in de wereld. Terwijl Seiko is het meest bekend om quartz batterij aangedreven horloges, ze hebben een lange traditie van mechanische horloges. Instellen van een moderne automatische Seiko horloge is eenvoudig, maar een paar speciale regels moeten worden gevolgd om zeker te zijn om het horloge op de juiste wind, alsook om te voorkomen dat schade aan de datum wiel.

•  Trek de kroon - de kleine metalen knop aan de rechterkant van de horlogekast - weg van het horloge, totdat het een keer klikt.

•  Draai de kroon tegen de klok om de datum wiel vooruit. Draai tot de datum juist is ingesteld. Trek de kroon uit de buurt van het horloge tot het klikt weer, waardoor het in de uiteindelijke kroon positie.

•  Draai de kroon rechtsom of linksom om de tijd vooruit en achteruit te passen. Zodra de tijd juist is, drukt u de kroon terug in de wacht totdat het tweemaal klikt.

•  Draai de kroon met de klok mee in deze positie om de drijfveer winden als het horloge niet actief is. Om volledig wind het horloge, draai voorzichtig de kroon, totdat het niet meer gemakkelijk draaien.

Hoe aan te passen Watch Band Lengte op de Seiko Cal. 7T62

Hoe aan te passen Watch Band Lengte op de Seiko Cal. 7T62

Vervaardigd door de Seiko Corporation, de Seiko kaliber 7T62 is een analoog horloge met alarm en chronograaf functies. De roestvrij stalen band op uw Seiko 7T62 horloge wordt geleverd met extra schakels in de plaats, waardoor het voor u mogelijk om de grootte van de band aan te passen. Professionele juweliers zal de band op Seiko horloges aan te passen voor een vergoeding, maar de avontuurlijke Seiko drager kunnen zijn horloge band thuis aan te passen met zeer weinig moeite.

•  Plaats uw Seiko cal. 7T62 naar beneden op een vlakke ondergrond, dat is bedekt met een zakdoek of zachte optische doek.

•  Kijk voor kleine gegraveerde pijlen op de achterkant van uw Seiko horloge band; de kleine pijltjes aangegeven welke verbindingen kunnen worden verwijderd om de lengte te verkorten.

•  Merk op hoe de banden van de Seiko horlogeband zijn plaats gehouden door kleine metalen pinnen; Deze kunnen worden verwijderd, zodat het vrije links van de band. Begin met de metalen pin aan de linkerzijde van het horloge eerste verwijderbare koppeling; duw de pin in de richting aangegeven door de gegraveerde pijlen met een horloge-pin removal tool richting. Trek de pen uit de andere kant van de band met een paar platte bek sieraden tang, indien nodig. Gebruik hetzelfde proces om de pen op de rechterkant van de koppeling te verwijderen. Met de pennen aan beide zijden verwijderd, wordt de verbinding gescheiden van de band.

•  Gebruik de in stap 3 beschreven om uw Seiko horloge band aan te passen aan de gewenste lengte proces.

•  Opnieuw deelnemen aan beide helften van het horloge band om de band aanpassing te voltooien. Houd de schakels aan de uiteinden van de band stevig vast. Steek een van de verwijderde metalen koppeling pinnen en duw het helemaal in.

Hoe maak je een Fake Seiko Spot

Hoe maak je een Fake Seiko Spot

Kijk vervalsers zich meestal op de verschijning van een horloge in plaats van de technische onderdelen, volgens de Federatie van de Zwitserse horloge-industrie. De grootste winst betrekken knock-offs van luxe horloges, maar merken zoals Seiko worden ook weergegeven in faux-versies, of in dit geval, "Feikos." Een populaire valse Seiko stijl is de Seiko 5 automatische, maar omdat vervalsers niet zo veel per-horloge winst met nonluxury merken te maken, hebben ze de neiging minder nauwkeurig met de details, die vaak waar u de fouten kunt vinden te zijn.

•  Draai het horloge op te kijken naar de zaak terug. Seiko heeft glazen display rug had sinds 2002, en voor dat ze van roestvrij staal, maar nooit plastic. Seiko horloges hebben over het algemeen een semi-transparant blauw of duidelijke beschermende sticker, terwijl de vervalsingen hebben soms een duidelijke sticker met een rode lijn door, of een hologram sticker.

•  Zoek het logo op het gezicht van het horloge en vergelijk het met de Seiko website. Het moet correct en in hetzelfde lettertype worden gespeld.

•  Controleer of de handen, markers, chronograaf, wijzerplaat, case, het logo en andere accenten zijn allemaal dezelfde kleur. Je moet niet zien wat goud, zilver en anderen, want dit is een gevolg van de onderdelen die worden gebruikt om het horloge samen te stellen.

•  Kijk naar de handbewegingen. Replica's gebruiken goedkoper mechanismen die maken vaak de handen te verplaatsen in een schokkerige manier.

•  Zoek het serienummer op het horloge. Authentieke Seikos niets boven het serienummer hebben, maar sommige "Feikos" het land van herkomst boven het serienummer gedrukt.

Verschil tussen een Seiko 7040 en een 7049

Verschil tussen een Seiko 7040 en een 7049

Horloges Seiko duiker zijn enkele van de meest populaire horloges in hun soort in de wereld. Horloges Vintage Seiko duiker hebben een grote aanhang en kan vrij prijzig in sommige gevallen krijgen. De Seiko 7040 en 7049 behoren tot de 6309-serie van horloges Seiko 150 meter duiker die de productie in 1976 begon Deze horloges zijn ondergebracht in grote kussen gevallen, hebben ronde markers, vastschroeven kronen en bidirectionele niet vergrendeling randen. De algemene consensus onder verzamelaars is dat er geen verschil tussen de 7040 en de 7049 horloge Seiko duiker.

6309 Overzicht

De 6309-serie van Seiko duikhorloges is een opvolger van de 6105 modellen. Ze zijn horloges allemaal 150 meter duiker. Beide series hebben 17J (juwelen) en draaien op 21.600 BPH (beats per uur). Ze zijn zowel niet-hacking (het trekken van de kroon uit zal de tweede hand niet stoppen) en beschikken over een Quickset dag en datum kalender. De 6309-serie produceerde twee verschillende stijlen of looks. De eerdere stijl die geldt voor de 7040 en de 7049 had de grote kussen gevallen en rond markers. De latere stijl afgeslankt gevallen en introduceerde rechthoekige markers.

6309-7040 Bezel Kleur

De 7040 heeft een zwarte bezel, die de ring die de wijzerplaat omringt en kan rechtsom als linksom worden gedraaid. De achtergrond op deze vatting (tussen de aantallen) is zwart van kleur. Maar er zijn meldingen van een 704x die een blauwe en rode bezel heeft geweest.

Zaaknummer

Het horloge zaaknummer, gestempeld op de achterzijde van het horloge, is in wezen het deel dat wordt gebruikt door Seiko om het horloge te identificeren. Dit is niet het horloge serienummer dat uniek gestempeld aan de achterzijde van de behuizing. De 7040 heeft een zaaknummer van 6309-7040. terwijl de 7049 heeft een zaaknummer 6309-7049. De 6309 is voor beide horloges en duidt deze bepaalde generatie van horloges Seiko duiker. Het laatste cijfer van het 704x nummer geeft de exportmarkt voor dit horloge. De 7040, (laatste cijfer "0"), werd op de markt gebracht voor andere landen overzee dan Noord-Amerika, terwijl de 7049, (laatste cijfer "9") werd uitsluitend op de markt voor Noord-Amerika.

Tips om een ​​Fake 6309-704x Spot

Voordat u plunk beneden £ 65 tot £ 650 of meer om uw horloge vintage Seiko duiker te kopen moet je alles in het werk om ervoor te zorgen dat het een echte Seiko product en niet een nep te maken. Hier zijn enkele tips die een nep zeer snel zullen herkennen. Echte 6309 Seiko horloges hebben de standaard "Water 150m Resist" op het horloge. Als dit niet wordt weergegeven op het horloge of is vervangen door iets anders zoals "Duikers 150m" is het waarschijnlijk een fake. Een andere tip is het serienummer. Seiko maakt geen gebruik van achtcijferige serienummers. Als uw horloge heeft een acht cijferig serienummer is het zeer waarschijnlijk een fake. Deze twee tips kunnen u helpen om het horloge in je hand als een nep gemakkelijk te elimineren, maar ze zullen niet elke nep vangen. Laat een Seiko expert onderzoekt uw horloge om ervoor te zorgen dat het echt is.

Hoe een Seiko Chrono Horlogereparatie

Hoe een Seiko Chrono Horlogereparatie

Seiko chronograaf horloges bieden "tussentijd" nauwkeurigheid tot tijd de activiteiten in zowel de stopwatch en tijd mode. Vanwege delicate aard van de horloges ", moet interne reparaties worden uitgevoerd door een erkende Seiko service center. Om de garantie te beschermen, registreren het horloge ofwel met de kaart ingesloten in de originele verpakking of online. Hoewel Seiko horloges zijn zeer delicaat, kunt u een aantal reparaties in huis te voltooien.

•  Zoek de horlogeband beugels aan beide kanten van de horlogekast. Binnen de beugel, de lente bar houdt het horloge band op zijn plaats. De kleine veerbelaste staaf drukt tegen twee tanden nokken aan weerszijden van de horlogeband beugel.

•  Plaats het voorjaar bar gereedschap in de zijkant van het horloge band beugel. De veer bar tool is een dunne metalen strip die vaak kan worden gevonden in zowel ambachtelijke of sieraden aanbod winkels. Als je een veer bar gereedschap niet kan vinden, zal een spatel of een zeer dunne schroevendraaier ook werken.

•  Druk op de veer bar naar het midden van het horloge band beugel. Dit zal het voorjaar bar druk, en het horloge band zal pop uit van het horloge band beugel.

•  Schuif de veer bar in de sleuf in het nieuwe horloge band. Enkele nieuwe horlogebanden worden verkocht met de lente bars al op zijn plaats.

•  Plaats het ene uiteinde van de veer bar in de nok aan de ene kant van het horloge band beugel. Schuif het andere uiteinde van de veer bar achter de tweede lug. Trek het horloge band totdat de veer bar volledig zit in de tweede lug.

•  Leg een zachte doek op een stevig werkoppervlak.

•  Kijk goed naar de achterkant van het horloge. Als het horloge zegt: "waterdicht", stoppen en het horloge naar een erkende dealer. Sommige chronograaf horloges zijn gesloten met schroeven, terwijl het voor anderen de ruggen vastklikken.

•  Verwijder alle schroeven uit de achterkant van het horloge. Plaats de schroeven aan de kleverige kant van een stuk tape om te voorkomen dat de kleine stukjes wegrollen.

•  Kijk goed naar de naad tussen de horlogekast en terug. Er wordt een inkeping op een gedeelte van de naad. Steek het voorjaar bar gereedschap in de inkeping en wrikken het horloge terug uit de zaak.

•  Verwijder de batterij. Neem de batterij naar een lokale sieraden of batterij op te slaan. Test de accu en de aankoop van een vervanging.

•  Plaats de batterij in de juiste sleuf in het horloge.

•  Plaats het horloge terug op de horlogekast. Plaats een vinger aan weerszijden van de horlogerug. Druk voorzichtig op het horloge terug totdat deze vastklikt. Vervang schroeven.

Hoe Links op een Seiko Bekijk Armband Verwijder

Hoe Links op een Seiko Bekijk Armband Verwijder

Wanneer een Seiko horloge armband moet worden aangepast, kan het lijken alsof de beste oplossing om het te nemen om een ​​horloge te repareren winkel gespecialiseerd in dat merk. Het formaat van dit specifieke type horloge vereist horloge reparatie tools om ervoor te zorgen dat de armband niet beschadigd of vervormd tijdens het proces. Echter, als je een set van horloge reparatie tools tot je beschikking, het is vrij eenvoudig om links van een Seiko horloge armband thuis verwijderen.

•  Neem een goede blik op het horloge armband. Seiko horlogebanden zijn uitgerust met een van twee verschillende soorten pennen die de kettingschakels op de plaats. Een type is een eenvoudige, nail-vormige punaise die in de voeg tussen twee schakels is ingebracht. Het tweede is een vlak, L-vormig stuk metaal dat schuift naar het midden van een koppeling en vergrendelt deze vast. Beide pennen worden verwijderd via hetzelfde proces. Als de nagel-vormige punaise aanwezig is, zult u de kleine schroef hoofden te zien in de gewrichten. Als de L-vormige pin aanwezig is, zal de links openen eenzijdig zijn en je zult in staat zijn om een ​​strook van metalen ingebracht in elk koppelingen te zien.

•  Kijk voor de pijlen op de binnenkant van het horloge armband schakels. De pijlen geven de richting van de pennen en koppelingen moeten worden afgeschoven van de band. Elke poging om te gaan tegen de pijlen kunnen breken of vervormen de links.

•  Verwijder de veer bar van de sluiting met de kleine pin-removal tool. Stel het horloge op zijn kant zodat de bovenkant van de veer bar boven is gericht en de onderkant is vlak tegen de tafel. Zet matige druk op de bovenkant van de veer bar en kantel het horloge gewoon een beetje opzij zodat de veer bar kan schuiven. Gemak de bar langzaam en voorzichtig; het voorjaar bar is veerbelaste en weg zal schieten van het horloge als je niet voorzichtig bent (zorg ervoor dat de bodem van het horloge van u af is gericht ten alle tijden). Zet het voorjaar bar in een kleine schotel, zodat het niet verloren gaat.

•  Line up een kleine pin-removal tool met de bovenkant van de pin en duw in de richting van de pijl tot het glijdt helemaal uit. Schuif de link. Plaats de pin en de link in de kleine schotel. U wilt om hen te redden in geval het horloge opnieuw moet worden aangepast op een later tijdstip. Ga door het verwijderen van koppelingen, afwisselend zijden van de band om het nog te houden, totdat het horloge de gewenste grootte heeft bereikt.

•  Sluit het horloge. Aan de andere zijde waar de bron bar was verwijderd, line-up van de link is verbonden met de sluiting en de tweede link op de band. Schuif de pen in de tegengestelde richting van de pijl, met een platte kop pin inserter te duwen in het gewricht. Gebruik de pin-removal tool om het een laatste duw, luisteren naar de klik.

•  Plaats de lente bar langzaam, met behulp van de pin inserter. Zorg ervoor dat de veer bar wordt opgesteld en stevig op zijn plaats om letsel te voorkomen.

Hoe een Seiko Automatic Watch Repair

Hoe een Seiko Automatic Watch Repair

Seiko automatisch horloge fijne kneepjes te maken van een doe-het-zelf werk moeilijk. De hoge kosten, upscale eigenschappen en innovatieve technologie van luxe Seiko horloges nadrukkelijk aangeven dat een professional is het meest geschikt om reparaties van elk type te behandelen. Seiko bestaat al sinds 1881. Het bedrijf begon met de productie van klokken, schoof op naar het creëren van zakhorloges en uiteindelijk geperfectioneerd polshorloges. Seiko heeft 11 internationale prijzen gewonnen tussen 1968 en 2008, dat de toewijding van het bedrijf betekenen voor de productie van de kwaliteit uurwerken.

•  Neem contact op met uw Seiko Authorized Service Center of een Seiko-benoemde dealer en vraag naar service. Of, vind een onafhankelijke horloge reparatiewerkplaats dat het horloge model dat u eigenaar fixes. Veel horloge bedrijven hebben een online aanwezigheid en kunnen via het internet worden gecontacteerd.

•  Roep het horloge reparatiewerkplaats om het probleem aan te geven. Of, invullen van een online reparatie formulier op de website van een horloge reparatie service's. U moet het model van uw Seiko automatisch horloge, het nummer op de achterkant van het horloge, case materiaal (goud, zilver of ander materiaal), de datum waarop het horloge werd afgelopen onderhouden te geven, als uw horloge is waterdicht, de leeftijd van uw horloge en het type horloge (geslacht, automatische chronograaf of andere attributen). Ook de hoogte van het bedrijf van de fouten of waarom het horloge moet worden nagekeken.

•  Verzend uw Seiko horloge om het horloge reparatie service winkel met behulp van een stevige verzenddoos, of als je in de buurt woont, persoonlijk drop it off. Hoe dan ook, zal u een schatting om het horloge te repareren ontvangen. Mocht u besluiten om de schatting te aanvaarden en zorgen voor betaling, zal het horloge reparatiewerkplaats beginnen te werken aan uw Seiko automatisch. Doorlooptijd verschilt tussen reparatiebedrijven, maar verwacht overal van één tot twee weken. Zodra het horloge perfect functioneert, zal het horloge reparatie bedrijf het horloge terug te keren naar je.

Hoe herken ik een echte Seiko Vanuit een Counterfeit

Hoe herken ik een echte Seiko Vanuit een Counterfeit

Seiko is een merk van horloges beschouwd als mid-niveau op het gebied van luxe. Ze kosten ergens vanaf £ 65 tot £ 780 voor het horloge van een vrouw, en vanaf £ 65 tot meer dan £ 2600 voor een man horloge. Zoals elke redelijk aardig grondstof, is de markt overspoeld met knock-off Seiko horloges. Gelukkig zijn er een aantal veelbetekenende tekens die u laten weten wanneer een Seiko echt is en wanneer het is nep.

•  Controleer de zijkant van het horloge. Als het twee drukknoppen, het is niet een echte Seiko. De twee drukknoppen geven dat het horloge chronograaf, wat betekent dat het kan werken als zowel een uurwerk en een stopwatch. Seiko heeft momenteel geen bieden chronograaf horloges.

•  Kijk naar de achterkant van het horloge op de metalen deksel over de accu. Als er een soort van "verkooppraatje" geschreven, zoals "Water Resistant," dan is het niet een Seiko, omdat Seiko maakt een punt van die verkooppraatjes niet toe te voegen aan de rug van de horloges.

•  Analyseer de logo. Counterfeit horlogemakers zal vaak het logo verkeerd spelt in een poging om juridische stappen te voorkomen. Zij kunnen ook het lettertype een beetje groter of kleiner, of helemaal veranderen.

•  Controleer de beschermende sticker op het gezicht van het horloge. Echte Seiko horloges hebben beschermende stickers die zijn ofwel volledig transparant of lichtblauw. Counterfeit horlogemakers zal vaak beschermende stickers die een rode streep over het midden bevatten hebben --- het is goedkoper om te kopen.

Hoe een Seiko Watch Band Repair

Hoe een Seiko Watch Band Repair

Voortdurend zetten op en opstijgen uw Seiko horloge kan de band veroorzaken te breken en de bijlagen los te maken. Elk horloge eigenaar moet weten hoe je een horloge band te repareren, zodat ze doen in het comfort van hun eigen huis.

•  Poke nieuwe inkepingen in een lederen band met een pin punch set. Een pin punch set is speciaal aangepast aan de juiste formaat inkepingen in uw horloge. De meeste lederen band horloges, na langdurig gebruik, zullen hun inkepingen uitstrekken. Dit maakt het moeilijker voor het horloge klink te vergrendelen. Een pin punch set zal u toelaten om een ​​nieuwe inkeping te gebruiken.

•  Verwijder leer en stalen banden met een horloge schroevendraaier set. Deze sets hebben schroevendraaier ontworpen om extreem kleine schroeven die worden gebruikt in Seiko horloge te verwijderen. U kunt of bestel een nieuwe band uit Seiko of de aanschaf van een generieke band als een vervanging. De enige vereiste is dat de oude band vervangen door een van exact dezelfde afmeting. Een goed passende band zal ervoor zorgen dat alle schroeven correct kan worden bevestigd wanneer u de vervangende proces te starten. Sommige metal bands gebruiken pinnen om alles samen te bevestigen. In deze situatie, zult u een horloge pin ingesteld om de band te verwijderen en te vervangen nodig.

•  Breng leder reiniger en conditioner om een leren riem die is nog steeds functioneel, maar heeft een versleten look aan. Na verloop van tijd, kan leer uitdrogen en broos. Leather cleaner zal u helpen al het vuil en andere vuiligheid die is het verzamelen van de band door de jaren heen te verwijderen. Leer conditioner zal het leer hydrateren en te verjongen een aantal van de elasticiteit van het heeft verloren. Dit zal verder schade aan de band die ontstaat door brosheid te voorkomen.


grote gezicht horloges voor mannen

pas cher rolex
assistir cartier
diamant de fusion classique hublot
longines kijken
Relojes Replica Bell Ross

Cookies op Dokterdokter

Dokterdokter.nl maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken die door zowel Solvo B.V. als derde partijen worden geplaatst. Dokterdokter.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om je gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website Dokterdokter.nl relevante aanbiedingen te doen. Je internetgedrag kan door deze derden gevolgd worden door middel van deze tracking cookies.

Om Dokterdokter.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren. Door hieronder op “Akkoord” te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees voor meer informatie over cookies op Dokterdokter.nl verder onder Privacy- en cookieverklaring. Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring dokterdokter.nl

Via de website www.dokterdokter.nl (een website van Solvo B.V.), worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Solvo B.V. (hierna: Solvo) vindt een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens heel belangrijk. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Dat betekent onder andere dat wij:
 • duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
 • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
 • jou eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin jouw toestemming is vereist;
 • passende beveiligingsmaatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
 • je recht respecteren om jouw persoonsgegevens op je aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.
In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welke doelen. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 19-6-2017.

Gebruik van persoonsgegevens

Als je onze website gebruikt, kun je de volgende persoonsgegevens achterlaten:
 • je naam;
 • je e-mailadres;
 • persoonsgegevens die je openbaar maakt in reacties op artikelen op de website. Je naam, het tijdstip en de inhoud van de reactie worden op de website geplaatst onder het desbetreffende artikel. De inhoud van een reactie kan bijvoorbeeld ook gegevens over jouw gezondheid bevatten. We maken gegevens alleen met je uitdrukkelijke toestemming openbaar.

Doeleinden van verwerking

Wij verwerken jouw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:
 • het verlenen van toegang tot de website www.dokterdokter.nl;
 • het gebruikmaken van de functionaliteiten op onze website, zoals het kunnen plaatsen van reacties op artikelen op de website;
 • het doen van marketingactiviteiten ten behoeve van onze dienstverlening, zoals het versturen van een nieuwsbrief;
 • het analyseren van statistieken en het optimaliseren van de website.

Bewaartermijnen

Solvo bewaart je gegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacyverklaring genoemde doelen te bereiken. Wij bewaren gegevens zolang je geabonneerd bent op de nieuwsbrief. Wanneer je ons een e-mail stuurt of een vraag stelt via een contactformulier, bewaren we je gegevens nog gedurende 3 maanden nadat we hierop hebben gereageerd, om eventuele vervolgvragen te kunnen beantwoorden. Reacties op artikelen op de website worden bewaard, en blijven op de website staan zolang het betreffende artikel op de website staat. Wil je een reactie verwijderen, neem dan contact met ons op.

Contactformulier

Als je een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan gebruiken we jouw gegevens alleen om contact met je op te nemen en om jouw vraag of klacht af te handelen.

Cookies

Op dokterdokter.nl maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Wanneer je onze website bezoekt, dien je toestemming te geven voor het plaatsen van al deze cookies om onze website te kunnen gebruiken. Deze toestemming geef je door op een button te klikken op onze website.

Hieronder leggen wij uit welke cookies wij, en derde partijen, gebruiken en waarvoor.Wij, en derde partijen, gebruiken de volgende cookies op dokterdokter.nl:
 • AppNexus
 • Criteo
 • Cumulus cloud
 • Google Analytics
 • DoubleClick
 • Google Adsense
 • Google Adsense Asynchronous
 • Google Pingback
 • Google Publisher Tags
 • Google Safeframe
 • i-Behavior
 • Improve Digital
 • Justincasewebspace
 • Media Innovation Group
 • MediaMath
 • QuantCast
 • RadiumOne
 • Rocket Fuel
 • Rubicon
 • fi
 • Sizmek
 • TradeDesk
 • Yieldr
 • PageFair
Deze cookies geven de volgende informatie door aan derde partijen: de browser die je gebruikt, het besturingssysteem dat je gebruikt, gegevens over je internetverbinding, je IP-adres en/of ID van je device, gegevens over je click- en surfgedrag, de locatie van je device. Bovenstaande cookies worden ingezet voor de volgende doeleinden:
 • om de functionaliteiten van de website aan te kunnen bieden,
 • om de werking van de website te kunnen verbeteren,
 • om advertenties te kunnen tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd.

Beveiliging

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van, en ongeautoriseerde toegang tot, jouw persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot jouw gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij jou graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Je kunt ons bereiken via de contactgegevens onderaan deze pagina, of via ons contactformulier. Als je ontevreden bent over de manier waarop wij omgaan met je klacht, heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Inzage en wijzigen van je gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen over inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) jouw persoonsgegevens kun je altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Contactgegevens

Solvo B.V.
Krijn Taconiskade 414
1087 HW Amsterdam
info@solvo.nl
+31207220928

KVK: 59776609
BTW: NL853640075B01
IBAN: NL18FVLB0226067505

Je kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur – 17.00 uur op 020-7220929.Corum Horloges,Panerai,imiteren Breitling

Rolex Daytona horloges

Rolex Daytona horloges

Rolex gmt horloges

Rolex gmt horloges

2017年4月28日星期五

Samedi: à vendre - Breitling Colt Chronograph II Armée de l'Air

« Pour les Collectionneurs! De voorbeelden van exemplaren geven de eerder les 80 ans le l'Armée de l'Air. Réservé en premiere vente aux personalnels navigants de l'Armée de l'air, de modelle voorziet u van een goede graf die u van 80 jaar oud, in de lucht van de lucht, in de richting van de piloten van de Armée de l' Air Française, doré, incrusté dans le cadran ».
Breitling-Colt-Chronograph-II-Édition-Limitée_vendue
Nom du modèle: Breitling Colt Chronograph II 
Référence: Édition limitée Armée de l'Air
Datum van de datum: 2014
État général: 10/10
Boîte: oui
Papiers: oui (garantie jusque 2016)
Prijs: 3000 €
Breitling een redding van de zoon Modèle Colt, symbole de robustesse, de fiabilité en de prestaties. Véritable beeldhouwkunst van de lieveheersbeestje, van Colt II, van harte welkom in de zoonstijl, maar niet voor niets!
Avec bouwt massief en zoon étanchéité à 300m, elle s'affirme comme une sportieve d'exception, une championne menant toujours la course en tête. L'origineel begint met een lunette, dotée d'une découpe nerveuse et racée et de chiffres frappés.
Dotée d'un mouvement Breitling SuperQuartz, de voorste editie van de voorstelling en het précise que le quartz ordinaire.
Côté design, le diamètre généreux de 44 mm met parfaitement en valeur le style puissant et raffiné de ce garde-temps mis en vente aujourd'hui!
Bekijk meer Rolex horloges en Rolex DateJust

2017年4月12日星期三

Rolex Sea-Dweller duikt met grotere Case en New Movement (bijgewerkt met Live Pictures)

Het is een andere grote jaar van de vieringen in de luxe horloge wereld. Terwijl Omega markeert 60 jaar van de Speedmaster en Patek Philippe, 40 jaar van de Aquanaut, Rolex viert de halve eeuw merk voor zijn extreme duikers horloge, de Oyster Perpetual Sea-Dweller, door de lancering van een geheel nieuw model, met een groter zaak en modern kaliber, op Baselworld 2017.
De nieuwe Rolex Sea-Dweller (boven) is een bijgewerkte versie van het oorspronkelijke model (zie hieronder) vanaf 1967.
Rolex Sea-Dweller - 1967
De originele Rolex Sea-Dweller, opgericht in 1967, is ontworpen als een veerkrachtige en nuttig hulpmiddel voor professionele diepzeeduikers uit die tijd. 
Bekijk meer replica horloges en Rolex Day Date

2017年2月5日星期日

The Best Men's Baume & Mercier horloge voor Under ...

De beste herenhorloges onder blog gaat beoordelen Baume & Mercier horloges vandaag. Baume et Mercier is een Zwitsers bedrijf dat is het maken van horloges voor een lange tijd. Ze werden opgericht in 1830. Het werd oorspronkelijk geopend door de broers Baume, en door de late 19e eeuw had een internationale reputatie voor nauwkeurigheid gebouwd, wining een aantal wedstrijden. 

In 1918 William Baume, een afstammeling van de oorspronkelijke Baume broeders samen met Paul Mercier om Baume en Mercier vormen. Het bedrijf is gespecialiseerd in horloges van unieke vormen, en in 1919 werd bekroond met het zegel van Genève, de hoogste onderscheiding voor uurwerken uitmuntendheid. 

In 1988, het bedrijf toegetreden tot de Richemont Group, een conglomeraat dat zich richt op high-end luxe producten. 

Vandaag zullen we worden met betrekking tot de beste mannen Baume en Mercier horloges voor onder verschillende prijspunten.The Best Men's Baume & Mercier horloge voor Under ...


The Best Men's Baume & Mercier voor minder dan 1000 dollar

Hampton Quartz
Model: 10153 
Case: 29.2mm x 42.6mm, roestvrij staal 
Band: Leer 
Beweging: Zwitsers quartz 
Functies: HH, MM, Date 
Batterij: 
de weerstand van het water: 50m / 165ft 

De Hampton kwarts is een prachtige, instap horloge in de Baume & Mercier kijken wereld.Het heeft een mooie sterke art-deco feel to it. 

De zaak is rechthoekig, 29.2mm x 42.6mm en roestvrij staal. Het heeft een kroon op de 3 uur positie. De lens is een saffier kristal. De wijzerplaat is wit, met Arabische cijfers markeren de uren. De handen zijn matte stalen, en er is een datumvenster gelegen op de 6 uur positie. De bruine lederen band heeft witte stiksels en een gesp stijl gesp. En het horloge wordt geleverd met een Zwitsers quartz uurwerk. 

Ik kan niet liegen. Ik bedrogen een beetje hier, en je moet weten, als je het beste mannen horloges onder blog, dat ik dit doen van tijd tot tijd hebben gelezen. Meestal vind ik dit horloge op de online retailers voor ongeveer 1050 dollar. Ik gepakt de begroting, maar ik dacht dat het was zo dichtbij, ik moest.The Best Men's Baume & Mercier voor minder dan 2000 dollar

Beste Heren horloges onder 2000

Classima Auto Silver
Model: 10214
Case: 40mm Steel
Band: Alligator
Beweging: Zwitsers automatisch
Functies: HH, MM, SS, Date
Batterij: N / A
Water weerstand: 50M De Baume & Mercier Classima Auto Silver heeft zijn weg voordat gemaakt op de beste mannen horloges onder blog. Het was op de 5 beste herenhorloges voor minder dan 2000 dollar lijst. En dat is voor een goede reden.Het horloge is van hoge kwaliteit voor een goede prijs. De Classima sport een 40mm roestvrij stalen behuizing, met de kroon op de 3 uur positie. Het heeft een saffier lens voor zowel de voorkant als de achterkant. Dial gezicht is wit, met Romant cijfers op de 3, 6, 9, en 12 uur posities en indexmarkeringen voor de overige indexen. Het uur makers zijn goud, samen met de handen. Er is een datumvenster gelegen op de 3 uur positie en de alligator lederen band heeft een gesp stijl gesp. De beweging is een automatische, heeft 26 juwelen. Het heeft een 38 uur gangreserve, en draait op 28.800 bph. Ik ben niet zeker wie de beweging maakt, zou mijn gok ETA te zijn, maar ik ben niet positief. Dit horloge is ruim binnen de 2000 dollar budget. Het loopt rond 1700 door middel van de online retailers. Het is echt een mooi horloge, het kan heel goed mijn favoriete horloge op deze lijst zijn.The Best Men's Baume & Mercier voor minder dan 5000 dollar

Capeland
Model: 10064 
Case: 44mm, RVS 
Band: Roestvrij staal 
Beweging: La Joux Perret 8120 automatische 
functies: HH, MM, SS, Date, Cronograph 
Batterij: N / A 
Water weerstand: 50m / 165ft 

De Capeland is een vintage chronograaf lijn door Baume & Mercier. Ze zijn goed uitziende horloges met mooie bewegingen. Ik heb het gevoel alsof ze het merk te raken met dit horloge. 

Het geval voor de Capeland is vrij groot. Het meet 44mm en is gemaakt van roestvrij staal. Het heeft de kroon op de 3 uur positie en heeft de chronograaffunctie knoppen op 2 en 4:00 posities. Het heeft een saffier lens in de voor- en achterkant van het horloge. De wijzerplaat is wit met Romeinse cijfers in zwart markeren de uren. De handen zijn zwart met Superluminova inbued voor het eenvoudig 's nachts te bekijken. Er is een datumvenster op de 4:30 positie en er zijn drie chronograaf sub wijzerplaten gevestigd in 3, 6, en 9 uur posities. De band is een roestvrij staal, 3 koppeling stijl. Het heeft een vouwsluiting. 

De beweging is een La Joux Perret 8120 automatisch. Het is eigenlijk een ETA 7750 voet. Het heeft 25 juwelen. Het heeft ook een 42 uur gangreserve, en het loopt op 28.800 bph. 

Ik dit horloge online te vinden voor ongeveer 3000 dollar. Maar om wat voor reden dit horloge heeft een aantal zeer wild prijsstelling. Ik heb het gezien voor zo laag bij 1800 dollar. Je zult alleen maar om te shoppen.The Best Men's Baume & Mercier voor minder dan 10.000 dollar

Clifton
Model: 10060 
Case: 42mm, Rood goud 
Band: Alligator 
Beweging: La Joux-Perret 7381 
Functies: HH, MM, SS 
Batterij: N / A 
Water weerstand: 50m / 165ft 

De Clifton is een klassiek uitziende horloge, gemaakt met high-end materialen . Het is een van die horloges die zijn sieraden zo veel als ze zijn een nuttig instrument pols. Het is een mooi uitziende horloge, met zeer mooie lijnen. 

Het geval van het horloge is een grote 42mm, 18K rood goud type.Het heeft een kroon op de 3 uur positie, die ook is 18K rood goud.Het heeft een saffier lens aan de voorzijde van het horloge, en de achterkant van het horloge. De wijzerplaat is opalen wit, met gouden uur markers, maar liefst tussen de Arabische cijfers en indexmarkeringen. De uren en minuten handen zijn goud, en de kleine secondewijzer is geblauwd staal.De band is alligator en de gesp is een gesp stijl gesp in goud ook. 

De beweging is een La Joux-Perret 7381. Het heeft 21 juwelen, en een 90 uur gangreserve. Het loopt op 21.600 bph. Dit is een hand wond beweging, niet automatisch, maar de 90 uur gangreserve is een mooi extraatje voor een hand wond. 

Dit horloge valt over het algemeen net onder de 10.000 dollar prijs. Ik zie het in de online retailers voor ongeveer 9800 tot ongeveer 9950, winkel rond een beetje voor, u misschien wel in staat zijn om een paar honderd dollar te besparen.
Bekijk meer zwitserse horloges en Rolex Yachtmaster

2017年1月18日星期三

De Panerai Luminor 1950 3 Dagen GMT recensie

Geproduceerd in de andere helft van de jaren 1800 in Florence, Italië, Officine Panerai begon met een visionaire geest van de tijd -de briljante Italiaanse ondernemer, Giovani Panerai, die zijn lange erfgoed van de meester horlogemakers, gewijd aan het maken van een uitstekende horloges aangegeven met een ongeëvenaarde functionaliteit en begon onwrikbare uiterlijk. Al bijna 220 jaar, het merk nog steeds de top van de Italiaanse fijne horloge-making-industrie, evenals in 1997, het groeide uit tot gebied van de exclusieve Richemont Worldwide SA Group geworden. De Panerai Luminor 1950 drie dagen GMT, geïnspireerd met een vintage horloge gebruikt door de Italiaanse marine, voorzien van het merk P.9001 in-house beweging.

Typische kwaliteiten van de Zwitserse makelij, met Italiaans design merk voorzien van een gesatineerd en kussen gevormde geval met een gepolijste bezel, een veiligheids stijgbeugel met een hendel gewend aan druk op de kroon stevig in de zaak, samen met een exclusief vormgegeven wijzerplaat met grote Arabische cijfers en uur indices. The Three Days GMT horloge is echt een getrouwe interpretatie van het oorspronkelijke Panerai Luminor model, die voor het eerst toonde in 1950 als een horloge uit voor de Italiaanse duikers marine. Daarnaast zijn de drie dagen GMT doet bogen op een aantal bijzonderheden die hem onderscheiden met behulp van hun bedrijf Panerai horloges. De kleur van de letters rond het tijdstip schijf niet zuiver gebleekt, maar enigszins beige. Ook was ik erg blij om te zien dat de drie dagen maakt doen zonder vergroting lens gevonden over de datum shows van één andere Panerai horloges. Hoewel dit model heeft een aantal functies, heeft de wijzerplaat er niet rommelig: de hand voor die tweede tijdzone kan worden verborgen onder het uur hand voor dat de lokale tijd, en ook de power-reserve-display bevindt zich uit het zicht rond de achterkant . De kristallen over de wijzerplaten in andere mensen van de collectie zijn zeer gewelfd, maar dat is gewoon licht gebogen, een positieve verandering die mensen gewaardeerd.
De sandwich-stijl dial, een andere Panerai handelsmerk, is echt zo mooi als altijd, door het hebben van een onderliggende laag van glow-in-the-dark Super-LumiNova afgedekt door een ondoorzichtig wijzerplaat doorboord met openingen voor die cijfers en indexen dat de uren markeren . Dit geeft het uurwerk grotere diepte, houdt het trouw aan de historische voorlopers, als buiten omschrijft, "stencil" stijl van de nummers 6 en 9. Dit soort architectuur staat garant voor de cijfers en indexen gloed ongewoon levendige, waardoor dit horloge zeer leesbare snachts. De urenwijzer voor die tweede tijdzone is bedekt met lichtgevende materiaal, net als de kleine secondewijzer en het is vier bijbehorende indices. De tijd kan ook leesbaar in daglicht, hoewel het mogelijke gebrek aan een paar minuten cirkel rond de periferie van de wijzerplaat betekent dat het kan niet voortdurend zo precies zoals je zou willen worden gelezen. De power-reserve zichtbaar op de beweging kant maakt gebruik van een schijf die roteert binnen venster verandert de kleur van zwart naar rood-gekleurde kort voor de energie uitgeput. In de meeste andere opzichten, maar de zaak is prachtig vormgegeven.Daarnaast is het scoort punten vanwege zijn snelwisselsysteem voor die band lugs.Een unieke tool, verzonden met behulp van het horloge, kan worden gebruikt om op een bedieningsknop rond de onderkant van elke lug, waardoor het eenvoudig om de dwarsbalk te duwen, weg te nemen de lederen band en installeer de alternatieve rubber die ook is opgenomen.