Category Archives: Uncategorized

Hva vil Apple Watch bety for vanlige klokker?

Sakset fra et intervju av meg/pressemelding.

Den 9. september 2014 kom avsløringen alle hadde ventet på – det gigantiske, amerikanske selskapet Apple kommer til å lansere sin egen «smartklokke». Det kom neppe som noe sjokk for noen, men det var første gangen det ble bekreftet fra offisielt hold.

I tillegg til å være et helt vanlig armbåndsur som forteller deg hva klokken er, kommer Apple Watch med berøringsskjerm og fullt utstyrt operativsystem som gjør at du kan både lese e-post, bla igjennom bilder, styre musikk og lese nyheter rett fra håndleddet. Dette er funksjoner som mange allerede får dekt via smarttelefonen, men interessen rundt slike «smartklokker» har uansett vist seg å være svært stor.

Mange har allerede spådd at lanseringen av Apple Watch kommer til å overta store markedsandeler fra de tradisjonelle klokkeselgerne, men ettersom produktet kun kan brukes dersom du også eier en iPhone, så mener andre igjen at det kun er et nisjeprodukt.

– Må være spesielt interessert
Paul Arne Wik, daglig leder i nettbutikken Klokker.no, tror at Apple Watch er noe som vil fatte interesse hos de fleste, men at den største målgruppen er de som er interessert i «dingser» og den slags. Han tror heller ikke smartklokken vil ta over hele markedet med det første.

– Det har allerede blitt lansert flere smartklokker, og per nå er det ingen av de som har slått helt an. Apple er dog veldig flinke på å markedsføre seg selv, så det blir spennende å se hva folk synes om den, mener Wik.

Det faktum at man er nødt til å ha en iPhone 5 eller nyere for å i det hele tatt bruke Apple Watch, betyr nok at mange klokkeprodusenter ikke behøver å frykte kroken på døra enda. Wik tror uansett at enkelte produsenter vil merke en nedgang i salget når Apple lanserer sin første smartklokke.

– Flerfunksjonelle klokker fra merker som Suunto, Garmin, Polar og Casio vil nok merke en direkte effekt av Apples lansering, ettersom det er klokker med mange funksjoner. Enkelte som ikke bruker klokke til vanlig vil nok også kunne tenke seg en slik på grunn av de mange mulighetene Apple Watch gir.

Frykter ikke for klokkebutikkens fremtid
Wik er daglig leder hos en av landets største nettbutikker for «tradisjonelle klokker», og selger armbåndsur fra populære merker som Armani, Casio, Marc Jacobs, Michael Kors og Nixon hver eneste dag. Foreløpig frykter han ikke for klokkebutikkens fremtid.

– Det er vanskelig og farlig å skulle spå fremtiden, men i overskuelig fremtid frykter jeg ikke for klokkebutikkens eksistens. Jeg tror ikke klokkebransjen vil få det på samme måte som man gjorde det i kamerabransjen, der fremkalling av bilder forsvant nærmest over natten, avslutter Wik.

Apple Watch vil koste minst 2500 kroner når den kommer til det norske markedet tidlig i 2015.

This entry was posted in Uncategorized on by paularnewik.

Alle klokkene til James Bond

Den berømte agent 007 er kjent for både lek kvxmtnjn. réplicas de relógiosre biler og vakre damer, men også for sin utpregede bruk av elegante klokker. Klokken som bæres av James Bond er dessuten en av agentens viktigste våpen i bøkene og filmene, men vet du egentlig hvilke modeller den britiske agenten har brukt? Her er den komplette oversikten.

James Bond-klokker på 60-tallet
Den første James Bond-skuespilleren var Sean Connery, og han brukte den luksuriøse klokken Rolex Submariner 6538. Man skulle kanskje tro at Rolex ville låne eller gi bort en klokke for bruk i filmene, men det avslo de, slik at regissør Albert Broccoli ble nødt til å låne vekk hans klokke under innspillingen. Rolex-klokken ble brukt både under Dr. No, From Russia with Love og Goldfinger.

På denne tiden var ikke produktplassering vanlig, og følgelig ville ikke Rolex betale for å få sine klokker på plass i de neste James Bond-filmene. Dermed ble det i filmen Tunderball fra 1965 gjort rom til en Breitling Top Time Ref 2002, som blant annet hadde en innebygd geigerteller.

I 1969 var det tilbake til «røttene», ettersom en ny skuespiller inntok rollen som James Bond. I filmen On Her Majesty’s Secret Service ble agenten spilt av George Lazenby, og han brukte en Rolex Submariner som han hadde kjøpt selv.
Over til 70- og 80-tallet

I den første filmen på 70-tallet, da nok en gang hovedrollen hadde fått ny skuespiller (denne gangen var det Rooger More), ser vi også at agenten i filmen Live and Let die bærer en Rolex Submariner ref. 5513. Ett år senere slippes The Man with the Golden Gun med samme hovedrolleinnhaver, og denne gangen er det en Rolex Submariner ref. 5512 som bæres av James Bond.

I filmen The Spy Who Loved Me har agenten gått bort fra luksusklokker, og har en forholdsvis enkel digitalklokke som blant annet skriver ut etiketter. Den heter Seiko 0674. I Moonraker fra 1979 er det også digitale klokker som er inn, og det er nå en Seiko M354 som har hovedrollen. Vi ser at det er Seiko-klokker som dominerer filmene helt frem til slutten av 80-tallet, ettersom klokkene brukes både i For Your Eyes Only (Seiko H357 Duo Display), Octopussy (Seiko G757 Sports 100) og A View to Kill (Seiko H558).

I den siste filmen på 80-tallet, som het License to Kill og kom ut i 1989, har James Bond igjen bestemt seg for å bruke Rolex. Også denne gangen er det en Rolex Submariner, ref. 16900.

Den moderne James Bond
For mange begynner James Bond med Pierce Brosnan og hans opptreden i filmen Goldeneye, som gjorde det svært stort da den hadde premiere i 1995. Selv om Rolex i mange år hadde vært forbundet med den hemmelige agenten, så betalte de aldri for det, og når klokkeprodusenten Omega kom på banen med en solid avtale, så var James Bond solgt. Samtidig som de lanserte sitt nye samarbeid introduserte de også begrensede utgaver av klokkene der hver modell ble produsert i 10 007 opplag.

I både den nevnte filmen, og de tre oppfølgerne i Tomorrow Never Dies (1997), The World is Not Enough (1999) og Die Another Day (2002) ble armbåndsuret Omega Seamaster Professional 2531.80 brukt av agent 007.

Omega-samarbeidet fortsatte også da James Bond fikk en ny skuespiller i 2006, og vi ser Daniel Craig bære både Omega Seamaster Planet Ocean (2900.50.91) og Seamaster Diver 300M (2220.80) i filmen Casino Royale fra 2006.

For filmen Quantum of Solace i 2008 produserte Omega to helt nye James Bond-klokker, som ble døpt Quantum of Solace Planet Ocean 600M og 007 Omega Seamaster 300M.

This entry was posted in Uncategorized and tagged Albert Broccoli, Daniel Craig, James Bond, Omega, Pierce Brosnan, Planet Ocean, Roger Moore, Rolex, Rolex Submariner, Seamaster, Seamaster Planet Oceal, Sean Connery, Seiko, Submariner, Thimothy Dalton on by paularnewik.

10 ting du ikke visste om Rolex

Rolex er ikke som de fleste andre klokker. Det gjelder både hvordan klokkene blir produsert, og hvordan de er. Rolex-universet er noe for seg selv, og deres produkter blir både beundret og verdsatt av mange millioner mennesker på internasjonal basis. Dessuten er det mye mystikk rundt produksjonen av klokkene, og det meste har i mange år ikke vært kjent for offentligheten. Inntil nå.

1: De bruker et meget dyrt stål
Rustfritt stål er ikke bare rustfritt stål, det kommer i mange ulike kvaliteter som igjen gir et ulikt utseende. De fleste klokker produseres i en type som kalles 316L, men ikke Rolex-klokkene. De produseres av 904L-stål, noe som er ganske unikt i klokkebransjen. Dette begynte de å gjøre i 2003, av flere årsaker, først og fremst fordi det er mer beskyttende mot rust og korrosjon. I tillegg er det noe hardere enn de andre ståltypene, og ikke minst vil det se enda bedre ut enn andre klokker når det er polert.

2: Rolex har sitt eget forskningslaboratorium
Rolex har gjort mye spennende med klokker opp gjennom årene, så det skulle bare mangel at de hadde en egen utviklingsavdeling. Men Rolex tar det hele lengre. I forskningslaben har de en flokk med mennesker som forsker på nyere teknologi og nye teknikker for å kunne produsere mer effektivt og bedre. De har en egen kjemiavdeling og generelt er det lite som minner om akkurat klokker her. Uansett så går de så dypt inn i forskningen at man etter et besøk her enkelt kan forstå hvorfor Rolex-klokker er så unike som de er.

3: Alle klokkene får menneskeoppmerksomhet
Mens det meste i dag blir produsert i maskiner, også Rolex-klokker, så får de uansett litt oppmerksomhet fra et menneske igjennom skapelsesprosessen. For mens maskiner pakker, sorterer og så videre, så blir alt fra klokkens bevegelse til remmen satt sammen for hånd. Generelt så kan man si at de aller fleste deler blir satt sammen av en trent tekniker, mens maskinene bare hjelper til slik at resultatet blir perfekt. Og ikke minst blir de testet en rekke ganger av mennesker før de forlater fabrikken.

4: Rolex lager sitt eget gull
Det er langt fra alle klokkeprodusenter som lager sitt eget gull, men Rolex gjør altså det. De mottar 24-karats gull og gjør det om til 18-karats gull i forskjellige farger og versjoner. På denne måten kan de selv sikre at produktene får den høyeste kvaliteten og det beste utseendet. Så vidt man vet så er Rolex den eneste klokkeprodusenten som har et slikt produksjonssystem.

5: Teknologi er en venn, ikke en konkurrent
Mens man i Norge ser at stadig flere arbeidsplasser forsvinner til fordel for moderne teknologi, så er ikke det tilfellet hos Rolex. Her blir roboter og datamaskiner kun brukt dersom de kan gjøre jobben bedre enn et menneske, eller bedre for et menneske. Det sikrer en effektiv produksjon som samtidig gir det garantert beste resultatet. I mange tilfeller er det en tekniker som jobber med produktet, med assistanse fra en robotarm eller lignende.

6: Rolex-fabrikken er som Fort Knox
Mens Fort Knox er amerikanernes viktigste lager av gull, så er ikke sikkerheten rundt Rolex-fabrikken veldig mye dårligere. Her oppbevarer de massevis av gullbarrer som hver alene har en verdi på over 6 millioner kroner. Ifølge en kilde som har besøkt fabrikken, så oppbevares gullet i en hemmelig kjeller under jorden, som kun kan nås gjennom en rekke sikkerhetssjekker – det innebærer blant annet en sjekk av øynene dine som avgjør om du er autorisert til besøket.

7: Dykkerklokker testes individuelt i en trykktank
At klokkene som skal dykkes med testes under vann er nok ikke noe overraskelse, men at de testes én og én er kanskje noe mer unikt. I tillegg går de igjennom flere tester. Først testes de i en trykktank, før de senere blir testet i gigantiske tanker med vann der det blir avduket om klokkene ikke holder det som er lovet – at de er vanntette ned til 300 meter. Etter vann-testen blir de varmet opp før man deretter slipper en dråpe kaldt vann på krystallet, for å se om det blir kondens. Omtrent én av tusen klokker i produksjonen feiler på denne testen.

8: En hær av gemmologer jobber for Rolex
For å sikre at de kjøper edelstener som diamanter og rubiner av ypperste kvalitet, har Rolex en hel hær av gemmologer. Dette er personer som har spesialisert seg på å jobbe med edelstener, og sikrer følgelig at produktene de kjøper er ekte og av bra kvalitet. Dette skal visstnok ha ført til at kun 2 av 20 millioner diamanter som Rolex har testet har vært uekte. Gemmologene jobber også med å tilpasse hver eneste diamant til hver unike klokke.

9: Det tar nesten ett år å lage en Rolex-klokke
Rolex produserer omkring én million klokker i året, men det blir faktisk ikke tatt noen snarveier i produksjonen her. Det er kvalitet som gjelder, og kvalitet tar som regel tid. Den lange produksjonstiden fører også til at utviklingen foregår sakte. Det er sjeldent noe stort sprang i modellene, men en gradvis utvikling som skjer sammen med produksjonen. Grunnen til at det tar så lang tid å lage en klokke, er den komplekse sammensettingen av svært mange ulike deler, som alle skal kvalitetssikres av egne folk før de settes sammen og før sluttproduktet testes.

10: Rolex lager «alt» selv
Rolex forsyner nærmest seg selv. De produktene de kjøper er råprodukter, for alt som brukes til klokkene tilpasses eller lages selv på selskapets egne fabrikker. Det gjelder alt fra gull til klokkehus og rem. En av årsakene til at de gjør det, er for å holde klokkene unike. Og ikke minst er det svært få mennesker som vet mye om selve produksjonsprosessen, og ved å lage det meste selv, så er det vanskelig for konkurrentene å kopiere Rolex.

This entry was posted in Uncategorized and tagged 316L, 904L, gemmolog, Rolex on by paularnewik.

Guide til din første Rolex

Rolex er et velkjent merke for de fleste, og de fleste har sine assosiasjoner til det uavhengig av om man er spesielt interessert i klokker eller ei. Faktum er at Rolex er kanskje den produsenten som lager de mest eksklusive og flotteste armbåndsurene i hele verden, og hvert eneste år produseres det i underkant av én million nye Rolex-klokker.

Men hvilken klokke skal du kjøpe, og hvorfor? Og når bør du kjøper den? I denne guiden skal vi gjøre det enklere for deg som skal kjøpe din første Rolex.

Hvorfor kjøper man en Rolex
Først og fremst kan vi se på hvorfor folk kjøper en Rolex. Det er en svært dyr klokke, og mange mener at man får akkurat det samme hos en annen produsent, bare til en mye rimeligere pris. Undersøkelser viser at de fleste som kjøper en Rolex, gjør det for å feire seg selv i en eller annen form eller for å vise omverden at du har lyktes i karrieren din. Det er tross alt en meget luksuriøs klokke, som stråler rikdom.

Rolex er for øvrig en av de mest kjente merkevarene i verden, og den mest kjente innenfor luksuriøse klokker. Det gjør også at klokkene har et meget lite fall i verdi, og kan fint selges etter noen år når du har gått lei av den.

Når bør du kjøpe en Rolex?
Å kjøpe en Rolex er ikke som å kjøpe et hvilket som helst annet produkt. Nå begir du deg inn i en helt ny verden, og du må være klar for det. Det haster ikke å kjøpe den nyeste modellen, for de bestselgende modellene – som Rolex Submariner – har vært til stedet siden foreldrene dine var unge, og er følgelig det i dag også. Og sannsynligvis de neste 20 årene. Det viktigste er at du har penger på konto, og for å komme seg «inn på Rolex-markedet», må man ha minst 30 000 norske kroner.

Med andre ord er det når man har blitt voksen og etablert at vi anbefaler deg å kjøpe en Rolex. For de fleste nordmenn er det svært mye penger å bruke på en klokke, og man er kanskje ikke ansvarlig nok til å eie en slik i en ung alder. Nok om det – når du føler at tiden er inne for å kjøpe en Rolex, så er det kanskje verre å avgjøre hvilken modell du skal gå for.

Hva ser du etter?
Som vi snakket om tidligere, så er det ulike grunner til at man kjøper en Rolex. Skal du ha den fordi det er kult å ha Rolex, eller vil du ha en som passer like bra til sportslige aktiviteter som til dressbruk? Om du kjenner deg igjen i førstnevnte beskrivelse, så kan det bli vanskelig å velge klokke. Det finnes nemlig svært mange modeller, og prisnivået er meget varierende. Det å kjøpe en brukt Rolex kan være en meget god investering, men til gjengjeld må man regne med mye tid og mas for å få bekreftet at det er en ekte klokke man kjøper.

Vi anbefaler at man reiser til en klokkebutikk som selger både nye og brukte Rolex-er. Her kan du enkelt finne ut hvilken modell som passer deg, samtidig som du kan få bekreftet at klokken er ekte. Rolex har klokker som er alt fra sporty til elegante, og kommer i både rustfritt stål og ulike varianter av gull. Det er definitivt mye å velge i!

Sportslige Rolex-klokker
De mest populære klokkene i Rolex-produktlinjen, er de sportslige og hverdagslige som ikke skriker «bling bling». Her er det Submariner-serien som har vært den mest populære modellen i mange år, og de har en snittpris på rundt 50 000 norske kroner. Submariner kommer i ulike varianter, men den mest vanlige er en svart utgave i rustfritt stål. Med et klokkehus på 40 mm har den middels størrelse og passer bra enten man bærer dress eller t-skjorte.

Andre populære sportsmodeller fra Rolex er GMT-Master II, Sea-Dweller Deepsea og Yachtmaster. Alle disse kan minne om Submariner, men har sine unike forskjeller som gjør at enkelte foretrekker den ene fremfor den andre. Du kan også se på Explorer-modellene til Rolex, som er ganske mye billigere enn Submariner, med en pris på rundt 30 000 kroner.

Dressklokker fra Rolex
Ingen dress er komplett uten en Rolex på håndleddet, i alle fall om man skal tro Rolex selv. For deg som vil ha en skikkelig stilfull og luksuriøs Rolex til dress, så er Datejust II den kanskje mest populære modellen. For dressbruk anbefales en klokke av minimum størrelse 40mm, og denne modellen er 41mm stor. Det er ingenting unikt med designet, men det hvite gullet stråler eleganse og klokken vil ta seg godt ut til de aller fleste antrekk.

Vil man virkelig bruke mye penger på en Rolex, så er Day-Date II et godt alternativ. Dette er kjent som «President»-klokken til Rolex, og vil følgelig koste skjorta. Snittprisen på disse er på rundt 200 000 norske kroner!

De fleste vil uansett klare seg fint med en sportsklokke, som også kan bæres til dress. Her er det bare smak og behag som avgjør – de fleste vet at en Rolex-klokke uansett ser svært bra ut på armen. For mange vil det dessuten være ubehagelig å bruke en dressklokke til hverdagslig bruk, slik at den kanskje mer blir stående til utstilling hjemme. Lykke til med letingen etter din første Rolex!

This entry was posted in Uncategorized and tagged dressklokke, kjøpeguide, kjøpsguide, klokkeguide, Rolex, Rolex Submariner, sportsklokke on by paularnewik.

Hvordan se om en Rolex er falsk

Om du ønsker å kjøpe deg en klokke av det velkjente merket Rolex, så bør du samtidig vite hvordan du kan kjenne igjen en falsk Rolex. Markedet for slike kopier er nemlig enormt på verdensbasis, og du kan ende opp med å betale tilnærmet original pris for det som er en billig kopi. Og som kjent er Rolex-klokker svært kostbare, og følgelig vil det være meget trist å betale blodpris for en kopi.

Det første du kan gjøre for å sikre deg mot å kjøpe falske produkter, er naturligvis å handle hos autoriserte forhandlere. Reiser du til Kina (landet der over 40 prosent av de falske klokkene kommer fra), så kan du heller ikke regne med at klokken er ekte. Det samme gjelder for mange av Rolex-ene som selges på nettsteder som eBay. Utover dette finnes det også noen enkle kontrollpunkter som du selv kan gjøre for å avsløre om en Rolex er ekte eller ikke.

Slik avgjør du om en Rolex er uekte
Med nærmere 30 til 40 millioner falske Rolex-klokker i omløp på det globale markedet, så skal det ikke mye til før man støter på en slik en. Men kjenner du til følgende triks så skal det mye til for at du kjøper en falsk klokke.

-Se etter Rolex-kronen ved 6-tallet – både ekte og falske Rolex-klokker har den velkjente kronen plassert nederst på armbåndsuret. Men mens den originale kronen er svært vanskelig å få øye på med det blotte øyet, så kan den på en falsk Rolex sees uten problemer.

– Se etter graveringen – de fleste Rolex-klokker har gravert ordet «ROLEX» under 6-tallet på klokken, ved kronen. Her skal også serienummeret for klokken være inngravert, og en del falske Rolex-er har også disse punktene på plass. Men hvis du ser nøye etter så ser du at det slettes ikke er snakk om gravering, men at teksten bare er trykket på. Serienummeret på en ekte klokke skal dessuten starte med «F» eller «D».

– De fleste Rolex-klokker har ingen gravering eller logo på baksiden av klokken, noe som ofte er tilfellet for billige kopier.

– I tillegg så vil de fleste falske Rolex-klokker har et vanlig glass i stedet for safirglass. Et enkelt forsøk med litt vann kan avgjøre dette. Fordi at overflaten er så glatt på safir, så vil vanndråpene trekke seg sammen til en liten dam på safir, noe som ikke vil skje ved vanlig glass.

– Materialet – alle ekte Rolex-klokker er laget av 24K gull, platina eller rustfritt stål. Med litt erfaring, eller dersom man ser nyanser i fargen på klokken, så er det garantert ikke en ekte Rolex.

Sist, men ikke minst – lytt etter tikkelyden. De fleste har sannsynligvis hatt et armbåndsur som tikker og det er jo ingenting galt i det, men ekte Rolex-klokker sier ikke tikk slik andre klokker gjør.

Om ett eller flere av disse tegnene er tydelige, så anbefaler vi at du fraråder. Det finnes for øvrig to varianter av falske Rolex-klokker, der den første er en tydelig replika der selgeren ikke legger skjul på at den er uekte. På denne måten kan man kjøpe en billig klokke som ser dyr ut, selv om kvaliteten kanskje er elendig. Men det som er mest skummelt er å betale fullpris for en uekte Rolex, der man rett og slett blir regelrett svindlet.

This entry was posted in Uncategorized and tagged falsk klokke, piratklokke, Rolex, rolexkopi on by paularnewik.

Hvorfor er serienummeret skjult på klokken?

Når man selger brukte klokker på nettet eller i andre medier, så vil man gjerne gjemme bort serienummeret som er gravert på klokken. Det kan være flere gode grunner til at man gjør dette, og som regel er det gjort i god tro.

Først og fremst vil man skjule serienummeret fra bilder av klokken for å hindre at produsenter av falske klokker får tak i det. De søker nemlig stadig gjennom nettet for å finne slike serienumre, slik at de kan bruke de når de skal produsere en replika. Hvis de får tak i et ekte serienummer så vil det være mulig å selge en falsk klokke som ekte.

En annen grunn kan være at de ønsker å beskytte en spesifikk distributør eller autorisert forhandler. For når man selger klokker på nett, så er det ofte til en rabattert pris, noe klokkeprodusentene ikke er like glade for. Derfor ønsker de å skjule klokkens opphav til andre enn en eventuell kjøper.

De fleste produsenter av dyre klokker har en oversikt over hvor hver enkelt klokke opprinnelig ble solgt, slik at de kan spore serienummeret i etterkant. Hvis de finner en klokke som selges på nettet med et tydelig serienummer, så kan forhandleren som solgte denne klokken havne i trøbbel dersom det er de selv som prøver seg på det «grå markedet». Med andre ord er det en trygg måte å beskytte seg selv på dersom man skal selge brukte klokker på nettet.

This entry was posted in Uncategorized and tagged gråmarked, serienr, serienummer on by paularnewik.

Sannheten om falske klokker

Hele 15 til 30 prosent av internettsøk etter klokker omfatter søk etter falske klokker, eller såkalte replikaer (piratklokker). Ifølge den sveitsiske klokkeindustrien koster piratproduksjoner dem flere milliarder kroner hvert eneste år, og industrien gjør stadig nye grep for å få bukt på problemet. Blant annet har det i mange år vært kjørt en kampanje med budskapet «Fake Watches Are for Fake People», med en soleklar oppfordring om å kjøpe ekte klokker.

Andre klokkeprodusenter igjen er ikke like bekymret for at det lages replikaer av deres klokker, ettersom man mener at det er et tegn på popularitet. Uansett så er sannheten om falske klokker at de koster mye, og at du neppe kan gå med god samvittighet etter å ha kjøpt en.
Så stort er problemet

Luksuriøse klokker selges i stadig flere land, men prisnivået er så høyt at de færreste på denne kloden kan ta seg råd til å kjøpe en slik. Derfor oppstår stadig flere replikaer, og det har sin naturlige årsak. Det finnes svært mange mennesker som ønsker å ha det samme statussymbolet som man får ved å bære en luksuriøs klokke, men som ikke har råd til det, og som følgelig må nøye seg med noe som er «nesten ekte».

Problemet er ikke så stort at du ikke vet når du kjøper en falsk klokke, i alle fall ikke i en butikk. Dette gjelder spesielt i velutviklede land, mens det på typiske charterdestinasjoner kan være vanskelig å avgjøre om klokken er ekte eller ei. Husk at selv om du kjøper en brukt klokke, så er den ikke nødvendigvis uekte. Dette kalles ofte for det «grå markedet», ettersom man kjøper et originalt produkt fra en uautorisert forhandler.

Hvorfor er falske klokker ulovlige?
Mange tror at falske klokker er ulovlige fordi de ligner på originalen, men det er faktisk ikke tilfellet. Ingen av klokkeprodusentene har kopirett eller patent på sine klokkedesign. Man kan nemlig ikke patentere designet, ettersom man kun kan få beskyttelse på funksjoner. Dessuten er det så mye kopiering frem og tilbake mellom klokkeprodusentene, der man låner detaljer fra hverandre, slik at ingen nærmest vet hva som er originalen lengre.

Med andre ord bryter piratkopiene loven på et annet punkt, i den grad at de ulovlig benytter seg av klokkeprodusentens navn og logo, og eventuelt patenterte funksjoner med klokken. Men det er faktisk mulig å kopiere overraskende mange detaljer fra en klokke uten at man bryter loven.

Falske klokker er av særdeles dårlig kvalitet
Når du skal kjøpe deg ny klokke – kanskje spesielt på nettet – så er det alltid en frykt for at du skal kjøpe et falsk produkt. Men hvis man unngår de typiske stedene der slike replikaer selges, som på typiske asiatiske sider (der de også produseres), så vil man som regel kunne handle trygt. Dessuten er det mange forhandlere i dag som ikke legger skjul på at de selger replikaer, nettopp fordi det er slik business de ønsker å drive. Derfor er det heller ikke vanskelig å finne selgere av falske klokker, enten man befinner seg på ferie i utlandet eller gjør et enkelt Google-søk.
Selv om selgeren vil forsøke å overbevise deg om at replikaen nesten er like bra som originalen, bare billigere, så er det meget langt fra sannheten. Mange falske klokker vil kanskje være vanskelig for et utrent øye å skille fra originalen, men det betyr ikke at kvaliteten er like bra. Det er en grunn til at det tar nesten ett år å produsere en Rolex-klokke – det er snakk om kvalitet. De fleste falske klokker og replikaer kommer til å gå i stykker innen noen få år, mens de ekte luksusklokkene er laget for å vare å flere årtier. Og gjør de ikke det, så har man garanti på kjøpet.

Så selv om man kanskje kommer over en klokke som er tilsynelatende billig selv om det er en replika, så vil den sjeldent være verdt pengene. I tillegg er den sannsynligvis produsert på en dårlig asiatisk fabrikk, der arbeiderne jobber under dårlige forhold. Indirekte kan man derfor si at man er med på å støtte oppom dårlige arbeidsforhold når man handler falske produkter. Vi anbefaler heller at du ser på ekte vare.

Her kan du se hva Dan Bilzerian og FakeWatchBusta gjør med falske klokker!
beste luksus replika klokker

hublot big bang kuningas
swiss ure replika
Cartier guldklocka
macasamhail Longines admiral

Et tilfeldig utvalg av våre produkter

Replica Tag Heuer klokker Link Calibre 5 Automatisk , polert sølv Case, gull markører på Elegant Hvit urskive med stål armbånd [dcc1]

Replica Tag Heuer klokker Link Calibre 5 Automatisk , polert sølv Case, gull markører på Elegant Hvit urskive med stål armbånd [dcc1]
NOK 2,406  NOK 1,574
Du får 35% avslag
Replica Tag Heuer klokker Hvit Dial [c0f2]

Replica Tag Heuer klokker Hvit Dial [c0f2]
NOK 2,637  NOK 1,739
Du får 34% avslag
Replica Tag Heuer klokker Hvit Dial [aa3b]

Replica Tag Heuer klokker Hvit Dial [aa3b]
NOK 2,488  NOK 1,656
Du får 33% avslag

Replica Tag Heuer klokker Tag Heuer Link Ladys med mørk blå ring 25mm [b0fc]

Replica Tag Heuer klokker Tag Heuer Link Ladys med mørk blå ring 25mm [b0fc]
NOK 2,612  NOK 1,763
Du får 32% avslag
Replica Tag Heuer klokker Aquaracer Automatic , Silver SS Case, Hvit / Sølv Markers On Cloud Hvit urskive med svart gummi rem [7b62]

Replica Tag Heuer klokker Aquaracer Automatic , Silver SS Case, Hvit / Sølv Markers On Cloud Hvit urskive med svart gummi rem [7b62]
NOK 2,497  NOK 1,640
Du får 34% avslag
Replica Tag Heuer klokker Black Dial SS Band [8554]

Replica Tag Heuer klokker Black Dial SS Band [8554]
NOK 2,505  NOK 1,681
Du får 33% avslag

Replica Tag Heuer klokker Aquaracer Automatic , Silver SS Case, Hvit / Sølv markører på Polert Svart urskive med stål armbånd [4359]

Replica Tag Heuer klokker Aquaracer Automatic , Silver SS Case, Hvit / Sølv markører på Polert Svart urskive med stål armbånd [4359]
NOK 2,398  NOK 1,607
Du får 33% avslag
Replica Tag Heuer klokker Link Series Chronograph , Matt Ferdig Silver Case, kontrast etiketter på cloud Hvit urskive med stål armbånd [e6f1]

Replica Tag Heuer klokker Link Series Chronograph , Matt Ferdig Silver Case, kontrast etiketter på cloud Hvit urskive med stål armbånd [e6f1]
NOK 2,497  NOK 1,648
Du får 34% avslag
Replica Tag Heuer klokker Hvit Dial Leather Band [7ee0]

Replica Tag Heuer klokker Hvit Dial Leather Band [7ee0]
NOK 2,678  NOK 1,780
Du får 34% avslag

Våre utvalgte produkter

Replica Rolex Datejusts Klokker 18k Gold White Dial romertall Hour Markers Diamond Inset Bezel [fe62]

Replica Rolex Datejusts Klokker 18k Gold White Dial romertall Hour Markers Diamond Inset Bezel [fe62]
NOK 2,390  NOK 1,599
Du får 33% avslag
Replica Rolex Datejusts Klokker Pearl Dial jeg [8a33]

Replica Rolex Datejusts Klokker Pearl Dial jeg [8a33]
NOK 2,653  NOK 1,755
Du får 34% avslag
Replica Rolex Datejusts klokker Full 18k Gold White Dial Roman Tall Diamond Bezel [c5da]

Replica Rolex Datejusts klokker Full 18k Gold White Dial Roman Tall Diamond Bezel [c5da]
NOK 2,563  NOK 1,722
Du får 33% avslag

Replica Rolex Datejusts Klokker Sølv Dial jeg [6a3e]

Replica Rolex Datejusts Klokker Sølv Dial jeg [6a3e]
NOK 2,571  NOK 1,722
Du får 33% avslag
Replica Rolex Datejusts klokker Full 18K Gold Silver Dial Diamond Bezel [1f42]

Replica Rolex Datejusts klokker Full 18K Gold Silver Dial Diamond Bezel [1f42]
NOK 2,662  NOK 1,780
Du får 33% avslag
Replica Rolex Datejusts Klokker White Dial romertall Hour Markers [ef4e]

Replica Rolex Datejusts Klokker White Dial romertall Hour Markers [ef4e]
NOK 2,250  NOK 1,516
Du får 33% avslag

Replica Rolex Datejusts Klokker Pearl Dial romertall Hour Markers [bffd]

Replica Rolex Datejusts Klokker Pearl Dial romertall Hour Markers [bffd]
NOK 2,587  NOK 1,722
Du får 33% avslag
Replica Rolex Datejusts Klokker Gold Dial V [6582]

Replica Rolex Datejusts Klokker Gold Dial V [6582]
NOK 2,546  NOK 1,640
Du får 36% avslag
Replica Rolex Datejusts Klokker Sølv Dial Bar Hour Markers [1324]

Replica Rolex Datejusts Klokker Sølv Dial Bar Hour Markers [1324]
NOK 2,332  NOK 1,607
Du får 31% avslag

Replica Rolex Datejusts Klokker 18k Gold White Dial Diamond And Bar Hour Markers Diamond Bezel [b7d0]

Replica Rolex Datejusts Klokker 18k Gold White Dial Diamond And Bar Hour Markers Diamond Bezel [b7d0]
NOK 2,381  NOK 1,566
Du får 34% avslag
Replica Rolex Datejusts Klokker Sølv Dial II [1542]

Replica Rolex Datejusts Klokker Sølv Dial II [1542]
NOK 2,645  NOK 1,722
Du får 35% avslag
Replica Rolex Datejusts Klokker Gold Dial romertall Hour Markers [e0b7]

Replica Rolex Datejusts Klokker Gold Dial romertall Hour Markers [e0b7]
NOK 2,530  NOK 1,681
Du får 34% avslag

\ n

Rabatt luksus klokker


[b][url=http://www.orisonswettmarden.com/newindex]Bästa replika klockor[/url][/b]
[b][url=http://www.orisonswettmarden.com/newindex]Rolex klockor pris i Indien[/url][/b]
Klockor varumärken
Klockor varumärken
Rolex pris i Indien


Homepage
Liten og smart
Daglige tilbud
Mobilapper
Logg inn
Kundeservice
Send til: $USD
×
LightInTheBox leverer til nesten alle land i verden Rabatt-luksus-klokker-rid-44213129.html. Kopieer horloges.
Velg valuta:
$ USD
Spar
Avbryt
Kjøp i alle varegrupper
Apple Tilbehør (24818)
Mobiltilbehør (26392)
Tilbehør til datamas... (6374)
Elektronikktilbehør (17482)
LED & Belysning (9967)
Sport og hobby (38431)
Husholdning og husdy... (28818)
Smykker&Klokker (62626)
Mote & Klær
0 0 Handlekurv
Din handlekurv er tom.
flere varer i kurven...
Handlekurv Total: 
Gå til Kassen

Se Min Handlekurv »

Dette var til Lilas STORE begeistring! Stores
Luksus
elementer for menn til lave priser.
Kjøp
din favoritt klær og trendy tilbehør.
For
menn mannlig mote-entusiast, en spesialist mote trend for menn, tilbyr
et bredt utvalg av luksusvarer, klær og tilbehør,
oppdage de nyeste utvalg av billige klær, tilbehør
for menn og billig trend element klasse luksus å
være elegant og raffinert.
Oppdag
nettbutikk, en stor samling av moteriktige klær for menn,
tilbyr stråler av butikken et bredt utvalg av varer klasse
luksus mote trend eller mote klassiker, er flere valg tilbys til mannen
som ønsker være elegant og raffinert.
Oppdag
våre hyller, en rekke luksuriøse
tilbehør billige, som den elektroniske butikken valgt et
komplett utvalg av herreklær trend til uslåelige
priser.
være
elegant og raffinert i alle situasjoner, besøk for
forretninger eller familie turer, Du vil finne alt moderne mann behov
til best pris: herreskjorter, polos og gensere mann genser rund hals,
V-hals genser, T-skjorte hjemme, bånd, sløyfe hvit
rød sløyfe, herresko, mokasiner mann sokker
enkle, Lisle sokker, solbriller, undertøy mann, pyjamaser,
truser mann, ull skjerf, belter og lommebøker mann ekte
skinn bag for menn og mansjettknapper, bukseseler mann skinnhansker
luksus osv..
   
Er
luksus tilbehør for menn så vel som ulike smykker
trend av internasjonale merkevarer, for å sikre at det
moderne mennesket et særpreget utseende, være
elegant og raffinert er nå innenfor alles rekkevidde, de
beste prisene er tilgjengelig online på nettstedet.
Hvis
luksus tilbehør mann dukket opp i regi av søker
trøst i klær, de er også i
økende grad brukes i dag med tanke på hygiene og
utseende.
Også
som i den moderne kvinnen undertøy menn blant de essensielle
for en vellykket moderne klær. Valget
av det moderne mennesket er ikke lenger nødvendig
på grunn av sjansen nå til å oppfylle
kravene til å vises elegant og raffinert, forført
av utseendet og klær trend.
Det
må imidlertid avhengige av en rekke aspekter å
administrere markedsføring av luksusvarer tendens for menn
å være konkurransedyktig og selge til lave priser,
og følger en politikk med å selge på
nettet som respekterer forbrukernes valg og dermed bli favoritt
klær og tilbehør for menn.
Regnes
luksus elementer for menn, klær eller objekt, for eksempel
klokker, armbånd, smykker, solbriller, veske og lommebok som
ønsker en moderne mann på kroppen eller i en
praktisk og stilig design.
Sub
undertøy menn er den vanligste undertøy, boxer
shorts og boxere. Bringe
tjeneste, er enkelhet og eleganse målet, så
forskjellen ligger i kutt, linjer, farger eller figurer som det moderne
mennesket foretrekker hverandre på grunn av komforten som de
bringer til herreklær.
Påvirkning
av trender i klær og luksus tilbehør for menn,
bevegelige med vilje til å holde prisene lave, og utviklingen
av undertøy mann tilpasser seg behovene til mennesket som og
som trenden er i endring, ser vi at bokseren stiger som
undertøy mann mest slitt i dag, men det er også
komfort og kvaliteten på plagg som legger til sin karakter
billig luksus element.
Tiltrekke
flere mannen i morgen, og for å sikre eleganse og
raffinement, gjennom påvirkning av motetrender,
produktkvalitet spiller en viktig rolle i markedsføringen av
klær og tilbehør, bortsett danne det viktigste ved
valg undertøy for menn er kvaliteten av produktet
må derfor sørge for at den type produkt, avhengig
endring av årstidene.
Ikke
glem at ifølge mannlige klær stiler,
klær, menn undertøy og luksus element
bør være en del av mote utseende som man
ønsker å gi ham.
Nettbutikken
tilbyr et bredt utvalg av billige menn tilbehør: solbriller,
klokker av kjente merkevarer, armbånd luksus utvalg av
objekter i ekte skinn luksus hansker, belte og lommebok skinn mann
merkevare trend mansjettknapper enkle mansjettknapper gull, er et bredt
utvalg tilbys til mannen mote på de beste markedspriser.
Nettbutikken
tilbyr også under alle årstider, menswear moderne
eller klassisk stil til lavest mulig pris: T-skjorte, herreskjorter,
polos og gensere mann genser rund hals og V-hals genser; og likevel
resten av luksus elementer som brukes til mote den moderne mann som
elsker å følge motetrender å se vakre,
elegant utseende og behandle.
Omsorgen
for personen og ser billig er en gylden regel nettbutikken,
lær elementer og tilbehør for menn feirer hele
året:


Stort
utvalg av merkenavnet sko til rabatterte priser.
Alle
dine sko, skinn belte, veske og lommebok ekte skinn trendlinje er
tilstede på nettbutikken, kan du gå til butikken
delen av ekte skinn, og du vil finne et bredt utvalg av element og
tilbehør tilgjengelig på laveste markedspris .
butikken
garanterer deg en direkterute på et bredt spekter av
lær produkter merkevare. Høy
kvalitet, gir menneskelig mote, komfort og eleganse, klassiske herresko
til skoen trenden for moderne mann, vil du finne mange luksusmerker,
hundrevis av stiler av støvler, sko og støvler,
som gir bemanne sin favoritt utseende.
Hvordan
endre stil avhengig av sesong og holde utseendet til det moderne
mennesket, og hvis du tror du har alt du trenger i skapet, ville du
ikke nekte, men en liten ny trend, tilbyr nettbutikken en rekke kvinner
mote klær og mote for menn som finner en god plass i
garderoben, slik at du finner et stort utvalg av tilbehør og
klær merkevare for fasjonable kvinnen.
Selvfølgelig
nettbutikken ikke holder alltid de samme områder av luksus
elementer eller tilbehør og annet mote og trender,
må butikken ta hensyn til utviklingen på markedet
og tilbyr de laveste prisene i alle elementer som tilbys linje.
Hvis
ved en tilfeldighet du ikke finner kjole av drømmene dine,
ingenting som hindrer deg å gå gjennom hele
katalogen av luksusvarer, tilbehør, menn og kvinner er store
merkevare, bla hele katalogen på nettet kan hjelpe deg finne
rom for valg, som vil gi det moderne utseendet du ønsker.
Med
mindre budsjettet er stramt i løpet av måneden,
vil du fortsatt ha muligheten til å tilbringe en menswear
merkevare, en av de delene som er sagt å være
på moten og vil tjene deg hele år. Men
for de som kan bruke overdådig, bare for gleden av
å være i mote og nye klær.
Uansett,
fornyer butikken sine samlinger på nettet, ville ikke bare en
mann være stolt over å ha et nytt stykke av
klær, men også for å bringe en luksus
element eller store merkevare, en internasjonal merkevare av luksus,
som råvarer og utførelser er valgt og produsert
med omhu. Fordi ingenting slår kvalitet
og evne til å tilby en mann som elsker å
følge moten, den beste til lavest mulig pris.
  
De luksusvarer ,
herreklær og tilbehør for menn og kvinner
på den beste prisen.
Det
er velkjent at de nyttige ting som luksus elementer mann, kvinne mote
klær og tilbehør for menn er med skinn og
merkevare klokker, gaver vi liker å gi til dem vi elsker;
hvis du kan holde tritt med budsjettet og gir en fin luksus watch, vil
det være det samme for menn og kvinner klær gaver,
som er alltid velkommen som gaver, så lenge du vet stil og
smak til personen som du ønsker å gi objektet.
Dine luksus
elementer
favoritt til best pris.
Finn
dine klesmerker, dine varer til best pris, tilbyr nettstedet den
elektroniske katalogen for en unik opplevelse mote mote mote og trend,
noe som kan tilpasses hver type person, kan du nyte rabatt pris rabatt
kampanjer, rabatter og priser hele året, besøke
noen billig og rabattert butikken, se også balanserer for
årstider, til rimelige priser, og alltid finne flere
elementer etter modus.
Alle
produkter og elementer for menn, luksus klær og
tilbehør til meget lave priser.
Oppdag
et nettsted fullstendig dedikert til artikler og luksusvarer merkevarer
i verdens mest prestisjefylte tilbehør av de mest
fasjonable, med en kundeservice alltid med kundenes behov.
En
liste over de nyeste utvalg for menn, artikler, klær,
produkter og tilbehør av høy kvalitet.
Elementer
og luksusartikler for menn:
Solbriller,
merkevare klokker, armbånd, smykker, mansjettknapper.
Mannen
undertøy trend for komfort av kroppen: bukser, bukser og
boksere, samt mannens pyjamas, slåbrok mannlig stil.
Menswear
mote og trendy herreskjorter, T-skjorte, polo skjorter og gensere mann
genser rund hals og V-hals genser
Mote
moderne bånd alle typer bowtie hvit eller rød
sløyfe, sokker og strømper lett lisle, ull
skjerf, mansjettknapper og annet tilbehør Luxury menn.
Utvalget
av klær og ekte skinn sko og loafers mann skinn veske og
lommebok, belte og lommebok mann ekte skinn bag for menn og luksus
skinnhansker osv..
 
           
           
           
         02/11/2013. -
17.03.2013.    
------------------------

garuda indonesia uk jobs
omega klokker bergen

باتيك فيليب الساعات المقلدةBästa replika klockor
Rolex klockor pris i Indien

sanshad / 07 Sep 2017 / 0 replies / Posted in Fashion and Style

No replies yet.
You have to login in order to leave a reply
Click here to login. If you are new here and don't have an account click here to register
Author

sanshad
1977 topics started
9 replies given


Browse topics
Related topics

 • In het kader van Canadese ganzen kamp capuchon, Sneeuwwitje. [Canada Goose_090] - €288.30 : rep
  [b][url=http://www.canadagooseonline.top/nl/]canada goose jackets[/url][/b][b][url=http://www.canada...
  apellhamdeme / 24 Oct 2017
 • Rolex DATEJUST Swiss ETA 2836 relógios, replica rolex, fake Rolex, relógios Rolex falso Loja
  [b][url=http://www.daytonarolex.top/pt/]rolex replica[/url][/b][b][url=http://www.daytonarolex.top/p...
  daarnaldotaish / 24 Oct 2017
 • Christian Louboutin Boots Outlet, halpa Christian Louboutin Kengät Sale
  [b][url=http://fi.clfordiscount.top/miesten-keng%C3%A4t-c-4.html]Miesten Kengät[/url][/b] [b][url=h...
  bluetoothchoose / 24 Oct 2017
 • 安いスパイダーメンスキージャケット、スパイダーメンスキージャケット
  [b][url=http://www.spyderoutdoor.top/jp/]スパイダーのジャケットアウトレット[/url][...
  apellhamdeme / 23 Oct 2017
 • Moncler Jaquetas dos homens venda quente
  [b][url=http://www.monclercloth.net/pt/]venda moncler[/url][/b] [b][url=http://www.monclercloth.net/...
  sanshad / 23 Oct 2017
 • Praia Vestidos de casamento on-line, baratos Casual praia vestidos de casamento Atacado e Varejo
  [b][url=http://pt.longdresses.cc/]Comprar vestidos de noiva[/url][/b] [b][url=http://www.longdresses...
  sanshad / 23 Oct 2017
 • Top qualidade réplica swiss relógios Rolex réplica relógios online.
  [b][url=http://www.luxurywatches.net.cn/pt/]melhores relógios suíços réplica[/url][/b] [b][url=h...
  sanshad / 23 Oct 2017
Browse more topicsActive users • Hindi,
 • Hindi Songs,
 • Natural Remedies For Stretch Marks,
 • Japanese Foot Binding,
 • Gap Maternity,
 • Fasion Jacket Importers,
 • Must Haves For College Students,
 • Milk Carton,
 • Early Symptoms Of Arthritis,
 • Upper Back Tattoo Gallery,
 • Sultry Eye Makeup,
 • Audrey Hepburn Hairstyles,
 • Job,
 • Fruit Salad For A Crowd,
 • Ring Size Chart
» More tags