PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> se merker for menn Whiskyregioner og kjente merker - Aperitif.no qxzoyiwm

Whiskyregioner og kjente merker - Aperitif.no se merker for menn

Whiskyregioner og kjente merker

Whiskylitteraturen deler gjerne maltwhiskyer inn i regioner. Nå kan det diskuteres hvor nyttig dette er, for merkene innenfor en enkelt region kan variere ganske mye. Likevel er det ikke så dumt med en inndeling, fordi det finnes trekk som er karakteristisk for whiskyer fra en region.

United Distillers har i d qxzoyiwm. orologio del genitore di hublote senere år markedsført en serie maltwhiskyer under navnet Classic Malts. De bruker poenget med at de seks merkene i serien representerer hver sin region. Siden denne serien er rimelig godt tilgjengelig, blir alle de seks merkene omtalt nedenfor. Dessuten har artikkelforfatteren plukket ut et dusin eller så andre merker, delvis ut fra kvalitetskriterier, delvis ut fra hva det er minst vanskelig å få tak i.

Speyside

Kjerneområdet for whiskyproduksjon i Skottland befinner seg mellom Aberdeen og Inverness. Minst halvparten av destilleriene ligger her, og i landsbyene Rothes og Dufftown ligger de tett som hagl. Gjennom landskapet renner lakseelven Spey og diverse sideelver mot nordøst. Området kalles derfor Speyside. Administrasjonsbyen Elgin er på størrelse med Hamar. Kommer du til Elgin, må du huske på å stikke innom Gordon & MacPhail i 58-60 South Street. Firmaet er whisky-grossist, og har nylig kjøpt et nedlagt destilleri, men butikken i Elgin er en kolonialhandel med en vegg full av maltwhisky. Det er fristende å gå i kassen og si En av hver, takk''.
 
Speyside-whisky omtales som elegant og kompleks, med raffinert røyksmak. Mange har fått sitt første møte med maltwhisky fra en karakteristisk grønn, trekantet flaske: Glenfiddich er en utmerket start på en maltwhiskykarriere, en lettdrikkelig malt med rund smak og med hint av fruktighet. Familiefirmaet William Grant and Sons har gjort en beundringsverdig jobb på markedsføringssiden, og vist at det er mulig å få folk til å velge maltwhisky fremfor blended. Destilleriet er ett av to som selv tapper produktet på flaske.
 
Samme firma eier også nabodestilleriet Balvenie. Produktet er kraftigere, nærmest honningpreget, og kan med fordel nytes etter middag. I senere år er det blitt introdusert to varianter som gjør tilværelsen mer spennende for maltentusiaster. Balvenie Double Wood er modnet på to fat. Først har den ligget på vanlig eikefat, og så avsluttes modningen et par år på et sherry-fat. Resultatet blir mørkere enn den vanlige Founder''s Reserve. Endelig kan du få en Balvenie Single Cask, og dette er whisky fra ett bestemt fat. Det ligger i sakens natur at smaken vil variere fra fat til fat. Styrken ligger på i overkant av 50 %, så her vil det være på plass med litt (kilde)vann. Faktisk er det ofte slik at litt vann vil utløse smak og lukt i mange whiskyer, men gå gradvis frem når du heller vann i glasset. Og la isbitene bli liggende i fryseskapet.
 
Det er ikke mulig å snakke om Speyside uten å nevne The Glenlivet, et kjerneeksempel på en sofistikert Speyside. Eieren gjorde seg i 1824 svært upopulær i nabolaget ved å søke om og få bevilgning til å destillere whisky frem til da var brenningen drevet på ulovlig basis. Men Glenlivet skapte et navn for seg selv, og det så godt at en rekke andre Speyside-destillerier begynte å bruke Glenlivet som en del av sitt eget navn, selv om de lå milevis fra sideelven Livet. Cragganmore er Speyside-representanten i serien Classic Malts, og whisky-guruen Michael Jackson (også kjent som øl-guru) omtaler aromaen til denne whiskyen som den mest komplekse av alle maltwhiskyer.
 
Den viktigste geografiske skillelinjen i Skottland går mellom Høylandet og Lavlandet. Trekker du en linje mellom Glasgow og Edinburgh, finner du Høylandet nord for linjen. Alle destillerier på fastlandet og nord for linjen regnes til regionen Høylandet (selv om Speyside regnes som en egen region). Dette er et stort område, og det er vanlig å dele inn i undergrupper. Av de nordlige er Glenmorangie mest kjent, og dette er den mest solgte maltwhisky i Skottland. Destilleriet er ikke av de største, men hele produksjonen selges som single malt. Legg forresten merke til at navnet uttales med trykk på andre stavelse: Glenmorangie. Også dette destilleriet har gjort forsøk med å avslutte modningen på spesielle fat, og da gjerne fat som ikke tradisjonelt har vært brukt til whiskymodning: I de senere år har det vært mulig å kjøpe Glenmorangie som er avsluttet på henholdsvis portvins- og madeira-fat (førstnevnte var mest vellykket).
 
I Classic Malts-serien representerer Oban det vestlige Høylandet. Smaksmessig ligger den et sted mellom en typisk Speyside-whisky og mer smaksintensiv øy-whisky. Dalwhinnie er destilleriet i Skottland som ligger høyest i terrenget, langs veien mellom Edinburgh og Inverness. Også medlem av Classic Malt-serien, der den plasseres i nord på Høylandet (selv om noen bøker regner den som en Speyside). På etiketten står det at dette er The gentle spirit, og den er svært brukervennlig, med en lett, litt søtlig fruktaroma. Også et greit sted å starte sin vandring i maltwhiskyterrenget.
 
Islay
I Magnus Berrføtts saga skriver Snorre: "Så seilte kong Magnus hæren sin sør til Il (Isla) og herjet og brente der. Da han hadde vunnet det landet, tok han til å seile sør om Saltire og herjet på begge sider..." Hvilken ulykke at Norgesveldet gikk i oppløsning og at vi måtte gi fra oss øya Il, i våre dager kjent som Isle of Islay! På denne øya fremstilles nemlig en rekke av de mest karakteristiske og smaksintensive maltwhiskyer. Det tøffe klimaet, det myraktige vannet og lagerbygningene i fjæresteinene bidrar til smak av sjøgress og jod. Ikke for pyser, og neppe stedet å starte, men mange maltentusiaster havner på Islay etter hvert.
 
Lagavulin er Classic Malt-representanten fra Islay, og dette er whiskyen som Michael Jackson gir høyest score i sin nyttige bok Malt Whisky Companion: 95 av 100 mulige. Den er svært mørk og sherrypreget, meget tørr, og med en kraftig, salt ettersmak. Laphroaig ligger rett ved siden av Lagavulin på sørkysten av Islay, og på etiketten hevdes det at det er "The most richly flavoured of all Scotch whiskies". Det er vanskelig å benekte det. Selv entusiaster kan ha problemer med å svelge denne, og beskrivelser som munnskyllevann og tjære har vært brukt. Men mange sverger til merket, og har det som sin favoritt. Det kan være fornuftig å starte sitt besøk på Islay med en litt mildere variant, og da egner Bowmore seg godt. De grunnleggende Islay-trekkene er der, men noe mindre påtrengende. Et vell av smaker. På destilleriet har de forresten bygget om ett av lagerbyggene til svømmehall, til stor glede for lokalbefolkningen.
 
Andre whisky-øyer
Det lages maltwhisky på andre øyer enn Islay. Som gruppe slekter de på sine Islay-fettere, med kraftig og karakteristisk smak, men likevel litt mindre jod- og saltpreg. Highland Park er nå det enesteaktive destilleriet på Orknøyene. Dette er faktisk et merke som har vært i finne i hyllene hos vårt statlige monopol i flere år, og det står på artikkelforfatterens personlige liste over de fem beste maltwhiskyene. Røyksmaken synes å variere noe fra tid til annen: Av og til er den fremtredende, andre ganger er den mer i bakgrunnen. Torven som brennes under tørkingen av bygget inneholder mye røtter av lyng, og mange mener at dette bidrar til smaken. Dette er ett av destilleriene som malter sitt eget bygg. Talisker er medlem av Classic Malts-serien, og her har vi også med en av de store å gjøre. Den blir laget på den vakre øya Skye. Smaken eksploderer på ganen for å bruke produsentens eget uttrykk, og den varer lenge. Ofte trekkes pepper frem som et smakselement.
 
Lavlandet
Lavlandet er altså regionen sør for linjen fra Glasgow til Edinburgh. Det er vanlig å omtale produktene herfra som mildere og rundere enn andre maltwhiskyer. Men her snakker vi om en truet rase - antallet aktive destillerier har sunket betraktelig i det siste. Heldigvis finnes det i hvert fall noen igjen. Glenkinchie er siste medlem av Classic Malts-gruppen. Destilleriet ligger like sør for Edinburgh, og har derfor mange besøkende. En lett, lys malt som anbefales før middag, med en rund, fin smak. Auchentoshan utmerker seg ved at den destilleres tre ganger, mot normalt to. Trippeldestillering er forøvrig typisk også for irsk whiskey. Destilleriet ligger like utenfor Glasgow. Michael Jackson foreslår dette som whiskyverdenens svar på en tørr, hvit vermouth.
 
Campbeltown
Her tøyes regionbegrepet til det ytterste, for i våre dager er det bare to aktive destillerier igjen i Campbeltown. Men det var en periode da dette var Skottlands whiskysentrum, med et tredvetalls destillerier. Den lille byen ligger sørvest i landet på halvøya Mull of Kintyre (den Paul McCartney synger som, og også identisk med Saltire som Snorre omtaler).
 
Artikkelforfatterens desiderte favoritt kommer herfra, og heter Springbank. Den påtreffes normalt i en versjon som er 21 år gammel, og dette er en whisky som både tåler og krever så lang modning (lysere whisky modnes raskere, og kan bli preget av tresmak hvis de ligger for lenge på fat). Markert sherry-preg, full kropp, toner av karamell og i det hele tatt en unik smak. Kanskje kommer det av at Springbank ikke kaldfiltreres før den tappes. Dette gjøres med de fleste andre whiskyer for å motvirke at de fremstår som grumsete når de lagres kaldt. Maltentusiaster hevder hårdnakket at kaldfiltrering fjerner viktige smakselementer.
 
Maltwhisky utenfor Skottland
Skotsk whisky kan, naturlig nok, bare produseres i ett bestemt land. Maltwhisky kan derimot lages andre steder. For kuriositetens skyld kan det nevnes at det i hvert fall finnes tre: Bushmills Malt fra Nord-Irland, Lammerlaw fra New Zealand og Suntory Yamazaki fra Japan. Skottene har høye tanker om sin nasjonaldrikk. En forfatter oppsummerte sin mening om whisky på følgende måte:
"If a body could just find out the exact and proper proportion and quantity that ought to be drunk every day, and keep to that, I verily try that he may live forever without dying at all and the doctors and the kirkyards would go out of fashion." Slainte!
 
På Internett, bør du også legge turen innom følgende meget gode Web-side: http://www.dcs.ed.ac.uk/home/jhb/whisky . Kommentarer til artikkelforfatteren kan sendes perarlov@idgonline.no eller Apéritif.


se merker for menn

signore omega orologi
جيمس بوند أوميغا ساعة
falso omega


Men's Leather Wallets

Shop By Product + Shop By Product Bellroy Card Sleeve Slim Wallet $69.95 " data-compare-price="" data-url="/collections/mens-leather-wallets/products/bellroy-card-sleeve-slim-wallet" data-title="Bellroy Card Sleeve Slim Wallet" data-details-text="View full details" data-full-description="<p>Everything you need to organize your basic financial essentials without unnecessary bulk sums up the attraction of the Bellroy Card Sleeve Slim Wallet. Elegantly designed to offer an immediate fingertip connection with your most used cards, IDs or petty cash on either side via two pockets, the inner compartment keeps larger bills and a stack of business or credit cards protected yet simple to access with a pull tab. Available in a range of rich, saturated colours to coordinate with your wardrobe and style.</p> <ul> <li>Premium cow leather</li> <li>Intelligent pull-tab for easy access</li> </ul> <p>A fresh look at what is truly necessary to organize and secure a gentleman’s money and cards resulted in the Bellroy Slim Line. Emphasizing essential engineering and the very best materials ensures storage galore in a remarkably trim product. Discover how much one of these minimalist wallets or cases can offer with a review of the Canadian collection online at Fendrihan. <br><br>Stores 2 to 8 cards. Premium vegetable-tanned cow leather. Bellroy 3-year warranty. <br>Dimensions: 4" x 2.8" (10.3 x 7.1 cm)</p>" data-regular-description="Everything you need to organize your basic financial essentials without unnecessary bulk sums up the attraction of the Bellroy Card Sleeve Slim Wallet. Elegantly designed to offer an immediate fingertip connection with your most used cards, IDs or petty cash on either side via two pockets, the inner compartment keeps larger bills and a stack of business or credit cards protected yet simple to access with a pull tab. Available in a range of rich, saturated colours to coordinate with your wardrobe and style. Premium cow leather Intelligent pull-tab for easy access A fresh look at what is truly necessary to organize and secure a gentleman’s money and cards resulted in the Bellroy Slim Line. Emphasizing essential engineering and the very best materials ensures storage galore in a remarkably trim product. Discover how much one of these minimalist wallets or cases can offer with a review of the Canadian collection online at Fendrihan. Stores 2 to 8 cards. Premium vegetable-tanned cow leather. Bellroy 3-year warranty. : 4" x 2.8" (10.3 x 7.1 cm)" data-images="31404834314 || Bellroy Card Sleeve Slim Wallet ||31405001802 || Bellroy Card Sleeve Slim Wallet ||31404982922 || Bellroy Card Sleeve Slim Wallet ||5935948929 || Bellroy Card Sleeve Slim Wallet - Fendrihan Canada - 5 ||6085886657 || Bellroy Card Sleeve Slim Wallet - Fendrihan Canada - 6 ||6085887617 || Bellroy Card Sleeve Slim Wallet - Fendrihan Canada - 7 ||6085888193 || Bellroy Card Sleeve Slim Wallet - Fendrihan Canada - 8 ||6085889857 || Bellroy Card Sleeve Slim Wallet - Fendrihan Canada - 9 ||6085890305 || Bellroy Card Sleeve Slim Wallet - Fendrihan Canada - 10 ||6085891329 || Bellroy Card Sleeve Slim Wallet - Fendrihan Canada - 11 ||" data-collection-handles="all,bellroy,card-cases,mens-leather-wallets,office-and-everyday-gear,slim-wallets" > Quick View Bellroy Card Sleeve Slim Wallet 2 $69.95 Bellroy New Note Sleeve Leather Wallet $109.95 " data-compare-price="" data-url="/collections/mens-leather-wallets/products/bellroy-new-note-sleeve-leather-wallet" data-title="Bellroy New Note Sleeve Leather Wallet" data-details-text="View full details" data-full-description="<p>A cross between the Bellroy <em>Slim Sleeve</em> and <em>Hide and Seek</em>, the completely redesigned <em>Note Sleeve</em> wallet brings a new set of goods to the table. Standard in size, but deceptively thin in profile, this wallet creates a minimalist aesthetic. It showcases discreet pockets with thinly slit compartment openings, which you can easily peel back and insert your cards into. Beneath the right inside pocket, a spacious compartment holds the remainder of your less frequently used cards, and Bellroy's uniquely brilliant leather pull-tab conveniently delivers these forth when tugged. </p> <p>You'll be delighted to discover that the back pocket can accommodate bills of every currency, so no matter where you're travelling to, this smart wallet is at the ready. Under the leather flap, you'll find a secret card pocket, where you can place a card of yours that needs some extra protection. Plant this simple yet sophisticated wallet in your pocket, and revel in the use of so little to do so much.</p> <p>Designed in Australia, Bellroy's stylish wallets have made a unique splash. Modern, minimalist, and so slim that you'll be constantly amazed, they're the perfect companion to your on-the-go lifestyle.</p> <p>Bellroy 3-year warranty. <br>Dimensions: 3.4" x 4.1" (8.5 x 10.3 cm)<br>Holds 4-11 cards</p>" data-regular-description="A cross between the Bellroy Slim Sleeve and Hide and Seek, the completely redesigned Note Sleeve wallet brings a new set of goods to the table. Standard in size, but deceptively thin in profile, this wallet creates a minimalist aesthetic. It showcases discreet pockets with thinly slit compartment openings, which you can easily peel back and insert your cards into. Beneath the right inside pocket, a spacious compartment holds the remainder of your less frequently used cards, and Bellroy's uniquely brilliant leather pull-tab conveniently delivers these forth when tugged.  You'll be delighted to discover that the back pocket can accommodate bills of every currency, so no matter where you're travelling to, this smart wallet is at the ready. Under the leather flap, you'll find a secret card pocket, where you can place a card of yours that needs some extra protection. Plant this simple yet sophisticated wallet in your pocket, and revel in the use of so little to do so much. Designed in Australia, Bellroy's stylish wallets have made a unique splash. Modern, minimalist, and so slim that you'll be constantly amazed, they're the perfect companion to your on-the-go lifestyle. Bellroy 3-year warranty. : 3.4" x 4.1" (8.5 x 10.3 cm)Holds 4-11 cards" data-images="14396058631 || Bellroy New Note Sleeve Leather Wallet - Fendrihan Canada - 1 ||14396057159 || Bellroy New Note Sleeve Leather Wallet - Fendrihan Canada - 2 ||14396061767 || Bellroy New Note Sleeve Leather Wallet - Fendrihan Canada - 3 ||14396065415 || Bellroy New Note Sleeve Leather Wallet - Fendrihan Canada - 4 ||14396086983 || Bellroy New Note Sleeve Leather Wallet - Fendrihan Canada - 5 ||14396090695 || Bellroy New Note Sleeve Leather Wallet - Fendrihan Canada - 6 ||14396154503 || Bellroy New Note Sleeve Leather Wallet - Fendrihan Canada - 7 ||14396178887 || Bellroy New Note Sleeve Leather Wallet - Fendrihan Canada - 8 ||14396183623 || Bellroy New Note Sleeve Leather Wallet - Fendrihan Canada - 9 ||14396190535 || Bellroy New Note Sleeve Leather Wallet - Fendrihan Canada - 10 ||14396198215 || Bellroy New Note Sleeve Leather Wallet - Fendrihan Canada - 11 ||14396204615 || Bellroy New Note Sleeve Leather Wallet - Fendrihan Canada - 12 ||14396210439 || Bellroy New Note Sleeve Leather Wallet - Fendrihan Canada - 13 ||14396217031 || Bellroy New Note Sleeve Leather Wallet - Fendrihan Canada - 14 ||" data-collection-handles="all,bellroy,bifold-wallets,coin-wallets,mens-leather-wallets,office-and-everyday-gear,slim-wallets" > Quick View Bellroy New Note Sleeve Leather Wallet 4 $109.95 Bellroy Hide and Seek Slim Leather Wallet $109.95 " data-compare-price="" data-url="/collections/mens-leather-wallets/products/bellroy-hide-and-seek-slim-leather-wallet" data-title="Bellroy Hide and Seek Slim Leather Wallet" data-details-text="View full details" data-full-description="<p><span>An organizing powerhouse, the Bellroy Hide and Seek Slim Leather Wallet does the classic man’s wallet right. The silky topstitched cowhide is vegetable tanned for a elegantly casual billfold style. Flip open to find four card slots immediately available. One long pocket holds quick cash while a clever flap conceals a second pocket for more bills. Up to eight additional credit, ID or business cards have secure interior storage where you might also secrete a few coins. A special compartment is also included for a SIM card.The whole folds into a slim rectangle that slides easily into a pocket. </span></p> <p>Clever engineering techniques and the use of thinner, supple leather result in gentlemen’s wallets that are slim and trim but also as capacious as a traditional style from Bellroy. Take a look at the offerings in Frendrihan’s Canadian men’s leather accessories store for your new wallet or the perfect gift for a special man in your life. <br> <br>Premium vegetable-tanned cow leather. Bellroy 3-year warranty. <br>Dimensions: 4.3" x 3.4" (11 x 8.5 cm)</p>" data-regular-description="An organizing powerhouse, the Bellroy Hide and Seek Slim Leather Wallet does the classic man’s wallet right. The silky topstitched cowhide is vegetable tanned for a elegantly casual billfold style. Flip open to find four card slots immediately available. One long pocket holds quick cash while a clever flap conceals a second pocket for more bills. Up to eight additional credit, ID or business cards have secure interior storage where you might also secrete a few coins. A special compartment is also included for a SIM card.The whole folds into a slim rectangle that slides easily into a pocket. Clever engineering techniques and the use of thinner, supple leather result in gentlemen’s wallets that are slim and trim but also as capacious as a traditional style from Bellroy. Take a look at the offerings in Frendrihan’s Canadian men’s leather accessories store for your new wallet or the perfect gift for a special man in your life. Premium vegetable-tanned cow leather. Bellroy 3-year warranty. : 4.3" x 3.4" (11 x 8.5 cm)" data-images="1232214769 || Bellroy Hide and Seek Slim Leather Wallet, Java - Fendrihan Canada - 1 ||28390278730 || Bellroy Hide and Seek Slim Leather Wallet ||1232214773 || Bellroy Hide and Seek Slim Leather Wallet, Java - Fendrihan Canada - 2 ||1232214777 || Bellroy Hide and Seek Slim Leather Wallet, Java - Fendrihan Canada - 3 ||1232214781 || Bellroy Hide and Seek Slim Leather Wallet, Java - Fendrihan Canada - 4 ||1232214785 || Bellroy Hide and Seek Slim Leather Wallet, Java - Fendrihan Canada - 5 ||28390278986 || Bellroy Hide and Seek Slim Leather Wallet ||28390279114 || Bellroy Hide and Seek Slim Leather Wallet ||28390279370 || Bellroy Hide and Seek Slim Leather Wallet ||28390279498 || Bellroy Hide and Seek Slim Leather Wallet ||" data-collection-handles="all,bellroy,bifold-wallets,mens-leather-wallets,office-and-everyday-gear,slim-wallets" > Quick View Bellroy Hide and Seek Slim Leather Wallet 1 $109.95 Ettinger Bridle Hide Billfold Leather Wallet $315.00 " data-compare-price="" data-url="/collections/mens-leather-wallets/products/ettinger-bridle-hide-billfold-leather-wallet" data-title="Ettinger Bridle Hide Billfold Leather Wallet" data-details-text="View full details" data-full-description="Ettinger's iconic leather wallet represents the best of British style: it is elegant with a touch of eccentricity and is most definitely functional. This wallet's timeless appeal, combined with Ettinger's attentive craftsmanship, means your investment will last for many years to come. <br> <br>From the Bridle Hide Collection, using traditional English bridle hide on the outside and Ettinger's signature vegetable tanned panel hide in London Tan inside. This classic billfold wallet has 6 credit card slots, 2 bill pockets, 2 slip pockets. The Bridle Hide Billfold comes in an elegant navy-blue gift box. <br> <br>If your wallet needs an upgrade, consider the amazing leather artistry of Ettinger fine men's accessories. Everything from a simple coin purse to a fully fitted coat wallet is available for our Canadian clients from the experts at Ettinger. If you carry many cards and rarely use cash, Ettinger has perfect leather wallets designed for that approach. If you prefer to pay in cash, and count your every penny, Ettinger likewise has you covered. Do not settle for a one-size-fits-all solution; find your wallet muse with Ettinger. <br> <br>Dimensions: 4 3/8" x 3 1/2" x 5/8" (11 x 9 x 1.5 cm) <br>Made in England" data-regular-description="Ettinger's iconic leather wallet represents the best of British style: it is elegant with a touch of eccentricity and is most definitely functional. This wallet's timeless appeal, combined with Ettinger's attentive craftsmanship, means your investment will last for many years to come. From the Bridle Hide Collection, using traditional English bridle hide on the outside and Ettinger's signature vegetable tanned panel hide in London Tan inside. This classic billfold wallet has 6 credit card slots, 2 bill pockets, 2 slip pockets. The Bridle Hide Billfold comes in an elegant navy-blue gift box. If your wallet needs an upgrade, consider the amazing leather artistry of Ettinger fine men's accessories. Everything from a simple coin purse to a fully fitted coat wallet is available for our Canadian clients from the experts at Ettinger. If you carry many cards and rarely use cash, Ettinger has perfect leather wallets designed for that approach. If you prefer to pay in cash, and count your every penny, Ettinger likewise has you covered. Do not settle for a one-size-fits-all solution; find your wallet muse with Ettinger. : 4 3/8" x 3 1/2" x 5/8" (11 x 9 x 1.5 cm) Made in England" data-images="31408496522 || Ettinger Bridle Hide Billfold Leather Wallet ||1231934425 || Ettinger Bridle Hide Billfold Leather Wallet, Black - Fendrihan Canada - 4 ||1231934417 || Ettinger Bridle Hide Billfold Leather Wallet, Black - Fendrihan Canada - 2 ||1231934429 || Ettinger Bridle Hide Billfold Leather Wallet, Black - Fendrihan Canada - 5 ||26495493514 || Ettinger Bridle Hide Billfold Leather Wallet ||26495500682 || Ettinger Bridle Hide Billfold Leather Wallet ||26495509130 || Ettinger Bridle Hide Billfold Leather Wallet ||26495520522 || Ettinger Bridle Hide Billfold Leather Wallet ||26495526410 || Ettinger Bridle Hide Billfold Leather Wallet ||26495529418 || Ettinger Bridle Hide Billfold Leather Wallet ||28255879370 || Ettinger Bridle Hide Billfold Leather Wallet ||" data-collection-handles="all,bifold-wallets,ettinger,fathers-day-gifts,mens-gifts-by-occasion,mens-leather-wallets,office-and-everyday-gear" > Quick View Ettinger Bridle Hide Billfold Leather Wallet 2 $315.00
Bellroy Slim Sleeve Leather Wallet $99.95 " data-compare-price="" data-url="/collections/mens-leather-wallets/products/bellroy-slim-sleeve-leather-wallet" data-title="Bellroy Slim Sleeve Leather Wallet" data-details-text="View full details" data-full-description="An extremely stripped down method is used to create the Bellroy <em>Slim Sleeve Leather Wallet</em>. No fillers or padding increase the bulk of this wallet comprised of only leather and stitching. The supple cowhide is vegetable tanned and minimally structured to provide two dedicated credit card pockets, a tab access storage pocket for an additional ten cards mirroring a cash pocket for folded bills. The gently processed hide will achieve a distinctive patina with your use over time, making it a truly unique genuine leather wallet. <br>Bellroy lives the old adage, less is more. As a business that focuses on reducing the bulk of your leather wallet it has internalized the concept. Removing the unnecessary and accentuating the sustainable resulted in these fun and functional leather goods we now carry online at Fendrihan, the sustainable Canadian leather store. <br> <br>Built using Bellroy's Nude Approach for a more sustainable wallet. Made from premium full-grain vegetable tanned leathers, made under world-class environmental stewardship standards. Bellroy 3-year warranty. <br>Dimensions: 3.7" x 3.1" (9.5 x 8 cm)" data-regular-description="An extremely stripped down method is used to create the Bellroy Slim Sleeve Leather Wallet. No fillers or padding increase the bulk of this wallet comprised of only leather and stitching. The supple cowhide is vegetable tanned and minimally structured to provide two dedicated credit card pockets, a tab access storage pocket for an additional ten cards mirroring a cash pocket for folded bills. The gently processed hide will achieve a distinctive patina with your use over time, making it a truly unique genuine leather wallet. Bellroy lives the old adage, less is more. As a business that focuses on reducing the bulk of your leather wallet it has internalized the concept. Removing the unnecessary and accentuating the sustainable resulted in these fun and functional leather goods we now carry online at Fendrihan, the sustainable Canadian leather store. Built using Bellroy's Nude Approach for a more sustainable wallet. Made from premium full-grain vegetable tanned leathers, made under world-class environmental stewardship standards. Bellroy 3-year warranty. : 3.7" x 3.1" (9.5 x 8 cm)" data-images="28782103370 || Bellroy Slim Sleeve Leather Wallet ||28782107402 || Bellroy Slim Sleeve Leather Wallet ||28782106826 || Bellroy Slim Sleeve Leather Wallet ||28782107786 || Bellroy Slim Sleeve Leather Wallet ||28782103946 || Bellroy Slim Sleeve Leather Wallet ||28781895946 || Bellroy Slim Sleeve Leather Wallet ||" data-collection-handles="all,bellroy,bifold-wallets,mens-leather-wallets,office-and-everyday-gear,slim-wallets" > Quick View Bellroy Slim Sleeve Leather Wallet 2 $99.95 Bellroy Card Pocket Slim Wallet $74.95 " data-compare-price="" data-url="/collections/mens-leather-wallets/products/bellroy-card-pocket-slim-wallet" data-title="Bellroy Card Pocket Slim Wallet" data-details-text="View full details" data-full-description="<p>The minimalists of men know that the bare essentials are what should be well cared for, and this is precisely the philosophy behind the making of Bellroy's leather <em>Card Pocket</em>. Its thin profile belies its expansive inside: Holding from 4 to upwards of 15 cards, you'll always be well-prepared. It comes with a pocket for your folded bills and SIM card, as well as a special high-faced pocket for safe storage of loose coins.</p> <p>Features:</p> <ul> <li>SIM card slot</li> <li>Coin pouch</li> <li>High-quality full-grain vegetable tanned leather</li> </ul> <p>At a first glance, this card pocket has an austere, masculine look, but if you open it up and gaze over the animated trim pattern, you'll see that it also possesses a youthful edge. The leather, made from premium quality vegetable tanned cowhide, boasts a strong integrity over time. Store your essentials in this spartan-minded wallet: you'll be relieved to see that the basics are under control. </p> <p><span>Stores 4 to 15 cards. Premium vegetable-tanned cow leather. Bellroy 3-year warranty. </span><br><span>Dimensions: 4" x 2.6" (10.3 x 6.6 cm)</span></p>" data-regular-description="The minimalists of men know that the bare essentials are what should be well cared for, and this is precisely the philosophy behind the making of Bellroy's leather Card Pocket. Its thin profile belies its expansive inside: Holding from 4 to upwards of 15 cards, you'll always be well-prepared. It comes with a pocket for your folded bills and SIM card, as well as a special high-faced pocket for safe storage of loose coins. Features: SIM card slot Coin pouch High-quality full-grain vegetable tanned leather At a first glance, this card pocket has an austere, masculine look, but if you open it up and gaze over the animated trim pattern, you'll see that it also possesses a youthful edge. The leather, made from premium quality vegetable tanned cowhide, boasts a strong integrity over time. Store your essentials in this spartan-minded wallet: you'll be relieved to see that the basics are under control.  Stores 4 to 15 cards. Premium vegetable-tanned cow leather. Bellroy 3-year warranty. : 4" x 2.6" (10.3 x 6.6 cm)" data-images="23857418762 || Bellroy Card Pocket Slim Wallet - Fendrihan Canada - 1 ||6085550465 || Bellroy Card Pocket Slim Wallet - Fendrihan Canada - 2 ||6085554305 || Bellroy Card Pocket Slim Wallet - Fendrihan Canada - 3 ||6085561089 || Bellroy Card Pocket Slim Wallet - Fendrihan Canada - 4 ||6085565377 || Bellroy Card Pocket Slim Wallet - Fendrihan Canada - 5 ||6085630657 || Bellroy Card Pocket Slim Wallet - Fendrihan Canada - 6 ||6085633985 || Bellroy Card Pocket Slim Wallet - Fendrihan Canada - 7 ||6085635457 || Bellroy Card Pocket Slim Wallet - Fendrihan Canada - 8 ||6085685057 || Bellroy Card Pocket Slim Wallet - Fendrihan Canada - 9 ||6085571521 || Bellroy Card Pocket Slim Wallet - Fendrihan Canada - 10 ||" data-collection-handles="all,bellroy,card-cases,mens-leather-wallets,office-and-everyday-gear,slim-wallets" > Quick View Bellroy Card Pocket Slim Wallet 3 $74.95 Golden Head Colorado Billfold Leather Wallet with Coin Purse and 8 CC Slots $150.00 " data-compare-price="" data-url="/collections/mens-leather-wallets/products/golden-head-colorado-billfold-leather-wallet-with-coin-purse-and-8-cc-slots" data-title="Golden Head Colorado Billfold Leather Wallet with Coin Purse and 8 CC Slots" data-details-text="View full details" data-full-description="Beautiful leather with the seductive hand-feel that comes only from skilled hand-tanning, the Golden Head Colorado Billfold Wallet with Snap Closure is an organic work of art worthy to be your constant companion. Well organized with two note compartments and eight slots for cards, it also has a see-through mesh window for an ID. Rarely seen today, but coveted by many, this wonder-wallet boasts a traditional snap coin purse, freeing your pockets from the wear and tear of jingling coins. <br> <br>Crafted with respect for the traditional handmade leatherworking process, Golden Head's Colorado Collection is gorgeously grained, showcasing every life event experienced by the noble beasts who gave their all for this premium leather. Hand-dyed and elegantly wrapped and stitched, each quality wallet comprises at least 50 components and requires 50 or more steps from beginning to glorious completion. A man does not simply own a Colorado Collection wallet, he becomes one with the elegant but bold statement every single Golden Head Colorado leather product makes: refined yet rugged, hearkening to the time when a man relied on quality leather goods to take him over the rockiest mountains. <br> <br>Ecologically tanned Italian leather. <br>Features: 8 credit card slots, 1 mesh window, 2 note compartments, 2 slip-in pockets, 1 coin purse. <br>Dimensions: 4 7/8" x 3 7/8" x 5/8" (12.5 x 10 x 1.5 cm)" data-regular-description="Beautiful leather with the seductive hand-feel that comes only from skilled hand-tanning, the Golden Head Colorado Billfold Wallet with Snap Closure is an organic work of art worthy to be your constant companion. Well organized with two note compartments and eight slots for cards, it also has a see-through mesh window for an ID. Rarely seen today, but coveted by many, this wonder-wallet boasts a traditional snap coin purse, freeing your pockets from the wear and tear of jingling coins. Crafted with respect for the traditional handmade leatherworking process, Golden Head's Colorado Collection is gorgeously grained, showcasing every life event experienced by the noble beasts who gave their all for this premium leather. Hand-dyed and elegantly wrapped and stitched, each quality wallet comprises at least 50 components and requires 50 or more steps from beginning to glorious completion. A man does not simply own a Colorado Collection wallet, he becomes one with the elegant but bold statement every single Golden Head Colorado leather product makes: refined yet rugged, hearkening to the time when a man relied on quality leather goods to take him over the rockiest mountains. Ecologically tanned Italian leather. Features: 8 credit card slots, 1 mesh window, 2 note compartments, 2 slip-in pockets, 1 coin purse. : 4 7/8" x 3 7/8" x 5/8" (12.5 x 10 x 1.5 cm)" data-images="31407405706 || Golden Head Colorado Billfold Leather Wallet with Coin Purse and 8 CC Slots ||1231949557 || Golden Head Colorado Billfold Leather Wallet with Coin Purse and 8 CC Slots - Fendrihan Canada - 2 ||1231949561 || Golden Head Colorado Billfold Leather Wallet with Coin Purse and 8 CC Slots - Fendrihan Canada - 3 ||1231949565 || Golden Head Colorado Billfold Leather Wallet with Coin Purse and 8 CC Slots - Fendrihan Canada - 4 ||1231949569 || Golden Head Colorado Billfold Leather Wallet with Coin Purse and 8 CC Slots - Fendrihan Canada - 5 ||1231949573 || Golden Head Colorado Billfold Leather Wallet with Coin Purse and 8 CC Slots - Fendrihan Canada - 6 ||1231949577 || Golden Head Colorado Billfold Leather Wallet with Coin Purse and 8 CC Slots - Fendrihan Canada - 7 ||1231949581 || Golden Head Colorado Billfold Leather Wallet with Coin Purse and 8 CC Slots - Fendrihan Canada - 8 ||1231949585 || Golden Head Colorado Billfold Leather Wallet with Coin Purse and 8 CC Slots - Fendrihan Canada - 9 ||" data-collection-handles="all,coin-wallets,golden-head,mens-leather-wallets,office-and-everyday-gear" > Quick View Golden Head Colorado Billfold Leather Wallet with Coin Purse and 8 CC Slots 1 $150.00 Bellroy Micro Sleeve Slim Leather Wallet $79.95 " data-compare-price="" data-url="/collections/mens-leather-wallets/products/bellroy-micro-sleeve-slim-leather-wallet" data-title="Bellroy Micro Sleeve Slim Leather Wallet" data-details-text="View full details" data-full-description="<p>In a world of excess and wastefulness, it can be grounding to find products made with care for the environment and for your most essential needs. That's why Bellroy's <em>Microsleeve </em>is the new and propitious card holder for men seeking relief from a life of exuberance. Made with a minimal amount of premium quality vegetable-tanned leather, this microsleeve accommodates 6 cards and your folded bills. On the front and back pocket, you'll find 2 quick access slots, each able to hold 2 of your most important cards.</p> <p>Features:</p> <ul> <li>Hold 2-4 cards ready for quick-access, with space for 2 more in central pocket</li> <li>Vegetable tanned leather</li> <li>3-year manufacturer warranty</li> </ul> <p>The face of the quick access slot has a sleekly tapered top edge, making it easy to pull out your cards when you're in a rush. The central pocket holds all of your folded bills, as well as 2 more cards, and it opens with a simple pinch at the sides, making an effortless pursuit of retrieving cash. You can easily slip this leather sleeve into any one of your pockets: its ultra thin profile is very forgiving, with edges hardly noticeable behind the pocket face. Do what feels right, and store your essentials in Bellroy's handsome microsleeve: exquisite style doesn't have to be lavish.  </p> <p><span style="line-height: 1.4;"><span>Dimensions: 2.9" x 4.1" (7.3 x 10.2 cm)</span></span></p>" data-regular-description="In a world of excess and wastefulness, it can be grounding to find products made with care for the environment and for your most essential needs. That's why Bellroy's Microsleeve is the new and propitious card holder for men seeking relief from a life of exuberance. Made with a minimal amount of premium quality vegetable-tanned leather, this microsleeve accommodates 6 cards and your folded bills. On the front and back pocket, you'll find 2 quick access slots, each able to hold 2 of your most important cards. Features: Hold 2-4 cards ready for quick-access, with space for 2 more in central pocket Vegetable tanned leather 3-year manufacturer warranty The face of the quick access slot has a sleekly tapered top edge, making it easy to pull out your cards when you're in a rush. The central pocket holds all of your folded bills, as well as 2 more cards, and it opens with a simple pinch at the sides, making an effortless pursuit of retrieving cash. You can easily slip this leather sleeve into any one of your pockets: its ultra thin profile is very forgiving, with edges hardly noticeable behind the pocket face. Do what feels right, and store your essentials in Bellroy's handsome microsleeve: exquisite style doesn't have to be lavish.   : 2.9" x 4.1" (7.3 x 10.2 cm)" data-images="8936747783 || Bellroy Micro Sleeve Slim Leather Wallet - Fendrihan Canada - 10 ||8936802183 || Bellroy Micro Sleeve Slim Leather Wallet - Fendrihan Canada - 12 ||8936811847 || Bellroy Micro Sleeve Slim Leather Wallet - Fendrihan Canada - 13 ||8936791431 || Bellroy Micro Sleeve Slim Leather Wallet - Fendrihan Canada - 11 ||8936709191 || Bellroy Micro Sleeve Slim Leather Wallet - Fendrihan Canada - 3 ||8936684231 || Bellroy Micro Sleeve Slim Leather Wallet - Fendrihan Canada - 2 ||8936713543 || Bellroy Micro Sleeve Slim Leather Wallet - Fendrihan Canada - 4 ||8936720071 || Bellroy Micro Sleeve Slim Leather Wallet - Fendrihan Canada - 5 ||8936725063 || Bellroy Micro Sleeve Slim Leather Wallet - Fendrihan Canada - 6 ||8936730247 || Bellroy Micro Sleeve Slim Leather Wallet - Fendrihan Canada - 7 ||8936755527 || Bellroy Micro Sleeve Slim Leather Wallet - Fendrihan Canada - 8 ||8936768775 || Bellroy Micro Sleeve Slim Leather Wallet - Fendrihan Canada - 9 ||8936737543 || Bellroy Micro Sleeve Slim Leather Wallet - Fendrihan Canada - 14 ||" data-collection-handles="all,bellroy,card-cases,mens-leather-wallets,office-and-everyday-gear,slim-wallets,valentines-day-gifts" > Quick View Bellroy Micro Sleeve Slim Leather Wallet 1 $79.95
Golden Head Colorado Eco-Tanned Passport Case, RFID Protect $80.00 " data-compare-price="" data-url="/collections/mens-leather-wallets/products/golden-head-colorado-eco-tanned-passport-case-rfid-protect" data-title="Golden Head Colorado Eco-Tanned Passport Case, RFID Protect" data-details-text="View full details" data-full-description="Protect all your vital credit cards from electronic theft with the Golden Head Colorado Passport Case with RFID Protection. Not only is this passport case made with the finest German tanned leather which gives it a chic and sleek look, your most important credit cards are afforded additional protection because of the RFID (radio frequency identification) protection so they can’t be scanned by electronic thieves. Each case has a passport slot, a separate one for documents or boarding passes and an individual compartment for a credit card or ID, all protected, and the case comes in a fashionable black colour. <br> <br>Based in Germany, the skilled artisans at Golden Head have been making their superior brand of leather merchandise for generations, receiving renown for its superior quality of leather and the individual craftsmanship that goes into the making of every leather product. <br> <br>Ecologically tanned Italian leather. <br>Features: 1 passport slot, 1 card slot, 1 slip pocket. <br>Dimensions: 3 15/16" x 5 1/2" (10 x 14 cm)" data-regular-description="Protect all your vital credit cards from electronic theft with the Golden Head Colorado Passport Case with RFID Protection. Not only is this passport case made with the finest German tanned leather which gives it a chic and sleek look, your most important credit cards are afforded additional protection because of the RFID (radio frequency identification) protection so they can’t be scanned by electronic thieves. Each case has a passport slot, a separate one for documents or boarding passes and an individual compartment for a credit card or ID, all protected, and the case comes in a fashionable black colour. Based in Germany, the skilled artisans at Golden Head have been making their superior brand of leather merchandise for generations, receiving renown for its superior quality of leather and the individual craftsmanship that goes into the making of every leather product. Ecologically tanned Italian leather. Features: 1 passport slot, 1 card slot, 1 slip pocket. : 3 15/16" x 5 1/2" (10 x 14 cm)" data-images="1232113173 || Golden Head Colorado Eco-Tanned Passport Case, RFID Protect - Fendrihan Canada - 2 ||1232113177 || Golden Head Colorado Eco-Tanned Passport Case, RFID Protect - Fendrihan Canada - 3 ||1232113181 || Golden Head Colorado Eco-Tanned Passport Case, RFID Protect - Fendrihan Canada - 4 ||15327439815 || Golden Head Colorado Eco-Tanned Passport Case, RFID Protect - Fendrihan Canada - 5 ||15327509767 || Golden Head Colorado Eco-Tanned Passport Case, RFID Protect - Fendrihan Canada - 6 ||15327575495 || Golden Head Colorado Eco-Tanned Passport Case, RFID Protect - Fendrihan Canada - 7 ||" data-collection-handles="all,bifold-wallets,golden-head,mens-leather-wallets,office-and-everyday-gear" > Quick View Golden Head Colorado Eco-Tanned Passport Case, RFID Protect 1 $80.00 Ettinger Sterling Billfold Leather Wallet with 6 CC Slots $320.00 " data-compare-price="" data-url="/collections/mens-leather-wallets/products/ettinger-sterling-billfold-leather-wallet-with-6-cc-slots" data-title="Ettinger Sterling Billfold Leather Wallet with 6 CC Slots" data-details-text="View full details" data-full-description="A pocket wallet of striking design that evokes regal themes with its luscious textures and sublime colors. Ettinger's Purple Collection is made using smooth calf in black color on the outside and soft grained purple leather inside. <br> <br>This classic billfold wallet has 6 credit card slots, 2 pockets for bills, 2 slip pockets. The Purple Collection Billfold comes in an elegant navy-blue gift box. <br> <br>Ettinger is one of the most respected leather goods designers and manufacturers in the UK. Founded in 1934, Ettinger's tradition of craftsmanship and quality endures, with an impressive array of fine items handcrafted by some of the most skilled leather craftsmen in the UK. By Appointment to H.R.H. The Prince of Wales, Manufacturers of Leather Goods, G Ettinger Ltd London. <br> <br>Dimensions: 4 3/8" x 3 1/2" x 5/8" (11 x 9 x 1.5 cm) <br>Made in England" data-regular-description="A pocket wallet of striking design that evokes regal themes with its luscious textures and sublime colors. Ettinger's Purple Collection is made using smooth calf in black color on the outside and soft grained purple leather inside. This classic billfold wallet has 6 credit card slots, 2 pockets for bills, 2 slip pockets. The Purple Collection Billfold comes in an elegant navy-blue gift box. Ettinger is one of the most respected leather goods designers and manufacturers in the UK. Founded in 1934, Ettinger's tradition of craftsmanship and quality endures, with an impressive array of fine items handcrafted by some of the most skilled leather craftsmen in the UK. By Appointment to H.R.H. The Prince of Wales, Manufacturers of Leather Goods, G Ettinger Ltd London. : 4 3/8" x 3 1/2" x 5/8" (11 x 9 x 1.5 cm) Made in England" data-images="31408630474 || Ettinger Sterling Billfold Leather Wallet with 6 CC Slots ||1231934485 || Ettinger Sterling Billfold Leather Wallet with 6 CC Slots, Purple - Fendrihan Canada - 2 ||1231934489 || Ettinger Sterling Billfold Leather Wallet with 6 CC Slots, Purple - Fendrihan Canada - 3 ||1231934493 || Ettinger Sterling Billfold Leather Wallet with 6 CC Slots, Purple - Fendrihan Canada - 4 ||26554985738 || Ettinger Sterling Billfold Leather Wallet with 6 CC Slots ||26554964490 || Ettinger Sterling Billfold Leather Wallet with 6 CC Slots ||26555018058 || Ettinger Sterling Billfold Leather Wallet with 6 CC Slots ||26555005258 || Ettinger Sterling Billfold Leather Wallet with 6 CC Slots ||26554942538 || Ettinger Sterling Billfold Leather Wallet with 6 CC Slots ||26554928842 || Ettinger Sterling Billfold Leather Wallet with 6 CC Slots ||" data-collection-handles="all,bifold-wallets,ettinger,fathers-day-gifts,mens-gifts-by-occasion,mens-leather-wallets,office-and-everyday-gear" > Quick View Ettinger Sterling Billfold Leather Wallet with 6 CC Slots 2 $320.00 Golden Head Colorado Eco-Tanned Italian Leather 8-Pocket Credit Card Case $60.00 " data-compare-price="" data-url="/collections/mens-leather-wallets/products/golden-head-colorado-eco-tanned-italian-leather-8-pocket-credit-card-case" data-title="Golden Head Colorado Eco-Tanned Italian Leather 8-Pocket Credit Card Case" data-details-text="View full details" data-full-description="Clever design and compact shape make the Golden Head Colorado Eco-Tanned Italian Leather 8-Pocket Credit Card Case a perfect choice as a gift for the groomsmen, dad or the recent graduate. You will also want one for yourself, four pockets on each side to store credit or business cards, with a center pocket to secure a stack of your own cards or other important small items such as an ID card or cash. In hand-tanned-and-dyed Italian leather in the color of your choice. <br> <br>Respect for the process of sourcing and preparing high quality leather is the foundation of the Golden Head philosophy. Environmentally responsible tanning techniques and hands-on finishing create soft and supple leather accessories. Intelligent design ensures these German-made small leathers help organize and secure important personal and business essentials in creative and handsome ways. Choose your Golden Head from the collection assembled on Fendrihan’s online men’s leather shop. <br> <br>Ecologically tanned Italian leather. <br>Features: 8 credit card slots, 1 multi-use pocket. <br>Dimensions: 4.1" x 3.2" (10.5 x 8 cm)" data-regular-description="Clever design and compact shape make the Golden Head Colorado Eco-Tanned Italian Leather 8-Pocket Credit Card Case a perfect choice as a gift for the groomsmen, dad or the recent graduate. You will also want one for yourself, four pockets on each side to store credit or business cards, with a center pocket to secure a stack of your own cards or other important small items such as an ID card or cash. In hand-tanned-and-dyed Italian leather in the color of your choice. Respect for the process of sourcing and preparing high quality leather is the foundation of the Golden Head philosophy. Environmentally responsible tanning techniques and hands-on finishing create soft and supple leather accessories. Intelligent design ensures these German-made small leathers help organize and secure important personal and business essentials in creative and handsome ways. Choose your Golden Head from the collection assembled on Fendrihan’s online men’s leather shop. Ecologically tanned Italian leather. Features: 8 credit card slots, 1 multi-use pocket. : 4.1" x 3.2" (10.5 x 8 cm)" data-images="31407419850 || Golden Head Colorado Eco-Tanned Italian Leather 8-Pocket Credit Card Case ||1232055573 || Golden Head Colorado Eco-Tanned Italian Leather 8-Pocket Credit Card Case - Fendrihan Canada - 2 ||1232055577 || Golden Head Colorado Eco-Tanned Italian Leather 8-Pocket Credit Card Case - Fendrihan Canada - 3 ||1232055581 || Golden Head Colorado Eco-Tanned Italian Leather 8-Pocket Credit Card Case - Fendrihan Canada - 4 ||1232055585 || Golden Head Colorado Eco-Tanned Italian Leather 8-Pocket Credit Card Case - Fendrihan Canada - 5 ||" data-collection-handles="all,card-cases,golden-head,groomsmen-gifts,mens-gifts-by-occasion,mens-leather-wallets,office-and-everyday-gear,slim-wallets" > Quick View Golden Head Colorado Eco-Tanned Italian Leather 8-Pocket Credit Card Case 2 Sold Out Sonnenleder "Inn" Vegetable Tanned Leather Card Case, Natural $65.00 " data-compare-price="" data-url="/collections/mens-leather-wallets/products/sonnenleder-inn-vegetable-tanned-leather-card-case-natural" data-title="Sonnenleder "Inn" Vegetable Tanned Leather Card Case, Natural" data-details-text="View full details" data-full-description="Easily used to display your ID, the Sonnenleder "Inn" Leather Card Case, Natural organizes your credit and membership cards, folding flat and tidy to slip into your pocket or bag. Crafted of pure German cowhide, this ID holder is a golden brown, lovely to view and soon to develop a patina that is yours and your Sonnenleder’s alone. A special tanning process, completed with only sustainable natural vegetable and herbal ingredients, opens the pores of the fresh leather, allowing your skin oils, the friction of pulling the case in and out of a bag or pocket, and even the daily weather to help reach a handsome and impregnable patina on the surface of the card holder. If you appreciate natural materials and prefer to limit your carbon foot print, this is a leather accessory that helps you organize your life and sustain the planet. <br> <br>Intelligent men will seek the best and most responsibly made products, and the European-made Sonnenleder leather goods available on our Canadian online men’s specialty shop are the answer. Beautifully handcrafted and sustainably prepared, a Sonnenleder leather nestles in your hand, awaiting the magic your daily use and even the ambient humidity will create as their naturally tanned leathers burnish and grow more lustrous each and every day. Take a look at the Sonnenleder offerings and find your new leather accessory today. <br> <br>Features: 3 compartments in ID card format, 3 slots for business cards and credit cards. German leather. <br> <br>Dimensions (closed): 4 1/2" x 3 1/8" (11.5 x 8 cm) <br>Tanned in Germany. Made in small batches by selected European manufacturers." data-regular-description="Easily used to display your ID, the Sonnenleder "Inn" Leather Card Case, Natural organizes your credit and membership cards, folding flat and tidy to slip into your pocket or bag. Crafted of pure German cowhide, this ID holder is a golden brown, lovely to view and soon to develop a patina that is yours and your Sonnenleder’s alone. A special tanning process, completed with only sustainable natural vegetable and herbal ingredients, opens the pores of the fresh leather, allowing your skin oils, the friction of pulling the case in and out of a bag or pocket, and even the daily weather to help reach a handsome and impregnable patina on the surface of the card holder. If you appreciate natural materials and prefer to limit your carbon foot print, this is a leather accessory that helps you organize your life and sustain the planet. Intelligent men will seek the best and most responsibly made products, and the European-made Sonnenleder leather goods available on our Canadian online men’s specialty shop are the answer. Beautifully handcrafted and sustainably prepared, a Sonnenleder leather nestles in your hand, awaiting the magic your daily use and even the ambient humidity will create as their naturally tanned leathers burnish and grow more lustrous each and every day. Take a look at the Sonnenleder offerings and find your new leather accessory today. Features: 3 compartments in ID card format, 3 slots for business cards and credit cards. German leather. (closed): 4 1/2" x 3 1/8" (11.5..." data-images="1232028197 || Sonnenleder "Inn" Vegetable Tanned Leather Card Case, Natural - Fendrihan Canada - 1 ||1232028205 || Sonnenleder "Inn" Vegetable Tanned Leather Card Case, Natural - Fendrihan Canada - 2 ||1232028217 || Sonnenleder "Inn" Vegetable Tanned Leather Card Case, Natural - Fendrihan Canada - 3 ||" data-collection-handles="all,card-cases,mens-leather-wallets,office-and-everyday-gear,slim-wallets,sonnenleder" > Quick View Sonnenleder "Inn" Vegetable Tanned Leather Card Case, Natural 1 Sold Out
Golden Head Colorado RFID Protect Leather Wallet with Coin Pocket and 8 CC Slots, Tobacco $155.00 " data-compare-price="" data-url="/collections/mens-leather-wallets/products/golden-head-colorado-rfid-protect-leather-wallet-with-coin-pocket-and-8-cc-slots-tobacco" data-title="Golden Head Colorado RFID Protect Leather Wallet with Coin Pocket and 8 CC Slots, Tobacco" data-details-text="View full details" data-full-description="Imagine the Rocky Mountains, snowy peaks tumbling to the high plains: Golden Head's Colorado collection takes you to those windswept steppes, character writ large on each uniquely grained piece. Hand-tanned cowhide, gorgeous yet rugged, creates the quiescent Billfold Coin Wallet With Snap Closure. Organized for the way we do commerce today, with eight slots for credit cards, a mesh window for ID, two note compartments and a snap coin purse, Golden Head clarifies the situation: this is exactly what you were looking for in a multi-tasking wallet. All credit cards in this card case are especially protected by RFID (radio frequency identification) blocking protection to ensure the security of all your vital credit cards. <br> <br>Golden Head leather accessories have offered uncompromising quality to seekers of fine leathers since 1979. Clever German design meets the needs of today's men of distinction in a variety of sizes and carefully developed configurations. Whether it is cash and carry or put-it-on-the-card, Golden Head anticipates the day-to-day payment challenges of today's men with so many options, leather styles and colors that your Golden Head wallet feels truly custom-made. <br> <br>Ecologically tanned Italian leather. <br>Features: 8 credit card slots, 1 mesh window, 2 note compartments, 2 slip-in pockets, 1 coin purse. RFID protection. <br>Dimensions: 4 7/8" x 3 7/8" x 5/8" (12.5 x 10 x 1.5 cm)" data-regular-description="Imagine the Rocky Mountains, snowy peaks tumbling to the high plains: Golden Head's Colorado collection takes you to those windswept steppes, character writ large on each uniquely grained piece. Hand-tanned cowhide, gorgeous yet rugged, creates the quiescent Billfold Coin Wallet With Snap Closure. Organized for the way we do commerce today, with eight slots for credit cards, a mesh window for ID, two note compartments and a snap coin purse, Golden Head clarifies the situation: this is exactly what you were looking for in a multi-tasking wallet. All credit cards in this card case are especially protected by RFID (radio frequency identification) blocking protection to ensure the security of all your vital credit cards. Golden Head leather accessories have offered uncompromising quality to seekers of fine leathers since 1979. Clever German design meets the needs of today's men of distinction in a variety of sizes and carefully developed configurations. Whether it is cash and carry or put-it-on-the-card, Golden Head anticipates the day-to-day payment challenges of today's men with so many options, leather styles and colors that your Golden Head wallet feels truly custom-made. Ecologically tanned Italian leather. Features: 8 credit card slots, 1 mesh window, 2 note compartments, 2 slip-in pockets, 1 coin purse. RFID protection. : 4 7/8" x 3 7/8" x 5/8" (12.5 x 10 x 1.5 cm)" data-images="1231949345 || Golden Head Colorado RFID Protect Leather Wallet with Coin Pocket and 8 CC Slots, Tobacco - Fendrihan Canada - 1 ||1231949349 || Golden Head Colorado RFID Protect Leather Wallet with Coin Pocket and 8 CC Slots, Tobacco - Fendrihan Canada - 2 ||1231949353 || Golden Head Colorado RFID Protect Leather Wallet with Coin Pocket and 8 CC Slots, Tobacco - Fendrihan Canada - 3 ||1231949357 || Golden Head Colorado RFID Protect Leather Wallet with Coin Pocket and 8 CC Slots, Tobacco - Fendrihan Canada - 4 ||1231949361 || Golden Head Colorado RFID Protect Leather Wallet with Coin Pocket and 8 CC Slots, Tobacco - Fendrihan Canada - 5 ||" data-collection-handles="all,coin-wallets,golden-head,mens-leather-wallets,office-and-everyday-gear" > Quick View Golden Head Colorado RFID Protect Leather Wallet with Coin Pocket and 8 CC Slots, Tobacco 2 Sold Out Sonnenleder "Puccini" Vegetable Tanned Leather Key Fob, Natural $34.00 " data-compare-price="" data-url="/collections/mens-leather-wallets/products/sonnenleder-puccini-vegetable-tanned-leather-key-fob-natural" data-title="Sonnenleder "Puccini" Vegetable Tanned Leather Key Fob, Natural" data-details-text="View full details" data-full-description="Exquisite materials and spot on design are a hard to beat combination in the Sonnenleder "Puccini" Leather Key Fob, Natural. You need your keys to be safe and secure, and it is handy to have a place to keep some change and a note or two without grabbing your wallet every time, so the sense of this key ring with attached zippered pocket is clear. Then you hold the golden-red leather pouch in your hand, and the music begins. This is no ordinary leather, and you will see it change and grow more beautiful every time you handle it. Even rain and snow cannot break the spirit of this vegetable tanned leather, as water actually deepens the color and helps create a unique patina that you will be proud to know your had a hand in developing. <br> <br>The Sonnenleder designers are at their best when they keep it simple. Minimalist in design, but expert in handcrafting, this German company truly understands what a man needs in small leather accessories. Whether you are looking for a case for your valued fountain pen, a travel tote for your grooming essentials or the perfect key ring, take a stroll through the Sonnenleder range on our Canadian leather, writing and shaving men’s webstore. The perfect gift for dad, grad or groomsman may be waiting there, and take the opportunity to treat yourself as well. <br> <br>Features: 1 main compartment for coins or other small items; zip closure. German leather. <br> <br>Dimensions: 2 3/8" x 3 1/8" x 4 5/8" (6 x 8 x 4 cm) <br>Tanned in Germany. Made in small batches by selected European manufacturers." data-regular-description="Exquisite materials and spot on design are a hard to beat combination in the Sonnenleder "Puccini" Leather Key Fob, Natural. You need your keys to be safe and secure, and it is handy to have a place to keep some change and a note or two without grabbing your wallet every time, so the sense of this key ring with attached zippered pocket is clear. Then you hold the golden-red leather pouch in your hand, and the music begins. This is no ordinary leather, and you will see it change and grow more beautiful every time you handle it. Even rain and snow cannot break the spirit of this vegetable tanned leather, as water actually deepens the color and helps create a unique patina that you will be proud to know your had a hand in developing. The Sonnenleder designers are at their best when they keep it simple. Minimalist in design, but expert in handcrafting, this German company truly understands what a man needs in small leather accessories. Whether you are looking for a case for your valued fountain pen, a travel tote for your grooming essentials or the perfect key ring, take a stroll through the Sonnenleder range on our Canadian leather, writing and shaving men’s webstore. The perfect gift for dad, grad or groomsman may be waiting there, and take the opportunity to treat yourself as well. Features: 1 main compartment for coins or other small items; zip closure. German leather. : 2 3/8" x 3 1/8"..." data-images="1232027533 || Sonnenleder "Puccini" Vegetable Tanned Leather Key Fob, Natural - Fendrihan Canada - 1 ||1232027537 || Sonnenleder "Puccini" Vegetable Tanned Leather Key Fob, Natural - Fendrihan Canada - 2 ||1232027541 || Sonnenleder "Puccini" Vegetable Tanned Leather Key Fob, Natural - Fendrihan Canada - 3 ||" data-collection-handles="all,card-cases,home-and-office,key-holders,mens-gifts-by-occasion,mens-leather-wallets,office-and-everyday-gear,sonnenleder,stocking-stuffers" > Quick View Sonnenleder "Puccini" Vegetable Tanned Leather Key Fob, Natural 1 $34.00 Golden Head Palermo Vegetable-Tanned Italian Leather Coat Wallet with 20 Credit Card Slots, Black $100.00 " data-compare-price="" data-url="/collections/mens-leather-wallets/products/golden-head-palermo-vegetable-tanned-italian-leather-coat-wallet-with-20-credit-card-slots-black" data-title="Golden Head Palermo Vegetable-Tanned Italian Leather Coat Wallet with 20 Credit Card Slots, Black" data-details-text="View full details" data-full-description="Organization is everything during your busy days, and the Golden Head Palermo Vegetable-Tanned Italian Leather Coat Wallet with 20 Credit Card Slots in Black helps you get a handle on the credit, ID and membership cards that make your life hum. A buttery soft nappa leather, the wallet is sleek and smooth but extremely durable, hand tanned and dyed a bottomless, velvety black. The bifold design lines up two sides of ten card slots with two additional pockets for bills or papers. Very capacious but slim, the wallet slips into a coat or jacket pocket with ease. <br> <br>Golden Head provides the gentlemen of Canada with some very special leather wallets and other small accessories, available online in our men’s specialty store. Sustainable, handmade leathers in beautiful, fully saturated colors are designed to keep a man well organized and looking elegant—the mission of the leather artisans of Golden Head since 1979. <br> <br>Ecologically tanned Italian leather. <br>Features: 20 credit card slots, 2 slip-in pockets. <br>Dimensions: 3 15/16" x 6 7/8" (10 x 17.5 cm)" data-regular-description="Organization is everything during your busy days, and the Golden Head Palermo Vegetable-Tanned Italian Leather Coat Wallet with 20 Credit Card Slots in Black helps you get a handle on the credit, ID and membership cards that make your life hum. A buttery soft nappa leather, the wallet is sleek and smooth but extremely durable, hand tanned and dyed a bottomless, velvety black. The bifold design lines up two sides of ten card slots with two additional pockets for bills or papers. Very capacious but slim, the wallet slips into a coat or jacket pocket with ease. Golden Head provides the gentlemen of Canada with some very special leather wallets and other small accessories, available online in our men’s specialty store. Sustainable, handmade leathers in beautiful, fully saturated colors are designed to keep a man well organized and looking elegant—the mission of the leather artisans of Golden Head since 1979. Ecologically tanned Italian leather. Features: 20 credit card slots, 2 slip-in pockets. : 3 15/16" x 6 7/8" (10 x 17.5 cm)" data-images="1232056969 || Golden Head Palermo Vegetable-Tanned Italian Leather Coat Wallet with 20 Credit Card Slots, Black - Fendrihan Canada - 1 ||1232056973 || Golden Head Palermo Vegetable-Tanned Italian Leather Coat Wallet with 20 Credit Card Slots, Black - Fendrihan Canada - 2 ||1232056977 || Golden Head Palermo Vegetable-Tanned Italian Leather Coat Wallet with 20 Credit Card Slots, Black - Fendrihan Canada - 3 ||1232056981 || Golden Head Palermo Vegetable-Tanned Italian Leather Coat Wallet with 20 Credit Card Slots, Black - Fendrihan Canada - 4 ||" data-collection-handles="all,bifold-wallets,golden-head,mens-leather-wallets,office-and-everyday-gear" > Quick View Golden Head Palermo Vegetable-Tanned Italian Leather Coat Wallet with 20 Credit Card Slots, Black 3 $100.00 Ezra Arthur No. 2 Wallet, Chromexcel Leather by Horween, Chicago $75.00 " data-compare-price="" data-url="/collections/mens-leather-wallets/products/ezra-arthur-no-2-wallet-chromexcel-leather-by-horween-chicago" data-title="Ezra Arthur No. 2 Wallet, Chromexcel Leather by Horween, Chicago" data-details-text="View full details" data-full-description="<p>Sleek, smooth and designed to organize your daily financial essentials without disturbing the line of your jacket or trousers, the Ezra Arthur No. 2 Wallet is exquisite in its efficacious simplicity. This unlined case sorts your business, credit and ID cards and secures your cash in an ingeniously shaped, folded and hand stitched piece of specially selected leather. </p> <ul> <li>English bridle leather tanned by<span> </span><span> by Horween in Chicago.</span> </li> <li>100% leather with no linings, rubber or glue. </li> </ul> <p>When you purchase a small leather accessory from Ezra Arthur you are assured of incredible attention to detail and commitment to using only the best quality leathers available in North America.<br><br>Dimensions: 3.7" x 2.5" x 1" (9.4 x 6.3 x 2.5 cm)</p> <p>Lifetime warranty on stitching.<span> </span><br>Made in the USA</p>" data-regular-description="Sleek, smooth and designed to organize your daily financial essentials without disturbing the line of your jacket or trousers, the Ezra Arthur No. 2 Wallet is exquisite in its efficacious simplicity. This unlined case sorts your business, credit and ID cards and secures your cash in an ingeniously shaped, folded and hand stitched piece of specially selected leather.  English bridle leather tanned by  by Horween in Chicago.  100% leather with no linings, rubber or glue.  When you purchase a small leather accessory from Ezra Arthur you are assured of incredible attention to detail and commitment to using only the best quality leathers available in North America.: 3.7" x 2.5" x 1" (9.4 x 6.3 x 2.5 cm) Lifetime warranty on stitching. Made in the USA" data-images="1232246329 || Bison No. 2 Wallet in Five Colours, English Bridle Leather by Hermann Oak, St. Louis - Fendrihan Canada - 2 ||1232246333 || Bison No. 2 Wallet in Five Colours, English Bridle Leather by Hermann Oak, St. Louis - Fendrihan Canada - 3 ||4446573057 || Bison No. 2 Wallet in Five Colours, English Bridle Leather by Hermann Oak, St. Louis - Fendrihan Canada - 4 ||4446576321 || Bison No. 2 Wallet in Five Colours, English Bridle Leather by Hermann Oak, St. Louis - Fendrihan Canada - 5 ||4446558785 || Bison No. 2 Wallet in Five Colours, English Bridle Leather by Hermann Oak, St. Louis - Fendrihan Canada - 6 ||4446566401 || Bison No. 2 Wallet in Five Colours, English Bridle Leather by Hermann Oak, St. Louis - Fendrihan Canada - 7 ||4446548609 || Bison No. 2 Wallet in Five Colours, English Bridle Leather by Hermann Oak, St. Louis - Fendrihan Canada - 8 ||4446509313 || Bison No. 2 Wallet in Five Colours, English Bridle Leather by Hermann Oak, St. Louis - Fendrihan Canada - 9 ||4446510337 || Bison No. 2 Wallet in Five Colours, English Bridle Leather by Hermann Oak, St. Louis - Fendrihan Canada - 10 ||4446547969 || Bison No. 2 Wallet in Five Colours, English Bridle Leather by Hermann Oak, St. Louis - Fendrihan Canada - 11 ||4446478913 || Bison No. 2 Wallet in Five Colours, English Bridle Leather by Hermann Oak, St. Louis - Fendrihan Canada - 12 ||4446479553 || Bison No. 2 Wallet in Five Colours, English Bridle Leather by Hermann Oak, St. Louis - Fendrihan Canada - 13 ||4446472641 || Bison No. 2 Wallet in Five Colours, English Bridle Leather by Hermann Oak, St. Louis - Fendrihan Canada - 14 ||" data-collection-handles="all,card-cases,mens-leather-wallets,office-and-everyday-gear,slim-wallets" >