PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> en lang sohne klokker Imitasjon rolex klokker oyafxesi

Imitasjon rolex klokker en lang sohne klokker

Imitasjon rolex klokkerHOME Forumi Lajme Fotot e antareve Chat Shqiptar Muzike mp3 Njoftime pune Antaret Kredi per shtepi Makina ne shitje & Imitasjon-rolex-klokker-rid-98543.html. import av falske klokkernbsp;    50-års konfirmantene jubilerer SHARE HTML DOWNLOAD

Størrelse: px Begynne med side:

Download "50-års konfirmantene jubilerer"

Feil:

Download Document Bjarne Berg 1 år siden Visninger: Transkript

1 STANGE OG menighetsblad Nr årgang TANGEN 50-års konfirmantene jubilerer Både for Stange og Tangen blir det jubileumsgudstjenester for 50-års konfirmantene: Søndag 12. september kl i Stange kirke. Søndag 12. september kl i Tangen kirke. Vi håper alle jubilantene vil være med på en hyggelig sammenkomst som begynner med gudstjeneste i kirken og etterfølges av festlig samvær i henholdsvis Stange Menighetssenter og Tangen menighetshus. Ektefeller må gjerne være med på disse sammenkomstene. Det blir sendt ut invitasjon til alle og med anledning til å melde seg på. Dette er nødvendig med tanke på serveringen. Bli med! Hjertelig velkommen til konfirmantjubileum! Se siste side.

2 2 Stange kantori Øvelse hver onsdag i Stange Menighetssenter kl Åpent for alle som ønsker å synge i kor. Ta kontakt med Kari Bjørgen ) eller Elisabeth Kommisrud( ). Misjonsforeningene Såstad misjonsforening møte 2.mandag i måneden kl Leder: Kari Bjørgen. Stange misjonsforening Møte 2. tirsdag i måneden kl Kontakt. Astrid Arstad. Stange Santalforening/Normisjon møte 2.tirsdag i måneden kl Leder: Kirsti Enger. Menighetspleieforeningene Nordre sving menighetspleie Møte 1. torsdag i måneden. Leder: Manese Løken. Sørholte menighetspleie Møte 1. tirsdag i måneden. Kontakt: Astrid Arstad Tangen menighetspleie Leder: Anne Lise Myhre, tlf Møter: Skogen - siste uke i mnd.- kontaktp:a.l.myhre Tangen - siste uke i mnd.- kontaktp: Bodil Granli tlf Ullsaker - siste torsdag i mnd.- kontaktp: Mai Liss Johnsrud, tlf Vardeberg - siste onsdag i mnd. - kontaktp: Bitte Dons Haug, tlf Espa Sjukepleierforening møte andre onsdag i måneden. Kontaktperson: Else Karin Nordnes, Tlf.: Barn og ungdom Tangen menighets barnehage Åpningstid: 10 14, Styrer: Inger Renolen. Åpen barnehage Stange menighet I Stange Menighetssenter tirsdag og torsdag kl Styrer: Elise Jevanor Assistent: Anne Kathrine Vasaasen Barneklubben i Stange Menighetssenter, Vollbo Et tilbud for barn fra 4 7 år. Fortelling og sang, lek og forming. Ledere: Aslaug Bjørnstad og Kari Bjørgen. SMUK Ungdomsklubben på Vollbo for klasse Voksenledere: Marit Nordsveen, Else K. Bjørnstad, Knut Ola Emilsen, Vegard Fikke. Hjelpeleder: Anders Lundby. Møtedager for SMUK høsten kl på Vollbo Fredag 3. september Fredag 24. september Fredag 29. oktober Tangen Ungdomscafe holder til i kjelleren på Tangen Menighetshus. Åpen for ungdom fra 7. klasse til 3. v.g.s. hver fredag fra Kontaktperson Lene Haug, tlf eller mobil Stange og Tangen menighetsblad Utgiver: Menighetsrådene i Stange og Tangen Adresse: Stange kirkekontor, 2335 Stange. Tel.: Redaksjonen: Sigmund Rye Berg og Morten Stensberg. Grafisk formgiving: Rune Aasen Trykk: Hagen Offset AS, 2380 Brumunddal Kasserer: Stein Rusdal, Enerhaugen 5, 2335 Stange Frivillig abonnement kr. 100,. Postgiro: Bankgiro: Leie av Stange Menighetssenter, Vollbo til møter kurs, arrangementer m.m. Henvendelse Stange kirkekontor tlf Tilsyn og praktiske spørsmål: Dag A. Andersen: tlf.: (dagtid) Menighetssenterets bankkonto:

3 3 Etterfølgelse Det er en gang sagt at de fleste mennesker fødes som originaler og dør som kopier. Kanskje kan det samme sies om hvordan mange opplever eller forventer at det skal være dersom en kommer i kontakt med kristen tro og tradisjon. Historisk sett er ikke dette tatt ut av løse lufta. På 1300-tallet skrev en nederlandsk munk boka De imitatione Christi Kristi etterfølgelse, en av kristendommens mest utbredte bøker. Det er en bok som sikkert har betydd mye for mange og fortsatt gjør det. Men den kaster skygge også over det mange tenker når det hører ordet «etterfølgelse». For etterfølgelse er det samme som å «imitere» Kristus. Visst finnes det dårlige og gode imitasjoner, og sannheten er vel at de aller fleste av oss tidvis sliter med dårlig samvittighet fordi vi ikke er gode nok imitatorer. Og dårlige imitasjoner kan fort ende opp med å bli en ufrivillig komisk parodi Paulus har en tilnærming om hva det er å følge Kristus etter som vi gjør vel i å gripe fatt i. Galaterbrevet skriver han: «jeg lever ikke lenger selv, men Kristus lever i meg. Det liv jeg nå lever her på jorden, det lever jeg i troen på Guds Sønn som elsket meg og gav seg selv for meg». Altså er etterfølgelse noe annet enn «imitasjon» det er en holdning og bevissthet om at hele livet mitt skal leves som en forening med Kristus. Etterfølgelse handler ikke om at mitt «jeg» skal gå til grunne, at det skal utslettes og andre mennesker tråkke meg ned. Nei snarere handler det om at «jeget» mitt skal forenes mer og mer med Jesus. Og en vekst i Jesus kan jo ikke bety noe annet enn at jeg blir et sannere og helere menneske. Et autentisk menneske om du vil. Men denne veksten er noe annet enn imitasjon, til å begynne med imiterer barn sine foreldre og dem de har rundt seg. Alt sammen er viktig for at de skal finne sitt jeg og bli selvstendige. For noen år siden fikk søsteren og svogeren min seg nye klokker, ordentlige Rolex'er, men så var det bare det at etter en stund begynte det å løsne forskjellige ting fra urskiva. Det var selvsagt ikke en ordentlig Rolex, men bare en billig imitasjon. Klokka var noe annet enn det den så ut til å være. De hadde kjøpt disse billige klokkene med viten og vilje i Singapore og visste selvsagt at de ikke var noe annet enn imitasjoner. Imitasjoner som bare ville holde en stund. Morten Erik Stensberg Kirken i lokalsamfunnet Hva vil vi at vår menighet skal være? Hva har vi av gode tradisjoner å ta være på? Hvordan kan vi ta vare på engasjement og stimulere til frivillig innsats? Hvordan kan vi møte nye utfordringer? Menighetsrådet vil invitere alle med meninger og engasjement for Tangen menighet til et møte lørdag 11. september kl på menighetshuset hvor vi deler tanker og ideer.

4 4 Friluftsgudstjeneste på Veenstranda Mange hadde tatt turen i fint sommervær til Veenstranda 4. juli. Det ble en enkel friluftsgudstjeneste med vekt på skriftlesninger, preken og sanger. Suset fra vinden gjennom tretoppen og bølgeskvulpet fra Mjøsa gjorde medbrakt kirkekaffe og sosialt fellesskap til en stor opplevelse. BILDET :Glade mennesker under furutrærne på Veenstranda. Septembergudstjenester i Tangen kirke Gudstjeneste for 4-åringene 5. september kl Denne kvelden er alle 4-åringer invitert til gudstjeneste og kirkesaft i Tangen kirke. Men selvsagt er alle unger hjertelig velkommen sammen med foreldre, søsken, besteforeldre, faddere m.m. For da får nemlig alle barn som ble døpt i perioden 1.7 til «Min egen kirkebok sammen med en liten perlekrans som kalles «Kristuskransen». Under gudstjenesten er det om å gjøre å sitte minst mulig i ro, for vi skal nemlig bevege oss mest mulig, både små og store Seniorgudstjeneste på Tangen 12. september kl Det er tradisjon for at 50-årskonfirmantene inviteres spesielt til en gudstjeneste i september, på Tangen skjer det 12. september i år. Nytt av året er at vi ønsker å invitere alle over 60 år til gudstjeneste og kirkekaffe denne dagen. Med denne dagen er Tangen Blandede Selskap (se bilde) som vil synge under både gudstjenesten og kirkekaffen på Menighetshuset etterpå. Presentasjonsgudstjeneste 19. september kl Er det lenge siden du har sett en lys levende konfirmant? 19. september har du sjansen for da er det presentasjonsgudstjeneste i Tangen på kvelden. Vanligvis virker det som om de fleste tror de må ha en «egen» konfirmant for å være tilstede, slik er det altså ikke, gudstjenesten er som navnet sier en presentasjon og da hadde jo vært flott om det var noen der å bli presentert for Høsttakkefest med barnehagene i Tangen sokn tirsdag 21. september kl Et vakkert skue er det når ungene samles til høsttakkefest i Tangen kirke, gudstjenesten med barnehagene er utviltsomt en skikkelig vitamininnsprøytning som driver høstdepresjonen på flukt, og som hjelper oss å se at Gud er livets Gud For å være med denne dagen er barn verken en forutsetning eller en betingelse, du trenger ikke ha fått barnebarn eller oldebarn heller.

5 5 Konfirmantene i Tangen kirke 30.mai Første rekke fra venstre: Jan Remi Farstad, Fredrik Njøten Martinsen, Tonje Vestli, Sara Skarabot Pedersen. Andre rekke: Zara Elise Kristiansen, John Christer Andreassen, Thomas Karlsen, Jim Harald Olsbye, Martin Maasjø Svartnes, Thomas Slåtsveen Bakke, Emil Kristoffer Haug, Erik Ole Opsahl, Dan-Joakim Fosshaug, Thale Bergheim. Tredje rekke: Espen Pedersen Olsen, Gyda Østli, Oline Oustad, Ingunn Otten Jensen, Tom Erik Lersveen, Tommy Heimdal Pettersen, Amund Lille-Mælum og Henning Eriksen Haug. Benjamin Kippersund var ikke tilstede da bildet ble tatt. (Fotosentret Stange) Vårens konfirmanter Konfirmantene i Tangen og Stange har vært med på mange forskjellige ting gjennom konfirmantåret som ble avsluttet i vår. Konfirmantleir med en masse opplevelser, mange forskjellige gudstjenester, technomesse, Dør-til-dør-aksjon for Kirkens Nødhjelp, undervisning om mange emner, pilegrimsvandring m.m.

6 6 Kirkegårdsdugnad ved Stange kirke Vi var ca 29 små og store som møtte opp med river, spader, trillebår, arbeidsinnsats og godt humør den 17.april. Det ble feid opp løv og kvist over hele kirkegården, flere store hauger med flis etter vårens trefelling ble også fjernet. Knut Kjeverud pyntet opp etter støpingen av fundamentet til en trestamme som ble igjen etter trefellingen. Den blir stående i «øya» på parkeringsplassen. Per Westjordet hadde med traktoren sin og den gikk i skytteltrafikk mellom dugnadsgjengen og komposthaugen nedenfor kapellet. Etter to timers arbeid avrundet vi med kaffe og kaker i kapellet. Der hadde vi ordnet med TV slik at vi fikk med oss overføringen av barnedåpen til Ingrid Alexandra. Kirketjeneren ønsker å takke alle som var med på denne dugnaden og sier at det ble utført et stort stykke arbeid denne dagen. For ham ville det ta mange dager å gjøre dette arbeidet alene. Menighetsrådet takker også for innsatsen til dugnadsgjengen, og vi takker også de som ble utfordret til å ordne med kaffe og kaker/snitter til oss det smakte ordentlig godt. For menighetsrådet Vegard Fikke Dugnadsgjengen samlet. De som var med: Knut Kjeverud, Vegard Fikke, Ingrid Fikke, Håvard Fikke, Gunvor Veen, Liv Sveum, Brynhild Stensrud, Grete Finstad, Agnes Solberg, Turid Aas, Marit Westad, Else Liberg,Arnfinn Steina, Tore Nyland, Reidar Andersen, Arne Andreassen, Inger Laila Søgaard, Anne Nilsen, Karl Petter Finstad, Inger Bye, Ragnar Brohjem, Hjalmar Jensen, Margit Sørlie, Aud Berg Odden,Margrethe Hauge, Magnus Lundby, Per Westjordet,.Nyhus, Helene Alm.

7 7

8 8 Telefon: Faks: Postboks 147, 2335 Stange E-post: Bjørn Frenning 2335 Stange Vi utfører alt i: Graving, sprenging og transport. Vi leverer også pukk, singel og veigrus fra eget pukkverk. Telefon: Mobil: Pukkverk:

9 Konfirmantene i Stange kirke 6. juni 9 Første rekke fra venstre: Stig Holmen, Tone Rønning, Camilla Natalie Enger Pedersen, Hege Nyhus, Anine Vik Nyland, Marthe-Lise Akselsen. Andre rekke: Lars Hauge, Kristian Engeskaug, Kirsti Tomassen, Stian Johansen, Joakim Enger, Kristian Bjørtomt, Heidi Løvås, Rolf Kenneth Kittelsen Børvan, Kristine Haug Lillegård, Elisabeth Blomén, Sigmund Rye Berg. (Fotosentret Stange) Du kan fortsatt melde deg på konfirmantåret! For deg som ikke skal på konfirmantleir, er det fortsatt mulighet til å bli med som konfirmant Dersom du er kirkemedlem, anbefaler vi sterkt at du velger å konfirmeres i din egen kirke. Konfirmanttida gir deg mulighet til nye opplevelser og bli bedre kjent med din egen kirke og hva kristendommen egentlig betyr i vår egen tid. Ta kontakt med kirkekontoret for mer informasjon! Presentasjonsgudstjeneste De nye konfirmantene tas i mot og presenteres i både Stange kirke og Tangen kirke 19. september. Etter gudstjenesten blir det kirkecola/kaffe og informasjon for både konfirmanter og foreldre.

10 10 Bevisst og våken i møte med mediene Fjernkontrollen serverer oss det vi ønsker og ikke ønsker. Med mobiltelefon er vi alltid tilgjengelige. Internett har gitt uante muligheter, men denne friheten er også uten grenser. Mediene gir, men de truer også med å stjele tid og oppmerksomhet og verdier fra barn og voksne. Familien presses. Men det nytter å kjempe for det gode i mediene. Vi trenger å være bevisste på hvordan vi bruker mediene. Det er viktig å løfte frem det gode i en aktiv innsats for kristne og andre byggende programmer. Samtidig må vi stille krav til mediene, ikke bare passivt akseptere det som er dårlig og som bryter ned. Vi trenger en kristen seer- og lytterorganisasjon som Familie & Medier, sier Geir Magnus Nyborg, generalsekretær i Familie & Medier Kristent medieforum KKL. Organisasjonen ønsker å være en annerledes stemme inn i en utfordrende medieverden. Den vil også hjelpe unge kristne talenter frem ved å gi mediestipender og faglig hjelp til å engasjere seg i mediebransjen. Nødvendig oppmerksomhet Vi kan knapt tenke oss en hverdag uten medier og det er det vel heller ingen grunn til. Vi har fått innblikk i mye spennende. Men Bibelen ber kristne være oppmerksomme. Den sier at mennesker har lov til alt, men ikke alt gagner. Og ingen skal la noe få makt over seg. Slik at man blir bundet. Medier kan være vanedannende. Her ligger en utfordring. Nyborg mener bevissthet og handling er avgjørende. Vi ser klare resultater i arbeidet med barn og medier. Våre kommentarer og synspunkter er etterspurt i medieverdenen. Det er også stor interesse for møter, kurs og temasamlinger som vi tilbyr. Men vi ønsker gjerne at kristne menigheter er mer aktive i å etterspørre slike opplegg. Barn i en mediehverdag Familie & Medier innehar stor mediekompetanse og ønsker å gi kunnskap og skape bevissthet rundt mediene. Dette kan hjelpe til med å styrke troen i møte med mediene. Som organisasjon taler de med tyngde med sine enkeltmedlemmer og 29 trossamfunn og organisasjoner i ryggen. For tre år siden ble også BarneVakten en sentral del av Familie & Mediers arbeid. De bygger på skolens verdigrunnlag for å ha et bredere nedslagsfelt. BarneVakten bevisstgjør stadig flere foreldre, lærere og andre som er i kontakt med barn og ungdom. Mange foreldre synes barns mediehverdag er både vanskelig og uoversiktelig. Barn bruker en stor del av tida si på dataspill, fjernsyn, Internett og mobiltelefon. Vi opplever at mange foreldre vet for lite, men at de er på jakt etter gode råd. Jeg vet om flere som har fått en god dialog med barnet etter å ha fulgt rådene vi gir, sier Stig Ryland, leder i BarneVakten. Han understreker viktigheten av at foreldre kjenner til det barna er interessert i. Det er ting barn ser som ikke er beregnet på dem. Samtidig er det mye som er veldig bra. Foreldrene må gi barna det beste, mener Ryland. BarneVakten ønsker å beskytte barn mot medievold og annen påvirkning som truer barns trygghet. Engasjement nytter Ryland har sett at det nytter å engasjere seg. Hvis mange sier sin mening blir det ofte lagt merke til og i mange tilfeller tatt hensyn til. Både Nyborg og Ryland peker på viktigheten av støtte fra flere for å få tyngde slik at de kan nå lenger ut med arbeidet. Vi ønsker å nå ut med informasjon og inspirere til å aktivt arbeide med medieutfordringen. Det viktigste er å være en levende opinion, i tillegg til at vi ønsker å være lys og salt i verden, slik Bibelen snakker om, understreker Nyborg.

11 11 Tlf Tlf Nye samarbeid, nye muligheter Mange viktige avgjørelser som tidligere ble tatt i Norge, avgjøres nå i EU og andre internasjonale fora. Dette gjelder ikke minst mediespørsmål og Familie & Medier har dermed gjort dette til et prioritert område. Nyborg forteller at organisasjonen hele tiden ønsker å jobbe på nye områder og tror de i framtiden når lengst ved å samarbeide med andre aktører. For tiden leder organisasjonen et arbeid med å etablere et nettverk av kristne som jobber med kreativ kommunikasjon. Dette skal være et nettverk som gir inspirasjon og utrustning til en utfordrende hverdag. I tillegg inngår Familie & Medier i et samarbeid om Damaris Norge. Damaris har visjon om å bygge et globalt nettverk av mennesker som er grunnfestet i Bibelen, har en klar forståelse av den kulturen de lever i og som innehar evnen til å knytte kristen tro og vår kultur sammen. Damaris tror populærkulturen, som filmer, dataspill, bøker og musikk, i tillegg til å være underholdning, også er et uttrykk for menneskers søken etter svar på grunnleggende spørsmål. Følge med i tiden I organisasjoner som jobber med medieutfordringer, gjelder det å hele tiden følge med den teknologiske utviklingen. Men også for foreldre blir slik oppmerksomhet viktig. Den største utfordringen fremover ligger i den teknologiske utviklingen, der barn ofte er raske til å ta i bruk det nye. Men i denne teknologien blir alt mer tilgjengelig. Det blir vanskeligere å ha kontroll, sier Stig Ryland og oppfordrer foreldre til å være tilstede i barnas hverdag, på alle områder. Mediene spiller en stor rolle i barns lek og væremåte. Hvis voksne ikke er til stede blir de som opptrer i mediene viktige forbilder for barn, avslutter Ryland. Kristine Øyvang Tlf.:

12 12 Jernbanetorget Stange Tlf Vi leverer blomster til alle anledninger Tingvold Cafe og Catering AS 2335 Stange Konfirmasjon - Bryllup Minnesamvær Alle anledninger Be om tilbud Tlf

13 13 Stange Døpte Leif Andreas Strand Camilla Silkoset Liv Agnethe Bergestad Magnus Lundby Pinnerud Simon Vestli (døpt i Hamardomen) Kristian Nilsen Kasper Søbakk Andreassen Marius Granerud Vigde Marita Horvath og Per-Arne Andersen (viet i Romedal kirke) Astrid Inga Vasaasen og Øystein Solvang Kjersti Bergseng og Jakob Øvergaard Anna Øvergaard og Stian Haugsrud Døde Gunleif Severinsen f Magne Sveen f Marte Hansen f Inger Asgerd Togensbakk f Kåre Hylen f Gunnar Enger f Tangen Døpte Benjamin Johansen Maria Kristiansen Vestli Fredrik Hubred Christian Lundegaard Nordhagen (døpt i Strandlykkja) Vigde Tove Mette Spitalen og Ivar Temmen Thea Mostue og Martin Faleby Hege Johansen og Per Morten Engebakken Døde Astrid Unni Johansen f Anfinn Erdal f Tangen blandede selskap Foran fra venstre: Kari Opsahl, Arnold Nordbakken, Eva Haug, Gerd Fjeldberg og Jorunn Furulund. Bak: Aage Østli, Bjørn Haug, Carl Opsahl, Unni Skjellet og Signy Karppinen. Arild Skjellet var ikke til stede da bildet ble tatt. Leie av Tangen menighetshus i forbindelse med møter, kurs, arrangementer, minnesamvær, bryllup, selskap etc. Kontakt Anne Mari Sletli: Tlf (privat), mobil eller på e-post: (Tangen prestekontor kan også kontaktes)

14 14 Gudstjenesten et sted for alle Velkommen! 22. august søndag etter pinse Matteus 21, STANGE KIRKE kl Høymesse. Rye Berg Lennox. Offer til menighetens dåpsopplæring. 29. august søndag etter pinse Matteus 12, TANGEN KIRKE kl Høymesse. Stensberg og Bjørgen. Offer til Normisjonen. 5. september søndag etter pinse Romerne 12,9 15. STANGE KIRKE kl Familiegudstjeneste. Rye Berg og Lennox. Utdeling av kirkebok til 4- års dåpsbarna. Barneklubben deltar. Gave til menighetens barnearbeid. Kirkekaffe/brus etter gudstjenesten. TANGEN KIRKE kl Gudstjeneste for store & små. Stensberg og Bjørgen. Utdeling av kirkebok til 4-års dåpsbarna. Gave til Ungdomscaféen. 12. september søndag etter pinse Johannes 5,1 15. STANGE KIRKE kl Jubileumsgudstjeneste med 50-års konfirmantene. Rye Berg og Lennox. Offer til kirkens orgelfond. Jubileumssamvær i Menighetssenteret. TANGEN KIRKE kl Jubileumsgudstjeneste med 50-års konfirmantene. Stensberg og Bjørgen. Offer til diakoniarbeidet. 19. september søndag etter pinse Lukas 10, STANGE KIRKE kl Gudstjeneste med konfirmantpresentasjon. Rye Berg og Lennox. Offergave til ungdomsarbeidet. Informasjon og kaffe/cola etter gudstjenesten. TANGEN KIRKE kl Gudstjeneste med konfirmantpresentasjon. Stensberg og Bjørgen. Offer til KFUK/M. Kirkecola/kaffe etter gudstjenesten. 26. september søndag etter pinse Lukas 7, STANGE MENIGHETSSENTER VOLLBO kl Høymesse. Rye Berg og Lennox. Offer til Menighetssenterets arbeid. 3. oktober søndag etter pinse Johannes 8, STANGE KIRKE kl Høsttakkefest. Rye Berg og Lennox. Offer til kirkens orgelfond. Stange bygdekvinelag serverer kirkekaffe. STRANDLYKKJA KAPELL kl Høymesse. Stensberg og Bjørgen. 10. oktober søndag etter pinse Matteus 13, TANGEN KIRKE kl Gudstjeneste for store & små. Stensberg og Bjørgen. Offer til menighetsarbeidet.

15 Kontaktsted for kirke og menighet Telefoner og kontortider Stange kirkelige fellesråd kontortid hver dag mellom kl :30 Besøksadresse: Vollasvingen 1, 2335 Stange Postadresse: Postboks 214, 2336 Stange. Telefaks: Sekretær Gunnhild Slåtten Konsulent Randi Lier Hov Kirkeverge Alf Bruun Edvardsen [mobil] Stange kirkekontor kontortid hver dag mellom kl Besøksadresse: Vollasvingen 1, 2335 Stange Postadresse: Postboks 163, 2336 Stange. Telefaks: Sekretær Gunnhild Slåtten Sokneprest Sigmund Rye Berg [kontor] [privat] Kantor Martin Lennox [kontor] [mobil] martin Stange kirke Kirketjener Knut Kjeverud [kontor] [mobil] Stange Menighetsrådet Bidrag til menighetsarb. kontonummer: Leder Per Westjordet [privat] Tangen menighetskontor kontortid tirsdag, torsdag, & fredag kl Besøksadresse: Tangen menighetshus 2337 Tangen Telefaks: Sekretær Gunnhild Slåtten Kapellan Morten Erik Stensberg [kontor] [privat] Organist Kari Bjørgen [privat] Tangen kirke Kirketjener Oddvar Støen [kontor] [privat] [mobil] Tangen Menighetsråd Bidrag til menighetsarb. kontonummer: Leder Liv Berit Westby [privat] Som regel har både prestene, kirketjenere og kantor fri på mandager. 15 STANGE KIRKES BLOMSTERFOND Blomsterfondkortene er laget som kondolansehilsen til pårørende ved gravferd og bisettelse. Blomsterkortene kan brukes alene eller sammen med blomster. Minnekortene for menighetens blomsterfond kan kjøpes disse stedene: Kvisgaard, Fotosentret Stange, Gullsmed Bruun, Sparebanken Hedmark og på Kirkekontoret. Minnekortene koster nå kr. 20, pr. stk, og overskuddet av salget går til menighetens blomsterfond. Bli med på gudstjeneste! Ønsker du kirkeskyss? Ring Stange kirkekontor senest fredag før søndagen du ønsker skyss, tlf Eller du ringer Per Westjordet tlf , Stein Rusdal tlf , Marit Nordsveen tlf

16 16 50-årskonfirmanter i Stange og Tangen Konfirmerte i Stange kirke den 22. august 1954 Gutter Rolf Wilhelm Edvinsen Bjørn Govold-Gundersen Finn Anders Hagen Arne Hauge Per Hauge Tore Armann Jansen Per Emil Jansen Jan Johnsen Håkon Håkensen Annar Karsten Dahlen Erik Pedersen Odd Skjøthaug Willy Harald Nøkleholm Herman Westad Einar Haugsrud Ole Leif Witberg Kåre Floor Arne Henry Engen Aage Johansen Willy Erland Løvås Per Nøkleby Oddvar Magne Pedersen Arne Lehne Harald Thorshaug Arve Andersen Bekkeli Jenter Astrid Sørløkken Anne Huse Elisabeth Kristin Nord Tordis Rindal Margrete Bækkedal Marit Verven Randi Marwell Jansen Elna Hellen Karlsen Laila Midtsveen Anne Berit Nordhagen Marit Kristiansen Agnes Andersen Sidsel Melbye Oline Søgård Dagny Ree Reidun Eriksen Eva Lien Carin Inger Marie Christina Holst Anne Grethe Hagen Konfirmerte i Tangen kirke den 22. august 1954 Gutter Per Brede Torsæter Harry Andreassen Bjarne Johansen Arvid Einar Lundquist Sverre Georg Bekkevold Aslak Vidar Alnæs Bjørn Johannesen Jens Georg Sleppen Einar Hestnes Ole Jan Simensen Odd Magnus Blystad Jan Helge Nordby Knut Haavard Hansen Steinar Arild Skrådrudseter Jenter Marry Dahlen Anne Marie Nikolaysen Marit Sønderhagen Solveig Vesterhaug Louise Sofie Grundt Dons Karin Holter Aud Torild Pauline Grøstad Eva Marie Weensvangen Solveig Bjørnstad Lilljan Jenny Høgsveen Berit Gulbrandsen Kari Maurdalen Ruth Evensen Stange Normisjon Møteplan høsten 2004 Formiddagstreff på Haraset følgende dager Tirsdag kl Sangeren, Elias Akselsen, forteller om sine opplevelser, synger og holder andakt. Han selger og signerer sine egne CD-er. Tirsdag kl Andakt ved Einar Mork. Arne Refsnes forteller om arbeidet i Gideon. Tirsdag kl Arne Andreassen sier litt om Øystein Hovden. Kari Beickmann Hovden, forteller om sin farfar, Anders Hovden. Vi synger noen salmer/sanger av disse dikterne. Søndag kl Sangkveld for store og små på Tangen menighetssenter. Søndagsskolekonsulenten i Hedmark, Marit Mælum Nordal, leder sangen. Bevertning på alle møter. Alle velkomne. Lørdag fra kl har Haraset leirsted julemesse. Kaffe- og kakesalg. Basar med mange gevinster. Salg av bakervarer, handarbeider m. m.

Like dokumenter 10 mest brukte navn ; jenter/kvinner. * betyr at flere skrivemåter er slått sammen

10 mest brukte navn 1880-2010; jenter/kvinner * betyr at flere skrivemåter er slått sammen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1880 Anna Marie Karen Ingeborg Inga Anne Marta* Karoline* Kristine* Johanne 1881 Anna Marie

Detaljer Parstafett 2010 08.06.2010 Resultatliste. Kvilheim. Damer 2-etp. Etappe Plass Lag Tid. Total Etter Endring Status

Plass Lag Damer -etp. Parstafett 8.6. Eidsiva/Nav lag (67) ::4 Tone Nysæter :4 : :4 Solveig Sørlien 6:6 :4 9:8 Tone Nysæter :5 : 4:58 4 Solveig Sørlien 9:6 : ::4 : : : : Norsk Tipping lag (7) :5:7 4: Bodil

Detaljer RESULTATLISTE DOBBELTSTEVNE I TRYSIL

RESULTATLISTE DOBBELTSTEVNE I TRYSIL 28.

Real Estate Product Reviews on ActiveRain

Here’s where you’ll find a community willing to share their experiences with everything from computers to coaches and from contact management software to virtual assistants. If there’s a real estate-related product or service, we’ll have reviews for it.

Consider this patch of ActiveRain real estate your water cooler. Gather around it and talk to you colleagues – get and offer advice. We hope this will be a forum for both teaching others about what you know and for learning from the rest of the ActiveRain community.

What products or services work for you? Don’t be shy -- we’d love to hear all about them and spread the word to help all ActiveRainers move on to the next level in their businesses.

Home Protection Services (5) Home Warranties/Insurance (9) IT Support (1) Photography (10) Search Engine Marketing / Internet Advertising Consultants (3) Search Engine Optimization Services (4) Video Services (3) Virtual Assistant (12) Other (46) Product Reviews for Weed Control Company Weed Control Company Overview 2.78 / 5 9 Average Rating: 2.78 / 5 ( 9 votes cast) Company: Weed Man USA Address: 37224 E Richardson Lane, Bay H , Purcellville , VA 20132 Website: http://www.weedmanusa.com Phone: 703-777-7795 Email: 7037777795@weedmanusa.com Contact Name: Stephanie None Category: Services Subcategory Other Weed services for lawns in Northern Virginia. Quality of the service depends on the operator. Edit Product Info Are you the owner of this company? Claim Your Page Subscribe
Submit a Review Sort By Review Title Popularity Most Helpful Most Recent Weed Control Company Reviews Sort by: Review Title , Popularity Echoing other reviewers (by tonymarriott) Scottsdale, AZ Real Estate Agent Contact Me Reviews(467) 76.92 % Positive Feedback Submitted on 10/08/2016 Echoing other reviewers, this company is well established and ranks very highly for franchise opport... more Echoing other reviewers, this company is well established and ranks very highly for franchise opportunities. It is an "interesting" concept to focus primarily on weed control, rather than the more traditional approach of land and or yard services with weed control included as an element of that service - but it has obviously served this company well with their customers and clients! hide Was this review helpful? Up Up 100.00 % thought this review was helpful Great idea (by radnorlake) Brentwood, TN Home Inspector Contact Me Reviews(98) 84.21 % Positive Feedback Submitted on 04/23/2015 I’ve never heard of a weed control company, However, I have heard of lawn service companies that do ... more I’ve never heard of a weed control company, However, I have heard of lawn service companies that do control weeds. I would imagine that this would be one in the same as I do think that this is a great idea. Weeds can get out of hand rather quickly and before one realizes it, their lush green lawn is now covered with dandelions. I do think it is a great idea to call a specialist to control the weeds in your lawn. A poor looking lawn can add to poor curb appeal and lessen the value of your property. hide Was this review helpful? Up Up This review has not yet been rated Hot salg kvinner Apex Bionic . Den nye kommer nordsiden outlet online (by sradiselidi) Real Estate Agent Reviews(37) 0.00 % Positive Feedback Submitted on 01/31/2014 [b][url=http://no.youreveningdresses.com/]north face jakker[/url][/b] [b][url=http://www.yourevening... more [b][url=http://no.youreveningdresses.com/]north face jakker[/url][/b] [b][url=http://www.youreveningdresses.com/no/]north face jakker[/url][/b] The North Face utløp online The North Face utløp onlineThe North Face uttaket The North Face uttaketThe North Face uttaket The North Face uttaket Hot salg kvinner Apex Bionic . Den nye kommer nordsiden outlet online #sddm { margin: 0 auto; padding: 0; z-index: 30; background-color:#F4F4F4; width: 80px; height:23px; float: right; margin-right: 70px;} #sddm li { margin: 0; padding: 0; list-style: none; float: left; font: bold 12px arial} #sddm li a { display: block; margin: 0 1px 0 0; padding: 4px 10px; width: 60px; background: #2b2b2b; color: #666; text-align: center; text-decoration: none} #sddm li a:hover { background: #49A3FF} #sddm div { position: absolute; visibility: hidden; margin: 0; padding: 0; background: #EAEBD8; border: 1px solid #5970B2} #sddm div a { position: relative; display: block; margin: 0; padding: 5px 10px; width: auto; white-space: nowrap; text-align: left; text-decoration: none; background: #EAEBD8; color: #2875DE; font: 12px arial} #sddm div a:hover { background: #49A3FF; color: #FFF} Language Deutsch Français Italiano Español Português 日本語 Russian Arabic Norwegian Swedish Danish Nederlands Finland Ireland English Hjem The North Face Menn The North Face kvinner betaling | Frakt og retur | Wholesale | Kontakt oss Welcome! Logg inn eller Registrer Handlekurven er tom Valuta US Dollar CNY Euro GB Pound Canadian Dollar Australian Dollar Jappen Yen Norske Krone Swedish Krone Danish Krone Kategorier Kvinners North Face - > Menn North Face - > Utvalgt -   [mer] Kvinners North Face Down Jackets mørk rødNOK 1,044.00  NOK 707.60Du får 32% avslagKvinners North Face Windbreaker BlåNOK 1,044.00  NOK 632.20Du får 39% avslagMenn Denali Fleece Jakker Svart / GråNOK 1,073.00  NOK 638.00Du får 41% avslagKvinners North Face Gore Tex jakker HvitNOK 1,856.00  NOK 696.00Du får 63% avslag Tilbud -   [mer] The North Face Apex Bionic Jackets Red / BlackNOK 1,160.00  NOK 667.00Du får 43% avslagThe North Face Apex Bionic Jakker GrønnNOK 1,160.00  NOK 667.00Du får 43% avslagThe North Face Apex Bionic Jakker OrangeNOK 1,160.00  NOK 667.00Du får 43% avslag Et tilfeldig utvalg av våre produkterMenn Denali Fleece Hettegenser Jakker Black / WhiteNOK 1,044.00  NOK 661.20Du får 37% avslag Menn Denali Fleece Hettegenser Jakker SvartNOK 1,044.00  NOK 661.20Du får 37% avslag Menn The North Face vindjakke SvartNOK 1,044.00  NOK 632.20Du får 39% avslag Menn Denali Fleece Jakker Blue / BlackNOK 1,090.40  NOK 638.00Du får 41% avslag Menn Denali Fleece Hettegenser Jakker Svart / Mørk BlåNOK 1,044.00  NOK 661.20Du får 37% avslag Menn The North Face vindjakke GrayNOK 1,044.00  NOK 632.20Du får 39% avslag Våre utvalgte produkterMenn North Face Gore Tex jakker HvitNOK 1,276.00  NOK 719.20Du får 44% avslag The North Face Denali Kvinner Fleece Jakker Svart / GråNOK 1,044.00  NOK 643.80Du får 38% avslag Kvinners North Face Gore Tex jakker rødeNOK 1,856.00  NOK 696.00Du får 63% avslag Menn The North Face vindjakke SvartNOK 1,044.00  NOK 632.20Du får 39% avslag Kvinners North Face vindjakke GrønnNOK 1,044.00  NOK 632.20Du får 39% avslag Kvinners North Face vindjakke SvartNOK 1,044.00  NOK 632.20Du får 39% avslag Kvinners North Face Gore Tex jakker BlåNOK 1,856.00  NOK 696.00Du får 63% avslag Menn Denali Fleece Hettegenser Jakker Black / WhiteNOK 1,044.00  NOK 661.20Du får 37% avslag The North Face Kvinner Denali Hettegensere Fleece Jakker BlåNOK 1,044.00  NOK 661.20Du får 37% avslag Kvinners North Face 3 i 1 Jackets Blue / BlackNOK 1,044.00  NOK 707.60Du får 32% avslag Menn Denali Fleece Jakker Red / BlackNOK 1,090.40  NOK 638.00Du får 41% avslag Menn Denali Fleece Jakker Svart / GråNOK 1,073.00  NOK 638.00Du får 41% avslag Menn Denali Fleece Jakker BrownNOK 1,090.40  NOK 638.00Du får 41% avslag The North Face Apex Bionic Jakker SvartNOK 1,160.00  NOK 667.00Du får 43% avslag North Face Kvinner Denali Hettegensere Fleece Jakker Grønn / GråNOK 1,044.00  NOK 661.20Du får 37% avslag Menn Denali Fleece Jakker SvartNOK 1,090.40  NOK 638.00Du får 41% avslag Kvinners North Face 3 i 1 Jackets Grønn / SvartNOK 1,044.00  NOK 707.60Du får 32% avslag The North Face Kvinner Denali Hettegensere Fleece Jakker RedNOK 1,044.00  NOK 661.20Du får 37% avslag Kvinners North Face Down Jackets mørk rødNOK 1,044.00  NOK 707.60Du får 32% avslag Menn Denali Fleece Jakker Gray / YellowNOK 1,090.40  NOK 638.00Du får 41% avslag Kvinners North Face Windbreaker BlåNOK 1,044.00  NOK 632.20Du får 39% avslag Kvinners North Face Gore Tex jakker HvitNOK 1,856.00  NOK 696.00Du får 63% avslag Kvinners North Face 3 i 1 Jackets Mørk Grønn / SvartNOK 1,044.00  NOK 707.60Du får 32% avslag Menn Denali Fleece hettegenser Jackets Brown / YellowNOK 1,044.00  NOK 661.20Du får 37% avslag .articles{width:900px; margin:0 auto;} .articles ul{width:900px; } .articles li{width:450px; float:left;} Brudepikekjole | Rimelige Brudepikekjoler | Brudepikekjoler | www. Dagsland liker ikke brudeshow Winnipeg police safely locate missing 84-year-old man | CTV Winnipeg News Dagsland liker ikke brudeshow The good, the bad and the UGGly Slik f Rosenthal: Gogo future tied to traveler devices making flight connections Jaguar XF: Sportslig luksus til under halv pris Kjøpesentre presses til færre butikker Ti prosent Dreamliner-rabatt More News Hjem Shipping engros Bestill Spore kuponger Betalingsmåter Kontakt oss THE NORTH FACE STORE The North Face Jakker The North Face RYGGSEKKER The North Face KIDS The North Face Kvinners The North Face MENS THE NORTH FACE FOOTWEAR Copyright © 2012-2013 All Rights Reserved. north face jakker north face jakker North Face Outlet Lagersalg blog North Face Outlet Lagersalg About youreveningdresses.com blog hide Was this review helpful? Up Up This review has not yet been rated kopi klokker , Rolex kopi , falske klokker , imitasjon Rolex (by sradiselidi) Real Estate Agent Reviews(37) 0.00 % Positive Feedback Submitted on 01/31/2014 [b]swiss Mekanisk bevegelse kopi klokker[/b] [url=http://swisswatches8.webs.com]swiss Mekanisk beveg... more [b]swiss Mekanisk bevegelse kopi klokker[/b] [url=http://swisswatches8.webs.com]swiss Mekanisk bevegelse kopi klokker[/url] [b][url=http://www.replicawatchescub.com/no/]swiss Mekanisk bevegelse kopi klokker[/url][/b] [url=http://swisswatches8.webs.com]swiss Mekanisk bevegelse kopi klokker[/url] [b]høy kvalitet kopi klokker for menn[/b] høy kvalitet kopi klokker for menn swiss Mekanisk bevegelse kopi klokkerswiss Mekanisk bevegelse kopi klokkerhøy kvalitet kopi klokker for mennhøy kvalitet kopi klokker for menn høy kvalitet kopi klokker for mennswiss Mekanisk bevegelse kopi klokker swiss Mekanisk bevegelse kopi klokkerswiss Mekanisk bevegelse kopi klokker swiss Mekanisk bevegelse kopi klokker kopi klokker , Rolex kopi , falske klokker , imitasjon Rolex #sddm { margin: 0 auto; padding: 0; z-index: 30; background-color:#F4F4F4; width: 80px; height:23px; float: right; margin-right: 70px;} #sddm li { margin: 0; padding: 0; list-style: none; float: left; font: bold 12px arial} #sddm li a { display: block; margin: 0 1px 0 0; padding: 4px 10px; width: 60px; background: #EAEAE8; color: #666; text-align: center; text-decoration: none} #sddm li a:hover { background: #49A3FF} #sddm div { position: absolute; visibility: hidden; margin: 0; padding: 0; background: #EAEBD8; border: 1px solid #5970B2} #sddm div a { position: relative; display: block; margin: 0; padding: 5px 10px; width: auto; white-space: nowrap; text-align: left; text-decoration: none; background: #EAEBD8; color: #2875DE; font: 12px arial} #sddm div a:hover { background: #49A3FF; color: #FFF} Language Deutsch Français Italiano Español Português 日本語 Russian Arabic Norwegian Swedish Danish Nederlands Finland Ireland English Welcome! Logg inn ell oyafxesi. Hublot horloges te kooper Registrer Handlekurven er tom $(function(){ $(".menu-mitop").mouseover(function(){ var i=$(".menu-mitop").index(this); $(".hideul").eq(i).show().siblings(".hideul").hide(); $(".menu-mitop").stop(); }); $(".menu-mitop").mouseout(function(){ var i=$(".menu-mitop").index(this); $(".hideul").eq(i).hide(); }); $(".hideul").mouseover(function(){ $(this).show(); }); $(".hideul").mouseout(function(){ $(this).hide(); }); }); Hjem Top Brand klokker Luxury Brand klokker Midt på treet Brand klokker A. Lange & Sohne Audemars Piguet Blancpain Breguet Glashutte Jaeger - LeCoultre Patek Philippe Piaget Vacheron Constantin Cartier klokker Concord Klokker Hermes klokker IWC klokker Omega Klokker Panerai klokker Rolex klokker TAG Heuer klokker Tudor Klokker Longines klokker Tissot klokker var widths=1000; //设置幻灯片宽度 var heights=400; //设置幻灯片高度 var counts=3; //设置幻灯片数量 //设置图片路径 img1=new Image ();img1.src='includes/templates/polo/images/banner1.jpg'; img2=new Image ();img2.src='includes/templates/polo/images/banner2.jpg'; img3=new Image ();img3.src='includes/templates/polo/images/banner3.jpg'; //设置图片的URL url1=new Image ();url1.src='top-brand-watches-patek-philippe-c-1_2.html'; url2=new Image ();url2.src='luxury-brand-watches-tudor-c-38_743.html'; url3=new Image ();url3.src='luxury-brand-watches-rolex-c-38_55.html'; var nn=1; var key=0; function change_img() {if(key==0){key=1;} else if(document.all) {document.getElementById("pic").filters[0].Apply();document.getElementById("pic").filters[0].Play(duration=2);} eval('document.getElementById("pic").src=img'+nn+'.src'); eval('document.getElementById("url").href=url'+nn+'.src'); for (var i=1;i counts){nn=1;} //设置图片切换间隔时间 tt=setTimeout('change_img()',3000);} function changeimg(n){nn=n;window.clearInterval(tt);change_img();} document.write(' '); document.write('.axx{padding:1px 10px;border-left:#cccccc 1px solid;}'); document.write('a.axx:link,a.axx:visited{text-decoration:none;color:#fff;line-height:12px;font:9px sans-serif;background-color:#666;}'); document.write('a.axx:active,a.axx:hover{text-decoration:none;color:#fff;line-height:12px;font:9px sans-serif;background-color:#999;}'); document.write('.bxx{padding:1px 7px;border-left:#cccccc 1px solid;}'); document.write('a.bxx:link,a.bxx:visited{text-decoration:none;color:#fff;line-height:12px;font:9px sans-serif;background-color:#D34600;}'); document.write('a.bxx:active,a.bxx:hover{text-decoration:none;color:#fff;line-height:12px;font:9px sans-serif;background-color:#D34600;}'); document.write(' '); document.write(' '); document.write(' '); document.write(' '); for(var i=1;i '+i+' ');} document.write(' '); change_img(); Valuta US Dollar CNY Euro GB Pound Canadian Dollar Australian Dollar Jappen Yen Norske Krone Swedish Krone Danish Krone Kategorier Topp merke klokker Luksusmerket klokker Midt på treet Brand klokker Klokker Ladies Klokker Par klokker Unisex Watch Se Phenotype Utvalgt - [mer] Replica Omega - Constellation Series 123.10.27.60.51.001 Ladies kvarts klokkeNOK 9,309.01 NOK 1,032.40 Du får 89% avslag Replica Breguet-classique Grandes Komplikasjoner serien 3357BA/12/986 menn mekaniske urNOK 413,772.35 NOK 1,218.00 Du får 100% avslag Replica Omega - De Ville 425.68.34.20.55.003 Ms Mekaniske klokkerNOK 89,876.88 NOK 1,310.80 Du får 99% avslag Replica Patek Philippe - Aquanaut Luce serien 5087/1A Ladies kvarts klokkeNOK 62,930.05 NOK 1,160.00 Du får 98% avslag Tilbud - [mer] Replica TAG Heuer TAGHeuer-Lincoln serien WJF211B.BA0570 Menn mekaniske klokkerNOK 8,874.01 NOK 1,044.00 Du får 88% avslag Replica TAG Heuer Aquaracer serie TAGHeuer-CAP2111.BA0833 menn mekaniske urNOK 11,605.81 NOK 974.40 Du får 92% avslag Replica TAG Heuer Aquaracer serie TAGHeuer-CAP2110.BA0833 menn mekaniske urNOK 16,153.01 NOK 1,073.00 Du får 93% avslag Et tilfeldig utvalg av våre produkter Replica Omega - Constellation Series 1112,30 menn kvarts klokkeNOK 56,538.45 NOK 1,078.80 Du får 98% avslag Replica Omega - Constellation Series 160 års jubileum 111.55.36.20.58.001 menn mekaniske urNOK 69,611.66 NOK 1,183.20 Du får 98% avslag Replica Omega 111.55.36.20.52.001 Menn - Constellation serien av mekaniske klokkerNOK 78,387.07 NOK 1,235.40 Du får 98% avslag Replica Omega - Speedmaster 3601.20.02 menn mekaniske urNOK 34,144.63 NOK 1,084.60 Du får 97% avslag Replica Omega 4847.30.31 Menn - sommerfugler fly serie av mekaniske klokkerNOK 47,525.24 NOK 1,322.40 Du får 97% avslag Replica Omega - Constellation Series 123.20.35.60.08.001 menn kvarts klokkeNOK 21,425.22 NOK 991.80 Du får 95% avslag Replica menn mekaniske ur OMEGA OMEGA-Speedmaster 3506.61.00NOK 27,422.42 NOK 957.00 Du får 97% avslag Replica Omega - Constellation Series 1184,79 Ladies kvarts klokkeNOK 75,504.46 NOK 1,281.80 Du får 98% avslag Våre utvalgte produkter Replica Omega-Constellation Series 123.25.27.60.55.005 Ladies kvarts klokkeNOK 31,517.23 NOK 1,032.40 Du får 97% avslag Replica Omega - Seamaster 232.18.38.20.01.001 Ladies mekaniske urNOK 38,877.43 NOK 1,165.80 Du får 97% avslag Replica Omega - konstellasjonen serien 121.92.41.50.01.001/121.92.35.50.01.001 Double Eagle ChronographNOK 44,051.04 NOK 1,218.00 Du får 97% avslag Replica menn mekaniske klokker TAG Heuer Aquaracer serien WAJ2111.BA0870 av TAGHeuer-NOK 9,802.01 NOK 1,020.80 Du får 90% avslag Replica Mennene mekanisk TAG Heuer TAGHeuer-Carrera-serien WAS2150.FC6181 skjemaNOK 17,678.42 NOK 974.40 Du får 94% avslag Replica Patek Philippe - Aquanaut Luce serien 5087/1A Ladies kvarts klokkeNOK 62,930.05 NOK 1,160.00 Du får 98% avslag Replica menn mekaniske klokker Tissot TISSOT-klassiske serien T065.430.16.051.00NOK 1,682.00 NOK 922.20 Du får 45% avslag Replica L4.760.2.11.7 Longines - storslått serie av menns mekaniske urNOK 4,999.60 NOK 1,032.40 Du får 79% avslag Replica Omega - De Ville 425.68.34.20.55.003 Ms Mekaniske klokkerNOK 89,876.88 NOK 1,310.80 Du får 99% avslag Replica menn mekaniske klokker IWC IWC-Ingenieur IW378401NOK 67,175.66 NOK 1,270.20 Du får 98% avslag Replica Automatisk mekaniske klokker Omega-Constellation-serien 123.10.38.21.52.001 MennNOK 27,857.42 NOK 1,067.20 Du får 96% avslag Replica Omega - Constellation Series 123.10.27.60.51.001 Ladies kvarts klokkeNOK 9,309.01 NOK 1,032.40 Du får 89% avslag Kopi Tudor klokker - Prince serien 23013-62113 (sølv klut) menn mekaniske klokkerNOK 16,095.01 NOK 962.80 Du får 94% avslag Replica IWC Portuguese seiling elite Chronograph IW390209 menn mekaniske urNOK 120,634.30 NOK 1,189.00 Du får 99% avslag Replica menn mekaniske klokker Jaeger-LeCoultre-Master Control-serien Q1658420NOK 277,385.24 NOK 1,334.00 Du får 100% avslag Kopi Tudor klokker - Glamour-serien kalender menn mekaniske ur 55000-LSNOK 6,542.41 NOK 1,032.40 Du får 84% avslag .articles{width:900px; margin:0 auto;} .articles ul{width:900px; } .articles li{width:450px; float:left;} Håpar han har hatt siste innbrotet swiss Mekanisk bevegelse kopi klokker - Motorcycle Touring & Tours Markets Live: Quiet before the storm – Samsung jukser med ytelsestesten på Galaxy Note 3 Test av mobiltelefonen Samsung Galaxy Note 3 BilNorge.no Bilpleie - Forbered bilens ytre på en lang og kald vinter Mangler bevis mot klokketyver Bjørklund Norge as - Bjørklund smykker og klokker Savner du dette? | More News Hjem Shipping engros Bestill Spore kuponger Betalingsmåter Kontakt oss kopi Omega Replica Patek Philippe Replica Rolex REPLICA IWC kopi Cartier TOPP merkevare klokker Copyright © 2012 All Rights Reserved. beste kopi klokker nettstedet beste kopi klokker nettstedet klokker blog klokker About replicawatchescub.com blog hide Was this review helpful? Up Up This review has not yet been rated kopi klokker , Rolex kopi , falske klokker , imitasjon Rolex (by sradiselidi) Real Estate Agent Reviews(37) 0.00 % Positive Feedback Submitted on 01/31/2014 [b][url=http://no.replicawatchescub.com/]beste kopi klokker nettstedet[/url][/b] [b][url=http://www.... more [b][url=http://no.replicawatchescub.com/]beste kopi klokker nettstedet[/url][/b] [b][url=http://www.replicawatchescub.com/no/]beste kopi klokker nettstedet[/url][/b] høy kvalitet kopi klokker for menn | høy kvalitet kopi klokker for menn | swiss Mekanisk bevegelse kopi klokker | swiss Mekanisk bevegelse kopi klokker | swiss Mekanisk bevegelse kopi klokker | swiss Mekanisk bevegelse kopi klokker kopi klokker , Rolex kopi , falske klokker , imitasjon Rolex #sddm { margin: 0 auto; padding: 0; z-index: 30; background-color:#F4F4F4; width: 80px; height:23px; float: right; margin-right: 70px;} #sddm li { margin: 0; padding: 0; list-style: none; float: left; font: bold 12px arial} #sddm li a { display: block; margin: 0 1px 0 0; padding: 4px 10px; width: 60px; background: #EAEAE8; color: #666; text-align: center; text-decoration: none} #sddm li a:hover { background: #49A3FF} #sddm div { position: absolute; visibility: hidden; margin: 0; padding: 0; background: #EAEBD8; border: 1px solid #5970B2} #sddm div a { position: relative; display: block; margin: 0; padding: 5px 10px; width: auto; white-space: nowrap; text-align: left; text-decoration: none; background: #EAEBD8; color: #2875DE; font: 12px arial} #sddm div a:hover { background: #49A3FF; color: #FFF} Language Deutsch Français Italiano Español Português 日本語 Russian Arabic Norwegian Swedish Danish Nederlands Finland Ireland English Welcome! Logg inn eller Registrer Handlekurven er tom Hjem Top Brand klokker Luxury Brand klokker Midt på treet Brand klokker A. Lange & Sohne Audemars Piguet Blancpain Breguet Glashutte Jaeger - LeCoultre Patek Philippe Piaget Vacheron Constantin Cartier klokker Concord Klokker Hermes klokker IWC klokker Omega Klokker Panerai klokker Rolex klokker TAG Heuer klokker Tudor Klokker Longines klokker Tissot klokker Valuta US Dollar CNY Euro GB Pound Canadian Dollar Australian Dollar Jappen Yen Norske Krone Swedish Krone Danish Krone Kategorier Topp merke klokker Luksusmerket klokker Midt på treet Brand klokker Klokker Ladies Klokker Par klokker Unisex Watch Se Phenotype Utvalgt -   [mer] Replica Omega - Constellation Series 123.10.27.60.51.001 Ladies kvarts klokkeNOK 9,309.01  NOK 1,032.40Du får 89% avslagReplica Breguet-classique Grandes Komplikasjoner serien 3357BA/12/986 menn mekaniske urNOK 413,772.35  NOK 1,218.00Du får 100% avslagReplica Omega - De Ville 425.68.34.20.55.003 Ms Mekaniske klokkerNOK 89,876.88  NOK 1,310.80Du får 99% avslagReplica Patek Philippe - Aquanaut Luce serien 5087/1A Ladies kvarts klokkeNOK 62,930.05  NOK 1,160.00Du får 98% avslag Tilbud -   [mer] Replica TAG Heuer TAGHeuer-Lincoln serien WJF211B.BA0570 Menn mekaniske klokkerNOK 8,874.01  NOK 1,044.00Du får 88% avslagReplica TAG Heuer Aquaracer serie TAGHeuer-CAP2111.BA0833 menn mekaniske urNOK 11,605.81  NOK 974.40Du får 92% avslagReplica TAG Heuer Aquaracer serie TAGHeuer-CAP2110.BA0833 menn mekaniske urNOK 16,153.01  NOK 1,073.00Du får 93% avslag Et tilfeldig utvalg av våre produkterReplica Omega - Constellation Series 1112,30 menn kvarts klokkeNOK 56,538.45  NOK 1,078.80Du får 98% avslag Replica Omega - Constellation Series 160 års jubileum 111.55.36.20.58.001 menn mekaniske urNOK 69,611.66  NOK 1,183.20Du får 98% avslag Replica Omega 111.55.36.20.52.001 Menn - Constellation serien av mekaniske klokkerNOK 78,387.07  NOK 1,235.40Du får 98% avslag Replica Omega - Speedmaster 3601.20.02 menn mekaniske urNOK 34,144.63  NOK 1,084.60Du får 97% avslag Replica Omega 4847.30.31 Menn - sommerfugler fly serie av mekaniske klokkerNOK 47,525.24  NOK 1,322.40Du får 97% avslag Replica Omega - Constellation Series 123.20.35.60.08.001 menn kvarts klokkeNOK 21,425.22  NOK 991.80Du får 95% avslag Replica menn mekaniske ur OMEGA OMEGA-Speedmaster 3506.61.00NOK 27,422.42  NOK 957.00Du får 97% avslag Replica Omega - Constellation Series 1184,79 Ladies kvarts klokkeNOK 75,504.46  NOK 1,281.80Du får 98% avslag Våre utvalgte produkterReplica Omega-Constellation Series 123.25.27.60.55.005 Ladies kvarts klokkeNOK 31,517.23  NOK 1,032.40Du får 97% avslag Replica Omega - Seamaster 232.18.38.20.01.001 Ladies mekaniske urNOK 38,877.43  NOK 1,165.80Du får 97% avslag Replica Omega - konstellasjonen serien 121.92.41.50.01.001/121.92.35.50.01.001 Double Eagle ChronographNOK 44,051.04  NOK 1,218.00Du får 97% avslag Replica menn mekaniske klokker TAG Heuer Aquaracer serien WAJ2111.BA0870 av TAGHeuer-NOK 9,802.01  NOK 1,020.80Du får 90% avslag Replica Mennene mekanisk TAG Heuer TAGHeuer-Carrera-serien WAS2150.FC6181 skjemaNOK 17,678.42  NOK 974.40Du får 94% avslag Replica Patek Philippe - Aquanaut Luce serien 5087/1A Ladies kvarts klokkeNOK 62,930.05  NOK 1,160.00Du får 98% avslag Replica menn mekaniske klokker Tissot TISSOT-klassiske serien T065.430.16.051.00NOK 1,682.00  NOK 922.20Du får 45% avslag Replica L4.760.2.11.7 Longines - storslått serie av menns mekaniske urNOK 4,999.60  NOK 1,032.40Du får 79% avslag Replica Omega - De Ville 425.68.34.20.55.003 Ms Mekaniske klokkerNOK 89,876.88  NOK 1,310.80Du får 99% avslag Replica menn mekaniske klokker IWC IWC-Ingenieur IW378401NOK 67,175.66  NOK 1,270.20Du får 98% avslag Replica Automatisk mekaniske klokker Omega-Constellation-serien 123.10.38.21.52.001 MennNOK 27,857.42  NOK 1,067.20Du får 96% avslag Replica Omega - Constellation Series 123.10.27.60.51.001 Ladies kvarts klokkeNOK 9,309.01  NOK 1,032.40Du får 89% avslag Kopi Tudor klokker - Prince serien 23013-62113 (sølv klut) menn mekaniske klokkerNOK 16,095.01  NOK 962.80Du får 94% avslag Replica IWC Portuguese seiling elite Chronograph IW390209 menn mekaniske urNOK 120,634.30  NOK 1,189.00Du får 99% avslag Replica menn mekaniske klokker Jaeger-LeCoultre-Master Control-serien Q1658420NOK 277,385.24  NOK 1,334.00Du får 100% avslag Kopi Tudor klokker - Glamour-serien kalender menn mekaniske ur 55000-LSNOK 6,542.41  NOK 1,032.40Du får 84% avslag .articles{width:900px; margin:0 auto;} .articles ul{width:900px; } .articles li{width:450px; float:left;} Håpar han har hatt siste innbrotet swiss Mekanisk bevegelse kopi klokker - Motorcycle Touring & Tours Markets Live: Quiet before the storm – Samsung jukser med ytelsestesten på Galaxy Note 3 Test av mobiltelefonen Samsung Galaxy Note 3 BilNorge.no Bilpleie - Forbered bilens ytre på en lang og kald vinter Mangler bevis mot klokketyver Bjørklund Norge as - Bjørklund smykker og klokker Savner du dette? | More News Hjem Shipping engros Bestill Spore kuponger Betalingsmåter Kontakt oss kopi Omega Replica Patek Philippe Replica Rolex REPLICA IWC kopi Cartier TOPP merkevare klokker Copyright © 2012 All Rights Reserved.


Rolex replikas swiss laget
sveitsiske klokker wiki
Klokkehytten
omega klokker dame
ser uklart på avstand
\ n
omega speedmaster reduced
praghas omega
hublot geneve iso bang
nyeskinsc ken

high quality replica watches for men
watches
swiss Mechanical movement replica watches

Omega Watches Seamaster : Professional replica watches stores, designerwatch.me

  • Language
    Deutsch Français Italiano
    Español Português 日本語 Russian Arabic Norwegian Swedish Danish Nederlands Finland Ireland English
WELCOME TO REPLICA WATCHES STORES

<div id="navBreadCrumb"> <a href="http://www.designerwatch.me/">Home</a>&nbsp;::&nbsp;

Omega Watches ::  Omega Watches Seamaster

Omega Watches Seamaster
2208.50.00 Omega Watches Replica Seamaster automatic mechanical male watch [e6d0]


$33,495.00  $220.00
Save: 99% off

2208.50.00 Omega Watches Replica Seamaster automatic mechanical male watch [e6d0]


$33,495.00  $220.00
Save: 99% off

2869.52.91 Omega Watches Replica Seamaster automatic mechanical male watch [e9b7]


$39,827.00  $228.00
Save: 99% off


2869.52.91 Omega Watches Replica Seamaster automatic mechanical male watch [e9b7]


$39,827.00  $228.00
Save: 99% off

Omega Watches Replica Seamaster 2102.30 Mens automatic mechanical watches [ec5c]


$145,562.00  $223.00
Save: 100% off

Omega Watches Replica Seamaster 2102.30 Mens automatic mechanical watches [ec5c]


$145,562.00  $223.00
Save: 100% off


Omega Watches Replica Seamaster 2103.30.00 Men's mechanical watches [1cac]


$145,555.00  $214.00
Save: 100% off

Omega Watches Replica Seamaster 2103.30.00 Men's mechanical watches [1cac]


$145,555.00  $214.00
Save: 100% off

Omega Watches Replica Seamaster 212.15.28.61.51.001 Ladies quartz watch [bf39]


$48,145.00  $227.00
Save: 100% off


Omega Watches Replica Seamaster 212.15.28.61.51.001 Ladies quartz watch [bf39]


$48,145.00  $227.00
Save: 100% off

Omega Watches Replica Seamaster 212.30.28.61.01.001 Ladies quartz watch [e1ae]


$17,846.00  $214.00
Save: 99% off

Omega Watches Replica Seamaster 212.30.28.61.01.001 Ladies quartz watch [e1ae]


$17,846.00  $214.00
Save: 99% off


Omega Watches Replica Seamaster 212.30.36.20.01.001 men's automatic mechanical watches [18c1]


$28,989.00  $232.00
Save: 99% off

Omega Watches Replica Seamaster 212.30.36.20.01.001 men's automatic mechanical watches [18c1]


$28,989.00  $232.00
Save: 99% off

Omega Watches Replica Seamaster 212.30.36.20.01.002 automatic mechanical male watch [86ad]


$32,596.00  $226.00
Save: 99% off


Omega Watches Replica Seamaster 212.30.36.20.01.002 automatic mechanical male watch [86ad]


$32,596.00  $226.00
Save: 99% off

Omega Watches Replica Seamaster 212.30.36.20.03.001 men's automatic mechanical watches [1cef]


$32,592.00  $214.00
Save: 99% off

Omega Watches Replica Seamaster 212.30.36.20.03.001 men's automatic mechanical watches [1cef]


$32,592.00  $214.00
Save: 99% off


Omega Watches Replica Seamaster 212.30.36.20.51.001 Ladies automatic mechanical watches [13b7]


$38,314.00  $224.00
Save: 99% off

Omega Watches Replica Seamaster 212.30.36.20.51.001 Ladies automatic mechanical watches [13b7]


$38,314.00  $224.00
Save: 99% off

Omega Watches Replica Seamaster 212.30.41.20.01.002 men's automatic mechanical watches [0693]


$28,985.00  $212.00
Save: 99% off


Omega Watches Replica Seamaster 212.30.41.20.01.002 men's automatic mechanical watches [0693]


$28,985.00  $212.00
Save: 99% off

Omega Watches Replica Seamaster 212.30.41.20.01.003 men's automatic mechanical watches [1b5b]


$32,588.00  $228.00
Save: 99% off

Omega Watches Replica Seamaster 212.30.41.20.01.003 men's automatic mechanical watches [1b5b]


$32,588.00  $228.00
Save: 99% offswiss replica watches aaa+
swiss replica watches

04-12 08:35

KOLM 2

GAME DESCRIPTION
After escaping the clutches of mother. KOLM must venture to the world above in search for his freedom.

Instructions, hints and cheats for KOLM 2:
Use the left and right arrow keys for movement, Z for jumping, down for crouching and X to shoot.
OPTIONS
0 Stars rate | Tell-A-Friend
COMMENTS
[b][url=http://www.iwcportuguresewatc hes.top]best replica watches[/url][/b] [b]first copy watches[/b] [b][url=http://www.iwcpor tuguresewatches.top]iwc watches[/url][/b] IWC Watches, IWC Portuguese - yalegriasherl
[b][url=http://www.watch90.com/da/]Se r rado Ser rado replika Ser på luksus replika - yalegriasherl
kopi ure kopi ure falske ure Replica Vacheron Cons - yalegriasherl
[b]vvintage Longines klokker Longines klokker uk - yalegriasherl
[b][url=http://www.vintagelongineswat ches.top/no/]replica Longines klokker[/url][/b] [b][url=http://www.vintagelongineswat ches.top/no/]Longines klokker[/url][/b] [b][url=http://www.vintagelongineswat ches.top/no/]replica Longines klokker[/url][/b] Lo - yalegriasherl
[b][url=http://www.3pey.com/no/a-lang e-u0026-sohne-c-53.html]Replika eReplika en lang og sohne klokker uk - yalegriasherl
Ser på luksus replikaSer på hublot replikaSer rolex replica swiss - yalegriasherl
[b][url=http://www.linksoflondonoutle tstores.top/fr/] liens d’an liens d’anneaux de Londres liens de - yalegriasherl
[b][url=http://www.linksoflondonoutle tstores.top/fr/] liens de charmes de Londres [/url][/b] | [b][url=http://www.linksoflondonoutle tstores.top/fr/]Liens de Londres [/url][/b] | [b][url=http://www.linksoflondonoutle tstores.top/fr/] liens de bracelet - yalegriasherl


Please Register To Leave Comments

Check Out These Related Games

Play Chocolate Rambo
Chocolate Rambo
Play KOLM 2
KOLM 2
Play Tamus and Mitta
Tamus and Mitta
Play Saving the Company
Saving the Company
Play Galactic Miner
Galactic Miner
Play MercX
MercX
Play Savage Huskies
Savage Huskies
Play Teenage Mutant Ninja Turtles
Teenage Mutant Ninja Turtles
Play Thunder Devil
Thunder Devil
Play Kyle Shaw Adventure
Kyle Shaw Adventure

Latest Additions
1. Caves Online
2. DungeonUp
3. Denudation
4. Hobo Bob
5. The Valley Rule
6. Decision Medieval
7. Super Strike of Rage
8. Lord of the Underworld
9. Ditto
10. Crystal Story II
11. Replay Racer
12. Heat Rush
13. Displaced
14. Pandesal Boy
15. Pixel Escape
16. Dojo of Death
17. Loot Hero
18. Xonix 3D 2
19. Shine
20. Guard of the Kingdom
Most Popular
1. Airplane Dogfight 2
2. Flying Steel
3. 3D Airplane Spacehawk
4. Operation Ocean
5. Sky Fighters
6. FA 18 Hornet Flying
7. Multiplayer Zombies
8. FA18 Strike Force
9. Stunt Pilot Trainer
10. Wings Of Glory
Our Friends
Bike Games
Online Games
Arcade Games
Cool Games
Online Games
More links...
>>Submit A Site<<
Member Login
Not a Member Yet? Register Today!
Top Players
yalegriasherl (58893 points)
prdopari (23846 points)
atolzmannanti (22738 points)
>> View All Members
Statistics
Total Games: 588
Played Today: 268
Overall Played: 7945825
Total Members: 412
Newest Member: rami98675423

Users Online: 2 (0 members and 2 guests)