PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> store ansigt mens ure Watches | Products | CASIO rgwuhfqs

Watches | Products | CASIO store ansigt mens ure

Watches

Start Stop
Previous Next

Line-Up

Watches

melhor loja online de relógiosd-1 grid--3">
G-SHOCK

G-SHOCK

Absolute Toughness

BABY-G

BABY-G

Be tough.
Be cool with BABY-G

EDIFICE

EDIFICE

Speed & Intelligence

SHEEN

SHEEN

Make every moment shine

PRO TREK

PRO TREK

Outdoor watches

Radio controlled

Radio controlled

CASIO Sports

CASIO Sports

CASIO Collection

CASIO Collection

Wake Up Timer

Wake Up Timer

Related Links

Technology

Technology

Functionality examples

Functionality examples

Distributors

Distributors

Bluetooth® Compatibility Check

Bluetooth® Compatibility Check

Support


store ansigt mens ure

ブランドを見る
breitling bentley relojes
breitling watches for sale

Babushka Birna, stor

Finnsdottir

DKK 650,00
Denne vare er udsolgt
På lager
På fjernlager - længere leveringstid.
 • Beskrivelse
  Birna vase fra Finnsdottir

  Vasen som har form som en buttet russisk bedstemor er lavet i porcelæn af islandske Thora Finnsdottir.
  I Babushka serien findes flere højder og ansigter
  Birna er i porcelæn og måler ca. 22 cm.
 • Leveringsinformation
  To leveringsmuligheder:


  1. Pakker til pakkeboks - valgfrit udleveringssted
  Vi leverer dit køb (dog ikke møbler) med Post Nord og du kan selv vælge udleveringssted.
  Det er gratis at få leveret til pakkeboks- udleveringssted, når du køber for over 499,- kr. Du får en besked pr. mail/SMS fra Post Nord, når pakken er klar til afhentning. Hvis du bruger døgnboks skal du vælge "pakkeboks".

  2. Pakker hjem til døren
  Vi leverer pakken til din dør med PostNord. Udlevering hjemme forudsætter, at der er nogen hjemme - eller at du har flex-leveringsaftale med Post Nord. Hvis du ikke er hjemme ved levering, vil Post Nord lægge en besked i din postkasse, om hvor pakken kan afhentes. Vi leverer gratis til døren, når du køber for over 799,-

 • Butik / Afhent selv
  Afhent selv i Kaikus butik v. Aarhus:
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butik på Langdalsvej 46, 8220 Brabrand (Aarhus V).
  Du kan dog først hente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at din vare er pakket og klar. Vi sender en mail/SMS når den er klar til afhentning.

  Vil du hellere se og røre dine varer inden du beslutter dig, er du også meget velkommen i vores store og inspirerende butik - fyldt med lækre designvarer.
  Vi har åbent hverdage 11-17, lørdage 11-16. Vi tager diverse betalingskort samt Mobilepay.

  Om butikken:
  Vi åbnede butikken i 2014, i et rustikt, fantastisk nedlagt smedeværksted i Brabrand lige uden for Aarhus. Her sælger vi stort set alle varer du ser på webshoppen. De eneste undtagelser, kan være visse møbler. Har du lyst til at kigge forbi eller har du spørgsmål, er alle vores kontaktinfo at finde her:

  Kaiku
  Langdalsvej 46, 8220 Brabrand
  Tlf. 33111907
  Mail: info@kaiku.d
  k

 • Fragtpriser
  Pakker til pakkeshop/udleveringssted/døgnboks: 19,-

  Pakker med levering til døren 39,-

  Alle pakker leveres med PostNord

Spørg om varen Tip en ven

Andre købte ogsåMACS-løft af ansigt

Hvad er anderledes ved et MACS-løft?

Et MACS-ansigtsløft (Minimal Access Cranial Suspension) er en nyere teknik, som giver et kortere ar og et løft af vævet over kindbenene samt ophævelse af kindposerne. Det er derfor en god løsning i tilfælde af begrænset hudoverskud, hvor problemet hovedsageligt er nedsynkning af mellem- og underansigt, mens halsen kun får en mindre forbedring. Operationen er derfor typisk velegnet til yngre patienter (40- 50 år) – eller til mænd, da man ikke risikere at få flyttet skægvækst om bag ørerne. Er huden på nedre øjenlåg ikke stram, må man typisk suppleres med fjernelse af resulterende hudoverskud her. Er der for meget fylde på halsen, kan halsen eventuelt strammes op med en supplerende fedtsugning. Er folden mellem kind og næse meget dyb, kan operationen udvides til også at stramme den op, men i så fald skal man altid reducere et hudoverskud på nedre øjenlåg.
Ved operationen tilstræbes, at konturen af mellem- og underansigt genskabt, dvs. at fylden på kinderne flyttes tilbage op på kindbenene, og de tunge kindposer forsvinder, underansigtets ovale form set forfra genskabes, og de dybe folder mellem kinder og mund reduceres.
Da det netop er tyngden af vævet som er problemet, er det en væsentlig del af operationen også at inddrage vævslaget under huden, det såkaldte SMAS-lag (Superficial Musculo-Aponeurotic System). Dette lag inkluderer den overfladiske halsmuskel, som fortsætter op i ansigtet, som et tyndt senespejl - inkluderende fedtpuderne på kinderne. SMAS-laget er meget stærkt, og det bærer BÅDE den overliggende hud OG det underliggende fedt. Ved MACS-teknikken løftes SMAS-laget ved opsyning med nogle dybe, tykke tråde. Denne teknik er dels enkel, dels forhindrer den ikke, at man senere i livet for lavet en større ansigtsløftning, f.eks. med en decideret SMAS-plastik.

Hvad er risikoen ved et MACS-løft?
Et MACS-løft indebærer en mindre risiko for dårlig heling og beskadigelse af ansigtsnerver, sammenlignet med et løft af nedre ansigt med SMAS-plastik - som giver den mest dybdegående og holdbare effekt. Dette skyldes, dels at man ikke underminerer så store hudområder, dels at man ikke kommer så tæt på de vigtige bevæge-ansigtsnerver. Der er også en klart mindre risiko for nedsat følesans i huden lige foran ørerne.
Derudover er der naturligvis de helt almindelige operationsrisici, såsom uheldige reaktioner på bedøvelse eller blødning og betændelse, som kan nødvendiggøre reoperation, men som ikke fører til varige men.

Gør et MACS-løft ondt?
Ved operationen bliver du overvåget af en narkoselæge. Du er fuldt bedøvet under operationen. Efter operationen er smerter yderst sjældent et problem med relevant smertestillende behandling, som du naturligvis vil få udleveret fra klinikken.

Hvordan udføres et MACS-løft?
Hudsnittene lægges i de naturlige kurver foran øret og derfra godt 6 cm videre op i hårgrænsen.
Ved operationen løsnes huden på kinderne, og SMAS-laget på nedre ansigt og mellemansigtet sys op til tindingen. Herved løftes vævene på kinderne tilbage til deres tidligere position, således at en bedre kontur kan skabes. Overskydende hud fjernes, inden snittene sys omhyggeligt sammen uden træk på hudrandene for at gøre arrene så små som muligt.

Hvordan er efterforløbet?
Efter operationen får du en forbinding på kinderne, og du bliver anbragt i en seng med løftet hovedgærde. Du kan vælge at forblive indlagt til om aftenen eller til næste dag. Det sidste er det mest forsvarlige for så vidt muligt at undgå blødninger, da der ikke altid anlægges dræn.
De første 2-3 dage skal du undgå at bøje dig med hovedet nedad og helst sove med løftet hovedgærde. Hjemlige aktiviteter kan genoptages dagen efter, men undgå anstrengelser, som kan sætte blodtrykket i vejret. Du kan begynde at tage brusebad og vaske hår 2 døgn efter operationen.
I efterforløbet vil der altid være hævelse og typisk også misfarvninger, især ned på halsen. Hævelsen aftager allerede efter en uge, misfarvninger klinger af i løbet af 2-3 uger. De kan dækkes med makeup eller en høj halskrave. Efter 1 til 2 uger vil de fleste kunne genoptage deres normale udadvendte aktiviteter. Trådene fjernes successivt inden for 8 dage. Inden operationen får du en nøje skriftlig instruks om forholdsregler før og efter operationen.

Hvor tidligt kan man vurdere resultatet?
Det endelige resultat af en ansigtsløftning kan ikke vurderes før efter 2-3 måneder. Der er derfor ingen grund til at bekymre sig over eventuelle små ujævnheder under huden i de første uger.

Hvor længe holder et MACS-løft?
Hvor længe du kan forvente at bevare dit nye udseende afhænger af mange faktorer, såsom arvelige anlæg, rygning, soleksposition mm.. Men du vil under alle omstændigheder kunne se frem til flere års glæde af resultatet, før aldringsprocessen indhenter det opnåede. Som en tommelfingerregel varer det 10 år inden at udseendet er tilbage ved udgangspunktet, og en fordel ved et MACS-løft for yngre patienter er, at det uden problemer kan gentages eller udvides til et fuldt løft af nedre ansigt og hals.

Bisidder.
Du har ret til en bisidder (ægtefælle, familiemedlem, ven/veninde etc.) ved enhver konsultation – og det kan ofte anbefales, da det har vist sig, at man ikke altid “hører” det samme ved den mundtlige information.