BEST OF: Watch & Friends 25 oktober 2013

Breguet I oktober kommer til en slutt, kan vi sjekke ut de nye klokker med Girard Perregaux, falske hublot klokker Harry Winston og Nomos; finne ut hva som er aktet urmaker François-Paul JOURNE i Graal se; lære mer om Seiko; og snakke med J.J. Redick med Los Angeles Clippers omtrent se samlingen.
1. Mitt første gral Watch Francois-Paul Journe
Uavhengige urmakere er virkelig en spesiell rase. Og blant dem, er Francois-Paul Journe sannsynligvis den jeg beundrer mest. Ikke bare var hans klokker teknisk komplisert, men han klarte å gi bort klokker et designspråk som er utpreget hans egen. Finn ut hva som var hans første vakt Grail i vår artikkel.
2. Girard-Perregaux 1 966 ultra-tynn 41mm Watch omtale
Hvis du ønsker å legge til en klassisk kjole klokke i samlingen din, Girard-Perregaux per 1966 ultra-tynn 41mm bør ikke overses. Det tilbyr en vakker klar dial, en tidløs klassiker type prosjekt, hjemme og GP01800-0004 kaliber Girard-Perregaux er. 41mm diameter tilfellet kan være en smule for store klassiske kjole billigere klokker, men det beviser ikke at merkevaren er oppdatert med tiden.
3. Panerai Luminor 1 950 3 Days Watch omtale
Panerai Luminor tusen 953 dager eller mer kjærlig kjent blant Paneristis like PAM 372, er en av de mest populære klokker fra det italienske merket i nyere tid. Finn ut hvorfor denne enkle to turn klokken er ettertraktet og beundret av Paneristis i vår komplett oversikt.
4. klokker lommeur Hands-On: Antikke 2567, nr 5 replika, jeg 1907BA
Breguet er en av de eldste merkene rundt, og deres grunnlegger, Abraham-Louis Breguet, var en oppfinner for mange watchmaking innovasjon. Siste Ariel var heldig å være i stand til å sjekke ut noen av lommeur fra Breguet – noen gamle, noen nye. Hvis du er interessert om de merke- og pocket klokker, er det ikke til å bli savnet.
5. A. Lange & Söhne klokker: A Love Letter From The Akademie
Jeg har en dyp respekt for A. Lange & Söhne. Deres bevegelser er spesielt så flott finish som setter mange andre til skamme produserer grunnlagt. Nylig, min kollega hadde hell å bli invitert til programmets Academies Lange, og her er hans observasjoner fra turen. klokker til salgs

Advertisements
Posted in Falsk KlokkeTagged falsk klokke、falske klokker、kjøpe replica klokker på nett、replica klokker norge、rolex kopi klokker留下评论

Hendelses oppsummering: TAG Heuer “50 Years Carrera” I Silicon Valley Boutique

2 013 var et banner år TAG Heuer.replica klokker norge På SIHH i januar annonserte splitter Mikrogirder 2000, som er den første mekaniske ur å måle tiden 5 / 10.000 sekund nøyaktighet; Dette overgår selv de beste kvartsur. På Baselworld i løpet av våren, fortsatte de angrepet med en moderne klokker Carrera MikropendulumS, som bare kan måle tid i 1 / 100th av et sekund nøyaktighet, men gjør sin nye Escapement mekanismen er basert på magneter – ja, nettopp det som en gang var en svoren fiende av mekaniske klokker. Øverst på denne MikropendulemS to tourbillons escapements (en som kjører på 4 Hz, og en fantastisk 50Hz.)

Som året var også 50 år merkets mest populære modell: Carrera, en rekke nye versjoner også annonsert noen av de nye 1 887 in-house-bevegelsen, og ble re-utgitt modell til ære for mannen som ganske mye egenhendig skapte Carrera Jack Heuer, de siste 80 årene har limited edition modellen utsolgte så snart som i fjor, da det ble innført. På toppen av alt dette, kunngjorde TAG Heuer den nye (helt in-house), kolonne-wheel kronograf Caliber 1969 et moderne produksjonsanlegg i Chevenez at de kan lage disse bevegelsene kan være kvalitet og kvantitet for å møte etterspørselen etter en populær merkevare.

TAG Heuer og aBlogtoWatch vert en spesiell hendelse for å lukke ut 2 013 nye boutique i Silicon Valley i San Jose. Siden jeg er en lokal, og Ariel ba meg proxy for ham, og MC arrangementet og i praksis jeg kan sykle til butikken og har vært der da det ble lagt til gummi stroppen av mine av Grand Carrera 36 RS Caliper.

Vi inviterte aBlogtoWatch fans av TAG Heuer hendelsen bare en uke før festen. Jeg kom til butikken litt tidlig for å møte de ansatte og møtt Rachel Zerilla butikksjef, den butikkansatte og TAG Heuer leder for PR og events, vår venn Lindsay Hymson, som gjorde turen fra New York bare hendelse. Og Lindsay skuffet ikke da han også hadde med seg ikke bare til alle nye Baselworld 2013 modeller (som ikke var allerede et boutique), men også den ettertraktede Monaco V4 – yep ett mikro belter.

Kort tid etter at jeg kom, for å se geeks rundt dalen begynte flokker. Som champagnen (Moet) og whiskey (Glenlivet) strømmet inn i hvert glass for å hilse på gjestene, prøvde jeg personlig å snakke med alle. Jeg fant raskt ut at mange av leserne av bloggen i lang tid, noen lenger enn jeg har knyttet til den. Selv om utgangspunktet overraskende å se så mye lidenskap for de mekaniske entusiaster til dalen når du tenker litt om, er veldig fornuftig. Dette er hva aBlogtoWatch handler om – stedet og elskere av moderne teknologi er fortsatt det beste stedet å se hvordan livet er et originalt gadget for menn: klokken. Dette er veldig forskjellig fra hvordan de fleste av de tradisjonelle mediene dekker klokker ren motesak. De klokker er mote elementer, hvis bilene er alle raseri. Vi er elskere av vakre maskiner.

Selvfølgelig, når du tenker på Silicon Valley, hva umiddelbart kommer til hjernen er enestående av tradisjonelle elektronikk og programvare innovasjon, og vi elsker det også. De fleste av gutta i denne delen av verden for å drive hybrider og voksende EV.billige klokker nettbutikk Du kan knapt kjøre de ti miles uten å se Tesla eller Nissan Leaf her. Så du skulle tro at gutta her ville være iført en fancy kvarts klokker, eller noen av de såkalte “smartwatches”, eller i verste fall, er det ingenting og bruke smarttelefonen. Men fra min erfaring til stede for å se på hendelsene knyttet til og et lite utvalg av gjestene vil delta i dette arrangementet, kan jeg si at “geeks” i dette som de fleste av gutta som aldri mister lidenskapen involvert i å lytte til brølende V8 eller V12 selv om deres dag-til-dag-tur er elektrisk. Så, når bruken av selve mekaniske klokker, jeg ville være fristet til å si, vel gutta Bay-området for å raskt få klokken til å samle lidenskap handler om og å bli en WIS (Se en idiot savant.)

Og hva annet merke er den mest representative for denne racing / kjøring lidenskap for den type innovasjoner som ser rett ut av Silicon Valley for mer enn TAG Heuer? Jeg vil si ingen andre merker. Historie begrunner denne påstanden. Først av alt, var Heuer og fortsatt er merke mest forbundet med ur og klokker. Denne komplikasjonen er også mest nyttig for racing. Tenk på å telle runder og timing av depotstopp.

Det er ingen overraskelse at Hollywood Calling TAG Heuer når den ønsker sine stjerner ser bra ut. På boutique, kan du fortsatt kjøpe en kopi av lærjakker utslitt av kongen av kjøle seg Steve McQueen, som hun hadde i filmen LeMans. Mer enn en gjest i tilfelle merke til en gammel skole Heuer klokker, og fortsatt ser like kul som filmen er 40 år senere. Og nylig, da produsentene F1 filmen “Rush” (2013) ønsket aktører er ekte 1970-tallet og 80-tallet utseendet til gamle F1 legender, gjett hva de lånte vintage klokker TAG Heuer.

Til slutt, og kanskje mest interessant, bør du ikke bli overrasket over å høre at ca 40 år siden (da kvarts revolusjon som så mange, at bransjen ønsker å glemme nå) var i ferd med å ta tak i, Jack Heuer, besøkte Silicon Valley og møtte noen av forfedrene i dette området. Folk som Fairchild Semiconductors ‘co-grunnleggerne, Robert Noyce og Gordon Moore, som senere gikk på å grunnlegge Intel Corp., og det han så umiddelbart varslet ham til hva som kommer. Selv om hans innsikt var ikke nok til å unngå mørkt kapittel sveitsiske watch industrien, er det absolutt hjelper bekreftet forestillingen om at innovasjon er nøkkelen til langsiktig suksess for alle teknologiselskaper. Jada, trenger mekaniske klokker ikke nyte innovasjoner av kurver som de i halvlederindustrien, ikke Moores lov, ur gjør, men som alle teknologi-basert selskap, de som overlever og gjør det bra er de som ustanselig skape noe nytt.

Jeg var veldig begeistret over å få hands-on erfaring med alle nye Carrera modeller for hendelsen. Og for å få til å gjøre det i et miljø hvor jeg kunne geek ut andre ur elskere var bare kirsebær på toppen. Så jeg virkelig ønsker å takke alle deltakerne og spesielt de ansatte av boutique og spesielt Lindsay og Rachel, raskt sette sammen et arrangement og inviterer oss til å være en del av det. Basert på nyskapende design, har vi avtale med, og som TAG Heuer har gitt ut de siste årene, tror jeg det er rimelig å si at den innovative ånd som en gang gjorde Heuer klokker selve timingen enhet racerbil kjøre legender fra hele verden, lever i beste velgående i dag. Som å si her i Silicon Valley, er det slik fordi det er en TAG Heuer DNA. Og jeg for en kan ikke vente å se hva nye innovasjoner til merkevaren sluppet løs på SIHH 2 014 Baselworld i løpet av våren, fordi jeg er sikker på at de er sikker på å imponere oss igjen.billige klokker oslo

Posted in 未分类留下评论

Jaeger-LeCoultre Master Grande Tradition Tourbillon Perpetual Calendar Se en sylindrisk Hands-On

2 014 brakt mye imponerende nye falske klokker toll Jaeger-LeCoultre, og denne nye versjonen av Jaeger-LeCoultre Master Grande Tradition Tourbillon Perpetual Calendar Sylindrisk en ref. 5042420 er en av dem. Når det er sagt, fordi det ikke er teknisk en ny watch merkevare, men snarere litt ny versjon av en klokke som er alltid bare noen få år, Jaeger-LeCoultre utgitt på en måte som nesten under radaren . Likevel, til tross for komisk lang og heller ikke-karakteristiske navnet, er dette en av de beste nye klokker Jaeger-LeCoultre i år.

aBlogtoWatch dekket den første Jaeger-LeCoultre Master Grande Tradition Tourbillon Perpetual Calendar Sylindrisk en når den ble utgitt i løpet av 2014 SIHH watch show i januar. Bilder som viser én oppdatering behandling Jaeger Velgeren var nok for oss besvimelse over henne. Nå tar vi en praktisk titt på hva som er en utrolig kompliserte ur, men vakkert og behagelig å bære “Grande”.

En av grunnene til at du ikke vil høre mye om Jaeger-LeCoultre Master Grande Tradition Tourbillon Perpetual Calendar Sylindrisk et stykke som kanskje fortjener fordi 2 014 også så utgivelsen av den utrolige (og fortsatt ikke helt ferdig) Hybris Mechanica 11 viser at det først og fortjeneste av nok folk til at du ønsker å belåne huset for $ 400 000 flere show. Klokker er hver helt separate, men hva knytter dem er følelsen av Jaeger-LeCoultre mekanisk sikkerhet og design raffinement. Hver er en komplisert mekanisme nesten brutalt egnet til daglig bruk.

Jaeger-LeCoultre Master Grande Tradition Tourbillon Perpetual Calendar Sylindrisk består av en Jaeger-LeCoultre 985-house automatiske bevegelsen som er så moderne som det er teknisk vurdert. Først i en evigvarende vortex bevegelse svært komplisert timeplan, opererer en moderne 4 Hz (de fleste tourbillons roterer med 3 Hz) og er også automatisk. Vortex er også spesiell fordi hvis du leser navnet på vakten nøye, vil du innse at den har en spesiell spiral. Snarere enn å være en flat spiral, er det en sylinder. Jeg tror dette er en funksjon som Jaeger-LeCoultre debuterte med Gyrotourbillon II. Den siste Gryotourbillon III (også ikke helt klar for action igjen) fortsetter å tilby mer nyhet i å ha en sfærisk form av sylindriske pendel rapporten.

Derfor er en balanse form som en sylinder, i forhold til slik at det er flatt? Det handler om nøyaktighet, fordi jeg tror at disse balanserer mer plasskrevende er mer nøyaktig, minst, er deres bruk historisk. Inne ur, se tempo inne sylindrisk pendel dypt vortex hulen er imponerende og vakkert. Alle elskere av mekaniske klokker er forventet å se noe sånt minst én gang.

Det er en automatisk 985 kaliber er enda mer imponerende. Jeg elsker høy komplikasjons automatiske breitling kopi klokker og ha det praktiske ved selv likvidasjon er etter min mening alltid hjelper å ha en rotor som delvis blokkerer bevegelse. For denne klokken, skjer rotoren solid gull å være et estetisk element i seg selv. Inngravert i 22k rose gull rotor er en grunn for Jaeger-LeCoultre mottatt medalje på verdensutstillingen i 1889. Det var bare i verden, og i år ble det holdt i Paris. Han er en av bare noen få hendelser som Jaeger-LeCoultre verden som en merkevare som får en viss forskjell.

Den 985 har en full evigvarende kalender komplikasjon som vises vakkert. Det skjer også å inneholde en presis månefase indikator og en “sikkerhetsvindu” som forteller deg når det er farlig å sette innstillingene for kalenderen. Dette er et lite vindu like over hendene som slår rødt under visse tider på natten for å advare at innstillingen av kalenderelementer kan skade bevegelsen. Ringer brukes til å angi dato, måned og dag i uken, mens det er en dato indikator vinduet for å fullføre fire tall (som også brukes for flytting av når det er et skuddår. disponerings tellere og informasjon er fantastisk symmetrisk som et testament til evnen av merkevaren til å designe systematisk ennå høyraffinerte ringer ut komplikasjoner.
Jaeger-LeCoultre Master Grande Tradition Tourbillon Perpetual Calendar klokke Sylindrisk debuterte som limited edition solid platinum versjon av “Jubilee” som dommeren. 5046520. Dette er sikret med denne rosa gull versjon 18 som jeg tror grenser på sceneversjon med hensyn til vakre utseende. Jeg føler varmen av gull fordeler det generelle utseendet bare litt bedre. Det beste er trolig den kort utførelser og hender. De vakre Dauphine hendene er riktig størrelse og veldig lesbar. Opaline strukturert uret skaper også en ideell situasjon for den fargekontrast og lite lys refleksjon. Det gjør uret et eksklusivt utseende mens virkelig understreke dial lesbarhet. Den nedre del av kragen er svakt forsenket etter et trinn på grunn av dybden av virvelen. Det bidrar til å gi brukeren mer enn én visning i virvelvind, og holder se på som den er begravd i oppringt en smart taktikk design for sikker.

På 42mm bred, den Jaeger-LeCoultre Master Grande Tradition Tourbillon evigvarende kalender en sylindrisk gjør det bra på håndleddet, og er en stor størrelse. På 13.1mm tykk, er det på størrelse med en sportsbil Follow mot en kjole klokke, men det er ikke i det hele tatt unweildly. Selvfølgelig, det du får er ikke bare en høy komplikasjon klokke som er vanntett til 50 meter vann, men også en utrolig designet mekanisk bevegelse som har 431 parter. Dette er mer enn dobbelt av de mekaniske bevegelsene. Kraftreserve er en standard på 48 timer.

Vidunderlig proporsjonert og fanatisk godt detaljert, er Master Grande Tradition Tourbillon Perpetual Calendar en sylindrisk viser ekte ur lover med en sterk verdi proposition og karakter at jeg ikke kan begynne å forestille seg hva som ville gifte seg med noen kontrovers. bra fake klokker

Posted in Falsk KlokkeTagged falsk klokke、falske klokker、kjøpe replica klokker på nett、replica klokker norge、rolex kopi klokker留下评论

My First Grail Watch: Hamilton Powell

opprinnelige funksjon, “My First gral Watch.” I denne serien, ber vi prominente personer i falsk klokke industrien om den første timepiece som de begjærte. I dag skal vi snakke med Hamilton Powell, fyren som grunnla sendingen reiser Crown & Caliber.

aBlogtoWatch (ABTW): Hvem er du, og hva er ditt forhold til klokken industrien?

Hamilton Powell: I 2012 stiftet jeg Crown & Caliber som en enkel måte for enkeltpersoner å lønnsomt å selge sine high end luksus klokker. Vi vil service, rent, fotografi og liste uret for salg. I 60 dager eller mindre, vil vi selge uret for deg på eller over en pris samtykker du til. Fordi våre urmakere få uret i perfekt stand, og på grunn av vår enorme nettverk av enkeltpersoner som ønsker å kjøpe en klokke (både nasjonale og internasjonale), kan vi vanligvis selger uret for en pris langt høyere enn du kan på egen hånd – og uten alt stresset og bedrageri / scamming risiko.

Q: Når begynte din fascinasjon med klokker begynne?

Hamilton Powell: Helt siden jeg var liten, jeg husker min far iført en klassisk Rolex Datejust. Jeg var alltid fascinert med det. Unike / interessante klokker kommer gjennom døren hver dag – så jeg føler meg som om klokken min lidenskap er alltid i utvikling.

Q: Hva var din første gral se?

Hamilton Powell: Jeg er sterkt påvirket av Jeff Stein – en av landets fremste Heuer eksperter. Han fikk meg hekta på vintage Heuers – og hjalp meg å finne en god Abercrombie & Fitch SeaFarer.

Q: Hva trakk deg til denne klokken?

Hamilton Powell: Som mange pre-kvarts merker, er Heuer ganske fantastisk. Jeg elsker Heuer (pre-Tag) for mange grunner – sin oppfinnsomhet, kreativitet og konstant omforming av seg selv. Før Abercrombie & Fitch var en skjorteløs mannlig modell selskapet – det var en outfitter som “utrustet presidenter og pionerer, forfattere og skuespillere, oppdagere og ikoner.”

Denne klokken representerer et klassisk tilfelle av to gode historier kolliderer. Ikke bare watch fortelle en kul historie – men det var opprinnelig ment å bli brukt i friluft – spesielt for å måle tidevannet av havet. Jeg er glad i natur, spesielt havet – så jeg synes denne klokken for å bli virkelig interessant.

Q: Gitt at Stein hjalp du finner en, kan du fortelle oss historien om hvordan du kom til å få gral?

Hamilton Powell: Så snart jeg hadde muligheten til å kjøpe den – jeg hoppet på det. Jeg hadde sett flere Seafarers før du kjøper denne.replica klokker norge Det som trakk meg til dette var at det var den eneste Seafarer (som jeg kunne finne allikevel) som hadde en drifts sekunder hånd. Ikke sikker på om dette var en prototype eller (mer enn sannsynlig) sin forrige eier rett og slett bedt om klokken til å ha denne funksjonen. Uansett – det gjør det til en one of a kind klokke – som jeg liker.

Q: Er dette en klokke som du fortsatt har?

Hamilton Powell: Jeg har fortsatt det, og nå bare bruke den når jeg går til stranden.

Q: Det høres ut som du er ganske aktiv i friluft. Hva er noen av dine favorittaktiviteter at disse klokkene følger deg på?

Hamilton Powell: Jeg har alltid elsket utendørs og vokste opp med en forkjærlighet for alt utendørs – fiske, jakt, fotturer, camping. Havet har alltid hatt en spesiell rolle i livet mitt. Faktisk hadde jeg opprinnelig planlagt å moll i marinbiologi i skolen – men flere kurs i det, bestemte jeg meg mot det da det ble klart jeg ikke kom til å bli den neste Jacques Cousteau. Etter min mening, inneholder havet den største utstilling av kreativitet og skjønnhet ethvert sted på kloden. Jeg elsker å dykke (ikke bekymre deg, jeg ikke bære Sjøfareren – Jeg har en stor Tudor for dykking).

ABTW: Du har din “første” gral – er det noe som du er på jakt etter nå? Hvis ikke, er det noe du virkelig håper turer gjennom døren din en dag?

Hamilton Powell: Ja – Jeg er for tiden på jakt etter en Heuer “Solunar” fra slutten av 40-tallet / begynnelsen av 50-årene som, på mange måter, er søster se til Seafarer.

Q: Siden SeaFarer bare får tid på stranden slitasje, hva annet du liker å bære i en normal uke?

Hamilton Powell: Personlig, jeg liker å ha en klokke samling som representerer både vintage og moderne, så jeg tror det er ting vi kan lære av begge deler. Jeg har definitivt lyst til å slå det opp mellom vintage og moderne. Jeg er for tiden iført min A Lange & Sohne Lange 1.

Jeg er definitivt tiltrukket av noen av de mindre kjente merkevarer – jeg elsker det Max gjør på MB & F; Nomos er en utrolig merke som får mye oppmerksomhet akkurat nå (og med rette). I tillegg har jeg aldri slitt en Jaeger (enten vintage eller moderne) at jeg ikke elsker. kjøpe replica klokker på nett

Posted in 未分类留下评论

En ikonisk timepiece

Det bokstavelig talt ble kult å være firkantet tilbake i 2005 da Bell & Ross debuterte sin nå ikoniske BR 01 modell.falsk klokke Direkte inspirert av luftfarts instrumenter som finnes i panelet i cockpit, BR 01 brøt med watchmaking tradisjon og presentert en alternativ klokke for den håndleddet. Et ryddig dial med hendene og gjenkjennelige tall i hvitt med bilder lysende materiale gjør for enkel lesbarhet. Understreker dette karakteristiske er antirefleks matt karbon-finish som passer bra til de hvite indeks, tall og hender, mye som instrumentene gjør på et panel.replica klokker norge De fire skruene på saken videre fremheve luftfarts design, som er i tråd med frontfestesystemet i cockpiten instrumenter. BR 01 ble en umiddelbar klassiker og startet en trend som andre ur merkevarer snart følges. Franske jagerfly piloter og elite væpnede styrker umiddelbart gjenkjennes funksjonaliteten til BR 01 og vedtatt det som en av sine egne. Klokken kommer som en enkel tre-hander eller en kronograf i en 46 mm sateng-børstet stål eller stål med svart PVD ferdig saken. Den leveres med et system av flyttbare stropper, i enten gummi eller heavy-duty lerret stropper som gjør det ekstremt allsidig. Brukeren kan raskt forvandle denne ikoniske armbåndsur til en klokke for dashbordet eller på kontoret.rolex kopi klokker

Posted in Falsk KlokkeTagged falsk klokke、falske klokker、kjøpe replica klokker på nett、replica klokker norge、rolex kopi klokker留下评论

SIHH 2015: Richard Mille RM 19-02 Tourbillon Fleur

På SIHH i Genève, Richard Mille introduserte sine nye luksusdameklokke, RM 19-02 Tourbillon Fleur. Klokken kombinerer en flygende tourbillon mekanisme med en særegen automat funksjon – alt i en karakteristisk Richard Mille tilfelle.falsk klokke

Den Tourbillon Fleur har et manuelt sår produksjon kaliber, bare kjent som RM19-02. Dens funksjoner er timer og minutter; den har en 36-timers power reserve. Tiden kan leses på den lille skiven i øvre høyre hjørne. Under den, klokken syv, ligger en uvanlig flygende tourbillon. Buret er 11,1 mm bred, med en svinghjulet diameter på 10 mm. Men helheten av det sitter mellom de fem kronbladene av en magnolia blomstre. Disse håndlagde petals, laget av gull, vil åpne hvert femte minutt. Når de gjør det, tourbillon stiger 1 mm høyere, presser ut til å bli mer synlig. Den er ment å ligne bevegelse av en blomst s stamen; å nå dette målet, er midt i tourbillon satt med edelstener til å se mer ut som en knopp. Kronbladene bevegelser og fremveksten av tourbillon er drevet av en andre hovedkilden fat og en separat utstyr tog. Brukeren kan åpne eller lukke magnolia manuelt, justere sin syklus, via en pusher på 9:00.

RM19-02 har en frekvens på 21 600 VPH. Det kjører i 51 juveler. Bevegelsen har en glucydur balanse, Kif støtdemping, og en Nivarox balanse våren. Det er 4 skruer rundt svinghjulet for finjustering. For mer effektiv avvikling, bruker hovedkilden fat pal med progressive rekyl. Richard Mille sier at denne enheten gjør svingete omtrent 20 prosent mer effektiv. Kronen har en slure system, vokter klokken mot overwinding. Saken er laget av grad 5 titan, som er grunnplaten og broer. Det er en tre-del, tonneau-formet sak. Bygging av saken krever 47 stempling operasjoner; Totalt er det 250 diskrete freseoperasjoner. De etterbehandling prosesser krever en hel dag med arbeid for hver klokke (se side 2 for detaljer).falske klokker

Saken er 45,4 mm topp til bunn og 38,3 mm i diameter. Klokken er 12.55 mm tykk. Det er motstandsdyktig mot 50 meter. Ikke-reflekterende safir krystaller er på både forsiden og baksiden av saken. Fronten krystall har en hardhet rating på 1800 Vickers. RM 19-02 Tourbillon Fleur blir produsert i et begrenset serie på 30 stykker over hele verden.

BEHANDLING:
Bevegelser
– Anglage og polering for hånd
– Låse seksjoner hånd polert
– Sapphire sprengt freste seksjoner
– Pusset og polert kontaktpunkter
– Polert pivots
– PVD behandling

Ståldeler
– Sapphire sprengt overflater
– Satin ferdig overflater
– Anglage og polering for hånd
– Polert seksjoner

Tannhjul
– Konkav avfasing med en diamant verktøy
– Sirkels ferdige ansikter
– Gilded (før du skjærer tenner)
– Minimum korreksjon påføres hjulene for å bevare geometri og ytelse  replica klokker norge

Posted in 未分类留下评论

Baselworld 2015 Tudor North Flag Funksjoner Brand First In-House Movement (Oppdatert med Live Bilder)

TUDOR NORTH FLAG – PAIRSince sin retur til det amerikanske markedet for noen år siden, har Tudor gjort store fremskritt i å bevege deg ut fra under skyggen av sin “storebror”, Rolex. På årets Baselworld, tok merket sitt dristigste skritt ennå: lanseringen av sin første produksjon bevegelse, som debuterer i en helt ny kolleksjon kalt Nord Flag.falsk Klokke

Fans av Tudor klokker, som lenge har verdsatt merkets relativt tilgjengelige pris poeng (spesielt i forhold til de av Rolex, som eier Tudor) kan bli fristet til å hoppe til to konklusjoner: at den nye Tudor bevegelsen kommer fra produksjon av morselskapet og at klokker utstyrt med det vil være betydelig dyrere enn dagens modeller, som bruker bevegelser fra eksterne produsenter som ETA. Begge forutsetningene ville være feil.
Som Tudor amerikanske brand manager Russell Kelly fortalte WatchTime i går i vårt møte på Baselworld, den nye bevegelsen, Caliber MT5621 (“MT” for “Produksjon Tudor”) produseres ikke av Rolex, men på Tudor egen urmaker anlegg i den sveitsiske byen Bienne ( hvor Rolex og mange andre sveitsiske ur merkevarer er også hovedkvarter). Også prisen poeng på de nye North Flag modeller er overraskende lav i forhold til lignende sveitsiske klokker med interne bevegelser, slik at Tudor å opprettholde sin lange holdte status som en leverandør av kvalitet timepieces til rimelige priser.

The Tudor North Flag har fått sitt navn og design inspirasjon fra den britiske delen av Nord Grønland-ekspedisjonen i begynnelsen av 1950-tallet, der medlemmene av ekspedisjonen hadde på seg circa-1952 Tudor Oyster Prince modeller. Disse “verktøy klokker” var instrumental i å utføre denne utforskende oppdrag til noen av jordens mest krevende klimatiske forhold. Nord Flag kommer noe av sin “vitenskapelig utstyr” utseende fra disse tidlige kjøpe gene replica klokker på nett: en satin-børstet stål (40 mm i diameter) med ergonomiske kurver, markert med en ramme bestående av matt keramikk på den ene siden og børstet stål på den andre, sammen med en konisk svingete krone som skruer ned for en 100-meters vanntetthet. Caseback har en safir vindu – en første for Tudor, tro det eller ei – der man kan se de urmakere ‘stolthet og glede, automatisk Caliber MT5621.
Tudor bevegelser – som ifølge Kelly, har vært i arbeid siden 2010 – har et minimalt nivå av dekorasjon og en matt look, som er både perfekt egnet for Nord Flag verktøy-watch estetisk og instrumental i å holde kursen punkt på en komfortabelt nivå for Tudor fans. Men det betyr spart på mange andre viktige tekniske funksjoner: den er utstyrt med både en dato skjerm og en power-reserve indikator; det har en strømreserve på 70 timer; det slår med en frekvens på 28 800 VPH og har en variabel oscillator treghet utstyrt med et silikonbalansefjær; og dens automatiske svingete systemet er toveis. Kanskje mest kjent, og i en annen først for Tudor merkevaren, er Caliber MT5621 offisielt kronometer-sertifisert av COSC.
The Tudor North Flag er tilgjengelig med enten en integrert, satin-ferdige stål armbånd med polert-link grensesnitt, eller med en matt svart skinn stropp med gul topp-sømmer og fôr, både med folding klips. Så hva ser man betale for den første virkelige Tudor produksjon? Bare $ 3550 for stroppen versjonen og $ 3675 for armbåndet.

WatchTime bidragsyter Rob Velasquez hadde en sjanse til å skyte og å prøve på Tudor Nord Flag på Baselworld. Nedenfor er noen bilder Rob tok på Tudor messe. replica klokker norge

Posted in 未分类留下评论

Hello world!

这是您的第一篇文章。点击“编辑”链接修改或删除该文章,或者开始撰写新文章。如果您愿意,可以通过这篇文章告诉读者您创建此博客的原因以及您打算使用它做些什么。

尽享博客的乐趣吧!

Posted in 未分类留下评论