PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> mens luksus klokker Se - Berlin-guide.dk - Danmarks Største Online Guide til Berlin

Se - Berlin-guide.dk - Danmarks Største Online Guide til Berlin mens luksus klokker

Se Seværdigheder i Berlin

sevardighederBerlin er fuld af seværdigheder og steder, som man bare må besøge. Her har vi samlet en række af de helt store seværdigher. Her finder du Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, Unter den Linden og alt det andet, som du rejser til Berlin efter. 

Museer har vi samlet i vores museumsguide. Bygningsværkerne finder du i arkitekturguiden. Har du bilen med, så husk også udflugtsguiden til seværdighederne omkring byen. Potsdam har fået sine egen lille guide. Har du børn med, så husk at tjekke børne guiden, hvor de mest børnevenlige seværdigheder gemmer sig.

Er du i tvivl om, hvor du skal begynde og ende - så prøv vores top 10 liste over seværdigheder i Berlin. Så er du godt i gang. God fornøjelse.

 

 

Alexanderplatz - byens knudepunkt i øst

Alexanderplatz eller bare ”Alex” er et travlt knudepunkt i Berlin. 3 undergrundslinier, S-bahn og Strassenbahn, regionalbahn og internationale tog. En halv million mennesker bruger dagligt ”Alex” som omstigningssted. Det er mere end 10 gange så mange som Danmarks travleste station: Nørreport. Se film her. Alexanderplatz har skiftet ham og udseende flere gange gennem tiden og afspejlet samfund som kejserriget, industribyen, DDR hovedstaden og ny moderne by. Men Alex har altid været et travlt knudepunkt for Berlinerne.

Læs mere ...

Berlin Top 10

Berlin top 10 seværdigheder. Berlin har så mange tilbud og attraktioner, at det er halseløs gerning at udpege 10 attraktioner til en top 10 liste. Vi har alligevel vovet det ene øje - og valgt de steder vi selv igen og igen vender tilbage til. Du er ikke færdig med Berlin efter top 10 listen - men du er godt igang.

Læs mere ...

Bismarck - Den store statue i Tiergarten

Bismarck står i Tiergarten i Berlin som en kæmpestatue. Otto Eduard Leopold Fürst von Bismarck (1. april 1815 i Schönhausen - 30. juli 1898 i Friedrichsruh) var en greve og fra 1871 fyrst von Bismarck-Schönhausen, hertug af Lauenburg. Han blev ministerpræsident i 1862, i 1867 blev han kansler og han fortsatte til han blev afsat i 1890 af Kejser Wilhelm 3. I dag kan du møde jernkansleren i Tiergarten i form af en kæmpe bronzestatue.

Læs mere ...

Brandenburger Tor - frihedens symbol

Brandenburger Tor har i 200 år været et vartegn for Berlin og for Tyskland. Indtil 1989 et symbol for Tysklands deling – og siden et nationalt symbol og måske Europæisk symbol for enhed. Brandenburger Tor blev bygget af Carl Gotthard Langhans i 1789-91 efter græsk forbillede. Porten var den royale entre til Berlin. 

Læs mere ...

Bundeswehr - døde soldater siden 2. verdenskrig

Den tyske hær, Bundeswehr, blev grundlagt i 1955. Siden da har omkring 3100 soldater og embedsmænd mistet livet i forbindelse med deres tjeneste. I Hildebrandstraße er der rejst et monument for de faldne.

Læs mere ...

Carillon - klokkespillet i Tiergarten

I Tiergarten bydes der på klokkespil fra et klokketårn midt i parken. Tårnet er en gave til Berlin fra Daimler-Benz i 1987 i anledning af Berlins 750 års jubilæum. Klokkespillet med 68 klokker kaldes Carillon og er verdens fjerde største.

Læs mere ...

Checkpoint charlie - grænsen mellem øst og vest

Checkpoint Charlie var nok den mest kendte af grænseovergangene mellem Øst- og Vestberlin mens byen var delt 1945-1990. Man får fornemmelsen af, at lige her var den kolde krig. Checkpointet lå ved Kreuzbergs nordligste punkt på Friedrichstraße på grænsen mellem den sovjetiske og den amerikanske sektor. Den måtte kun passeres af ansatte ved de allieredes ambassader og militærorganisationer, ikke-tyske udlændinge, den varige repræsentation for Vesttyskland og DDR-funktionærer.

Læs mere ...

Chinatown i Berlin

Berlin er en smeltedigel med folkeslag fra hele verden. Her er også mange kinesere. Chinatown i Berlin er ikke som i London, Vancouver, San Francisco eller New York, som er verdensberømte for deres støjende, farverige, sprudlende kinesiske bydele. I Berlin er det hele mere dæmpet til borgerligt tysk niveau- men du kan stadig finde masser af kinamad og kinating. Stedet er Kantstrasse i Charlottenburg mellem Savignyplatz og Kaiser-Friedrich-Strasse. Også kendt som "Kantonstrasse".

Læs mere ...

Den nye Jødiske Synagoge - guldkuplen midt i byen

Den jødiske synagoge med den store gyldne kuppel rager op i Oranienburger Strasse. Synagogen blev oprindeligt indviet i 1866 i Byzantisk stil med plads til mere end 3.000 mennesker. Nazistiske bøller angreb synagogen i 1938 og allierede bomber ramte den i 1943. I DDR tiden stod synagogen som ruin, men i 1995 blev den geninviet.

Læs mere ...

Den olympiske landsby - spøgelsesbyen vest for Berlin

I forbindelse med de olympiske lege i 1930 blev der i opført en helt by for alle verdens atleter: Den olympiske landsby. Landsbyen er efterhånden noget medtaget, men du kan besøge den den dag i dag, hvor den ligger øde og spøgelsesagtig hen. Du kan se de gamle øvelsesbaner, gymnastiksalen til træning og stedet, hvor den amerikanske atlet Jesse Owen boede. 

Læs mere ...

Fjernsynstårnet - Berlins markante vartegn

Berlins skyline rager ikke højt i vejret - med undtagelse af TV tårnet, der skyder 368 meter i vejret og kan ses fra hele byen. Ligesom Eiffeltårnet i Paris. Du kan besøge kuplen og restauranten øverst i tårnet og få et imponerende 360 graders udsyn over hele den tyske hovedstad.

Læs mere ...

Fort Hahneberg - den yderste fæstning i Berlin

På Berlins yderste vestligste kant ligger Fort Hahneberg. Fort Hahneberg er fra 1888 og er den yngste fæstning i Tyskland - hvis man fraregner 2. verdenskrigs bunkerbyggeri. Under den kolde krig lå fæstningen i ingenmandsland mellem Vestberlin og DDR og var ikke tilgængeligt. Det er det idag.

Læs mere ...

Friedrichstrasse - det ny shopping mekka i øst

Friedrichstrasse løber fra Hallesche Tor i syd til Oranienburger Tor i Nord. På tværs af byen forbi luxus, historie og boligkarreer. På vej til at gøre Kurfürstendamm rangen stridig som byens shoppinggade nr. 1 - men når det nok aldrig.

Læs mere ...

Funkturm Berlin - Den lange fyr i Charlottenborg

I 1920'erne skulle der gang i radioen og i 1926 i forbindelse med den 3 store tyske radioudstilling var man klar med et imponerende radiotårn. Lige ved siden af messehallerne. Radiotårnet var i mange år et vartegn for Berlin - men er nu overhalet af fjernsynstårnet. Berlinerne gav tårnet øgenavnet "der lange Lulatsch" - den lange lemmedasker.

Læs mere ...

Gendarmenmarkt - byens smukkeste plads.

Gendarmenmarkt er Berlins smukkeste plads og en af de smukkeste i Europa. Den er inspireret af Piazza del Popolo i Rom. Pladsen er omkranset af skuespillehuset og tvillinge katedralerne: Den tyske katedral på den sydlige del af pladsen og den franske katedral på den nordlige del af pladsen.

Læs mere ...

Hauptbahnhof - en attraktion i sig selv

Tro det eller lad være. Berlins ny hovedbanegård Hauptbahnhof er en udflugt værd. Kører du med S-bahn kommer du alligevel igennem, så stå af og kik. Banegården stod færdig i maj 2006 og er et kolossalt, imponerende multiniveaubygningsværk i glas og stål, der er centrum for Berlin’s nye jernbanenetværk. Man får lyst til at køre tog. Genkendes på skilte som Berlin-Hbf.

Læs mere ...

Hi-Flyer - svæv med luftballon over byens tage

Hi-Flyer er en stor luftballon, som forankret i en wire løfter dig op i 150 meters højde til et godt kig over byen. Ikke så højt som Fjernsynstårnet man alligevel en ordentlig svævetur. Ballonen er let at få øje på, når den går op over byen med sit let genkendelige logo fra "Die Welt".

Læs mere ...

Kongeligt porcelæn fra Berlin - besøg fabrikken og en håndlavet tradition

Den Königliche Porzellan-Manufaktur Berlin er en gammel virksomhed, der lever den dag i dag på den oprindelige adresse. Virksomheden blev grundlagt i 1751 og Frederik den Store gav virksomhedens dens navn og symbol i 1763: Et blåt kongeligt septer. Du kan besøge virksomheden, der også kendes som KPM.

Læs mere ...

Kurfürstendamm - Dekadence i Charlottenburg

Kurfürstendamm er Berlins mest populære shopping boulevard – og du har ikke rigtig været i Berlin uden en shoppe tur på Ku’damm. Også kaldet "ku'damm bummel". Fra Gedäctniskirche løber den 3,5 kilometer boulevard vestpå med butikker, hoteller og restauranter. Ku’damm er stedet, når der skal shoppes igennem – også når der sammenlignes med Friedrichstrasse og Hackescher Markt, som er de store shopping strøg i øst. 

Læs mere ...

Meilenwerk - drømmebiler, motorer og luksus

Vrider du halsen af led på gaden, når du ser en Ferrari glide gennem trafikken; græder ved synet af en gammel Maybach; taber mælet, når en Rolls Royce lægger til kaj ved kantstenen; fløjter efter en Spider; får trækninger i højrefod, når en Mustang vrinsker; får Autobahn hallutinationer, når en Porsche glider forbi og bestiller du Campari, når du tænker ordet: "Masaratti". Så skal du besøge mekka for bilenthusiaster: Meilenwerk. Så smukt, at det faktisk også er til piger.

Læs mere ...

Modelpark Berlin-Brandenburg - Berlins store seværdigheder i skala 1:25

Modellerne skulle egentlig bare have været et projekt for arbejdsløse - men det greb om sig og i dag er bygget 50 modeller af kendte Berlin bygninger. Besøg modelpark Berlin-Brandenburg.

Læs mere ...

Molekylemanden

Molekylemanden er en stor skulptur ude midt i floden Spree. Skulpturen står ved Elsnerbrücke i den sydlige del af Berlin - der hvor Treptow, Kreuzberg og Friedrichhain mødes. Molekylemanden er egentlig tre mænd.

Læs mere ...

Müggelberge - "bjergene i syd"

Müggelberge er et skovdækket området i det sydøstlige berlin i Treptow-Köpernick. Området bliver domineret det lille Müggelberg på 88 meter og det store Müggelberg på 114,7 meter. "Bjergene" omfatter et område på 7 kvadratkilometer og er dannet af den sidste istid.

Læs mere ...

Mutter-und-Kind bunker - bombeskjul for kvinder og børn

Under 2. verdenskrig havde tyskerne særlige bunkere til kviner og børn - en mutter-kind bunker. I Fichtestrasse 6 ligger der en "mutter-und kind" bunker, og rundvisningen laves af Regina Schwenke, som selv har var der som barn med sin mor.

Læs mere ...

Nikolaiviertel- forloren duft af det gamle Berlin

Nikolaiviertel er en lille oase af det gamle Berlin tæt ved Alexanderplatz. Selv om Nikolaiviertel giver en duft af det gamle Berlin - så er det kulisser af DDR standard, som efterhånden har fået en ekstra pensel. Bygningerne blev rejst i forbindelse med 750 året for Berlin i 1987. For fodgængeren fremstår bydelen som oprindelig, og skulle efter sigende være yderst troværdig. - Og det er fodgænger only - hviket giver en dejlig rolig stemning.

Læs mere ...

Oranienstrasse - Berlins alternative gade nr. 1

Oranienstrasse løber gennem den nordlige del af Kreuzberg ind mod centrum og bliver til Kochstrasse op mod det tidligere overgangssted til Østberlin: Checkpoint Charlie. Den spændende del af Oranienstrasse begynder ved Moritzplatz og løber nedover Oranienplatz og Kottbusser Tor. Gaden skærer igennem det såkaldte SO 36 opkaldt efter postdistrikt syd-ost. 

Læs mere ...

Panoramapunkt - det alternative udsigtspunkt fra Potsdamer Platz

Er du til tårnhøje udsigter men orker ikke køen ved Fernsehturm, så er Panoramapunkt på Potsdamer Platz stedet. Det er ikke så højt som fernsehturm - men da Berlin er en by med lave bygninger er udsigten næsten lige så god - eller bedre, for herfra kan du jo også se Fjernsynstårnet.

Læs mere ...

Pariser Platz - liv og gøgl i rigets midte

Pariser Platz er med sin beliggenhed for enden af Unter den Linden og for foden af en af Berlins mest kendte vartegn - Brandenburger Tor, et af de mest besøgte steder i Berlin. Under Berlins deling lå pladsen øde hen, men i årene efter Tysklands samling er de omgivende bygninger restaureret og nu er pladsen vakt til live igen. Det er her man kan finde sig en droche, så man med hest og vogn kan promenere standsmæssigt som turist. 

Læs mere ...

Paul-Lincke og hans Ufer - og andre æresborgere

Paul-Lincke Ufer er en vej, der løber langs Landwehrkanalen i bydelen Kreuzberg. Vejen er opkaldt efter æresborgeren i Berlin, Carl Emil Paul Lincke og langs Paul Lincke Ufer er der hyggeligt om foråret og sommeren med flere udendøres Biergärtens og restauranter. Fra Kottbusserdam er stemningen ikke helt fri for at være lidt Amsterdamagtigt .

Læs mere ...

Pfaueninsel - paradisøen i Wannsee

Midt i floden Havel i den sydvestlige del af Berlin ligger Phaueninsel. Øen er et populært udflugtsmål for Berlinere. Man kommer over på øen med færgen fra Düppeler Forst.

Læs mere ...

Potsdamer Platz - glas, stål og puls

Potsdamer platz er Berlins historie – fra at være byens travleste plads før krigen, udbombet efter krigen, ingenmandsland under muren til nu at være byens businesskvarter. Potsdamer Platz må du forbi.

Læs mere ...

Quadrigaen: Det tyske sejrssymbol

På toppen af Brandenburger Tor står en flot skulptur med en stridsvogn og fire heste. Stridsvognen med de fire heste kaldes også en Quadriga - en kva'dri'ga. Quadrigaen er et symbol på triumf, sejr eller berømmelse. Inspirerede danske Bertel Thorvaldsen til Quadrigaen i Berlin - og fandt han inspiration her? Måske - det er rent gættespind. Se sidst i artiklen.

Læs mere ...

RAW - Plads til kunstnerne og alternativ kultur i Berlin

RAW betyder Reichsbahnausbesserungswerk. Et stort, tidligere baneområde, som går næsten helt op til Warschauer Strasse stationerne. Her i, hvad der næsten er ingenmandsland, mellem Friedrichhain og Kreuzberg er der grokraft for alle mulige typer hænge ud steder. Her et sted for unge at "chille", spise, skate, danse og feste. Mange kunstnere udstiller her.

Læs mere ...

Reichstag - det nye tyskland

Reichstag er Tysklands parlamentsbygning. Midt i Berlin lige ved Brandenburg Tor. Under den kolde krig var den en del af Vestberlin og Berlinmuren løb direkte bag Reichstag, der stod øde og forladt hen. Parlamentet hedder Bundestag.

Læs mere ...

Sankt-Hedwigs-Kathedrale - Berlins Parthenon på Bebelsplatz

Sankt-Hedwigs-Kathedrale er en romersk-katolsk katedral beliggende på Bebelplatz. Kathedralen med den store karakteristiske kuppel ligger smukt skråt bag ved Staatsoper ved Bebelsplatz. Byggeriet blev besluttet af Frederik den Store. Katedralen blev blev indviet i 1773 og byggeriet var inspireret af Parthenon i Rom. Katedralen har navn efter skytsenglen for Schlesien og Brandenburg, Hedwig af Andechs.

Læs mere ...

Scheunenviertel - gallerier, shopping og cafeer

Scheunenviertel er idag den hippe del af det historiske centrum i Berlin med smalle gader og uendelige labyrinter af baggårde. Det hippe har det ikke altid været en del af Scheunenviertel, som før krigen var overbefolket, fattigt, kriminelt og fuld af prostituerede.

Læs mere ...

Siegessäule - Sejren over Danmark i 1864

Sejrssøjlen - Siegessäule er helt uundgåelig, hvis du er i Berlin med bil. Søjlen skyder i vejret midt i en den store 7 baners rundkørsel Grosser Stern midt i Tiergarten. Søjlen er fra 1864 til minde om sejren over Danmark i den dansk-prøjsiske krig. Vi mindes krigen mod tyskerne lidt anderledes, men her er vi på besøg hos sejrherren.

Læs mere ...

Stjerneboulevarden - Tysklands filmhelte hædres

Boulevard der Stars hædrer personer fra filmens tysksprogede verden. Ærsboulevarden er 320 meter i midten af Potsdamer Strasse mellem Potsdamer Platz og Ben-Gurion-Strasse. Lige overfor det tyske filmmuseum.

Læs mere ...

Tænkeriet - kontor for uløselige problemer og den høje hånds tiltag

Denkerei - bogstavlig talt "Tænkeriet" ligger på Oranien Platz. Tænkeriet er grundlagt af Bazon Brock. På tænkeriet tænker man, at det der vil forene folk i fremtiden er konfrontationen med uløselige problemer. Tænkeriet præsenterer sig i et prægtigt kaos af gode tanker og lange kunstfærdige sætninger, hvor piller måske har hjulpet tankerne på vej. Tænkeriet er beslægtet med Alternativet - nu skal kunst og viden og folket jage djøfer, teknokrater og karrierepolitikere af banen for at tænke nyt.

Læs mere ...

Unter den Linden - Kejserens gade i imperiets midte

Unter den Linden er Berlins storslåede boulevard med næsten to kilometer preussisk storhedstid fra Brandenburger Tor ned til slotsbroen lige før domkirken. Det er kejsernes vej og på din første rejse til Berlin skal Unter den Linden stå øverst på din huskeseddel.

Læs mere ...

Victoria Park - Kreuzbergs vugge

Kreuzberg har fået sit navn efter Kreuzberg bakken på 66 meter, der ligger i den sydlige del af byen tæt på Tempelhof lufthavnen. Omkring år 1300 var bakken kendt som Tempelhofer Berg og blev ejet af Fransiskanere. Siden blev den kendt som Götzesches Weinberg, da der blev dyrket vin her indtil 1740. 

Læs mere ...

Besøg annoncørerne

London?

breitling klokker prisdule-content">

Berlin er dejlig - men det er London også.

Besøg vores nye london-guide.dk - den er snart Danmarks bedste London-guide.

 

"Angrebet" 9. April 1940

Anmeldelse af bogen

mens luksus klokker

Breitling cosmonaute
preço Omega Deville
grandi orologi da uomo
bedste mænd ure
halpa omega kellot

Replica Rolex klokker

Rolex er trolig den mest anerkjente merkevare av luksus klokker. Mens alle sine klokker er superb, noen av deres produkter er enda mer eksklusive enn andre. For eksempel, kunder ønsker å kjøpe en timepiece fra Daytona samling av Rolex klokker vil bli plassert på en venteliste som kan vare opp til to år! Rolex kopi klokker tilby overlegen kvalitet og utseende som finnes i disse luksuriøse klokker til en brøkdel av prisen.
De kopier som finnes i Daytona samlingen er gjengitt med de samme høye standard og oppmerksomhet på detaljer som de originale klokker. En stor sak med mange funksjoner oppringning resultater i sporty utseende som gjør Rolex klokker populært. Finnes i mange forskjellige farger, disse Daytona kopier er sikker på å behage.


Kopi klokker Rolex Datejust 116139C [cc21]

Kopi klokker Rolex Datejust 116139C [cc21]


NOK 8,057  NOK 1,608
Du får 80% avslag


Kjøp nå

Kopi klokker Rolex Datejust 116200I [813b]

Kopi klokker Rolex Datejust 116200I [813b]


NOK 8,120  NOK 1,624
Du får 80% avslag


Kjøp nå

Kopi klokker Rolex Datejust 116200J [523d]

Kopi klokker Rolex Datejust 116200J [523d]


NOK 8,096  NOK 1,671
Du får 79% avslag


Kjøp nå


Kopi klokker Rolex Datejust 116200N [9cd8]

Kopi klokker Rolex Datejust 116200N [9cd8]


NOK 7,941  NOK 1,601
Du får 80% avslag


Kjøp nå

Kopi klokker Rolex Datejust 116200R [537a]

Kopi klokker Rolex Datejust 116200R [537a]


NOK 7,832  NOK 1,616
Du får 79% avslag


Kjøp nå

Kopi klokker Rolex Datejust 116201 [b9df]

Kopi klokker Rolex Datejust 116201 [b9df]


NOK 8,205  NOK 1,632
Du får 80% avslag


Kjøp nå


Kopi klokker Rolex Datejust 116201A [4071]

Kopi klokker Rolex Datejust 116201A [4071]


NOK 7,887  NOK 1,608
Du får 80% avslag


Kjøp nå

Kopi klokker Rolex Datejust 116203 [2317]

Kopi klokker Rolex Datejust 116203 [2317]


NOK 7,863  NOK 1,647
Du får 79% avslag


Kjøp nå

Kopi klokker Rolex Datejust 116203 [8518]

Kopi klokker Rolex Datejust 116203 [8518]


NOK 7,972  NOK 1,593
Du får 80% avslag


Kjøp nå


Kopi klokker Rolex Datejust 116203B [2ef1]

Kopi klokker Rolex Datejust 116203B [2ef1]


NOK 7,910  NOK 1,632
Du får 79% avslag


Kjøp nå

Kopi klokker Rolex Datejust 116231 [70fa]

Kopi klokker Rolex Datejust 116231 [70fa]


NOK 8,104  NOK 1,624
Du får 80% avslag


Kjøp nå

Kopi klokker Rolex Datejust 116231A [de13]

Kopi klokker Rolex Datejust 116231A [de13]


NOK 7,995  NOK 1,647
Du får 79% avslag


Kjøp nå


Kopi klokker Rolex Datejust 116231C [b8d1]

Kopi klokker Rolex Datejust 116231C [b8d1]


NOK 7,956  NOK 1,608
Du får 80% avslag


Kjøp nå

Kopi klokker Rolex Datejust 116231G [108a]

Kopi klokker Rolex Datejust 116231G [108a]


NOK 7,801  NOK 1,585
Du får 80% avslag


Kjøp nå

Kopi klokker Rolex Datejust 116233B [8308]

Kopi klokker Rolex Datejust 116233B [8308]


NOK 8,081  NOK 1,624
Du får 80% avslag


Kjøp nå


Kopi klokker Rolex Datejust 116233D [da00]

Kopi klokker Rolex Datejust 116233D [da00]


NOK 8,135  NOK 1,655
Du får 80% avslag


Kjøp nå

Kopi klokker Rolex Datejust 116233NG [d972]

Kopi klokker Rolex Datejust 116233NG [d972]


NOK 7,863  NOK 1,639
Du får 79% avslag


Kjøp nå

Kopi klokker Rolex Datejust 116234B [41b2]

Kopi klokker Rolex Datejust 116234B [41b2]


NOK 8,057  NOK 1,639
Du får 80% avslag


Kjøp nå


Kopi klokker Rolex Datejust 116234D [5568]

Kopi klokker Rolex Datejust 116234D [5568]


NOK 8,213  NOK 1,593
Du får 81% avslag


Kjøp nå

Kopi klokker Rolex Datejust 116234GA [e291]

Kopi klokker Rolex Datejust 116234GA [e291]


NOK 7,894  NOK 1,671
Du får 79% avslag


Kjøp nå

Kopi klokker Rolex Datejust 116234GC [7984]

Kopi klokker Rolex Datejust 116234GC [7984]


NOK 7,855  NOK 1,632
Du får 79% avslag


Kjøp nå


Kopi klokker Rolex Datejust 116234GD [ddd6]

Kopi klokker Rolex Datejust 116234GD [ddd6]


NOK 7,988  NOK 1,608
Du får 80% avslag


Kjøp nå

Kopi klokker Rolex Datejust 116234GF [2a7a]

Kopi klokker Rolex Datejust 116234GF [2a7a]


NOK 8,026  NOK 1,655
Du får 79% avslag


Kjøp nå

Kopi klokker Rolex Datejust 116234N [6826]

Kopi klokker Rolex Datejust 116234N [6826]


NOK 8,158  NOK 1,616
Du får 80% avslag


Kjøp nå\\ n

 • Nyeste
 • Populære
 • Utgående
 • Mote
 • Reiser
Skistart - Kampanje

Kampanje

Skistart : Opptil 40% rabatt på utvalgte hodelykter hos Skistart

 • Lagt til : 9 timer siden
 • Utgår : januar 16, 2018

Kategori : Sport & Fritid

Tilbud på hodelykter, 15 – 40% rabatt hos Skistart.

Visa alla Skistart Kampanjer Nice Beauty - Kampanje

Kampanje

Nice Beauty : Opptil 75% på kjente merker for skjønnhetsprodukter - salg hos Nice Beauty

 • Lagt til : 9 timer siden
 • Utgår : desember 18, 2017

Kategori : Helse & Skjønnhet

Stort salg hos Nice Beauty, du får opptil hele 75% rabatt!

Visa alla Nice Beauty Kampanjer All Sole - Kampanje

Kampanje

All Sole : Opptil 60% rabatt på sandaler hos All Sole

 • Lagt til : 9 timer siden
 • Utgår : januar 15, 2018

Kategori : Sko

Gjør deg klar for sommeren med disse tilbudene på sandaler hos All Sole.

Visa alla All Sole Kampanjer All Sole - Kampanje

Kampanje

All Sole : Opptil 30% rabatt på UGG hos All Sole

 • Lagt til : 9 timer siden
 • Utgår : desember 19, 2017

Kategori : Sko

Opptil 30% rabatt på UGG hos All Sole.

Visa alla All Sole Kampanjer Teknikmagasinet - Kampanje

Kampanje

Teknikmagasinet : 200 kr rabatt på ORB wheel X4 - kjørebrett hos Teknikmagasinet

 • Lagt til : 9 timer siden
 • Utgår : desember 5, 2017

Kategori : Elektronikk & Data

Selvbalanserende brett, ORB WheeL X4, som kjører når du lener deg til 200 kr rabatt hos Teknikmagasinet.

Du kjører ved å lene deg fremover eller bakover.
Selvbalanserende for stabil, enkel og morsom kjøring.
Samsung-batteri med en kapasitet på 4400 mAh.
Kraftfull motor med en total effekt på 2×350 W.
Topphastigheten ligger på 12 km/t.
En full opplading tar deg opptil 15-20 km.

Visa alla Teknikmagasinet Kampanjer Extreme Fitness - Kampanje

Kampanje

Extreme Fitness : Opptil 75% rabatt på treningsklær - outlet hos Extreme Fitness

 • Lagt til : 9 timer siden
 • Utgår : januar 6, 2018

Kategori : Sport & Fritid

Nå tømmer Extreme Fitness lageret og du får opptil 75% rabatt på treningsklær og tilbehør i outlet avdelingen deres.

Visa alla Extreme Fitness Kampanjer Babyshop - Kampanje

Kampanje

Babyshop : Opptil 36% rabatt på utvalgte bilstoler hos Babyshop

 • Lagt til : 9 timer siden
 • Utgår : januar 4, 2018

Kategori : Barn & Leker

Hos Babyshop får du nå opptil 36% rabatt på utvalgte bilstoler, vær rask!

Visa alla Babyshop Kampanjer Adlibris - Kampanje

Kampanje

Adlibris : Gavekort på 50 kr om du ikke finner pensumboka hos Adlibris

 • Lagt til : 9 timer siden
 • Utgår : januar 12, 2018

Kategori : Bøker & Aviser

Pensumgaranti: Finner du ikke pensumboka – få gavekort på 50 kr hos Adlibris!

Adlibris tilbyr Pensumgaranti*, hvilket betyr at vi har et så bredt utvalg av norsk og utenlandsk litteratur at vi garanterer at vi kan levere alle bøkene du har på pensumlisten din – uansett hvor vanlig eller uvanlig faget/boken er! Dersom vi likevel ikke kan skaffe boken får du et gavekort på 50 kr.

*Garantien gjelder:
* Bøker som finnes på gjeldende pensumliste som obligatorisk eller valgfri litteratur for høstterminen 2016 (listen må kunne framvises)
* Bøker som fremdeles er i fritt salg (dvs ikke antikvariske bøker som ikke lenger utgis, eller bøker som er utsolgt fra leverandør)
* Bøker som har ISBN-nummer (ikke kompendier eller andre produksjoner som ikke er tilgjengelig for allmennheten)

Visa alla Adlibris Kampanjer Timarco - Kampanje

Kampanje

Timarco : Opptil 44% rabatt på multipakker med herreundertøy hos Timarco

 • Lagt til : oktober 16, 2017
 • Utgår : desember 15, 2017

Kategori : Klær & Mote

Kjøper du flere boxere samtidig hos Timarco, kan du spare flere 100 kr på disse pakkene.

Visa alla Timarco Kampanjer Stylepit - Kampanje

Kampanje

Stylepit : Spar 100 kr når du kjøper 2 stk. herreklær hos Stylepit

 • Lagt til : oktober 16, 2017
 • Utgår : desember 11, 2017

Kategori : Klær & Mote

Kjøper du 2 stk herreklær, sparer du 100 kr hos Stylepit.

Visa alla Stylepit Kampanjer Extreme Fitness - Tilbudskode

Vis tilbudskode

Extreme Fitness : 10% rabatt på alt! - Extreme Fitness Rabattkode

 • Lagt til : oktober 16, 2017
 • Utgår : november 6, 2017

Kategori :

Extreme Fitness Rabattkode : 10% rabatt på alt!

Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter

Visa alla Extreme Fitness Kampanjer Nice Beauty - Kampanje

Kampanje

Nice Beauty : Opptil 53% rabatt på Redken hos Nice Beauty

 • Lagt til : oktober 16, 2017
 • Utgår : desember 12, 2017

Kategori : Helse & Skjønnhet

Spar store summer på Redken produkter, opptil 53% rabatt hos Nice Beauty

Visa alla Nice Beauty Kampanjer Dustin Home - Kampanje

Kampanje

Dustin Home : 2421 kr rabatt på multifunksjonskriver Xerox Workcentre 6605N hos Dustin Home

 • Lagt til : oktober 16, 2017
 • Utgår : desember 6, 2017

Kategori : Elektronikk & Data

Vanvittig billig Xerox multifuksjonskriver!

Visa alla Dustin Home Kampanjer Bellis Casino - Tilbudskode

Vis tilbudskode

Bellis Casino : 100 gratis spins og 2000 kr i velkomstbonus hos Bellis Casino

 • Lagt til : oktober 16, 2017
 • Utgår : januar 10, 2018

Kategori : Spill & Casino

Gratis spins, og andre goder hos Bellis Casino.

Visa alla Bellis Casino Kampanjer Superkul - Kampanje

Kampanje

Superkul : Opptil 86% rabatt på smykker hos Superkul

 • Lagt til : oktober 16, 2017
 • Utgår : januar 9, 2018

Kategori : Klær & Mote

Få vanvittige rabatter på smykker hos Superkul, opptil 86% rabatt!!

Visa alla Superkul Kampanjer Dustin Home - Kampanje

Kampanje

Dustin Home : 8500 kr rabatt på LG 65” Ultra HD TV med Wifi og lyd fra Harman Kardon hos Dustin Home

 • Lagt til : oktober 16, 2017
 • Utgår : desember 5, 2017

Kategori : Elektronikk & Data

LG 65” Ultra HD TV med Wifi og lyd fra Harman Kardon til 8500 kr rabatt. Tilbud til skolestart hos Dustin Home.

Visa alla Dustin Home Kampanjer Teknikmagasinet - Kampanje

Kampanje

Teknikmagasinet : 3 for 2 på alt Halloween hos Teknikmagasinet

 • Lagt til : oktober 16, 2017
 • Utgår : oktober 31, 2017

Kategori : Klær & Mote

3 for 2 på alt Halloween hos Teknikmagasinet!

Vi mener blodig alvor med halloween, derfor får du akkurat nå 3 for 2 på alle våre halloweendingser.
Den billigste dingsen får du på kjøpet. Rabatten trekkes fra i kassa. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Visa alla Teknikmagasinet Kampanjer Smartphoto - Tilbudskode

Vis tilbudskode

Smartphoto : Opptil 40% rabatt på hele sortimentet hos Smartphoto

 • Lagt til : oktober 16, 2017
 • Utgår : januar 3, 2018

Kategori : Presanger

Nå sparker Smartphoto igang julen!

Opptil 40% rabatt på hele sortimentet hos Smartphoto.

Den mest verdsatte gaven er ofte den som er personlig og som er valgt med omtanke. Dette trenger hverken være komplisert eller dyrt! Oppdag hvor enkelt og morsomt det er å skape unike gaver hos oss. La hele familien bli med å velge ut bilder og gjøre noe fint av dem!

Koden er gyldig tom 3/1 2018

Visa alla Smartphoto Kampanjer Bokkilden - Kampanje

Kampanje

Bokkilden : Salg på bøker med svenske forfattere hos Bokkilden

 • Lagt til : oktober 15, 2017
 • Utgår : desember 5, 2017

Kategori : Bøker & Aviser

Nå får du salg på alle bøker med svenske forfattere, fra 79 kr hos Bokkilden.

Visa alla Bokkilden Kampanjer Timarco - Tilbudskode

Vis tilbudskode

Timarco : 3 for 2 på Björn Borg Undertøy hos Timarco

 • Lagt til : oktober 15, 2017
 • Utgår : november 2, 2017

Kategori : Klær & Mote

3 for 2 på alt av Björn Borg Undertøy med denne rabattkoden hos Timarco

Visa alla Timarco Kampanjer Oslo Skin Lab - Kampanje

Kampanje

Oslo Skin Lab : 65% rabatt på første forsendelse av The Solution Anti-wrinkle collagen hos Oslo Skin Lab

 • Lagt til : oktober 14, 2017
 • Utgår : november 29, 2017

Kategori : Helse & Skjønnhet

Oslo Skin Lab fortsetter med høsttilbudet og gir 65% rabatt på én måneds forbruk av deres hudprodukt The Solution™ Anti-wrinkle collagen.

Visa alla Oslo Skin Lab Kampanjer Superkul - Kampanje

Kampanje

Superkul : Opptil 63% på støvletter og sko hos Superkul

 • Lagt til : oktober 14, 2017
 • Utgår : januar 8, 2018

Kategori : Sko

Stort salg på sko! Du får opptil 63% rabatt hos Superkul!

Visa alla Superkul Kampanjer Tanum - Kampanje

Kampanje

Tanum : Spar 150 kr på Bukkene Bruse vender tilbake hos Tanum

 • Lagt til : oktober 14, 2017
 • Utgår : desember 12, 2017

Kategori : Barn & Leker

Nå får du 150 kr rabatt på barnefavoritten Bukkene Bruse vender tilbake, av Bjørn F. Rørvik.

Visa alla Tanum Kampanjer Wiggle - Kampanje

Kampanje

Wiggle : Opptil 40% rabatt på sykkelklær og hjelmer hos Wiggle

 • Lagt til : oktober 14, 2017
 • Utgår : desember 20, 2017

Kategori : Sport & Fritid

Trenger du nye sykkelklær? Nå er det opphørssalg på sykkelklær hos Wiggle, du får opptil 40% rabatt.

Visa alla Wiggle Kampanjer The Hut - Tilbudskode

Vis tilbudskode

The Hut : 20% rabatt på Gant & Tommy Hilfiger hos The Hut

 • Lagt til : oktober 14, 2017
 • Utgår : desember 5, 2017

Kategori : Klær & Mote

Bruk denne tilbudskoden og få 20% rabatt på merkeklærne Gant og Tommy Hilfiger.

Visa alla The Hut Kampanjer Side 1 av 33123456››102030Siste ›› Vistaprint - Tilbudskode

Vis tilbudskode

Vistaprint : Tilbudskode: 50% rabatt på Visittkort hos Vistaprint

 • Lagt til :september 18, 2017
 • Utgår : november 20, 2017

Kategori :Kontorvarer

50 % rabatt på visittkort pluss 40 % på utvalgte produkter. En glimrende anledning til å fylle opp med visittkort.

Rabattprosenten kan variere i forhold til valg, oppgraderinger og tilbehør

Visa allaVistaprintKampanjerKlokkekongene - Kampanje

Kampanje

Klokkekongene : 50% rabatt på Nixon hos Klokkekongene

 • Lagt til :september 8, 2017
 • Utgår : november 14, 2017

Kategori :Elektronikk & Data

Halv pris på Nixon klokker hos Klokkekongene. Sjekk ut utvalget og finn din perfekte klokke som passer din stil!

Visa allaKlokkekongeneKampanjerFirst Hotels - Kampanje

Kampanje

First Hotels : 25% prisgaranti - Mange fordeler hos First Hotels

 • Lagt til :august 24, 2017

Kategori :Reiser & Billetter

25% WebDeal prisgaranti  :First Hotels garanterer den beste prisen på alle First Hotels i Norge og i Sverige når du booker online på deres hjemmeside. Finner du en pris som er lavere på det samme hotellet, og har samme vilkår, gir vi deg 25% rabatt på First Hotels WebDeal pris.

Hos first hotels vil du finne mange gode tilbud, lave priser og en høy standard. Frokost er alltid inkludert på alle First Hotels i Norge og i Sverige, noe som gjør dette til et godt valg når du skal ha en god start på dagen. Enten du er på en forretningsreise eller ferie, så har man behov for å være oppkoblet til internett. Det er alltid greit å sjekke e-posten, ta en titt innom dine favoritt sider, enten det er blogger eller det er aviser eller bare surfe litt i fred og ro. Hos alle First Hotels så vil du ha tilgang til gratis trådløst nett.

First Hotels har en informativ og dynamisk nettside som der du kan både finne informasjon, bestille og selvsagt melde deg inn i medlemsklubben. First Hotels garanter at de har den laveste prisen på rom hvis du bestiller gjennom deres nettside. Skulle du finne en lavere pris andre steder, så vil du få 25% rabatt på oppholdet hos First Hotels. Dermed er du garantert en god pris!

Visa allaFirst HotelsKampanjerAdams Matkasse - Kampanje

Kampanje

Adams Matkasse : 50% rabatt på matkasse | Adams Matkasse

 • Lagt til :august 24, 2017

Kategori :Mat & Drikke

Adams Matkasse – PRØV NÅ, velg mellom flere tilbud!

Akkurat nå er det 50% rabatt på første forsendelse og det et ingen bindingstid.

Visa allaAdams MatkasseKampanjerHotels.com - Gratis

Gratis

Hotels.com : Hver 10. overnatting gratis - bonuser fra Hotels.com

 • Lagt til :august 18, 2017

Kategori :Reiser & Billetter

Hotels.com har et svært fordelaktig bonus system som lar deg samle bonuspoeng mens du sover. En overnatting gir deg en overnatting. Når du har hatt 10 overnattinger på hotell bestilt fra Hotels.com, får du en gratis overnatting. Enda bedre, du kan bruke denne bonus overnattingen på et annet tidspunkt.

Det er enkelt og greit å bli medlem, du trenger bare å registre deg på nettsiden, så vil hvert hotell opphold telle.
Prøv idag og se hvor enkelt dette er!

Visa allaHotels.comKampanjerLenson - Tilbudskode

Vis tilbudskode

Lenson : 50 kr rabatt til nye kunder! - LensOn Rabattkode

 • Lagt til :juli 31, 2017
 • Utgår : desember 31, 2017

Kategori :Briller & Linser

Denne LensOn rabattkode gir alle nye kunder 50,- kr i rabatt. LensOn tilby alt innen linser , briller og solbriller. De har konkurransedykige priser, og mange gode tilbud. Dette tilbudet gjelder nye kunder, men det er mange tilbud også for registerte kunder her på rabattkode.com.

 

LensOn tilbyr produkter som:
Dagslinser » Månedslinser » Fargelinser » Toriske linser » Progressive linser

 

Alle fra kjente merkeleverandører!LensOn tilbyr mange fordeler for de som registerer seg, både i forhold til påminnelsesepost, og utsendelse av annen nyttig informasjon. Nettstedet har en god kundeservice som er tilgjengelig både på telefon, epost og chatt. Alle som jobber i kundeservicen har inngående produktkjennskap. I tillegg er det mulig å få kontakt med ansvarlig optiker hvis du har flere spørsmål. De har også en rekke hjelpefunksjoner som vil  hjelpe deg å velge rett produkt for din øyehelse.

 

På tilbudskode.com vil du finne de nyeste rabatten som gjelder for både denne nettbutikken og andre, så det er absolutt verdt å ofte ta en titt innom dette nettstedet.

 

 

Visa allaLensonKampanjerHotelopia - Tilbudskode

Vis tilbudskode

Hotelopia : Få 6% rabatt på overnatting med Hotelopia Rabattkode

 • Lagt til :juni 27, 2017
 • Utgår : desember 8, 2017

Kategori :Reiser & Billetter

Få 6% rabatt på overnatting med Hotelopia Rabattkode:Nå kan du nyte godt av de billigste hotellprisene på markedet hos Hotelopia, samtidig som du får 6% rabatt på din overnatting når du bestiller på hjemmesiden deres med vår tilbudskode! Besøk Hotelopia før du bestiller overnatting neste gang – det vil lønne seg!

Visa allaHotelopiaKampanjerPark Inn - Kampanje

Kampanje

Park Inn : Spesielle tilbud fra Park Inn

 • Lagt til :mai 23, 2017

Kategori :Reiser & Billetter

Spesielle tilbud fra Park Inngir deg det perfekte oppholdet til de beste priser. Denne hotell kjeden har en rekke hoteller spredd over hele verden, med samme høye standard. Dette er et hotell opphold som ikke bare er behagelig, men og spesiell. For denne kjeden lover å «sette farge på livet». Park Inn har alltid en rekke gode tilbud og på denne samlesiden finner du de beste av de beste tilbudene. Her er det mye å spare, med mellom 5 og 30% avslag på normale priser. Sjekk tilbudene i dag og se hvor din neste reise går!

Visa allaPark InnKampanjerOne.com - Kampanje

Kampanje

One.com : Egen WordPress Blogg = Domenenavn fra 12,50-/mnd

 • Lagt til :mars 3, 2017

Kategori :Elektronikk & Data

Hos One.com kan du installere din egen WordPress Blogg med eget domene for bare 12,50 kroner i måneden. Domenekostnad kommer i tillegg om det skulle ønskes.

One.com gjør det enkelt å skape en egen blogg. Til hjelp har One.com skapt en rekke maler for å gjøre prosessen så enkel som mulig.

 

Hvorfor WordPress?
WordPress er en av de meste populære publiseringssystemene for blogger og websider på markedet. Det går fort å bli vant med slik at du kan komme i gang med publiseringen av din webside eller blogg uten opphold. WordPress (WP) hjelper nettsiden din å bli synlig på Google og andre søkemotorer.

 

Hvorfor One.com?
One.com er blant de mest innovative på markedet for webhosting. Selskapet ble startet i 2002 og har vokst til en av de mest anerkjente av sitt slag. One.com har per i dag mer enn 700 000 kunder i 149 ulike land. One.com har blitt valgt til beste webhotell i lavpriskategorien av UK Web Host Directory.

En egen blogg på ditt domene – One.com webhotell
Med One.com har du anledningen til å skape en eller flere blogger på ditt domene. Webhotellets innebygde system gjør det enkelt med bare noen få klikk å skape en unik blogg. Til hjelp har du en rekke maler å velge mellom. Du kan dessuten manuelt installere noen av de populære PHP-baserte bloggsystemene som er basert på åpen source code, for eksempel WordPress.

Visa allaOne.comKampanjerRadisson BLU - Kampanje

Kampanje

Radisson BLU : Spennende tilbud fra Radisson Blu

 • Lagt til :november 8, 2016

Kategori :Reiser & Billetter

Spennende tilbud fra Radisson Blu gir deg drømmereisen på budsjett. Med slike tilbud kan man gjerne unne seg litt ekstra luksus på ferieturen eller forettningsreisen. Radisson Blu har samlet alle sine gode tilbud på denne siden for at du lettere skal finne drømmereisen. Tilbudene varierer fra rabatter på opphold til ekstra luksus, som ekstra store hotellrom til ekstra gode priser. Derfor er dette startsiden for enhver reise, i innland og utland. Sjekk ut de spennende tilbudene fra Radisson Blu jevnlig, her oppdateres det ofte med nye, spennende tilbud.

Visa allaRadisson BLUKampanjerCDON - Kampanje

Kampanje

CDON : Alle kampanjer hos CDon

 • Lagt til :mai 7, 2016

Kategori :Barn & Leker,Bøker & Aviser,Elektronikk & Data,Film & Musikk,Hus & Hjem,Klær & Mote,Mobil, Bredbånd & Telefoni,Presanger

Finn alle kampanjer hos CDON: CDon legger ut en rekke flotte kampanjer jevnlig! Her finner du kampanjer på leker, klær og elektronikk. Ved å følge linken så kommer du rett på kampanjesiden hos CDon og du kan selv velge hva du vil se nærmere på.

 

Her finner du produkter som er nedsatt med mellom 20% helt opp til 70% innen alle kategoriene. For CDon er ikke lenger kun et nettsted hvor man selger elektronikk. Her selger man ting til barn som leketøy og senger og annet. Du vil også finne en rekke flotte klesmerker og selvsagt mye annet spennende her.

Visa allaCDONKampanjerInkClub - Kampanje

Kampanje

InkClub : Blekk og Toner fra 0 kr hos InkClub

 • Lagt til :april 6, 2016

Kategori :Hus & Hjem,Kontorvarer

Nye kunder kan bestille en blekkpatron eller fotopapir for 0 kroner.

 

InkClub er alltid på utkikk etter nye kunder og er så trygg på å beholde dem etter første kjøp at de er villige til å gi bort varer for å spre ordet. InkClub er stedet for blekkpatroner, lasertoner og andre kontorvarer og er en av de aller største leverandørene av sitt slag. I tillegg kan du handle batterier og støvsugerposer gjennom batteryclub og dustclub, alt som del av samme bestilling. Handler du fra to av InkClubs butikker samtidig slipper du dessuten å betale frakt.

 

Tilbudet gjelder de fleste Epson- og Canonprintere, mens fotopapir gjelder først og fremst HP- og Lexmarkprintere. Varelevering er som regel innen 2-3 dager, men kan ta noe lengre tid for større leveranser. InkClub lover lave priser, hurtig levereringstid og høy kvalitet. Varer som blir skadet i forsendelsen erstattes uten ekstra kostnad til kunden, og angreretten gjelder i 30 dager.

Visa allaInkClubKampanjer Wiggle - Kampanje

Kampanje

Wiggle : Opptil 59% rabatt på sykkel komponenter hos Wiggle

 • Lagt til :august 20, 2017
 • Utgår : oktober 25, 2017

Kategori :Sport & Fritid

Få alle mulige sykkeldeler med opptil 50% rabatt hos Wiggle.

Visa allaWiggleKampanjerWhiteaway - Kampanje

Kampanje

Whiteaway : Opptil 15% rabatt på utvalgte Sharp produkter hos Whiteaway

 • Lagt til :september 10, 2017
 • Utgår : oktober 25, 2017

Kategori :Hus & Hjem

Tilbud på Sharp hos Whiteaway, opptil 15% på enkelte varer.

Visa allaWhiteawayKampanjerCaliroots - Kampanje

Kampanje

Caliroots : Gratis sko rensesett om du betaler gjenom Paypal hos Caliroots

 • Lagt til :september 22, 2017
 • Utgår : oktober 25, 2017

Kategori :Sko

F et gratis sko rensesett verdt 229 kr om du betaler gjennom Paypal hos Caliroots.

Visa allaCalirootsKampanjerGymgrossisten - Kampanje

Kampanje

Gymgrossisten : 21% rabatt på Whey-80 hos Gymgrossisten

 • Lagt til :september 10, 2017
 • Utgår : oktober 26, 2017

Kategori :Sport & Fritid

Totalt 4 kg Whey-80 myseproteinkonsentrat fra Star Nutrition til 21% rabatt hos Gymgrossisten! Du kan velge 4 ulike smaker av deres fantastiske smaker!

Visa allaGymgrossistenKampanjerTeknikmagasinet - Kampanje

Kampanje

Teknikmagasinet : 33% rabatt på Lenovo smarttelefon hos Teknikmagasinet

 • Lagt til :september 17, 2017
 • Utgår : oktober 27, 2017

Kategori :Mobil, Bredbånd & Telefoni

33% rabatt på smarttelefon fra Lenovo hos Teknikmagasinet.

Visa allaTeknikmagasinetKampanjerMiinto - Kampanje

Kampanje

Miinto : Opptil 73% rabatt på herreklær og sko hos Miinto

 • Lagt til :september 10, 2017
 • Utgår : oktober 27, 2017

Kategori :Klær & Mote

Få store rabatter på herremote hos Miinto.

Visa allaMiintoKampanjerDX DealeXtreme - Tilbudskode

Vis tilbudskode

DX DealeXtreme : 5% rabatt på gadgets hos DX DealeXtreme

 • Lagt til :september 10, 2017
 • Utgår : oktober 27, 2017

Kategori :Elektronikk & Data

Her får du en tilbudskode av DX DealeXtreme som gjør at du får 5% rabatt på gadgets!

Visa allaDX DealeXtremeKampanjerBabyshop - Kampanje

Kampanje

Babyshop : 25% rabatt på Reima og Didriksons hos Babyshop

 • Lagt til :september 27, 2017
 • Utgår : oktober 28, 2017

Kategori :Barn & Leker

25% rabatt på Reima og Didriksons hos Babyshop

Visa allaBabyshopKampanjerSembo - Kampanje

Kampanje

Sembo : 30-50% rabatt på Disneyland Paris hos Sembo

 • Lagt til :august 19, 2017
 • Utgår : oktober 29, 2017

Kategori :Reiser & Billetter

Tilbud i Disneyland® Paris hos Sembo.

La drømmene bli virkelighet og bestill en ferie til Disneyland® Paris nå!

Dette er inkludert i tilbudet:
– Opp til 30% rabatt på overnatting
– Entrébilletter under hele besøket
– Fast pass til ulike karuseller
– Ekstra magic hour, komme inn i parkene før ordinær åpningstid
– Møte Disney-figurene på hotellet

Tilbudet gjelder ved bestilling av 2 eller 3 netters overnatting og minst et av de sju Disney-hotellene har tilbudet til enhver tid. Det er et begrenset antall rom og tilbudet må bestilles senest 29/10 2017. Ankomstperiode: 18/8 – 31/10 2017.

Visa allaSemboKampanjerSmartphoto - Tilbudskode

Vis tilbudskode

Smartphoto : 40% rabatt på din første bestilling hos Smartphoto

 • Lagt til :september 24, 2017
 • Utgår : oktober 29, 2017

Kategori :Presanger

40% rabatt på alle Fotoprodukter hos Smartphoto.

Som ny kunde hos Smartphoto gir de deg 40% rabatt på ditt første kjøp. Opprett en konto og benytt deg av tilbudet i dag!
Koden er gyldig tom 29/10 2017

Visa allaSmartphotoKampanjerTeknikmagasinet - Kampanje

Kampanje

Teknikmagasinet : 3 for 2 på alt Halloween hos Teknikmagasinet

 • Lagt til :oktober 16, 2017
 • Utgår : oktober 31, 2017

Kategori :Klær & Mote

3 for 2 på alt Halloween hos Teknikmagasinet!

Vi mener blodig alvor med halloween, derfor får du akkurat nå 3 for 2 på alle våre halloweendingser.
Den billigste dingsen får du på kjøpet. Rabatten trekkes fra i kassa. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Visa allaTeknikmagasinetKampanjerTravellink - Tilbudskode

Vis tilbudskode

Travellink : 200 kr rabatt på fly og 600 kr rabatt på fly+hotell* hos Travellink

 • Lagt til :oktober 7, 2017
 • Utgår : oktober 31, 2017

Kategori :Reiser & Billetter

Spar opptil 600 kr på en restplass hos Travellink

Shopping i Paris, afternoon tea i London eller god øl i Praha? 
Bestill en restplass og reis bort i høst.

200 kr rabatt på fly ved en bestillinge på minst 2000 kr, 600 kr rabatt på fly+hotell ved en bestilling på 7000 kr.

Varer t.o.m. 31 oktober.

Visa allaTravellinkKampanjerDetur - Kampanje

Kampanje

Detur : 500 kr rabatt på hoteller i Spania

 • Lagt til :september 8, 2017
 • Utgår : november 1, 2017

Kategori :Reiser & Billetter

Lenkter du etter sol og sommer til en billig pris?
Detur gir deg 500 kr rabatt på hoteller i Spania!

Visa allaDeturKampanjerSuperkul - Tilbudskode

Vis tilbudskode

Superkul : 12% rabatt på alle våre Oktoberfest, Karneval og Halloween-produkter hos Superkul

 • Lagt til :september 3, 2017
 • Utgår : november 1, 2017

Kategori :Klær & Mote

Koden gir -12% rabatt på alle våre Oktoberfest, Karneval og Halloween-produkter hos Superkul! Det betyr at du har over hele utrolige 20.000 produkter å velge i blant!

* Gyldig t.o.m. 1. November 2017

Visa allaSuperkulKampanjerBokkilden - Kampanje

Kampanje

Bokkilden : Opptil 75% rabatt på faktabøker hos Bokkilden

 • Lagt til :august 27, 2017
 • Utgår : november 1, 2017

Kategori :Bøker & Aviser

Har du lyst til å lære noe nytt?
Ta da en titt på salget hos Bokkilden der du får opptil 75% rabatt på faktabøker.

Visa allaBokkildenKampanjerExtreme Fitness - Kampanje

Kampanje

Extreme Fitness : 530 kr rabatt på flott treningstights hos Extreme Fitness

 • Lagt til :september 24, 2017
 • Utgår : november 1, 2017

Kategori :Sport & Fritid

BB Galaxy High Waist til 530 kr rabatt hos Extreme Fitness.

Visa allaExtreme FitnessKampanjerPark Inn - Kampanje

Kampanje

Park Inn : 20% rabatt på sommerferie i Skandinavia hos Park Inn

 • Lagt til :september 3, 2017
 • Utgår : november 1, 2017

Kategori :Reiser & Billetter

Sommerferie i Skandinavia.
Sommer i Skandinavia er fantastisk – Park Inn har valgt noen av våre favorittreisemål som inspirasjon. Bestill i dag og få opp til 20% rabatt.

Visa allaPark InnKampanjerScandinavian Design Center - Kampanje

Kampanje

Scandinavian Design Center : 250 kr rabatt på DIY lampe, pendel med 12 glasskuler hos Scandinavian Design Center

 • Lagt til :september 23, 2017
 • Utgår : november 1, 2017

Kategori :Hus & Hjem

250 kr rabatt på DIY lampe hos Scandinavian Design Center.

Taklampen DIY fra det danske varemerket House Doctor har raskt blitt utrolig populær. Pendelen er skapt med 12 glasskuler og en sølvfarget sokkel som henger på en leken måte. Lampen er minimalistisk i all sin enkelhet men fortsatt moderne med en futuristisk touch. Den passer utmerket over spisebordet eller i et mørkt hjørne hvor du vil ha litt ekstra lys. Ikke glem å kikke på de andre produktene fra House Doctor.

Visa allaScandinavian Design CenterKampanjerGrønt Fokus - Kampanje

Kampanje

Grønt Fokus : Opptil 35% rabatt på skyvedører og faste partier hos Grønt Fokus

 • Lagt til :juli 29, 2017
 • Utgår : november 2, 2017

Kategori :Hus & Hjem

Kampanje på skyvepartier for vår / høst! Sitt «ute» fra vår til høst! Nå kampanjepris på vår / høst skyvedører hos Grønt fokus!

Visa allaGrønt FokusKampanjerTailor Store - Kampanje

Kampanje

Tailor Store : Outlet hos Tailor Store

 • Lagt til :september 27, 2017
 • Utgår : november 2, 2017

Kategori :