PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> omega de ville automaattinen CDON.COM arvostelut ja kokemukset | Puskaradio ifzwoijd

CDON.COM arvostelut ja kokemukset | Puskaradio omega de ville automaattinen

CDON.COM

Keskiarvo: (1.2): 1 Star Rating
Arvosteluja: 102

"CDON.COM tarjoaa sinulle parhaan valikoiman musiikkia, elokuvia, pelejä, kirjoja, viihde- ja kodinelektroniikkaa sekä paljon muuta. Tervetuloa ostoksille Pohjoismaiden suurimpaan tavarataloon." 


Kirjoita arvostelu!


www.cdon.com

 
11.10.2017
CDON.COM ja TRETTI.FI myyvät olematonta tavaraa


Tilasin kaksi kertaa saman tuotteen CDON.COM ilta sivuilta, "alihankkija myyjänä" TRETTI.FI, joka on vissiin osa CDON.COM -yritystä) enkä kummallakaan kerralla saanut tuotetta. Tilaus vain peruttiin parin päivän päästä mitään syytä kertomatta. Lisäksi asiakaspalvelu ei vastaa viesteihin eikä esim. chat toimi. Tuotetta on edelleen www-sivuilla myytävänä vaikka tilaus peruttiin jo kahdesti vaikka tilaukset oli maksettu luottokortilla.

Kannattaa todellakin harkita kahdesti näiden kauppojen käyttöä ainakin mun kokemuksen pohjalta. Itse en kajoa kumpaankaan kauppaan
 
29.9.2017
Tuote karkuteillä, asiointi hidasta ja tuloksetonta


Tilasin lahjaksi ohjeiden mukaan pelin eräälle tutulleni. Ajatus oli että tuote postitetaan suoraan kyseisen henkilön omaan postilaatikkoon. Toimitusajaksi luvattiin max 5 päivää, plus sen hetkinen 2 päivän lisäaika ruuhkan tai vastaavan takia.

Kun pari viikkoa oli jo kulunut otin yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse, jossa sielläkin oli ruuhkaa. Ei puhelinnumeroa, ei toimivaa chattiä. Kun vastaus päivien jälkeen vihdoin tuli, kysyttiin vain joko tuote on tullut ja mikäli ei ole he laittavat asian eteenpäin. Vastasin että tuote ei ole tullut ja selvitin vielä ongelman. Vastaanottaja oli laitettu kuitissa minuksi, vaikka olin merkinnyt tämän lahjan saajan nimen ja osoitteen. Nimenomaan ohjeiden mukaan. Sen jälkeen on päiviä taas kulunut ja asiakaspalvelusta ei ole enää kuulunut mitään. Postista asiaa en voi selvittää sillä kirjeellä ei ole lähetystunnusta.

Nyt ei ole enää mitään muuta tehtävissä kuin odottaa vastausviestiä, joka saattaa kestää vielä pitkään. Se on ainoa kontakti mitä yritykseen saa. Tässä ajassa olisin tilannut saman pelin muualta jo moneen kertaan. Yleensä olen ollut tyytyväinen yrityksen toimintaan ja asiakkuuttakin takana. Saattaa olla että jatkossa tilaan pelini kotimaisista verkkokaupoista. Yleisesti ottaen olen voinut suositella CDONnia valikoiman ja hintojen vuoksi, mutta tämä sekoilu on valitettavasti tuonut takapakkia.
 
28.9.2017
CDon.com kaupanteko huijausta!


Lisävakuutetun tuotteen hankinta CDon.comilta osottautui painajaiseksi. Rahat meni tuotteesta ja vakuutus oli turha, koska CDon.com määrää mitä vakuutetulle tuotteelle tehdään ja missä. Koska yrityksen hitaus aiheutti sen että tuote palasi asiakkaalle korjausfirmasta ja maksua 35,00€. Tämä kaikki siis siksi, että CDon.com lupasi ilmoittaa korjausfirmalle mitä tuotteelle tehdään mutta jätti ilmoituksen tekemättä määräajassa joten tuote palautui lisäkuluilla asiakkaalle. Älä osta tästä puljusta mitään!
 
15.5.2017
rahat meni kankkulan kaivoon


Ajattelin tilata Kake Randelinin cd-levyn tältä firmalta ja maksoin tuotteen etukäteen 12,95 euroa. Vahvistusilmoitus tuli sähköpostiin, muttei tuotetta ole kuulunut vieläkään, piti tulla 2-4 päivässä. Hain puhelinnumeroa ei löytynyt, vain sähköpostiosoite. En tilaa enää ikinä. Olen pienituloinen eläkeläinen, mutta kuvittelin saavani ko levyn, tilauksesta on nyt kaksi viikkoa. Luulin, että posti on niin hidas ja siksi tilaus viipyy. Olen tilannut nuorempana ko firmasta monta tuotetta ja silloin tilaamani tuotteet tulivat.En olisi tilannut, jos olisin lukenut arvostelut ensin. Harmittaa .En suosittele kenellekään.
 
15.3.2017
Cdom.com tilaus ehdot


C dom.Colin tilaus ehdot ovat niin huonot ettei kenenkään kannata tilata sieltä mitään. Sain itse väärän tuotteen ja sen palauttaminen ja vaihtaminen maksaa. Joudut itse maksamaan p ostimaksut. Jos haluat jonkun cdom.comin välittämän tuotteen tilaa se suoraan siltä toimijalta. Minulle tuli billigamobilskydiltä väärä tuote eikä vaihto onnistu ja tuote on hukattu.C dom.com on aivan turha välikäsi ja sen asiakas palvelu hidasta ja puhelin palvelua ei ole. Rahat meni enkä ole saanut tuotetta vieläkään yli kuukausi on kulunut tiauksestani.
 
5.3.2017
Mielestäni hujausta.


Tein tilauksen cdon.fi:stä, joulukuussa 2016. Tilauksessa oli kaksi tuotetta, toisen he toimittivat aika nopeasti. Toisesta taas tuli ilmoitus :"Meidän on ilmoitettava että yksi tai useampi tuote tilauksestasi on myöhästynyt. Valitettavasti emme voi antaa tarkempaa toimituspäivämäärää, mutta teemme kaikkemme jotta saat tilauksesi mahdollisimman nopeasti."

Sitten kului taas aikaa ja tuli toinen viesti: "Ikävä kyllä yksi tai useampi tuote tilaukseltasi on loppuunmyyty tavarantoimittajaltamme. Tästä syystä olemme joutuneet poistamaan tuotteen/tuotteet tilaukseltasi."

Tuo tietysti harmitti, niinpä käännyin ulkolaisen kaupan puoleen josta tuotetta sai vielä samaan hintaankin.

Kävin kuitenkin vielä cdon.fi sivustolla katsomassa tuotteesta tietoa ja yllätys yllätys, se ei ollutkaan loppu heidän kaupastaan, niin kuin asiakaspalvelulta saamani viesti väitti, vaan tuotetta oli heillä yhä myynnissä, mutta aivan toiseen hintaan, mihin sen heiltä enneen joulu tilasin, nyt hintaan oli tullut 150% korotus.

Ihmettelin asiaa uudelleen heidän asiakaspalvelustaan ja sieltä tuli uusi viesti: "Pahoittelen ettemme voineet toimittaa tilaustasi. Valitettavasti tuotteet joita ei voida toimittaa 30 päivän sisällä poistetaan automaattisesti tilauksesta. Toimittamattomista tuotteista emme lähetä laskua." Mutta aiemmassa viestissähän he mainitsivat että tuote on loppunut ja siksi he eivät toimita tuotetta minulle...Vaikka heillä oli tuote hyllyssä 150%:in hinnan korotuksella.

Itselle jäi tuosta huijauksen maku.

 
7.2.2017
Laskuttaa uudestaan


Yritys avasi 2017 helmikuussa uudelleen laskutukseen 2016 tehdyn tilauksen joka oli jo poistettu aiemmin. En suosittele kenellekkää.
 
19.1.2017
CDONin asiakaspalvelu ei toimi


Tein tilauksen CDONilta jonka toimituksesta tuli ilmoitus 13.1.2017 ja siinä mainittiin ,että yksi tuotteista ,jonka piti olla heti toimitettavissa jääkin myöhemmin toimitettavaksi.Otin heti asiakaspalveluun yhteyttä sähköpostitse kuten aiemminkin ja pyysin mitätöimään toimittamatta jääneen tuotteen tilauksen.Vastaus tuli 18.1.2017 ja oli englanninkielinen eikä asiaani oltu ymmärretty vaan ilmoitettiin vain ,että tuote toimitetaan myöhemmin.Siis tuote ,jonka tilauksen olin halunnut mitätöidä tulee nyt sitten väenväkisin.CDONilla ei ole edes kunnon yhteystietoja joten valittamisesta on tehty mahdotonta ja heillä ei siis enää ole toimivaa asiakaspalvelua johon voisi olla yhteydessä esimerkiksi palautusasioissa.Joten CDONin käyttöä kannattaa ehkä välttää.
 
17.1.2017
CDON.com toimitusaika ei päde


Tilasin Rollarien uusimman tuplavinyylin 14.12.2016 toimitusajalla 5-7 päivää. 22.12.2016 CDON viestittää että menee jälkitoimitukseen. Lähetin heille asiakaspalveluun postia viikko sitten ja kysyin asiaa, ei vastausta. Tänään 17.1.2017 kävin heidän sivuillaan katsomassa kyseistä tuotetta. Nyt siellä lukee "julkaisupäivä 27.1.2017! Ei pidä paikkaansa, levyhän julkaistiin jo viime joulukuun alussa. Levyhän on tietysti jo tilatessa maksettu kuljetuksineen. Ostan levyni seuraavaksi jostakin muualta.
 
14.1.2017
cdon


Yritin ostaa kamaa ennen joulua mutta en muistanut salasanaani ja yritin resetoida sen mutta se ei toiminut. Uuden vuoden jälkeen ne otti yhteyttä ja ja sannoin että olin hieman pettynyt joten kysyin miten lopettaa tunnukseni, ne loppu heti siinä, ei olluut mitään aikaa miettiä ja antaa antteks koska oli jouluruuhka, eli jos kysytte miten voi päättää jäsenyyden ne ottaa ne heti pois
 
11.1.2017
Ei ikinä enää!


Tilasin uuden pöytäkoneen, joka ei toimi. Ilmoitin seuraavana päivänä reklamaationa asiasta ja jäin odottamaan ohjeita. Ei tullut. Viikon jälkeen laitoin uuden viestin asiasta. Tästä on nyt kulunut kaksi päivää, enkä ole saanut vieläkään mitään toimintaohjeita. Missään ei ole puhelinnumeroa, johon soittaa. Asiakaspalvelu on kyllä alle kaiken arvostelun! En tule suosittelemaan ikinä kenellekään.
 
22.12.2016
Asiakspalvelu toosi onnetonta


Tänään 22.12 on ilmoitus viestilomakkeen (joka avautuu siis vain IE:llä) alussa:

"Tällä hetkellä vastausaikamme sähköposteihin on pidempi kuin normaalisti, juuri nyt vastaamme viesteihin jotka ovat tulleet meille 16. joulukuuta. Vastaamme niin nopeasti kuin mahdollista kaikkiin kyselyihin ja kiitämme kärsivällisyydestä, sekä siitä ettet lähetä useampia viestejä samasta asiasta sillä tämä pidentää viestien käsittelyaikaa."

Että kiitos ja ei kiitos!

Olisin kysynyt jotain tuotteen saatavuudesta (varmistanut siis), mutta hankinkin tuotteen ihan muualta, vaikka maksaakin siellä hieman enemmän.
 
5.12.2016
Ei enään ikinä


Juuu u.... Kyllä niin huonot kokemukset. Ensimmäinen ja viimeinen ostos jonka kyseiseltä sivulta tein. Tilasin tuotteen ja maksoin sen, jonka jälkeen huomaan että tuotetta ei ollutkaan saatavilla tällä hetkellä, okei oma virheeni. Yritän etsiä mistä saan yhteyttä asiakaspalveluun ja huomaan, että heillä ei ole numeroa olemassa joten pakko laittaa sähköpostia jonka laitoin sitten noin 10minuuttia tilauksesta, koska oli hieman kiire saada kyseinen tuote niin ajattelin että tilaan jostain muualta sen. Noh ongelmat lähti kun ensinnäkin ei jostain syystä asiakaspalvelu sivu toiminut ollenkaan kun käytin Chromea ja kun vaihdoin internet exploreriin niin toimi sitten lopulta. Yleensä itselleni helpompaa vaan soittaa jos tulee ongelmaa joten alko hälytyskellot soimaan kun huomasin, että heillä ei ole tosiaan ole numeroa. Seuraavana aamuna tulee viesti, että ei välttämättä enään onnistu perumaan, mutta olivat laittaneet viestiä varastolle jos sen voisi vielä perua. Siitä noin 30minuuttia ja tulee viesti "kiitos tilauksesta" ja tuote ilmeisesti on sitten pakattu ja valmiina lähtöön, vaikka kyseistä tuotetta ei sivujen mukaan ollut varastossa ja nyt sitten se onkin jo lähetetty eikä peruminen onnistu vaikka heti kun olin tuotteen tilannut olin heihin ottanut yhteyttä. Olin haluamani tuotteen tilannut sitten heti sen perään kun olin laittanut peruutuksesta sitä sähköpostia toiselta luotettavammalta sivulta niin nyt sitten täytyy nähdä taas extra vaivaa, että saan nämä tuotteet palautettua jotka cdon sivulta tulee.

Toinen asia oli, että kun tilasin tuotetta niin itse tuotteet maksoi 14e kappale ja tilasin niitä sen kaksi eli yhteensä oli maksu 30e, mutta koska molemmille tuotteille olisi pitänyt ERIKSEEN ostaa takuu joka maksoi 30e kappale niin olisi yhteishinnaksi tullut päälle 80e, joka mielestäni oli naurettavaa, koska kaikki muut sivut joilta olen ostanut on takuu tullut aina hintaan mukana eikä niin, että pitää ifzwoijd. Pre-owned Cartier ure erikseen ostaa takuu jokaiselle tuotteelle joka maksaa tuplasti itse tuotteen hinnan...

Hyviä puolia oli, että ainakin sain sentään lopulta yhteyttä asiakaspalveluun ja toivottivat hyvät päivänjatkot.
 
20.10.2016
Asiakasta ei arvosteta


Yrityksen toimintaperiaate tuntuu olla, että se kerää miljoonia asiakkaita ja alkaa sitten valkkaamaan epämieluiset pois. Jos et sovi heidän pirtaan, ei tilauksiasi toimiteta eikä asiakaspalvelu toimi. Välillä asiakasta kohdellaan kun juopunutta ravintolassa. Heitetään vain ulos. Ja taas kampanjoidaa uusia asiakkaita jotka erehtyy tilaamaan kalliita tuotteita.
 
12.10.2016
Surkea toimittaja


Tilaus ja maksu kyllä kelpaa, mutta lähetystä ei kuulu ja vaikea selvittää miksi tuotetta ei kuulu. Kyykyttäjä firma - älä tilaa!
 
16.9.2016
CDON:in asiakaspalvelu surkeaa


Avainsana CDON:ilta tilattaessa on odottaminen. Toimitusajat useinmiten venyvät luvatusta.

Asiakaspalvelu on kohteliaan välinpitämätöntä, ja on ympäripyöreää kuin maata kiertävällä radalla olevan poliitikon puheet - ja yhtä tyhjän kanssa, jos yrität saada lisävalaistusta vaikkapa toimituksen etenemisestä tai kuvausta tuotteen sisällöstä.

CDON:n voisi jo tilausta tehdessä (tai vuorokauden sisällä) ilmoittaa asiakkaalle, onko tuotetta oikeasti saatavilla vai ei.

Valitettavasti pisteet on jaettava asiakaspalvelun heikkouden perusteella, eletäänhän tietotekniikan aikakautta ja luulisi, että CDON:illakin muutama Commodore on toimistollaan, jotta tilauksiin liittyviin kysymyksiin voitaisiin oikeasti vastata ja selvittää tilauksen kulkua.

Esimerkki: cd-levyn toimitusaika on ilmoitettu 15-30 arkipäivää (tilaustuote). Okei, ei siinä mitään. Mutta kun 20 päivän hujakoilla tiedustelen toimituksen kulkua, asiakaspalvelun vastaus on edelleen yhtä autuaan tietämätön "tilaustuote, valitettavasti emme pysty sanomaan mitään tarkkaa toimitusaikaa". Firmalla ei ole siis hajuakaan aikataulusta vaikka 2/3 luvatusta toimitusajasta on jo kulunut, eli melkein kuukausi!

Herää epäilys, tietävätkö asiakaspalvelussa onko tilaus ylipäätään lähtenyt heiltä eteenpäin, saati milloin tai minne; On aivan kuin asiakaspalvelu olisi aivan kädetön tekemään mitään tilauksen etenemisen selvittämiseksi.

Eli kaiken toimitusstatukseen liittyvän hiljaisuuden keskellä asiakas saa robottimaisia fraaseja vastaukseksi - toki ystävälliseen sävyyn. Se vain ei pitkälle kanna.

Kohta on kuukausi kulunut ja jos CDON ei laita uusia robotti-fraaseja tilauksen toimitusaikaan liittyvistä tietämättömyyksistään, he varmaan mitätöivät tilauksen. Liekö tiesivät jo alussa, että eivät tiedä mihin laittavat tilaukseni eteenpäin, mutta antavat silti asiakkaan odottaa luvatun kuukauden.

Toinen esimerkki: Kaksi erihintaista tuotetta näyttivät olevan infotietojen perusteella täysin yksi sama tuote, sitä myydään jostain syystä vain kahteen hintaan. Laitoin asiakaspalveluun tästä kysymyksen, jotta saisin lisävalaistusta asiaan. Vastaus tuli, lyhyt ja ytimekäs "Kyseessä on eri tuotteet". Hienoa kiitos, mutta olisi voinut hieman valaista millä tavoin eri tuotteet, sillä sen takia heille laitoin mielestäni selvästi muotoillun kysymyksen. Vaan eipä tullut lisätietoja.

Tässä herää kysymys, tietääkö tuotetta myyvä firma itsekkään mitä ovat myymässä ja onko tuotekuvasto ajan tasalla!

Ja lopuksi plussat: Useat aikaisemmat tilaukset ovat tulleet kohtuullisessa ajassa ja kaikki ovat tulleet perille asti, vaikka luvattu toimitusaika ei ole pitänyt.

Näihin tilauksiin tai toimituksiin ei ole liittynyt ongelmia eikä kysymyksiä. Kaikki on hyvin niin pitkään kunnes Asiakaspalvelua täytyy jollain tavoin häiritä.

Plussat vaan ei pelasta Asiakaspalvelun ala-arvoisuutta. 
24.8.2016
Firma joka ei tiedä omista laskuistaan tai lähetyslistoistaa


Ihmeellinen on tämä yritys. Tilasin 4 dvd leffaa. 3 tuli, neljäs ei. Ei vaikka dvd piti olla varastossa. Sen tilalle lähetettiin väärä. Selvitin asiaa ja he eivät näe laskutusta, ja kun kysyin minkä väärän he olivat lähettäneet, eivät tienneet sitäkään. Lupasivat lähettää uuden. Ennenkuin uusi tuli, niin tuli jälleen lasku.

Tämä firma ei tiedä varastoaan, ei tiedä mitä on laskutettu tai maksettu, eikä tiedä mitä on lähetetty. Näin vanhalta yritykseltä aika uskomaton juttu. Lp

Jos ei jaksa tapella kahta päivää, niin ei kannata tilata täältä. Luulen vielä että taistelu jatkuu.

Jos olisin lukenut firman arvosteluja en olisi tilannut. Tästä voi tulla koko syksyn projekti. Toivon ettei käy, niinkuin monelle, aivan liian monelle on käynyt
 
25.7.2016
Lahjakortit hukassa


Tilasin 5 x 100€ lahjakortteja 25.6.2016 eikä mitään sähköpostia ole vieläkään kuulunut ( 25.7.2016 ). Joudun asioimaan mutkan kautta cdonin kanssa ja ovat myöntäneet virheen tapahtuneen ja olivat n. pari viikkoa sitten mukamas lähettäneet kortit. Yritetään vielä saada lahjakortteja ulos, mutta hirvittää jo miten varsinaisen tilauksen käy. Onneksi ei ole suoraan omaa rahaa kiinni tässä "hankkeessa", mutta eihän tätä sekoilua kukaan viitti kattella.
 
9.7.2016
Puhelin


Jepjep. Ostin cdon.comilta älypuhelimen 17.11.2015 mikä ei toiminut alkuunkaan. Kuluttajasuojalakiin vedoten yritin purkaa kaupat, mutta heidän mielestään se ei ole mahdollista koska olin pitänyt puhelinta yli 2 viikkoa. Kolmannen huoltoyrityksen jälkeen suostuivat kaupanpurkuun ja tosiaan aina sai itse kysellä missä mennään ja vastaukset kestivät aina päiviä. Viimein kun sain puhelimen palautettua he soittivat tuntemattomasta numerosta ja tivasivat miksi paketti on avattu ja sinetit rikottu? Johtuisiko siitä että 7 kuukautta sitten ostin puhelimen heiltä ja avasin sen paketin silloin? En tiedä mitä he ovat heidän huoltoyhteistyökumppaninssa kanssa sopineet mutta nyt ilmeisesti olen saamassa rahoja takaisin. En voi suositella edes pahimmalle vihamiehelle samanlaista taistelua ja oli kyllä viimeinen kerta kun olen tekemisissä cdon.comin kanssa.
 
14.4.2016
laskutus


Nykyään otan kuvankaappauksen tilauksesta,että näkee loppusumman.Saattaa muuten joutua kuukausia taistelemaan jos on virheitä laskussa.Tavarat on kyllä tullut muutamassa päivässä joka kerta.Ja jos omistat PINS-tilin voi tallentaa omiin suosikkeihin cdonin näin http://cdon.fi/?utm_source=tradedoubler&utm_medium=cpo&utm_campaign=t
radedoubler_1871576 niin ei jää bonukset saamatta kun tuollaisella linkillä menee cdonin sivuille.
 
11.3.2016
Jo toinen kerta, kun tuotetta ei vaan yksinkertaisesti tule


Olen tehnyt parin vuoden aikana kaksi tilausta cdon.comille. Ensimmäisellä kerralla eivät saaneet tuotetta ja peruuttivat tilauksen itse n. 1kk-1,5kk kuluttua tilauksesta. Toisella kerralla sain osan tilauksesta, koska sen toisen osan toimitti Lekmer. Toinen osa on vieläkin käsittelyvaiheessa, vaikka tilauksesta on yli kolme viikkoa. Ärsyttää, koska tilasin lahjaksi ja juhlat ovat sunnuntaina, joten en tule tätä toista osaa saamaan ajoissa. On kuulemma jälkitoimituksessa. Jäänee viimeiseksi tilauskerraksi.
 
10.2.2016
Takuuhuolto ei toimi!!!


Laitoin täältä ostetun näytönohjaimen takuuhuoltoon kun yksi kolmesta tuulettimesta ei pyörinyt. Mitään ei kuulunut pitkään aikaan vaikka minulle luvattiin että ilmoitetaan kun tuote saapuu perille ja laitetaan rahat takaisin tilille. Maahantuoja totesi tuotteen ehkäksi vaikka tuuletin ei kotona minulla toiminut. Tuote edelleenkin maailmalla vaikka tästä on kohta KOLME kuukautta aikaa. Mitään täältä ei ilmoitella vaan kaiken joudut itse kysymään ja sähköposteihin vastaillaan todella harvoin, nyttenkin 4 päivään ei ole kuulunut mitään. Minulle luvattu 3 eri kertaan ilmoitella tuotteesta mutta ei kertaakaan omatoimisesti ilmoitettu vaan aina joutunut itse laittamaan mailia ja kysellä perään. Ei voi todellakaan suositella paikkaa, itse en jatkossa tilaa cdonilta yhtään mitään!!
 
26.1.2016
Ei ongelmia


Olen tilannut CDON:ista useita kertoja kirjoja ja pelejä, aina ovat tulleet ajallaan. Usein tulee myös hyviä tarjouksia. Suosittelen.
 
13.1.2016
CDON.COM JA TUOTTEIDEN PALAUTUS


Joululahjojen tilaus oli helppoa. Palauttaminen oli haasteellista. Tilasin kaksi tuotetta, toinen tuote oli lähetetty Nordic Feelin kautta, vaikka molemmat tuotteet oli tilattu CDON.comilta. Asiakaspalvelusta en saanut palauttamisohjeita Nordic Feeliin, kuin vasta vajaan neljän viikon yrittämisen jälkeen. Sain jopa tiedon, että minulle oli lähetetty postia Nordic Feeliltä, mutta minulle ei sitä postia vain saapunut, ei sähköpostilaatikkoon eikä roskapostilaatikkoon.Osoitteenkin tarkistin,että varmasti heillä oli oikea sähköpostiosoite. Loppupeleissä vielä selvisi, että tuotteen palautus jää asiakkaan maksettavaksi, koska Nordic Feel sijaitsee tietenkin ruotsissa! Vikaostoksen palautus tuli maksamaan minulle 8.50e, joten jatkossa tiedän olla tarkkana.
 
12.1.2016
Cdon.comilta ei tule kuin yksi aloitusviesti, muuta ei kuulu


Tilasin joululahjatavaraa CDON.COM:in kautta. Dvd-levyt tulivat kyllä ja ehtivät pakettiin. Mutta saman lafkan kautta toimittaa tavaraa myös NordicFeel. Tilasin sieltä kolme lahjapakkausta miesten tuoksuja ja pari naisten tuoksua. Toimituksen piti hyvin ehtiä tulla ennen joulua, ja olin aikeissa postittaakin vielä eteenpäin yhden noista miestuoksujutuista. Sähköpostiini oli tullut ilmoitus CDONilta, että olen muka lähettänyt asiakaspalautuksena takaisin kaksi noita miesten lahjapakkauksia. Olin aivan huuli pyöreänä, että miten olen voinut jotain palauttaa, kun mitään ei ole edes vielä toimitettu. Kirjoitin heille palautteen, johon kopioin tuon saamani palautusviestin. Sain automaatilta ilmoituksen, että viestini on vastaanotettu ja he palaavat asiaan. Sitten alkoi joulu olla käsissä. Painelin firman chat- palveluun. Ben ilmoitti, että he eivät voi hoitaa NordicFeelin tilausten asioita, eivätkä chatissa muutenkaan asiaani, kun kerran olen jo laittanut sähköpostiakin. Voi elämä. Joulu meni. Joulun jälkeen sain sitten käsiini jostain kumman syystä erään huoltoaseman palvelupostiin toimitetun osion tilauksestani, naisten tuoksut. Jaaha, minulla kyllä oli ihan selkeästi tuossa kilometrin päässä omakin asiamiesposti, johon osoitteen mukaan lähetyksen olisi luullut tulevan. Lähetin lisää sähköpostia. Kyselin, missä ne loput tuotteet mahtavat olla. Kolme tilattu, kaksi olen muka palauttanut. Mitä on tapahtunut. Taas tuli automaattinen vastaus... kiitos, asia numero se ja se. Vastaamme 24 tunnin sisällä. Eikä sen jälkeen kuulunut mitään. Olen lähettänyt vielä yhden kyselyn. Automaattinen vastaus, asia numero se ja se. Vastaamme 24 tunnin sisällä. Eikä mitään ole kuulunut.

Ihan hiukan ihmettelen, miten pitkä se 24 tuntia on, joka alkaa paljon ennen joulua 2015, eikä vuorokausi ole umpeutunut vieläkään, vaikka nyt on jo 12.1.2016.
 
23.12.2015
Maksetut tuotteet eivät tule, asiakaspalvelu ei vastaa


Tilasin ja maksoin 14.12.2015. Sivuilla oli maininta että heillä on muutaman päivän viive, mutta edelleen viimeinen tilauspäivä jouluksi tilatuille tuotteille on 17.12.2015. Vielä tänään ei ole kuulunut mitään viestiä. Asiakaspalvelu ei vastaa. Näyttää Facebook olevan täynnä samansuuntaista tietoa. Älkää tilatko sieltä mitään, tai älkää ainakaan maksako etukäteen.
 
21.12.2015
CDON.COM:in uskomatonta touhua


Tilasin ja maksoin kirjan joka oli tarkoitettu joululahjaksi hyvissä ajoin jo 27.11.2015. Mitään ilmoitusta ei tullut että tuote olisi lähetetty. Odotin kiltisti kaksi viikkoa jolloin tuli sähköposti jossa pyysivät arvioimaan toimitettua tuotetta. Silloin tajusin että jokin oli pahasti vialla ja lähetin kyselyn asikaspalveluun johon ei siis ole mitään puhelinnumeroa. Pahoitteluviesti tuli 3:n päivän päästä että asiaa selvitellään ja palataan pikimmiten. Tästä on nyt viikkoa eikä mitään ole kuulunut. Olen lähettänyt tämän jälkeen useamman kyselyn tuoteesta johon eivät vastaa. Nyt on kulunut kohta kuukausi tilauksestani ja kirja tuskin ehtii jouluksi enää perille. Tätä nettikauppaa kannattaa varoa, en ole koskaan kokenut näin huonoa asiakaspalvelua.
 
19.12.2015
Tilausta ei kuulu, asiakaspalveluun ei saa yhteyttä.


Aivan käsittämätöntä touhua. Tilasin pelikonsolin lahjaksi hyvissä ajoin. Kolmessa päivässä tulikin ilmoitus että tilaus on lähetetty ja ilmoitettiin siihen liittyvä lähetystunnus. Kun pari viikkoa oli kulunut eikä pakettia edelleenkään näkynyt lähetysseurannassa (toimitusajaksi kerrottiin 3-5 päivää), koitin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Puhelinnumeroahan kaupalla ei ole, ja viestiin vastaaminen kesti kolme päivää. Sielä ilmoitettiin jo tiedossa oleva seurantakoodi, joka edelleen näytti että tilaus ei ole saapunut postille. Kysymykseeni, että kun sivuilla neuvotaan ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun jos lähetys ei ole saapunut 14 päivään mutta siellä ei asialle kuitenkaan tehdä mitään, en enää saanut vastausta. Nyt on kulunut kolme viikkoa, paketti ei saavu ja asiakaspalveluun ei saa yhteyttä. En voi suositella kyseistä kauppaa, enkä varmasti ole enää tulevaisuudessa heidän asiakkaansa.
 
9.11.2015
ÄlkääTilatko


En suosittele tilaamaan missään olosuhteessa tästä verkkokaupasta, ainakaan pelejä ennakkotilauksena. Ei peli tullut julkaisupäiväksi ja se ei riittänyt vaan peli ei ole tullut vieläkään, viikko julkaisupäivästä :D suoraan sanottuna ja suomenettuna Cdon on susi paska toimittamaan ennakkotilattuja pelejä.
 
21.10.2015
Tuote jäi saamatta


Tilasin uuden joystickin, parissa päivässä tuli tilausvahvistus ja rahat lähti kortilta. Seurantakoodia ei tullut koska heidän mukaansa on lähetetty kirjeenä (26,5 x 26,4 x 24,2 cm 2,15kg). Odottelin vaaditun 16 päivää ja otin yhteyttä asiakaspalveluun. Aspa vain selitteli, että kyllä on kirjeenä lähetetty ja on varmaan kadonnut maailmalle. Kun kyselin korvaavaa lähetystä, eivät tätä voineet tehdä, vaan palauttivat rahat (3-5 päivää) ja käskivät tekemään uuden tilauksen. Mitään hyvitystä eivät antaneet. Päädyin tilaamaan tuotteen muualta.
 
20.10.2015
Hidasta


Kestää todella kauan. Tilauksesta on useampi viikko ja toimitusajaksi ilmoitettiin 3-5 arkipäivää. Viimeinen kerta kun tilaan tuolta.
 
14.10.2015
Halpa mutta hidas


2 tilausta tehty tähän mennessä, ei mitään toivoa että tuote saapuisi luvatussa 1-3 päivässä, siinä ajassa tilaus juuri ja juuri saadaan käsiteltyä, tuote saapuu n. viikon päästä.
 
16.9.2015
Hyvin toimii


Tilasin cdon.fi:stä takin, joka oli yli 50% alennuksessa. Takki saapui neljässä arkipäivässä postiin, joten olen todella tyytyväinen toimitusaikaan. Aion jatkossakin tilata ko. sivuilta tavaraa jos on tarve.
 
26.6.2015
lasku maksettu , kirjat ei tullut Pyysin rahoja takaisin


Mää tilasin kaksi englanninkielistä kokkikirjaa.toimitus 1-2 viikkoa. kolmen viikon kuluttua tuli lasku Mutta kirjoja Ei kuulunut. jonkin ajan kuluttua otin heihin yhteyttä Ja sanoin että jos kirjoja ei ole haluan rahani takaisin. Vastasivat että palauttavat rahani. Heidän vastauksiin kestää noin viikko ja nyt pari kuukautta myöhemmin lähettivät sähköpostin että minun pitää itse ottaa yhteyttä heidän laskutukseen.

Onko Tämä normaalia, Onko edes laillista?????

Onkohan mulla oikeutta laskuttaa heitä käyttämästäni ajasta? :-)

Itse En enään ikinä ostaa Tuolta mitään. Muissa kaupoissa muutaman euron kalliimpia, Mutta toiminta ei voi olla huonompaan
 
7.5.2015
Tavarantoimittajalta loppunut


Tilasin tuotteen maanantaina, ja kysyin torstaina milloin tuote olisi tulossa, kun luvattiin 3-5 päivän toimitusaikaa. Asiakaspalvelusta lähes heti vastattiin että tuote on loppunut tavrantoimittjaltamme ja siinä kestääkin 1-2 viikkoa ja ehkä kauemminkin. Onneksi meillä oli toisia saman kirjoittajan kirjoja, niin ei sieltä tarvinnut jäädä odottelemaan. Kannattaa ottaa huomioon, että CDON:nin toimitusajat voi olla reilusti pidempiä mitä sivuilla mainitaan.
 
23.4.2015
Nyt meni nappiin!


Tilasin CDON.COM:ilta maanantaina iltapäivällä Polaroid-kameran ja siihen kuvapohjia. Tietojen mukaan varasto sijaitsee Ahvenanmaalla. Arvosteluja lukiessani hieman jännitin, saapuuko lähetys vielä samalla viikolla Lahteen asti. Tänään torstaina herätessäni puhelimeen oli tullut viesti, että paketti on noudettavissa Postista. Yllätyin positiivisesti nopeasta toimituksesta. Tosin nyt ei ole mitään sesonkiaikaa, niin paketit kulkevatkin nopeasti. Joulunaikaan en odottaisi näin nopeaa toimintaa.
 
23.4.2015
Palautus tökkii näemmä


Olen tilaillut CDONilta useampia tuotteita, ja lähetykset ovat tulleet suhteellisen nopeasti ja asianmukaisesti.

Nyt tein kuitenkin ensimmäisen palautuksen ja törmäsin samanlaisiin ongelmiin kuin monet muutkin: minua muistettiin yllättävällä huomautuslaskulla, joka koski yli kuukausi sitten palauttamaani tuotetta. CDONin mukaan palautus ei ole saapunut heidän varastolleen Ruotsiin. Varsinainen palautusosoite on kuitenkin Ahvenanmaalla, joten nyt saa ihmetellä ja jäljittää, missä paketti seilaa.

Säilyttäkää kuitit ja lähetystunnukset, mikäli palautatte paketteja.
 
7.4.2015
Sujuva toimitus ja hyviä tarjouksia


Koska useimmiten palautetta antavat ne, joilla on negatiivisia kokemuksia, ajattelin kirjoittaa myös omista positiivisista kokemuksistani. Tuotteet ovat itselleni tulleet aina suunnilleen ajallaan (parin päivän heittoja on ollut) ja asiakaspalvelusta on vastattu tarvittaessa nopeasti. Olen ollut asiakas jo vuodesta 2008 asti, joten kokemusta löytyy. Plussaa myös erinomaisista tarjouksista!
 
6.2.2015
Toimitusajoissa kusetetaan


Tilasin levyn ja luvattiin 2-5 arkipäivää. Toista viikkoa mennään eikä ole mitään näkynyt... Maanantaina olisi levyä tarvittu, mutta ei ole sitä levyä... Kiitos cdon.comin. Jos olisi lukenut 2-15 arkipäivää olisin tilannut muualta ja levykin olisi jo varmasti täällä. Koittavat varmaan vaan saada rahaa kun muusta ne ei välitäkkään. Oli muuten ensimmäinen ja viimeinen kerta kun tuolta mitään tilaan!
 
23.1.2015
Hienosti toimii


Tilasin kosmetikkaa ja tuli kahdessa päivässä kotiin asti! Positiivinen yllätys! :)
 
22.1.2015
Nykyaikaa?


Todella surkea pulju. Oli sitten viimeinen kerta kun tilaan tuolta mitään. 2-5 päivää ilmoitetaan toimitusajaksi, toista viikkoa mennään puolessa välissä. Ei ole edes lähetetty vielä! Toimitus aika tuotteen sivulla muuttunut 1-3 päivää, ei silti pysty edes viikko sitten tilanneille toimittaa? Olisin saanut saman tuotteen IHAN mistä vain nopeammin. Vaikka saksasta. Todella surkeaa CDON.COM!!!!
 
14.1.2015
Halusin vain saada katseltavaa :(


Tilasin 5.1.2015 (maanantai) neljä kautta tv-sarjoja, Macgyveria ja Stargate Sg-1 koska mulla oli leikkaus 7.1.2015 ja sen vuoksi saikkua tasan kaksi viikkoa.

Joskus kerran aikaisemmin muutama vuosi sitten tilasin cdon.comista jonkun dvd-boxin mutta en muista kestikö siinä luvattoman kauan... Nyt on meinaan 14.1.2015 eikä ole vieläkään näkynyt kyseisiä tuotteita!? "2-5 päivää toimitusaika" VITUT.

Tilasin e-laskulla ja sekin on jo maksettu viime viikolla. Ei tässä muuten mitään hätää mutta kun päivät menee kotona sängyssä makoillen eikä omassa filmihyllyssä ole mitään katseltavaa niin kyllähän tämä rupeaa väkisinkin jo vituttamaan tämä tekemisen puute! Viime päivät olen innoissani kytännyt postia mutta turhaan toistaiseksi...

Tilaushistoriassa lukee "toimitettu". Njaah, jääpähän viimeiseksi kerraksi kun tuolta ruotsalaiselta puppelipuljulta tilaan mitään. 2015 ja tuotteen toimitus kestää näin kauan?
 
6.1.2015
Suosittelen!


Itse olen tilaillut vuodesta 2010 useammanki kerran CDON.comista ja yhden kerran on viivästynyt tuotteet ja syykin oli ilmoitettu nettisivuilla koskien jouluruuhkia. En ymmärrä miksi ihmiset hermoilee niistä toimitusajoista niin palion. Ymmärrän kyllä syyn, jos lupaillaan toimitusajaksi se 2-5 päivää ja tuote tulee myöhemmin ja sitä odotettu kovasti tuo aika nii tottakai se vähä harmittaa. Itselläni ei sillain ole mikään kiire koskaan niiden tuotteiden takia. Asiakaspalvelu on omasta mielestäni asiantuntevaa ja vastaa nopeasti kysymyksiin. Kaverilta kuulemaani juttua olen kuullut, että Aspa antaa myös alennuskoodei aika herkästi, kun käy "valittamassa" vaikka toimitusajasta tai vastaavaa..

Mutta niikuin sanoin ei ole mitään pahaa sanottavaa CDON.comista. Tuotteet ovat tulleet ajallaan ainakin tähän talouteen.

 
29.12.2014
Yli vuorokauden odottanut tilauksen käsittelyä


Tässä ensimmäistä kertaa kokeilin CDON.com ja 2 päivää odotellut tilauksen käsittelyä,

laitoin asiakaspalveluun viestin että onko teillä kyseistä tuotetta nyt varastossa, koska tilaus ei lähde etenemään olisi tuotteella kiire.

Vastaus = "meillä on jonkin verran tuotetta , seuraa vain omia sivuja miten tilaus etenee".

Sitten seuraavana päivänä kun tilaus oli vielä käsittelyssä soitin asiakaspalveluun peruuttakseni tilauksen ja ajattelin käyttää eri kauppaa niin

Vastaus "tilausta ei voi peruuttaa, koska se on jo tuolla pakattuna" ... niin miten päin tuota omaa sivua katsotaan kun tilausta sen mukaan vielä käsitellään, vai oliko kyseessä huijaus, kannattaisiko viedä oikeuteen?
 
23.12.2014
ei toimi ei


En kyllä voi suositella. Tilattu reilu kaksiviikkoa sitten joululahja jonka piti tulla muutamassa päivässä. No pakettia ei edelleen tähän päivään mennessä ole kuulunut ei näkynyt vaikka sivuilla näkyi että postitettu 10.12.2014. Asiakaspalvelu huutanut vain varattua. Tänään vihdoin pääsi läpi, aspa sanoi että katoha täälähän se näyttää olevan paketoitavana vielä, laitetaan tänää postii. No eipä se meille mitenkään jouluksi ehdi. Aspa kysyi halutaanko perua kaupat. Ei mitään ilmoitusta edes tullut että toimitus viivästyy. Eikä aspa edes pahoitellut tilannetta mitenkään! Ensivuona hankimme lahjamme muualta. Olisiko paketti lähtenyt cdonnista ollenkaan ikinä jos olis vaan odoteltu ja odoteltu ilman yhteydenottoa. sapettaa kyllä ihan vietävästi.
 
22.12.2014
Älä tilaa cdon.comista


Tilauksestani on 6 viikkoa. Luulin saavani joululahjat kun tilasin 13.11 eli melko ajoissa kuitenkin. Kysyttyäni useaan kertaan tilaustani, 3 eri kertaa vastauksena, että heillä on ollut tekninen vika eikä voitu toimittaa...pyrimme toimittamaan mahdollisimman pian, on jo pakattavana jne jne. Taas tiedusteltuani 22.12, kerrotaan että ei tule jouluksi, mutta tilausta ei voida peruuttaa. Lasku odottaa kuitenkin jo sähköpostissa. Edellisinä vuosina tilaus jäänyt kokonaan tulematta, tullut väärää tavaraa ja kirjoja ollut repeytyneinä. Ei koskaan enää tuosta firmasta mitään!!!
 
18.12.2014
Pettynyt joululahjojen ostaja


Päätin tänä vuonna tilata ystäville kaikki joululahjat täältä, kerta niin helppoa on. Ehdin jo huokaista helpotuksesta että valmista tuli, ja sitten aloin odottamaan pakettien saapumista. Minulle kerrottiin nettisivuilla, että toimituksessa kestäisi 2-5 päivää. Tavaroiden oli tarkoitus tulla 3 eri erässä. Ensimmäinen paketti (Nordic Feelin varastolta) tuli 2 viikkoa myöhässä. Tavarat oli hyvin pakattu ja ehjiä. Ne ehtivät tarpeeksi hyvin, ehdin antaa ne ystäville. Tänään tuli paketti taas (cdon varasto). Ajattelin, että eihän se haittaa jos annan nämä lahjat hieman myöhässä. Avaan paketin, ja siellä oli vain yksi tuote, kun nimenomaan tilasin 2 kyseistä tuotetta. Puhelimitse ei saa yhteyttä, ja nyt vain olen lähetellyt paljon viestejä, ja tehnyt valituksen. Ja unohdin mainita että tilauksesta on 5 viikkoa, ja 2 pakettia on tullut, joista toinen oli viallinen. Taitaa jäädä viimeiseksi kerraksi kun tässä verkkokaupassa asioin. Hmph.
 
18.12.2014
Tuote jälkitoimitukseen/Tuote loppu


Genevan XS -malli oli tarjouksessa marraskuun lopulla. Tilasin tuotteen silloin ja ensin tuli ilmoitus, että toimitetaan jälkitoimituksena. Nyt, kolme viikkoa tuli myöhemmin ilmoitus että tuotetta ei ole enää saatavilla. Silti oli myynnissä vielä muutama päivä ennen ilmoitusta, jossa kerrottiin ettei enää ole saatavilla.

Ihan syvältä, odottelet tuotetta viikkokaupalla ja sitten sitä ei ole edes myynnissä. Eka ja vika kerta tutustuminen tähän kauppaan. Toivottavasti sentään verkkomaksu palautuu, lupasivat ainakin... Jotenkin tuli tunne, ettei niitä laitteita ole ollut aikoihin varastossa, kunhan roikkuvat myynnissä alehintaan.
 
10.12.2014
CDON.COM


Hommasin tietokoneen ulkoisen kiintolevyn keväällä vuonna 2012. Ostohetkellä oli takuuaika 3 vuotta.Eli takuuaika 2015 kevääseen.

Levyyn tuli vikaa noin 2 vuoden käytön jälkeen ja ilmoitin CD onille asiasta. Sieltä ilmoitettiin,että takuuaika on muuttunut 2 vuoteen. Ei mene takuuseen.

Otin yhteyttä maahantuojaan,sieltä ilmoittivat,että lähetä levy heille,he hoitavat homman,tein työtä käskettyä ja noin 3 viikon kuluttua sain uuden levyn.Levyn takuuaika oli se 3 vuotta,mikä ostokuitissa oli merkitty.

Että CDon kusettaa asiaksta,antamalla väärää tietoa.
 
9.12.2014
"Toimitus" ei toimi, asiakaspalvelu amatöörimäistä


Tilasin tuotteen (ulkoinen varmuuskopiointilaite), toimitusaika oli n. viikko eli vähän luvattua pidempi. Postista tuli noutoilmoitus ja menin saman päivänä hakemaan: tuote olikin jo CDONin toimesta tilattu takaisin! Ehti olla postissa puoli tuntia...

Asiakaspalvelu syytti postia joka kertoi saaneensa ohjeen CDONilta. Lopulta liike pahoitteli tapahtunutta ja lupasi palauttaa tililtäni veloitetut rahat (ei siis tuotetta vaikka juuri sen olisin tarvinnut!!!! Mitään selitystä tapahtuneelle en saanut. Rahoja odottelen.
 
8.12.2014
Erittäin kankea mutta sitäkin hitaampi


DVD -ja Blu-ray elokuvissa hyvät valikoimat, usein myös kilpailukykyiset hinnat.

Toimitusajat ovat niin syvältä sieltä, ettei sormi sinne ylety.
 
4.12.2014
Loistavaa


Tilasin torstaina 27.11 cdonilta iphone 4s. Tuli 4.12 eli tänää lähipostiin ja noudin sen loistavassa kunnossa
 
2.12.2014
Toimitusajat eivät pidä


Luulin tilaavani kirjat ja pelit ajoissa joulua varten, kun tein tilauksen marraskuun puolella. Nyt sain viestin, jossa sanottiin, etteivät tiedä, milloin pystyvät toimittamaan. Se siitä, en tilaa tästä putiikista toiste...
 
14.11.2014
Hidasta toimintaa


Sivu lupaa toimituksen ajaksi 2-5 arkipäivää, mutta tämä on kaukana totuudesta. Todella hidasta toimintaa. Myöskään ei voi ostaa postiennakolla, mikä on myös miinusmerkkinen asia. Tämän takia maksoin etukäteen ja nyt sitten odotellaan...

Yleensä olen tilannut muista kaupoista, mutta nyt päätin kokeilla CDON.comia ja voin sanoa, että ei kannattanut. Myöskin kun täältä luki palautetta, niin harmi, että en lukenut ennen tilaamista. Asiakaspalvelu on myös heikolla pohjalla.

Tämä tilaus oli ensimmäinen ja viimeinen kyseistä paikasta. En suositele.
 
12.11.2014
Tyytyväinen keräilijä


Olen tilannut useamman kerran viimeisen parin vuoden aikana musiikkia ja elokuvia (CD-, DVD- ja Blu-ray -levyinä) CDON.COM:in kautta ja firma on toimittanut tuotteet täsmällisesti ja varsin odotetussa ajassa. Muutaman CD-levyn olen saanut myöhemmin jälkitilauksessa, mutta niistä on ilmoitettu hyvissä ajoissa ja nekin ovat tulleet kohtuullisen ajan puitteissa.

Musiikin suhteen siellä on kattavat katalogit eri bändien ja solistien albumeista, jos haluaa koota itselleen hyvän kokoelman jonkun tietyn esiintyjän tuotannosta. Lisäksi sieltä löytyy eri albumien erikoisversioita (mm. de luxe edition). Hintatason kannalta elokuvat ovat olleet suhteellisen edullisia. Maksutapana olen suosinut Klarnan laskuja eli olen maksanut sen jälkeen kun olen vastaanottanut tilaamani tuotteet.
 
30.10.2014
Tilaus, joka ei koskaan saapunut.


Olen nyt jo kohta 3 viikkoa odottanut televisiota, jonka toimitusaika oli 1-3 päivää. Asiakaspalvelu ei vastaa muuta kuin automaattisella vastausrobotilla tyhjänpäiväisiä vastauksia ja lähetystunnuksen mukaan tilaus ei ole koskaan saapunut itellan toimitettavaksi. Tässä sitä nyt ollaan ilman mitään tietoa tilauksen saapumisesta ja ilman minkäänlaisia korvauksia tapahtuneesta. En enää koskaan tilaa kyseisestä lafkasta mitään. Kannattaa jokaisen vältellä kyseistä liikettä, sillä paikkaan ei ole mitään luottoa.
 
22.10.2014
Palauttamasi tuote ei ole saapunut Ruotsiin


Palautin viallisen tuotteen CDON.COMille asiakaspalautuksena. Paketti oli kevyt, joten se meinasi lähteä kirjeenä (= ei seurantakoodia), mutta vaadin sen lähettämistä pakettina, jolloin sain seurantakoodin. Paketin mukana oli vaadittu vikailmoitus englannin kielellä. Kaksi päivää lähetyksen jälkeen paketti oli vastaanotettu Ahvenanmaalla.

Yli 30 päivää yhteydenottoa odoteltuani otin yhteyttä asiakaspalveluun. Vastaus oli, että tuote ei ollut palautunut heidän Ruotsin varastolleen. Minua pyydettiin lähettämään paketin seurantakoodi.

Mitäpä jos minulla ei olisi ollut tuota koodia? Taitaisin olla 70 euroa köyhempi. Onneksi koodi kuitenkin löytyi, ja sain lupauksen, että Klarna ottaa yhteyttä rahojen palautuksesta. (Sitä odotellessa...)

OPETUS: Tehkää hyvät ihmiset asiakaspalautukset pakettina, josta saa seurantakoodin, ja pitäkää tuo koodi tallessa, kunnes asia on loppuunkäsitelty.
 
19.10.2014
CDON.COM asiakaspalautukset


Tilasin kyseisestä firmasta kengät, jotka sitten palautin. Palautuskuitti, joka liitettiin paketin päälle, oli puuttellinen, koska siitä puuttui seurantakoodi.

Paketti ei firman asiakaspalvelun mukaan ole saapunut heidän varastoonsa Ruotsiin. Lähetin heille kuitin lähetyksestä, sekä kännykkäkuvan lähteneestä paketista.

Asiakaspalvelusta tuli vastaus, että he tekevät kohdallani poikkeuksen ja hyvittävät tuotteen.

Eli miten käy asiakkaiden,joiden kohdalla tällaista poikkeusta ei tehdä? Eli asiakas joutuu maksamaan tuotteen, jonka on palauttanut ja joka häviää matkalle heidän puutteellisten seurantakoodien vuoksi. Ei näin!
 
7.10.2014
Viimeinen kerta kun tilaan CDON:ista


Olen tehnyt CDON:ista kaksi kirjatilausta halpojen hintojen vuoksi. Ensimmäisellä kerralla toimitus kesti todella paljon kauemmin kuin sivuilla luvattiin, mutta annoin asian olla.

Viime viikolla tein uuden tilauksen ja nyt homma menikin todella kiinnostavaksi. Ensin kokonaiseen viikkoon tilaukselleni ei ole tehty mitään. Lopulta statukseksi ilmestyi "käsittelyssä varastolla" ja ajattelin, että ehkä saan kirjat kotiin jopa kahden viikon odottelun jälkeen. Tänään kirjauduin sivuille uudestaan vain huomatakseni, että tilaukseni status oli "mitätöity". En ollut itse todellakaan peruuttanut tilausta. Eniten tässä raivostuttaa, että olin maksanut etukäteen verkkopankissa. Mikäli kyseinen pulju on noin epäluotettava, että peruu tilauksen ilman mitään ilmoitusta, niin pelkään saanko edes rahoja takaisin! Mitään lahjakorttia en todellakaan halua, koska tämä oli viimeinen tilaukseni sieltä!

omega de ville automaattinen

هوبلوت كبيرة الانفجار ارتفع الذهب
Breitling kellot uk
faire omega