PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> alle ure Ure

Ure alle ure


alle ure

هوبلوت جينيف الانفجار الكبير
Hublot Big Bang Edition
regarder des marques pour les hommes
beste Uhren Replik Website

Vi elsker smykker, ure og optik

Er du på udkig efter dit drømme smykke eller ur fra f.eks. Ole Lynggaard, Georg Jensen eller Certina ? - så er du kommet til det helt rigtige sted!
Alle os hos Brodersen + Kobborg har en fælles passion - vi elsker det vi laver og det vil vi gerne dele med dig. Derfor er du altid i de bedste hænder når du handler smykker, ure eller briller hos os. Vi har alle hver især vores kompetencer og kerneområder og det sikrer dig den bedste vejledning når du skal have udviddet din garderobe indenfor smykker, ure eller briller. Vi har samtidigt fingeren på pulsen omkring hvad der er in lige nu, så står du og mangler en gave til ham eller hende, så kan vi helt sikkert finde noget som både passer til stil, præference og ikke mindst prisen.
Vi vil rigtigt gerne være en del af en oplevelse - den oplevelse vi vælger at kalde : Dit personlige øjeblik!
 
Hos Brodersen + Kobborg er vi autoriserede forhandlere af alle de mærker du ser i vores webshop. Det er din garanti for at du får den bedste service og de originale produkter. Vi forsøger hele tiden at følge med i de nyeste trends og de tidens mest populære mærker. Derfor skifter vi af og til ud i vores kollektioner af specielt de mindre smykke mærker. Visse mærker går dog aldrig af mode og derfor har vi altid et ekstra stort udvalg af for eksempel smykker fra Georg Jensen, Ole Lynggaard og Aagaard. Disse 3 mærker er vores primære mærker inden for smykker og vi har således altid de nyeste og mest aktuelle smykker fra disse leverandører på lager.Vi har altid de seneste nye kataloger fra de forskellige leverandører hjemme og du er naturligvis velkommen til at skrive til for at få tilsendt et katalog så du kan søge ny inspiration til din smykkesamling. Vores smykkepiger står også altid klar til en uforpligtende snak om de seneste trends og nye smykker, og hvad du skal være opmærksom på når du skal have et nyt smykke. Et smykke skal passe til din stil og dit look og det skal gerne være en personlig ting som du vil få glæde af mange år frem i tiden. Derfor er det vigtigt at tage sig god tid til at vælge og beslutte sig – og det vil vi selvfølgelig meget gerne være behjælpelig med. Vi sælger dig ikke bare noget for at sælge noget – vi sælger dig en oplevelse og noget som du bliver glad og tilfreds for langt ud i fremtiden. I vores ure afdelingen kan vi desværre ikke nøjes med danske mærker, men vi har selvfølgeligt et stort udvalg fra blandt andet Christina Watches og Skagen ure. Vores primære mærker inden for ure er schweiziske kvalitets ure fra Tissot, Certina. Vi har altid et kæmpe udvalg af ure til både herrer og damer og vi står selvfølgelig altid klar til at rådgive dig bedst muligt når du er på udkig efter et nyt ur. Et ur skal holde i mange år og derfor rådgiver vi dig i dit køb og efterfølgende når du skal vedligeholde det. Vi har et godt samarbejde med en lokal urmager som forestår alle reparationer af vores kunders ure. Samarbejdet betyder også at vi ikke blot kan reparere ure som vi forhandler, men alle tænkelige ure, uanset alder. 
Vi håber alle sammen her hos Brodersen + Kobborg at du vil føle dig godt behandlet og have fornemmelsen af at vi alle sammen gør vores ypperste for at give dig en god betjening og en god oplevelse. Vi lever nemlig ikke blot af at sælge smykker, ure og briller – først og fremmest lever vi af glade kunder.

 

Læs mere


 Danske-ure.dk

Visit danske-ure.dk
Global rank 5 951 399
Daily visitors 92
Daily pageviews 550
Pageviews per user 5.98
Rating
Status Online
Latest check
http://danske-ure.dk

Countable Data Brief

Danske-ure.dk is tracked by us since March, 2016. Over the time it has been ranked as high as 5 951 399 in the world. All this time it was owned by JYLLINGE UR- & GULDCENTER ApS, it was hosted by Zitcom A/S.

Danske-ure has the lowest Google pagerank and bad results in terms of Yandex topical citation index. We found that Danske-ure.dk is poorly ‘socialized’ in respect to any social network. According to Siteadvisor and Google safe browsing analytics, Danske-ure.dk is quite a safe domain with no visitor reviews.

Traffic Analysis

Compare it to ...

Danske-ure.dk has 92 visitors and 550 pageviews daily.

Pageviews

Subdomains Traffic Shares

Danske-ure.dk has no subdomains with considerable traffic.

SEO Stats

Compare it to ...

Danske-ure.dk is not yet effective in its SEO tactics: it has Google PR 0. It may also be penalized or lacking valuable inbound links.

Ranks

0

Google PR

-

Yandex CY

Top Keywords % of search traffic

Danske ure 13.15%
tom christensen ure 8.49%

Domain Registration Data

Compare it to ...

Danske-ure.dk domain is owned by JYLLINGE UR- & GULDCENTER ApS and its registration expires in 3 months.

General Get more Danske-ure.dk whois history

JYLLINGE UR- & GULDCENTER ApS

Owner since June 29, 2016

3 months left

Expires on January 31, 2018

3 years old

Created on January 15, 2014

Registrar and Status

Registar DK Hostmaster A/S
Status

Active

In Other TLDs

No data

Similar Domain Names

 • 1. ure.es
 • 2. ure-navi.com
 • 3. ureed.com
 • 4. ures.shop
 • 5. plaviured.hr

Server Information

Compare it to ...

Danske-ure.dk is hosted by Zitcom A/S.

IP Whois Get more Danske-ure.dk server history

 • Zitcom A/S

 • 185.21.40.166

  IP address

Server Technologies

 • Nginx

  Backend server

DNS Records

Nameservers

 • ns1.wannafind.dk
 • ns2.wannafind.dk
host value ttl
danske-ure.dk

185.21.40.166

119
host value ttl pri
danske-ure.dk

mail.danske-ure.dk

3599 10
danske-ure.dk

backup-mx.wannafind.dk

3599 20
host value ttl
danske-ure.dk

ns1.wannafind.dk

3599
danske-ure.dk

ns2.wannafind.dk

3599
host value ttl
danske-ure.dk

Mname: ns.wannafind.dk
Rname: hostmaster.wannafind.dk
Serial: 2014071501
Refresh: 10000
Retry: 1800
Expire: 604800
Minimum-ttl: 3600

9999

Safety

Compare it to ...

Safety status of Danske-ure.dk is described as follows: Google Safe Browsing reports its status as safe.

Get more Danske-ure.dk reviews

MyWOT

Overall reputation Unknown
Trustworthiness Unknown
Privacy Unknown
Child safety Unknown

Google Safe Browsing

Website status Safe
Status ok

User reviews

Reputation Unknown

0

negative

Recently analyzed sites: