PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> store ansigt ure til mænd Borneo for hele familien kdgayyjq

Borneo for hele familien store ansigt ure til mænd

Borneo for hele familien

Malaysia - Kuala Lumpur, Sabah

 • Uspoleret naturoplevelser for såvel store som små
 • Borneos orangutanger, næseaber og øvrige dyreliv
 • Flodsejlads og vandreture i verdens ældste regnskov 
 • Indkvartering på flotte hoteller og hyggelige lodges
 • Kontrasten mellem storby, regnskov og strand

Priser og forespørgsel

Kontrastfyldt rundrejse der byder på storbyoplevelser i Kuala Lumpur, efterfulgt af uspoleret natur og et rigt dyreliv på Borneo – Et eventyr for hele familien som slutter med nogle dage under palmerne på Borneo eller en af Malaysias tropeøer

Rejsen til Malaysia starter i landets hovedstad, Kuala Lumpur. Her har I et par dage til at gå på oplevelse i China Town og Little India, eller nyde udsigten fra tvillingetårnene Petrona Towers.

Fra det Malaysiske fastland flyver I til Sabah provinsen på Borneo. Her, i verdens ældste regnskov, venter et fantastisk eventyr. I bor på flotte hoteller og hyggelige lodges, tager på sejlture langs Kinabatangan floden og på vandreture i regnskoven, ser orangutanger, næseaber, et rigt fugleliv og nogle af skovens øvrige dyre- og planteliv.

Efter en begivenhedsrig rundrejse med masser af nye oplevelser og indtryk slutter eventyret med nogle dage under palmerne ved Kota Kinabalus flotte strande eller på en af Borneos eller Malaysias tropeøer. 

Alt i alt et eventyr med unikke oplevelser for hele familien.

OBS! Ønsker I at forlænge rejsen til Bali er dette også muligt. Ring og hør nærmere.


Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Malaysia

Kuala Lumpur, Sabah

11 nætter / 14 dage

fra kr. 14.880

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Kuala Lumpur Sabah

Rejser til Kuala Lumpur

Hovedstaden i Malaysia er Kuala Lumpur. En spændende blanding af historisk og moderne arkitektur og hjemby for verdens højeste tvillingetårne, Petronas Towers.
'}" class="button">
Læs mere
Kuala Lumpur Sabah

Rejser til Sabah

Eventyret begynder, så snart du ankommer til Sabah. Få andre steder i verden oplever du et så varieret og tilgængeligt dyreliv.
'}" class="button">
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Sabah - 6 nætter

Hoteller og lodges på rundrejsen

Hoteller og lodges på rundrejsen

Beliggenhed: Borneo, Sabah


 • Kuala Lumpur – Swiss Garden (Deluxe room)
 • Sandakan – Four Points by Sheraton (Deluxe room)
 • Kinabatangan-floden – Bilit Rainforest Lodge (Standard room)
 • Kota Kinabalu – Promenade Hotel (Superior room)
 • Kota Kinabalu strand – Shangri La’s Rasa Ria (Superior Rainforest View)

Ønsker I at opgradere hotellerne er dette muligt mod et tillæg.
'}" class="button auto-width">
Læs mere her

Sabah - 5 nætter

Shangri La's Rasa Ria Resort
Se kort

Shangri La's Rasa Ria Resort

Beliggenhed: Borneo, Sabah

Dejligt luksushotel, beliggende direkte ned til den smukke Dalit strand lidt nord for Kota Kinabalu. De 420 værelser er indrettet med brug af jordfarver og med et anstrøg af malaysisk design. Værelserne har naturligvis alle moderne faciliteter og en dejlig møbleret balkon eller terrasse. Og hvilken udsigt fortrækker du: frodig regnskov, farvestrålende tropisk have eller blåt hav? 

Vil du forkæle dig selv på ferien, så anbefaler vi deres Ocean Wing Premier værelser med eget romantisk badekar og daybed på balkonen. Hotellet har fem dejlige restauranter. Desuden har hotellet et væld af aktivitetsmuligheder, super lækkert poolområde og golfbane designet af Ted Parslow.

'}" class="button auto-width">
Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 2
København - Kuala Lumpur
Dag 2
Kuala Lumpur
Dag 3
Kuala Lumpur
Dag 4
Sandakan
Dag 5
Kinabatangan-floden
Dag 6
Kinabatangan-floden
Dag 7
Kota Kinabalu
Dag 8 - 13
Strandophold
Dag 13 - 14
Kota Kinabalu - København

Dag 1 - 2

København - Kuala Lumpur

Afrejse fra Danmark

I flyver fra Københavns Lufthavn med kursen mod Malaysia. Mellemlanding og flyskifte undervejs. 


Læs mere

Dag 2

Kuala Lumpur

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Malaysia og transport til hotellet

Denne morgen ankommer I til Malaysias hovedstad Kuala Lumpur, som ligeledes er konge- og parlamentsbyen for hele Malaysia. 

Efter indrejseformaliteterne kører I til hotellet og resten af dagen er til afslapning og egne oplevelser. Normalt er det først muligt at tjekke ind efter frokost, så for ligesom at få gang i kroppen igen, efter den lange flyvetur, kan I evt. tage på en lille udflugt til byens ”grønne hjerte”, Lake Gardes. 

Her går I en tur og nyder de smukke omgivelser i den 104 hektar store, botaniske have med søer, små kanaler, springvand, grønne træer og buske, farvestrålende blomster og smukke orkidéer. Turen inkluderer også et besøg i sommerfugle- og fugleparken hvor I oplever et stort antal tropiske fugle og smukke sommerfugle (udflugten er ikke inkl. i rejsens pris).


Læs mere

Dag 3

Kuala Lumpur

Eventyr og oplevelser på egen hånd (M)

Efter en god nattesøvn og morgenmad er dagen til eventyr på egen hånd i storbyen. Ønsker I at deltage på en guidet byrundtur er dette også muligt – en oplagt tur for førstegangsbesøgende.

Turen starter netop der, hvor byens tid begyndte – ved sammenløbet mellem to floder til kongens palads, nationalmuseet, det nationale monument og de flotte bygninger på uafhængighedspladsen.

Byrundturen bringer jer også til den smukke Sultan Abdul Samad-bygning og byens vartegn Petrona Towers, der med en højde på 452 meter engang var verdens højeste bygning, men som i dag må nøjes med titlen som verdens højeste tvillingetårne. I ser tårnene udefra (udflugten er ikke inkl. i rejsens pris).

I KL findes der et utal af shopping centre. Det mest kendte shopping område er de travle gader rundt om Jalan Bukit Bintang, Jalan Sultan Ismail og Jalan Imbi som også kaldes for Bintang Walk. Ikke langt fra de store shopping centre ligger China Town – et paradis for den uhelbredelige indkøbsturist og tilhænger af eksotiske mærkværdigheder. 

Jalan Petaling gaden er også et besøg værd. Om aftenen omdannes den og Jalan Bandar til et stort natmarked, hvor der handles med tøj, tasker, sko, smykker, ure, souvenirs, musik og dvd-film. Der er naturligvis også plads til frugtboder samt flere små gadekøkkener, hvor de velduftende grillede "satayspyd" tiltrækker både lokale og turister. 


Læs mere

Dag 4

Sandakan

Flytransport til Borneo og tid på egen hånd (M)

I dag bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Kuala Lumpur. Herfra flyves der til Sandakan på Borneo, hvor vores lokale repræsentant vil sørge for transport til hotellet. Efter check in er resten af dagen til egne oplevelser. 


Læs mere

Dag 5

Kinabatangan-floden

Borneos landområder, landsbyer, flagermus grotter og flodsejlads (M, F, A)

Efter morgenmad på hotellet sættes kursen mod regnskovslodgen ved Kinabatangan-floden. En tur på ca. 2½ time som går gennem Borneos landområder og små landsbyer. Undervejs stopper I ved Gomantong grotterne. For at nå frem til indgangen skal I på en ca. 15 minutters gåtur gennem regnskoven. Jeres lokalguide vil fortælle om grottens fauna heriblandt flagermusene, svalerne og krabberne, og den måde hvorpå de er med til at opretholde grottens økosystem og deres betydning for den lokale økonomi. Afhængigt af tidspunktet I er der, vil I kunne overvære, hvordan de lokale indsamler fuglereder ved hjælp af bambuspæle og stiger. 

Turen fortsætter til lodgen hvor I spiser frokost. Lodgen er smukt beliggende midt i regnskoven ved bredden af Kinabatangan-floden. Regnskovene omkring Kinabatangan-floden er et af naturens skatkamre, som rummer mindst 290 fuglearter og 60 arter af pattedyr, bl.a. vigtige bestande af asiatisk pygmæelefant, næseabe og orangutang. 

Sidst på eftermiddagen er der planlagt en flodsejlads, hvor I måske er heldige at spotte den særprægede næseabe, mens den falder til ro i trætoppene langs floden. 


Læs mere

Dag 6

Kinabatangan-floden

Regnskovsoplevelser langs floden (M, F, A)

I vågner ved gibbonabernes og næsehornsfuglenes kalden og allerede fra den tidlige morgenstund er der mulighed for enten af tage på en junglevandring eller sejltur op ad Kinabatangan-floden til Oxbow Lake – et naturskønt område, som er perfekt til at studere fugle.

Frokosten spiser I på lodgen, og herefter er der tid til at I kan slappe af og nyde de smukke omgivelser ind til eftermiddagens planlagte flodsejlads hvor den står på flere regnskovsoplevelser langs floden. Måske I er heldige at se en flok pygmæelefanter slukke tørsten i floden.


Læs mere

Dag 7

Kota Kinabalu

Borneos orangutanger og flytransport til Kota Kinabalu (M, F)

I forlader de smukke og frodige omgivelser og kører tilbage til Sandakan. 

Med lidt held har I set orangutanger, når I har sejlet langs floden eller gået på opdagelse regnskoven, men de vilde orangutanger er truede og derfor også sky for os mennesker. Orangutanger lever kun på den indonesiske ø Sumatra og her på Borneo, og ingen ved helt præcist hvor mange, der er tilbage i den fri natur, men seneste skøn var omkring 50.000.

I dag er I dog sikre på at stå ansigt til ansigt med de kære dyr, som mennesket deler mere end 97 % af vores DNA med. Så deres øjne, ansigtsudtryk, gestik, adfærd og intelligens ligner vores. Det er også denne lighed, der danner baggrund for den indonesiske Dayak-stammes myte, der siger, at orangutanger er mennesker, som gemmer sig i træerne. Ordet "orangutang" betyder "skovens menneske" på Dayakkernes sprog.

Ved ankomst til Sandakan kører I til Sepilok Orangutang Rehabilitation Centre der er verdens største oplærings- og udsætningssted for forældreløse orangutanger. Inden I begiver jer ud i junglen, ser I en film om arbejdet med orangutangerne, og herefter kan I på tæt hold se, hvordan personalet fodrer de små rødhårede charmetrolde. Orangutangerne, som slet er ikke til at stå for, gør det svært at komme videre, men de næste oplevelser venter, og efter frokost er det tid til, at I flyver til Kota Kinabalu.

Kota Kinabalu er hovedstad i Sabah, en af Malaysias 13 delstater. Provinsen ligger på nordvestkysten af øen Borneo ud mod Det Sydkinesiske Hav og Tunku Abdul Rahman National Park på den ene side, og med det 4.095 meter høje Mount Kinabalu på den anden side. Selve byen har et myldrende folkeliv og en venlig befolkning af kinesisk, indisk, filippinsk, indonesisk og malaysisk oprindelse. Dertil kommer ca. 30 andre stammer, der lever rundt om i provinsen. KK, som Kota Kinabalu kaldes, har et broget folkeliv med markeder med alt fra træskærerarbejder til fødevarer, hvor man kan vælge og vrage mellem lokale specialiteter. Desuden findes et stort antal restauranter, barer og markeder for enhver smag og pengepung.

Ved ankomst til KK møder I vores lokale repræsentant som kører jer til hotellet.


Læs mere

Dag 8 - 13

Strandophold

Transport strandhotel nord for Kota Kinabalu (M)

Efter morgenmad på hoteller er der transport til fantastiske strandhotel, Shangri La’s Rasa Ria Resort, der er smukt beliggende mellem en lang hvid sandstrand på den ene side og Borneo urgamle regnskov på den anden side.

Efter check in er resten af opholdet til oplevelser og afslapning på egen hånd.

Dagene er afsat afslapning i se smukke omgivelser. Nyd en kølig drink og læs en bog ved swimmingpoolen eller på stranden, benyt nogle af hotellets mange faciliteter og vandsportsaktiviteter, spil golf, få en gang massage i hotellets eget spa og nyd en god middag på en af hotellets restauranter. For de aktive er der ligeledes mulighed for at deltage på nogle ekstra udflugter. 

Rejsen kan også forlænges med nogle dage på en af Borneos eller Malaysias tropeøer.


Læs mere

Dag 13 - 14

Kota Kinabalu - København

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det er ved at være tid til at sige farvel til de smukke omgivelser, så tiden frem til afrejse fra hotellet kan evt. bruges på at få den sidste sol og en sidste svømmetur i havet eller poolen. Hen på eftermiddagen er der afrejse fra hotellet og transport til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen for alvor kan begynde.

Dag 14 Ankomst til Danmark


Læs mere

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Borneo

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Borneo er +7 timer. Ved dansk sommertid +6 timer.

  Vaccinationer
  Vaccinationer mod Difteri, Stivkrampe, Hepatitis A og Malaria anbefales. Forhør dig hos din egen læge eller hos Rejseklinikken.

  Rejseklinikken.dk

  Pas/Visum
  Er opholdet på Borneo under 3 måneders varighed, kræves der ikke visum for danske statsborgere. Bemærk at passet skal være gyldigt i 6 måneder efter forventet hjemkomst. 
  Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse om de aktuelle visumregler for Malaysia.

  Særlige forhold
  Der er 220 Volt. Medbring adapter.

 • Under din rejse på Borneo

  Drikkepenge
  Det er ikke almindeligt at give drikkepenge, restauranter opkræver ofte selv et gebyr på 10%.

  Valuta
  Borneos møntfod er ringgit (MYR) . Du kan se den aktuelle kurs her. Enkelte steder kan man også betale med USD eller Euro.
  Valutaomregner

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Mark, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser


store ansigt ure til mænd

смотреть большой взрыв
omega de ville automaattinen
large face mens watches
luxe horloges replica
tank cartier   Forsiden    

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er eyerim?

eyerim er en brugervenlig webshop, som sælger designer briller - solbriller, briller og skibriller. Vores hovedkvarter er beliggende i Bratislava, Slovakiet. Vores kundeserviceafdeling i Danmark til vores danske kunder: kontakt@eyerim.dk

Vores mission er at tilbyde “alt under et tag”. Alt fra tidsløse klassikere som Ray-Bans til håndlavede kollektioner fra uafhængige producenter, fra funktionelle sportsstel til udsøgte designer briller.

eyerim tilbyder gratis levering til alle EU-lane og Norge. Takket være vores 30-dages returpolitik, shopper du helt uden risiko. Alle vores produkter er 100% autentiske og kommer med 2-års garanti.

Hvorfor skal jeg købe briller online?

At købe briller online er både sikkert og bekvemt. Men vigtigst at alt, det kan være helt op til 60% billigere at købe designer briller på eyerim sammenlignet med fysiske butikspriser.

Yderligere, finder du ingen fysiske butikker, som kan matche vores store udvalg. Selv de største fysiske butikker har normalt ikke mere end 500 par briller. eyerim sælger tusindvis af produkter, som bliver updateret hver eneste dag, så du ikke går gliå af de nyeste kollektioner.

Hvordan kan jeg betale?
 • Kreditkort - vi accepterer Visa, MasterCard og American Express
 • PayPal
 • BitCoin - vi er unge og innovative. Derfor accepterer vi også verdens største digitale valuta!

Online betaling på eyerim er både hurtigt og sikkert. Alle transaktioner bliver behandlet gennem en krypteret betalingsgateway og vi bruger førende sikkerheds- og svindel-beskyttelses systemer.

Når din bestilling er gennemført, modtager du en bekræftelsesemail, som indeholder en kvittering for transaktionen.

Er brillerne ægte?

Ja, uden tvivl!

Alle produkter, som sælges på eyerim er 100% ægte. Hver model er afsendt i sin originale indpakning, hvilket inkluderer et hårdt eller blødt etui og den bløde pudseklud. Hvis producenten inkluderer det, vil et bevis på produktets ægthed også være i indpakningen.

Hvordan ved jeg at de briller jeg vælger passer til mig?

Et par enkelte regler gør det sjovt og nemt at finde det rigtige par briller.

eyerim tilbyder flere søgefunktioner til at reducere udvalget af briller, men den vigtigste faktor at overveje, er din ansigtsform:

Runde ansigter er normalt brede og lange med en afrundet kæbelinje og runde kindben. Kinderne er tykke og bredere end panden. Vi anbefaler et rektangulært stel, ideelt med stærke linjer, så det visuelt dæmper dine kindben. Half-rim stel er et godt valg, da det visuelt gør dit ansigt lidt længere.

Firkantede ansigter har kindben, pande og kæbelinje af samme bredde. Du bør derfor prøve et rundt stel, ovalt stel eller cat-eye stel som vil gøre din kæbe mindre tydelig. Hvis du ønsker et rektangulært stel, bør du sikre dig at det har runde kanter.

Hvis dit ansigt er længere end det er bredt (du har et langt ansigt, høje kindben og et afrundet kæbelinje), bør du prøve stel med et maksimalt glasdækning. Oversize stel er et godt valg for dig. Dette vil give en illusion af ekstra ansigtsbredde og vil hjælpe med at opdele længden af dit ansigt.

Hjerteformede ansigter, også kaldet triangulære ansigter, er karakteriseret ved en bred pande og små kinder. Dit valg bør være et firkantet stel eller rektangulært stel for at give dit ansigt mere balance. Et rundt og ovalt stel paser også til denne ansigtsform.

Ovale ansigter har kindben, der er en smule breddere end panden og kinderne, og kan sammenlignes med et ægs form. Ovale ansigter siges at være det perfekte ansigt og bør være i stand til at bære de fleste steltyper. Du kan frit eksperimentere med forskellige former. Den vigtigste faktor er størrelsen.

Bemærk: Hvis du har tekniske spørgsmål eller har brug for råd, er vi her for at hjælpe dig. Kontakt os gerne på kontakt@eyerim.dk

Er der garanti på mit køb?

Ja, eyerim tilbyder 2-års garanti på alle produkter.

Garantien dækker alle producentens fejl* uden undtagelse. Garantien dækker ikke beskadiget stel eller glas grundet dag-til-dag brug og slid (fx. ridser) og skader som skyldes misbrug af produktet eller uheld.

For at evaluere hvorvidt fejl dækkes af garantien, er det vigtigt at du sender os billeder og en beskrivelse af fejlen til kontakt@eyerim.dk og vi vil tage kontakt til dig.

*Producentens fejl er fejl som opstår i løbet af producentens produktionsproces og ikke lever op til producentens standarder for det specifikke produkt (misfarvning, defekte hængsler, m.m.). Producentens fejl inkluderer ikke designfejl, som skyldes produktets design og ikke produktionsprocessen.

Hvordan passer jeg bedst på mine briller?

Designer solbriller, briller og skibriller kræver at du passer godt på dem.

Uforsigtigt brug kan lede til ridsede glas, hvilket kan forringe synet. Den bedste måde at undgå skader er ved altid at putte dine briller i dets etui. når du ikke bruger dem.

Når du skal rense dine briller, brug da den bløde pudseklud og rensevæske specielt lavet for briller eller vådservietter. Du skal aldrig bruge lommetørklæder, toilet- og køkkenpapir eller tøj, da disse kan føre til ridser. Du skal heller ikke bruge sæbe, shampoo eller andre rengøringsartikler - især glasrens. Disse indeholder materialer, som kan opløse glassets belægning.

Hvordan kan jeg genkende falske briller?

Falske briller bliver solgt udelukkende for at udnytte værdien af et par ægt designerbriller.

Selvom falske ure og tasker er relativt harmløse, kan falske solbriller godt være farlige. Falske solbriller er produceret af billige materialer, som sjældent lever op til almindelige sikkerhedskrav og mangler ofte den belægning, der modstår UV stråling og beskytter dine øjne. Falske solbriller gør med andre ord absolut ingenting for at beskytte dine øjne.

Hos eyerim er topkvalitet en del af vores DNA. Alle de produkter vi sælger på vores hjemmeside er autentiske, hovedsageligt produceret i Italien (blandt andet vores udvalg af Ray Bans, Prada og Persol briller) eller i USA (vores Oakley briller) og er blevet produceret med avanceret linse teknologi, så solbrillerne fuldstændigt kan modstå de skadefulde UV stråler.

Her på eyerim sælger vi kun produkter af bedste kvalitet. Men hvis du foretrækker at prøve lykken andet steds, er der et par generelle regler, som er gode at følge:

 • Pris. Designer solbriller, skibriller og receptpligtige briller er deres pris værd. Her på eyerim prøver vi på at tilbyde dig vores produkter så billigt som muligt. Hvis du finder de samme briller andre steder til en noget billigere pris, som virker til at være “for gode til at være sandt” - ja, så er brillerne højest sandsynligt falske.
 • Detaljer. Designerbriller er produceret af højeste kvalitet og fra de fineste produktionsprocesser. Brillestængerne er støbt af et enkelt stykke metal og bør være naturligt boltet fast til resten af stellet. Hvis det er limet på eller holdt på plads af smeltet plastik, så er der noget galt. Mærkets navn skal stå på ydersiden af brillestangen og skal se naturligt ud - det skal ikke se ud som om det er blevet printet på.
 • Model nummer. Indersiden af det venstre brillestang har altid model nummer og størrelse. Skriftstørrelsen og mellemrum skal være naturligt og tilpasset ligeligt og være læsbart. Selv for meget tynde brillestænger fremstillet af metal - eksempelvis som ved Ray Ban Aviator.
 • Farve. Plastic stel er enten skåret fra et enkelt stykke organisk acetat eller sprøjtestøbt fra pre-tørret plastic. Hvis du skærer igennem stellet, vil der ikke være farveforskel, da autentiske solbriller aldrig er malet.
 • Emballage. Ægte briller kommer altid i en salgsboks fra de brillemærke, som du har købt dit produkt hos. Det inkluderer blandt andet en etiket med stregkoden, producent information og modelnavn.
 • Vægt. Når du holder på et ægte par designerbriller, skal de veje lidt. De skal ikke føles alt for lette og skrøbelige. Hvis de ikke kan holde et papir fra at flyve væk ved lidt let vind, er de højest sandsynligt falske.
 • Mærkat. Hvis der er en mærkat på glasset, skal det ikke være et klæbende mærkat, der vil efterlade rester af lim, når det trækkes af. Mærkatet er vedlagt statisk, ikke med lim.