PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> Bedste sted at købe replika ure Sepatu Basket Replika

Sepatu Basket Replika Bedste sted at købe replika ure

Sepatu Basket Replika

Wednesday, April 10, 2013

ウブロコムtemprop='blogPost' itemscope='itemscope' itemtype='http://schema.org/BlogPosting'>

Sepatu Basket Replika Terbaru

Kami mencoba membuat artikel blog tentang informasi sepatu Sepatu basket Replika Terbaru dan Termurah. Blog ini dipersembahkan untuk para pecinta olah raga Bola Basket atau Basketball dan mereka yang sedang mencari sepatu Basket berkualitas.

Sepatu Basket Replika adalah jawaban bagi kita yang sangat menyukai sepatu Basket Nike yang sangat laris di pasaran. Sepatu Basket Nike memang laris tidak hanya dari sisi model yang bagus atau terkenal karena sepatu yang dipake bintang Basket NBA namun secara keseluruhan Sepatu basket Nike memang memiliki kualitas yang bagus.

Sepatu Basket Nike original mungkin harganya di atas 1 juta rupiah, tetapi bagi Anda, kami jual sepatu basket Nike replika yang memiliki harga jauh lebih murah dengan kualitas dan penampilan yang sangat mirip dengan Sepatu basket Nike Originalnya.

Jika anda tertarik untuk membeli dan ingin mendapatkan informasi harga serta list stok sepatu basket Nike replika kami, silakan dilanjut bacanya di artikel berikut di blog kami basketsepatureplika.blogspot.com.
Home

Bedste sted at købe replika ure

часы онлайн-реплики
kopiere omega ure
Omega Uhren Verkauf

Bestyrelsens beretning Albertslund


Skrevet d. 12-04-2013 11:30:27

                                                                                       Albertslund 12. April 2013

 

 Bestyrelsens beretning fra Albertslund for sæsonen 2012/2013

 

Indledning
Kære Alle 

Sæsonen 2012-13 har vist, at vi stadig har en masse aktive og engagerede medlemmer i klubben, som alle arbejder for klubbens bedste. Vores sommerstævne, ungdomsture og ikke mindst afslutningsfester ville ikke være blevet til uden hjælpende hænder og tilslutning og opbakning fra forældre og aktive spillere, trænere og holdledere.

Det er også glædeligt at kunne konstatere, at vores medlemstal holder sig på niveau med de seneste år og stadig har en god "fødekæde" fra børnebold og U6/U8 håndbold.
Vi er stadig udfordret med at holde sammen på de store U18-hold, og det vil fortsat være et fokus område for os at gøre det attraktivt at spille U18 og fortsætte naturligt til seniorholdene. Specielt på herresiden vil dette være livsnødvendigt, hvis vi skal have spillere til både 2.division og 3. divisionshold i den kommende sæson.

Sæsonens nedtur var AG Københavns konkurs. Vi har haft mange utrolig gode oplevelser med AGK og har nydt godt af at være moderklub, men det stoppede desværre lidt brat midt i sommerferien 2012. Gudskelov har vi hele tiden planlagt med at kunne videreføre vores klub uafhængig af AGK, og vi har fundet nye veje med et samarbejde med KIF København og deres liga-kampafvikling i Brøndbyhallen.

Vi ser frem mod en ny sæson hvor succesen fra 2011 med "Italiensturen" gentages i juli måned for en stor del af ungdommen, og hvor rigtig mange af vores engagerede trænere og ledere allerede har meldt sig under fanerne igen til en ny sæson med både sociale og sportslige begivenheder.

Det vidner om lyst og overskud i klubben - og jeg glæder mig til endnu en god sæson med masser af oplevelser i vores klub.

 

Med venlig hilsen

Formand AIF-håndbold Dorthe Johansen

 

 

Ungdom

Sæsonen 2012/2013 har for ungdommen været en sæson med masser af succes, sportslig udvikling og sociale arrangementer på tværs af grupperne. Sommerafslutning i badesøen med efterfølgende spisning i hallen for U8 til U18.

Albertslund stævnet - med arrangement på teltpladsen og fællesspisning lørdag aften på trods af regnvejret, Høj Cup for Elite hold, Næstved Cup for bredde hold, træningsweekender for alle årgange med overnatning, discofest for U10 og U12, bowling aften for U14 og U16, juleafslutning på tværs af aldre, Ikast julestævne for de fleste ungdomshold, Frø Cup og Påskestævne i Skive for U14 og Lyngby Cup for andre.

En sæson med stor succes med kvalifikationen til henholdsvis 1. og 2. division, masser af udfordringer både socialt og sportsligt. Specielt i denne sæson har det været en stor succes, at pigerne og drengene på de enkelte grupper har trænet i henholdsvis Albertslund og Glostrup på de samme dage. Det har givet et super godt socialt sammenhold grupperne imellem.

 

 

 

 

Børnebold
AIF Børnebold, som arrangeres af "Håndboldvennerne", har nu eksisteret i 7 år, og vi har hvert år haft en god tilslutning, med mellem ca. 50 - 70 deltagende børn hver gang og dertil lige så mange forældre/bedsteforældre. Vi har oplevet, at der har været flere yngre børn i år, og det er stadig gået rigtig godt. Hvert år får vi sendt børn videre til klubbens U6, og derved er børnebolden med til at holde gang i hjulene i klubben.

 

Miniput
Det har været et rigtig godt håndbold år for U6 og U8. Vi har haft en masse gode træninger, og alle børnene har altid givet den fuld gas, hvilket har gjort, at både spillere, trænere og forældre har haft en masse oplevelser ud af det.

Vi har været til en del stævner, og der er blevet spillet rigtig mange gode kampe, hvor der både er blevet vundet og tabt, men jeg tror, at alle har fået lavet mål til kampene og fået dækket rigtig godt op. Vi har også oplevet en rigtig god forældreopbakning hvilket har været til stor hjælp. Nu håber vi, at de drenge og piger, som rykker op til U10, har fået en god håndboldstart hos U8, og vi vil glæde os til at følge jer mange år frem i klubben.

U 10 piger
Albertslunds U 10 piger begyndte - ligesom sidste år - med at være en lille trup på 10 spillere, og vi drog glade af sted med 6 spillere til Fløng Cup. Efter mange gode kampe var der dog udsolgt af kræfter, og vi tabte kvartfinalen.

Efter sommerferien kom der rigtig mange nye spillere - alt for mange i forhold til det ene hold, der var tilmeldt vinterturneringen. Vi fik gudskelov et ekstra hold med - et hold som bestod af helt nye spillere, der var begyndt i september. Desværre havde vi samtidig en del afgang af trænere på gruppen, så det var med stor glæde, at vi fik Stine "overtalt" til at komme og hjælpe, så meget hun kunne. Lige siden den aften har vi været to trænere - og 26 spillere. Begge hold kom efter jul i D-rækken, hvor hold 1 har vundet rækken og skal ud og spille slutspil midt i april. Hold 2 blev nr. 4 kun 1 point efter nr. 2 og 3. Sæsonen har været rigtig god med mange fantastisk søde piger og gode forældre.


U10 drenge
U-10 drengenes trænere har gennem sæsonen trænet med en flok glade drenge. Drenge, der synes, det er sjovt at spille håndbold, og som er ivrige efter at lære mere håndbold og øve sig. Drengene har opnået større boldsikkerhed og vigtigst af alt, er de begyndt at tænke håndbold. Drengene har arbejdet målrettet med åbninger i angrebet og begynder at se spillet, hinanden og de muligheder, der opstår, når man spiller sammen. Den sidste del af sæsonen skal bruges til at arbejde videre med forsvarets bevægelighed og evne til at læse modstandernes forsøg på at åbne forsvaret.
Vi arbejder med at få drengene til at glæde sig, når det, vi har øvet til træning, lykkes i en kamp. Det er for os et udtryk for, at holdet udvikler sig, og det er vigtigere end at vinde kampen. Men det er svært at sige pyt, når man taber - både for børn og voksne!
Vi glæder os til at slutte sæsonen af med Frøcup.


U12 piger
Det har været en super sæson, og begge hold har arbejdet hårdt og nået langt. A holdet har vundet deres række både før og efter jul (dvs. slået alle de andre vindere af de andre A rækker på Sjælland). Vi vinder rækken med 16 point, nummer 2 fik kun halvt så mange point, nemlig 8 point så meget suveræne i rækken.

Vi taber med 2 mål til Helsinge i pokalturneringens kvartfinale. De fører mester B suverænt. Vi skal spille SM d. 14. april.

B-holdet har fået mange store sejre og flot spil. De har også formået at få de nye spillere integreret. B-holdet har også vundet rækken efter jul og skal til slutspil i april. Begge hold har gået til den med løbetræning og fysisk træning, og de fleste er i rigtig god form.

 

U12 drenge

U12 drenge årgangen har i år bestået af 24-28 friske drenge. Vi har haft to hold tilmeldt til vinterturneringen, et mesterrække hold og et D række hold. Begge hold er efter jul sluttet midt i deres række, så niveauet har passet meget godt. Alle drenge har haft en dejlig sæson, og vi slutter alle af til Frø Cup d. 5.-7. april.

 

U14 piger

Hos U14 piger startede vi 45 piger, som kom fra U12 i både Glostrup og Albertslund.
1. Holdet formåede at kvalificere sig til 1. Division, hvor man havde det svært før jul med mange skader. Efter jul gik det bedre, og man endte med at vinde 1. Division C.
2. Holdet blæste igennem A-rækken og rykkede op i 2. Division, hvor man til gengæld fik kamp til stregen.
3. Holdet har kæmpet med alt, hvad de havde og endte med at blive nummer 2 i deres række.
Alt i alt har det været en rigtig god sæson på U14 pige, hvor vi i gennemsnit har været 37 - 39 til træning fordelt på 2 grupper. Pigerne har udviklet sig meget i løbet af sæsonen.    

 

U14 drenge

Gruppen startede sæsonen lidt turbulent og uden en gruppeansvarlig, men i juni lykkedes det at påsætte Niki og Buller til at hjælpe Allan. Der havde desværre været en del afgang af spillere i mellem tiden, men vi fik samlet trådene og sat gang i en positiv udvikling på holdet. I starten så det ikke ud til at blive til det helt store med nogle store nederlag til HØJ Elite cup, men det endte alligevel med en god kval og en plads i 2. Div. 2. Holdet spillede i B-rækken før jul.

Resultaterne for begge hold har været svingende, men alt i alt har alle spillere udviklet sig meget og ydet en kæmpe indsats. 1. Holdet var lige ved at vinde 2. Div. A (den bedste 2. Div. række), men det glippede til sidst. 2. Holdet sluttede sæson af med nogle gode kampe også. Det har været en kanon sæson med meget positiv energi og gå-på-mod. Vi har deltaget i både HØJ Elite Cup, Næstved, Midtjysk Cup og til slut Hancock Cup i Skive - alle med stor støtte fra klubberne og ikke mindst AIF Håndbold Venner. Tak for det og for en god sæson med håb om mange flere.

U16 piger

Pigerne har gennem hele sæsonen vist et imponerende klubhjerte. På trods af at de kun har været 11 spillere, har de hele tiden forpligtet sig over for hinanden. Samtlige spillere har hele vejen igennem passet deres træning og gjort alt hvad de kunne for at skabe sammenholdet for, at vi i AG stadig havde et U16 pige hold. Pigerne har udviklet sig fantastisk som hold og har fået skabt en vinder- samt udviklingskultur i truppen. Pigerne vandt deres pulje i 2. division B og deltager ved SM den 14. april (resultat ukendt endnu). Til Lyngby Cup har pigerne toppet og vist deres klasse som hold og vandt stævnet. - En imponerende flot sæson af pigerne, der har vist gå på mod, sammenhold og klubfølelse.

 

U16 drenge

U16 drenge truppen har haft en sæson med mange modsætninger. Store sejre vs. pinlige nederlag, fantastisk spil vs. skidt spil, mange til træning vs. få til træning. Disse mange modsætninger har udviklet truppen og sammenholdet: Både når der har været medgang og modgang, har spillerne altid kommet ud stærkere i den anden ende og er virkelig vokset med opgaven. Da der var en bærende spiller, der valgte at rykke klub, var der straks to nye fra egne rækker, der tog kampen op. De tre nøgleord for U16 D.i år er set i bakspejlet: Vilje, sammenhold og få det bedste ud af enhver situation. Derudover er det også en trup, hvor alle bidrager sportsligt og kan bidrage. Hvilket er skønt som træner at kunne stille med 20 spillere, hvor alle kan spille håndbold, og hvor samtlige spillere har rykket sig ekstremt.

U18 piger
Vi måtte desværre lige efter sommerferien se, at vores U18-piger gik i opløsning, men det har været en stor glæde, at mange af dem er kommet tilbage hen over sæsonen og igen er at finde i vores klub til den kommende sæson.

U18 drenge
Efter en start med 10 spillere og en aftale om at give den gas. Så gik gassen af ballonen, og vi endte desværre med 6 spillere og kunne desværre ikke stille hold til de to sidste kampe. Vi spillede i 2 div. før jul og A efter jul. En stor tak til klubberne, forældre for den store hjælp undervejs. Vi håber at kunne holde sammen på gruppen til den kommende sæson.

 

Senior

Dame senior

I forrige sæson blev dametrupperne samlet som Albertslund/Glostrup hold, og der var gode takter at bygge videre på til sæsonen 2012-2013. En god trænerbesætning til alle hold var aftalt, men bl.a. et begrænset fremmøde til træning i forsæsonen og klubskifter fra en række af de nyoprykkede spillere, gjorde, at vores 2. div. træner mistede lysten umiddelbart før sommerferien. Med en meget lille spillertrup, der med begrænset selvtillid på møder tilkendegav, at de ikke mente, at de kunne klare sig i 3. div., så det lidt svært ud omkring sæsonstart. Julie, som skulle ha´ trænet 2. holdet  indvilgede i at prøve at samle et 3. div. hold. Så viste hele damesiden fantastisk sammenhold, hvor alle uden holdleder hjalp med samtræning, kontakter til tidligere spillere, hjælp fra U18 spillere og meget andet. Det betød, at 3. div. holdet med en meget smal spillertrup ved sæsonstarten vandt en del kampe og lagde sig i top 3. Det var spil med højt tempo og som noget nyt med mange scoringer. Kampprogrammet betød, at holdet sluttede med en del af de stærkeste og mest rutinerede hold til sidst. Det betød nogle nederlag, og holdet sluttede på en 5. plads. Sæsonen har vist, at truppen kan bygge videre på et stærkt sammenhold både til kamp, fest, hjælp ved dommerbord m.v. Vi håber, at spillerne og Julie vil bære den gode ånd med til næste sæson, hvor også Jette er med på trænersiden.

 

Dameholdet i kvalifikationsrækken har været ramt af problemerne med spillergrundlaget i 1. holds truppen, men det lykkedes i den sidste kamp at redde placeringen i kvalifikationsrækken. Flot opbakning fra dameseniorspillerne til at kæmpe sammen om at sikre plads i håndboldmæssigt fornuftige rækker.

 

Serie 2 holdet har også været påvirkede af spillermangel m.v., men holdet klarede en 4. plads i  rækken.

 

Oldgirls

Der var igen i år to hold med i turneringen. Begge hold sluttede på flotte 2. pladser. A-holdet sluttede med at tabe den afgørende kamp til Glostrup. Oldgirls har et godt sammenhold og bidrager med god hjælp bl.a. til sommerstævnet og ved idrætslederfesten. Stor tak til pigerne for hjælpen i klubbens aktiviteter.

 

Herre senior

Ruddi Holmbo lagde godt ud med det andet år af sin to-årige aftale, som træner for vores bedste herrehold i 3. div. og fik hjælp fra holdleder.

 

Spillergrundlag og træningsindsats har været en udfordring i det meste af sæsonen, og resultaterne bar præg af det. Forrige sæson reddede holdet lige netop pladsen i 3. div. Lige efter årsskiftet blev bestyrelsen og Ruddi enige om, at 3. div. holdet skulle prøve at afslutte sæsonen med en ny træner ved roret. Christian Lønborg indvilgede i at træde til og hjælpe sammen med Trine Hoffmann som flittig holdleder. Stor tak til begge for at hjælpe, når der er brug for det. Det betød, at spillerne leverede træning og kampe, som de kunne være bekendt, men resultaterne drillede lidt i de sidste afgørende kampe med nederlag på få mål. Holdet spiller umiddelbart efter påske om at forblive i 3. div. Vi håber, at de kan vise, at de hører hjemme på det niveau. Det vil sportslig være fint med et 3. div. hold, hvis det lykkes at etablere et 2. div. hold på AGK´s tvangsnedrykningsplads.

 

Serie 1 herreholdet har igen i år været ledet af Morten Larsen med hjælp fra Rasmus Grøn. 

Selvom træningsindsatsen ikke har været imponerende, sikrede holdet sig en suveræn 1. plads i rækken med ret til oprykning til kvalifikationsrækken. En oprykning, som desværre ikke træder i kraft, når 3. div. holdet skal spille om at forblive i rækken. 

Oldboys

AIF deltog i eliterækken med et hold, hvor Henrik Hansen har været træner og Ole Jørgensen, som holdleder. Det har knebet med træningsindsatsen i forhold til en eliterække, og holdet sluttede på en 8. plads, Det andet oldboys B hold sluttede på en 4. plads og har det rigtigt fornøjeligt. Også fra oldboys har vi god hjælp til mange klubaktiviteter.

Samarbejde med Glostrup Håndbold
Vi har stadig et tæt samarbejde med Glostrup og i år har vi fået en fælles hjemmeside. Vi har fortsat et senior og ungdomsudvalg, som har arbejdet rigtig hårdt i år for at få alle ender og kanter til at mødes, derudover er der et særdeles velfungerende festudvalg. Som noget nyt i år har vi to gange gennem året fået afholdt evalueringssamtaler med alle AIF og AG trænere, hvilket har givet bestyrelserne en masse gode input og forventningsafstemning med trænerne om indsats og ønsker og behov. Vi forsøger hele tiden at udvikle fællesskabet og støder af og til ind i udfordringer, når de to klubkulturer mødes, men med det stadigt stigende antal unge mennesker, som er AG spillere og ikke tænker på, om det hedder Glostrup Håndbold eller AIF, så udfordres samarbejdet primært i det administrative arbejde klubberne imellem. Det følger vi op på løbende og har bl.a. fælles bestyrelsesmøder i løbet af sæsonen.

Håndboldselskabet

AG København ApS, som AIF Håndbold ejede 2% af sammen med Glostrup Håndbold (1% hver), gik desværre konkurs i juli 2012. Efter en forrygende sidste sæson med DM guld og den danske Final4 pokal samt deltagelse i den internationale Final4, så var AGK ellers godt på vej mod at blive Europas bedste klubhold - dog blev de slået ud i semifinalen i den europæiske Final4. Men grunden var lagt til mere, da den nye sæson startede i maj 2012 - med kontrakt-underskrift af Kim Andersson og flere stjerner  på vej.

Selskabet lukkede, da der ikke var økonomi til at betale løn til administrationen og spillerne, og AG Københavns spillelicens i ligaen blev sendt retur til AIF håndbold med en tvangsnedrykning til 2.division. Da sæsonen 2012/13 allerede var i gang, er 2.divisionspladsen først en realitet fra og med den kommende sæson 2013/14. 

 

Set lidt i bakspejlet, så har vi haft nogle fantastiske år med mange gode oplevelser for børn og voksne i moderklubberne - ærgerligt at det hele sluttede så brat og pludseligt, men oplevelserne kan ingen tage fra os. Summa summarum har klubben fået en god økonomi af eventyret, men skal selvfølgelig til at (ned)justere og finde andre indtægtskilder for at få det hele til at løbe rundt.

Henover sommeren opstod så et nyt selskab KIF København ovenpå AGKs konkurs. Bygget på de tre håndboldprofiler Lars Jørgensen, Kasper Hvidt og Joachim Boldsen samt en række AGK sponsorer og med hjemmebane i Brøndby hallen udover den sædvanlige Kolding hallen.

AIF Håndbold og Glostrup Håndbold indgik et nyt samarbejde med det nye selskab KIF København og tilbød samme assistance med kampafvikling som tidligere i Brøndbyhallen. Det samarbejde har fungeret fint med afvikling af både liga-kampe og EHF-kampe og er stadig bygget på frivillig hjælp. Vi er rigtig glade for det store engagement fra alle de frivillige fra moderklubberne - uden dem ingen kampe - og så bidrager det til et væsentlig økonomisk fundament og dagligt samarbejde i klubberne.

Hvordan ser fremtiden så ud for AIF Håndbolds 2.divisions licens ?

En række ildsjæle gør et forsøg og arbejder på højtryk for at få stablet et hold på benene til at spille 2.division i næste sæson. Der er sponsoropbakning til at gøre forsøget endnu engang, og drømmene om at gå fra 2.division til liga er der, men i skrivende stund er der mange uafklarede ender, så tiden må vise, om det lykkes.

 

Generelt

Statistik 2012-2013:

AIF Håndbold havde pr. januar 2013 i alt 475 medlemmer.
Medlemstallet var 470 i 2012, 475 i 2011 og 460 i 2010.
Ungdomsmedlemmer pr. januar 2013 var 161 i aldersgruppen 0-12 år og 125 i aldersgruppen 13-18 år. Tilsvarende tal fra 2012 var 158 og 124 og i 2011 var det 182 og 110.
Der er således ikke medlemskrise i AIF Håndbold som i mange idrætsforeninger i disse år, men de enkelte hold i de ældre ungdomsårgange er sårbare for svingninger.

 

I vinterturneringen 2012/2013 deltog AIF Håndbold med aktive medlemmer på i alt 26 hold. Heraf var 19 (73 %) AG fællesskabshold mellem AIF og Glostrup Håndbold.
Det er en tilbagegang i forhold til 29-30 hold i de forrige sæsoner, men en fremgang fra de 22 hold i sæsonen 2007/2008. Tilbagegangen er med tre hold på pigesiden. Derudover har der som tidligere år deltaget hold i stævner for minihåndbold (4-5 år), U6 + U8 (totalhåndbold og let øvede (6-8 år) samt hold i sommerturneringen og i cup-turneringerne.

 

Holdfordeling sæson 2012- 2013

AIF

Albertslund/

Glostrup

I alt

Ungdom drenge

0

9

9

Ungdom piger

3

4

7

Senior herrer

2

3

5

Senior damer

2

3

5

I alt

7

19

26

 

Resultatmæssigt var der fem rækkevindere blandt ungdomsholdene og alle på pigesiden (U10 piger D1, U12 piger D1, U12 piger A, U14 piger 1. div. C og U16 piger 2. div. B). Meget flotte resultater og et stort tillykke med det. Derudover var der en andenplads til U14 piger D1 med flest scorede mål i rækken på imponerende 133. På drengesiden havde U12 drengenes D1 hold også scoringsrekord med 105 mål på en 3. plads i rækken. Øvrige drengehold fik mange 3. og 4. pladser i tre 2. div. rækker og en enkelt mesterrække (U12 drenge).

 

På seniorsiden var der en 1. plads til herreholdet i serie 1 og to flotte 2. pladser til oldgirls-holdene.
I skrivende stund er 3. div. herreholdet ude og spille om at forblive i 3. division.

 

Sponsoraftale og sponsor-udvalg generelt

I sæsonen 2012/2013 var der få sponsorer, fordelt på diverse ungdomshold. Hvilket er meget mindre  end sidste år. Der er ikke afholdt sponsorarrangementer.

Vi håber og prøver at få en aktivitet op og stå i forhold til sponsorer i 2013/2014.

Albertslund Cup
For første gang i mange år havde vi ikke Danske Bank som hovedsponsor, og stævnets navn blev til Albertslund Cup, og AGK gik ind og var sponsor. Vi var så heldige, at vi om søndagen fik besøg af hele AGK, hvor mange spillere og forældre fik sig en stor oplevelse, da de mødte alle stjernerne rundt om på stadion, som dommere, sælgere, autografskrivere mm.

Stævnet blev igen i år afviklet på en rigtig god måde, og vi bliver hele tiden flere, som løfter opgaven, og vi håber at blive endnu flere til næste år.
Som altid er det dejligt at se alle de glade deltagere, forældre og dommere, der kommer igen år efter år. Der skal endnu engang lyde en stor tak til alle jer, som laver en kæmpe indsats og bruger rigtig mange timer på at få det hele til at glide. Her tænkes bl.a. på stadion, Vennerne, kommunen, jer som står for skoler, teltpladsen, resultater, dommere, speakere, hjemmesiden, maden, programlægning samt alle forældre og seniorspillere, som tog vagter i boder, skoler, teltplads mv. store og små opgaver, som bliver løst.

Som de sidste mange år var der igen i år en stor fællesspisning, hvor næsten alle vores ungdomshold og forældre deltog lørdag aften, men vi var i år, ikke så heldige med vejret.

Vennerne
Albertslund Håndboldvenner har igen i år været fremme med mange store og flotte tilskud til glæde og gavn for alle vores medlemmer. Det vil vi gerne som klub sige jer mange tak for.

Mange spørger tit, hvem er Vennerne?
Håndboldvennerne er en støtteorganisation, der yder Albertslund IF og AG Håndbold økonomisk støtte, og ellers er klubben meget behjælpelig ved større arrangementer. Vennerne består af en flok "gamle" garvede håndboldspillere, forældre, seniormedlemmer og deres ægtefæller.
Flere af medlemmer fra Håndbold Vennerne har brugt meget af det sidste år på at planlægge dette års store håndboldtur, som igen går til Italien, og hvor vi stiller med 8 hold. Vi håber, at det bliver endnu en rigtig god tur for de i alt mere end 100 børn og voksne hjælpere, som deltager.

Håndboldvennerne vil meget gerne have flere medlemmer, og for det beskedne beløb af 100 kroner om året kan man blive medlem af denne noble kreds.

Meld dig ind i vennerne, støt dem, og du støtter Albertslund IF Håndbold. Du bliver medlem ved at skrive til Vennernes kasserer på christian@aif-haandbold.dk

Hjemmeside
Vores fælles hjemmeside www.aghaandbold.dk er oppe og køre, men er stadig på opbygningsstadie, og vi har derfor brug for ideer og forslag til forbedring, så vi alle syntes at den bliver brugervenlig. Der er på nuværende tidspunkt online indmelding, hvor alle nye medlemmer selv skal oprette sig, og der er også et sted for gamle medlemmer, som selv kan rette deres data hvis f.eks. en mail adresse e.l. er ændret.. Vi håber hjemmesiden bliver taget godt imod og brugt aktivt.
Vi har i samme forbindelse skiftet e-mail så kontakt-email nu er:

formand_aif@aghaandbold.dk

bestyrelsen@aif-haandbold.dk(nuværende beholdes foreløbig)

kasserer_aif@aghaandbold.dk

 

Afslutning

Efter endnu en god sæson er det tid til at kigge fremad mod den næste. Vi har et ønske og håb om at bygge på vores gode fundament og traditioner og videreudvikle klubben, så vi følger med udviklingen i håndbold og samfund i øvrigt. Det bliver et fokusområde.

Bestyrelsen vil gerne takke alle, samarbejdspartnere, sponsorer og frivillige, som har bidraget rigtig meget til Albertslund Håndbold i årets løb. Uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre at få skabt alle de mange gode oplevelser. Vi ser frem til rigtig mange gode timer sammen i den kommende sæson.

 

Så kæmpe tak!  alle sammen  J

Venlig hilsen

Bestyrelsen AIF Håndbold

 

AG Håndbold     •     Sammenslutning mellem Albertslund Håndbold og Glostrup Håndbold     •     Tlf.: (+45) 60 69 10 19   •   info@aghaandbold.dk
Powered by Cardo
Links replika ure replika ure