PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> store ansigt mens ure Tips til hudpleje 10, der arbejder for mig og mit ansigt

Tips til hudpleje 10, der arbejder for mig og mit ansigt store ansigt mens ure

Tips til hudpleje 10, der arbejder for mig og mit ansigt


skønhed tips

Mange af jer lxwijlkf. falsk rolex til salg er faldet email eller messaging mig på min Facebook-side beder om forslag til hudpleje. Jeg må sige, at det ikke altid er let at give passende anbefalinger, især fordi vores hud betingelser har tendens til at være forskellige. Jeg troede dog jeg vil dele 10 af mine hudpleje tips til de interesserede. I øvrigt har jeg kombineret hudtype med en fedtet t-zone og kind område tørt.

1. Dobbeltklik rengøring en gang om dagenJeg har gjort dette siden jeg var tyve, da jeg begyndte at bære makeup. Kald det præ-rengøring, hvis du ønsker, har jeg altid påberåbt en rensemælk / creme til at fjerne makeup eller solcreme, før du bruger en skummende sæbe uden SLS, i slutningen af ​​dagen.

2. massage mindst en gang om dagen

Det er noget, jeg begyndte at gøre som for to år siden. Min rutine er en version Simplied ansigtsmassage Tanaka jeg gøre i løbet af min rutine rengøring af ansigtet.

3. Påfør en solcreme SPF30 indeholder 20% zinkoxid dagligt

Hvis der er én ting, jeg ikke kan forlade hjemmet uden, må det være min solcreme. Mens en solcreme ikke kan blokere UV-stråler helt, men jeg indså, at anvendelsen af ​​en god solcreme hjælper din hud voldsomt. Oven i at bruge solcreme, undgå solen så meget som muligt, og altid bruge en paraply til at give min hud mere beskyttelse.

4. Brug en serum af C-vitamin uafbrudt i 60 dage

Mens der er mange aktive ingredienser, der siges at være stor for vores hud, min favorit er vitamin C. Jeg vil bruge en serum-C-vitamin et par gange om året og normalt bruge produktet kontinuerligt i 60 dage og stoppe for en måned eller to før genoptager rutine igen.

5. Brug en olie ansigt dagligt

Jeg er en ivrig bruger af olie i ansigtet, og jeg vil bruge en blanding af forskellige olier til at fugte huden. Aktuelle favoritter er sød mandel olie og arganolie.

6. Exfoliate med yoghurt eller ler maske to gange om ugen

Eksfoliering er et vigtigt skridt i min hudpleje. Jeg har fundet, at dette medvirker til at afklare min hud meget ekstraordinært. Jeg vil gerne exfoliate dit ansigt hver dag, men det er ikke helt en god idé. Så to gange om ugen er hvad jeg foreslår at gøre.

7. Drik omkring 2 liter vand om dagen

Ok, det lyder som en kliché, men ja, er vigtigt for mig at drikke vand. Hvis du ikke drikker nok vand, fandt jeg min hud tørrer ud. Men drikker jeg kun filtreret, vand på flaske i disse dage. Derudover reducere de selv tager varme drikke og kun drikke te en gang om dagen.

8. Tag ekstra daglig behandling

Jeg tog en probiotisk supplement, til Kordel Mega acidophilus, i to år og det er det, hjalp med at holde min acne under kontrol. Jeg tog også AFC Japan kollagen skønhed i nat for en fastere hud.

9. Reducer dit indtag af sukker og mejeriprodukter

Jeg er temmelig vagt om, hvad jeg sætter i min mund. Når det er muligt, undgår jeg at spise fødevarer, der indeholder sukker raffinering og mejeriprodukter. Men jeg indrømmer, at det ikke altid er muligt.

10.Have tilstrækkelig søvn

Søvn er så vigtigt, fordi når jeg ikke sove nok, mit ansigt er den første til at vise.

Okay, jeg har ikke tænkt mig at bede om dine 10 tips til hudpleje, men hvis du vil, kan du dele dem med mig eller fortælle mig, hvad er dit tip hudpleje base, som du ikke kan undvære .

Lignende artikler :
  • Del: hvor meget du kan lide at gå til tandlægen?
  • Hvordan at slippe af Sinus Hovedpine
  • Hvordan at slippe af hvidløg lugt
  • Hvordan at slippe af med Barnlig mennesker
  • Hvordan at slippe af Cat Lopper
  • Hvordan at slippe af Graffiti
  • Molekylære ure styrer Mutation Rate i humane celler