PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> longines katsella hinta Portaat Suomi | Valmistamme mittatilausportaat

Portaat Suomi | Valmistamme mittatilausportaat longines katsella hinta

Valmistamme uniikit portaat puusta

Haluatko kotiisi portaat, jotka sopivat täydellisesti? Jotka ovat osa kodin ilmettä, eivät vain välttämätön paha? Valmistamme uniikkeja puuportaita, jotka tehdään täysin toiveidesi mukaan. AA-Portaat Oy Oksakosken puunjalostus sijaitsee Perhon kunnassa Keski-Pohjanmaalla, mutta kuljemme asiakkaidemme luokse tekemään mittaukset ja suunnitelmat.

  • Käsityönä valmistetut portaat kestävät kaikissa elämän vaiheissa.
  • Portaat mitoitetaan ja suunnitellaan tarkasti kotiisi sopivaksi.
  • Tulemme paikan päälle hoitamaan mittaukset ja asennuksen.
  • Kasaustekniikkamme ansiosta portaat eivät naritse, joten kulkeminen on hiljaista.
  • Maalipinta on sileä ja kestävä, koska käytämme 2-komponentti maaleja ja lakkoja.

Mittatilausportaat huolellisena käsityönä

Kaikki mittatilausportaat valmistetaan käsityönä ja jokainen asiakkaamme saa juuri hänen kotiinsa istuvan ratkaisun. Meidän mielestämme portaiden kuuluu olla kodin kaunis: ne sopivat täydellisesti kotisi tilaan ja käytännöllisyyden lisäksi ovat kauniit katsella. 

Valitse juuri kotiisi suunnitellut portaat

Vaihtoehtoja eri tyyleille on useita. Puuportaisiin voidaan asentaa erilaisia kaiteita, myös lasista. Olemme toteuttaneet mittatilausportaita myös haastaviin tiloihin ja hallitsemme tarkan suunnittelun. Lue lisää eri vaihtoehdoista, inspiroidu ja kutsu meidät kylään!

" Omistaja kävi ensin mittaamassa porrasaukon ja tehtiin viimeinen viilaus suunnitelmiin. Suunnittelussa oli puuseppämäinen ote ja oli tunne, että suunniteltiin yksilöllisesti juuri meidän portaita. Kolmen viikon päästä asentaja, joka oli itsekin ollut tekemässä portaita tuli asentamaan portaat. Asentaja oli erittäin taitava. Yksikään ruuvi ei osunut kipsilevyseinän tyhjään kohtaan, vaan portaat tulivat todella lujasti kiinni ja niihin ei tullut kolhun kolhua. Portaat eivät myöskään narise yhtään ja ovat erittäin viimeistellyn ja hyvän näköiset. Todellista huippuammattilaisten duunia, joka ylitti reilusti etukäteisodotukset!

- Timo M.

Kerro meistä kavereillesi

Pyydä tarjous tai lisätiet kloznlxu. schweiziske ureoja

Lähetä kysymyksesi tai tarjouspyyntö helposti tällä lomakkeella. Vastaamme tiedusteluusi mahdollisimman pian. Voit myös tilata maksuttoman esitteen, josta löydät lisätietoja tuotteistamme. Mainitse silloin viestikentässä, että haluat esitteen.

portaat


relojes en línea
Zwitserse horloges replica
Zwitserse replica horloges aaa +

Mikä puhelin koululaiselle?

Koululaisen puhelimen tulisi miellyttää sekä käyttäjää että ostajaa. Yhtälö ei ole helpoin mahdollinen, mutta onneksi valinnanvaraa löytyy. Testasimme neljä koululaisen käyttöön sopivaa puhelinta.

Teksti: Osku Kannisto

Kun valitset puhelinta koululaiselle, muista seuraavat asiat:

1. Valitse huolella. Puhelin on todennäköisesti lapsen arvokkain ja eniten käyttämä tavara. Nuorimmille koulun aloittajille vanhemmat voivat valita puhelimen, mutta viimeistään teini-ikäisten kanssa valinta kannattaa tehdä yhdessä.

2. Pieniin käsiin sopiva koko. Liian iso puhelin jää helposti ottamatta mukaan tai reppuun äänettömälle, jolloin lasta ei tavoita. Taskuun ja yhteen käteen mahtuva malli on käytännöllisin nuorilla käyttäjillä. Erityisesti puhelimen leveydellä on merkitystä, kun käyttäjällä on pienet kädet.

3. Suojaa puhelin. Puhelimet ovat alttiita hajoamiselle. Tavallinen puhelin ei siedä vettä ja saattaa hajota kentän laidalle jätettyyn reppuun rankkasateen yllättäessä. Suosituimpiin malleihin saa helposti yksilöllisiä suojakuoria, joissa ulkonäön ohella on kiinnitetty huomiota iskunkestoon tai jopa vesitiiviyteen. Vaivaton henkivakuutus puhelimelle on kuukausimaksuinen SquareTrade -lisäturva, jonka voi hankkia puhelimen oston yhteydessä.

4. Kameralle on käyttöä. Puhelinta käytetään paljon kamerana. Nuorimmilla koululaisilla kameran laadulla ei ole väliä, mutta iän myötä kuvien laatukriteerit kasvavat. Hyviä kuvia on vanhempienkin mukava katsella.

5. Estä puhelimen väärinkäyttö. Lukituksella estät puhelimen väärinkäytön. Sormenjälkilukituksella on selkeä etu avauskoodiin tai -kuvioon verrattuna, sillä sitä ei voi kurkata olan yli. Sormenjälkilukijat toimivat hyvin myös nuorimmilla koululaisilla.

6. Käy testailemassa. Puhelimen ostaminen netistä ilman, että kokeilee sitä kädessä, on huono vaihtoehto. Eri malleja kannattaa käydä hypistelemässä lapsen kanssa kaupassa. Näin ulkonäkö, sopiva koko sekä valmistajien käyttöliittymien erilaisuus on helpompi hahmottaa.

7. Tehokkuus takaa pitkän käyttöajan. Suorituskyky on oleellinen tekijä puhelimen elinkaaren kannalta. Tehokkaampi puhelin kestää käytössä ja todennäköisesti saa uusia ohjelmistopäivityksiä pidempään.

8. Dataa kuluu. Älypuhelin on tehty nettikäyttöä varten – ei niinkään puhumista varten, kuten vanhempien nuoruudessa. Puhelimen kaveriksi kannattaa ottaa rajaton datapaketti, jolla välttyy yllättäviltä laskuilta. Nuori pystyy käyttämään WhatsAppia, viihdepalveluita ja mahdollisia some-palveluja ongelmitta. Kaikki tämän vertailun puhelimet tukevat 4G-nopeuksia.

Vertailumme neljää koululaiselle sopivaa puhelinta. Katso tulokset tästä:

 

iphone_5s

Apple iPhone 5S

Hinta: 319 €
Näytön koko: 4 tuumaa
Käyttöjärjestelmä: iOS
Ruudun tarkkuus: 1136 x 640 pikseliä
Muisti: 16 Gt
Kamerat: 8 ja 1 MP
Sormenjälkitunnistin: on
Paino: 112 g

Apple iPhone 5S

Apple iPhone 5S on kahden vuoden takainen huippumalli, jonka hinta on laskenut houkuttelevaksi. Tekniikaltaan puhelin pärjää edelleen hyvin. Mallin etuna nuoren käytössä on pieni koko: 5S sopii pieneenkin käteen hyvin. IPhone-puhelinten vahvuus on valtava lisälaitevalikoima. Suojakuoria on helppo löytää, ja niissä on runsaasti valinnan varaa.

Iphonen kuvissa ja näytössä viehättävät neutraalin luonnolliset värit. IOS-käyttöjärjestelmä on erittäin helppokäyttöinen, ja puhelinta oppii käyttämään kokeilemalla. Jos perheestä löytyy muita iOS-laitteita, pystyy perhetoiminnolla jakamaan kaikki ostetut ohjelmat ja Apple Musicin lasten käyttöön.

Edullisen iPhonen heikkous on vaatimaton 16 gigatavun tallennustila, joka täytyy kuvilla, videoilla ja peleillä nopeasti. Käytännössä puhelimen seuraksi on otettava iCloud-tilaus, jonne puhelimen sisältö myös varmuuskopioidaan. Muistikortteja ei iPhonen kanssa voi käyttää.

Hyvää: Sopii pieneen käteen, paljon lisävarusteita, kuten suojakuoria.
Huonoa: Pieni tallennustila, ei muistikorttipaikkaa.
Kenelle: Helppokäyttöistä ensipuhelinta etsivälle.

 

honor7

Honor 7
Hinta: 319 €
Näytön koko: 5,2 tuumaa
Käyttöjärjestelmä: Android
Ruudun tarkkuus: 1920 x 1080 pikseliä
Muisti: 16 Gt + microSD-korttipaikka
Kamerat: 20 ja 8 MP
Sormenjälkitunnistin: on
Paino: 157 g

Honor 7

Huawein valmistama Honor 7 on ansaitusti lunastanut paikkansa nuorten suosiossa. Sen hinta suhteessa suorituskykyyn ja ominaisuuksiin on houkutteleva.

Honor 7 soveltuu ison ja tarkan näyttönsä puolesta hyvin viihdekäyttöön ja sometukseen. Muotoilu on hieman kulmikas, mutta metallinen ulkokuori tekee puhelimesta miellyttävän jämäkän. Kovin pieneen käteen puhelin ei sovi, joten puhelinta voi suositella vasta yläkoululaisille.

Kameroiden tarkkuus on hyvä ja pelivaraa jää kuvien rajaukselle ja käsittelylle. Honorin käyttöliittymä helppokäyttöisempi kuin monissa muissa Android-puhelimissa.

Honor 7 on tasaisen varma valinta, jonka hyvä suorituskyky lupaa laitteelle pitkää elinkaarta, kunhan laitetta ei kohtele kaltoin.

Hyvää: Helppokäyttöinen, hyvä suorituskyky, hinta-laatusuhde.
Huonoa: Vähän muistia, kookas alakoululaiselle.
Kenelle: Yläkoululaisen trendipuhelin.

 

samsung_j5

Samsung Galaxy J5
Hinta: 169 €
Näytön koko: 5,0 tuumaa
Käyttöjärjestelmä: Android
Ruudun tarkkuus: 1280 x 720 pikseliä
Muisti: 8 Gt + microSD-korttipaikka
Kamerat: 13 ja 5 MP
Sormenjälkitunnistin: ei
Paino: 146 g

Samsung Galaxy J5

Edullista vaihtoehtoa etsivälle hyvä valinta on Samsung Galaxy J5. Kolme värivaihtoehtoa antavat sopivasti valinnanvaraa nirsommallekin käyttäjälle.
Näytön alapuolelle sijoitettu kotinäppäin on kätevä lapselle, joka opettelee puhelimen käyttämistä. Sillä pääsee nopeasti tuttuun aloitusnäyttöön ilman laidasta katoavien hipaisukytkinten etsimistä.

Pyöreäreunainen muotoilu ja iso koko eivät ole omiaan nuorimmille käyttäjille, sillä puhelin voi helposti lipsahtaa kädestä. Suorituskyky on muuta ryhmää heikompi. Vaikka eron huomaa lähinnä raskaita pelejä pelatessa, se kuitenkin lyhentää helposti puhelimen realistista elinkaarta.

Suurin kompromissi ominaisuuksissa on tehty sisäiselle muistille. Kahdeksan gigatavun tallennustilasta puolet kuluu itse järjestelmälle, joten käyttäjälle jää alle viisi gigatavua ohjelmille ja kuville. Kuvia varten on hyvä hankkia heti microsd-kortti. Kaikkia ohjelmia ei ole mahdollista siirtää muistikortille.

Hyvää: Edullinen hankintahinta, fyysinen kotinäppäin
Huonoa: Vain 8 Gt muistia, elinkaari saattaa jäädä lyhyeksi
Kenelle: Halpaa peruspuhelinta hankkivalle.

 

sony_xa

Sony Xperia XA
Hinta: 299 €
Näytön koko: 5,0 tuumaa
Käyttöjärjestelmä: Android
Ruudun tarkkuus: 1280 x 720 pikseliä
Muisti: 16 Gt + microsd-korttipaikka
Kamerat: 13 ja 8 MP
Sormenjälkitunnistin: ei
Paino: 137 g

Sony Xperia XA

Uunituore Sony XA on todella pirteän näköinen ilmestys. Se on saatavilla neljässä eri värissä, jotka ovat varmasti nuorten mieleen.

Reunasta reunaan ylettyvä näyttö kaartuu hieman puhelimen reunoilla. Puhelin on selvästi Honoria ja Samsungia kapeampi ja sopii paremmin nuoren käteen. Metallireunus on pyöristetty, mutta puhelimesta saa helposti jämäkän otteen.

Sonyn kamerat ovat testin ehdotonta kärkeä. Kuvia on helppo ottaa erillisellä laukaisunapilla. Tarkennus on nopea ja luotettava, ja se osaa seurata automaattisesti liikkuvia kohteita.

XA:n akkukesto on vertailun paras. Akku ei lopu kesken päivän aktiivisenkaan murrosikäisen käytössä.

Hyvää: Pirteät värivaihtoehdot, hyvä akunkesto.
Huonoa: Ei sääsuojausta edeltäjä M4 Aquan tapaan.
Kenelle: Tyylikästä puhelinta arvostavalle.

Uusimmat artikkelit

Perhe

Pidetään yhtä: Nuoret kaipaavat yhdessäoloa vanhempien kanssa

Nuoret kaipaavat tutkimuksen mukaan arkista yhdessäoloa vanhempiensa kanssa. Katso vinkit parempaan arkeen.

Vinkit

Epäiletkö, että koneellasi on vakoiluohjelma? Näin tarkistat tilanteen.

Ihmiset & Ilmiöt

Aivojumppaa digitaalisesti

Vinkit

Näin matkustat turvallisemmin

Perhe

Pidetään yhtä: Osaatko lukea oikein hymiöitä?

Ihmiset & Ilmiöt

Paikannussovellus lisää metsästäjien turvallisuutta

Vinkit

Televisiosta pimeni kuva: mitä voin tehdä?

Ihmiset & Ilmiöt

Äänikirja on oiva kumppani lenkille

Ilmiöt & Puheenaiheet

Näin vältyt viruksilta ja huijauksilta Facebookissa

Vinkit

Miten voin piilottaa langattoman kotiverkkoni?

Ihmiset & Ilmiöt

Pidetään yhtä: WhatsApp auttaa perheen arjessa

Ihmiset & Ilmiöt

Saako omaa lastaan stalkata?

\\ n