PE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> vintage omega sterrenbeeld horloges Rolex Day Date,horloges rolex,replica Omega Skeleton

horloges Rolex Day Date,horloges rolex,replica Omega Skeleton vintage omega sterrenbeeld

horloges Rolex Day Date,horloges rolex,replica Omega Skeleton

Rolex Daytona horloges

Rolex Daytona horloges

Rolex gmt horloges

Rolex gmt horloges

2017年8月28日星期一

orologi Cartier signoreclass='post hentry uncustomized-post-template' itemprop='blogPost' itemscope='itemscope' itemtype='http://schema.org/BlogPosting'>

SIHH 2016: Montblanc Timewalker ExoTourbillon chronograaf (Ref 112587)

Horlogefabrikant Montblanc onthulde een nieuw horloge TimeWalker ExoTourbillon Chronograph (Ref 112.587) op een privé-evenement in Singapore. Binnen dit horloge is hetzelfde mechanisme als in de Heritage Chronometrie ExoTourbillon Minute chronograaf in 2015, maar heeft een meer sportieve uitstraling. Misschien is deze cursus is bedoeld voor een jongere doelgroep. Het horloge heeft ook een lichaam van model TimeWalker Chronograph 100 2014 jaar. Het is gemaakt van titanium, koolstof en zwarte DLC coating op de titanium bezel. Uren eerder alsof sport genoemd te worden, in plaats van de klassieke.
Montlbanc-TimeWalker-ExoTourbillon-Minute-Chronograph-detail
Montblanc Urban Speed ExoTourbillon Minute Chronograph gelimiteerde oplage van 100 exemplaren. De behuizing heeft een afmeting van 44 x 16 mm. De tijd wordt weergegeven op de wijzerplaat met een grote opwaartse verschuiving van de wijzerplaat met de uren- en minutenwijzer. Binnen de cirkel passen de datum indicator met een schaal en een pijl. In het onderste deel van de wijzerplaat twee halve cirkels stopwatch welke uren en minuten tonen met pijlen van verschillende kleuren en lengtes.
Montlbanc-TimeWalker-ExoTourbillon-Minute-Chronograph
Op de 6 uur positie is een gepatenteerd ExoTourbillon, die volledig ontwikkeld bij de vervaardiging Montblanc. De bijzondere architectuur maakt het mogelijk de cel kleiner en afvallen balans zijn, met behoud van 30% meer energie dan een traditionele tourbillon. Het mechanisme is uitgerust met een functie van het stoppen van de seconden om een ​​precieze tijd setting. Bij gebruik van de kroon, de balans onmiddellijk ophoudt te draaien, maar het houdt niet op de tourbillon kooi.
Montlbanc-TimeWalker-ExoTourbillon-Minute-Chronograph-horloge
Tags: ExoTourbillon Chronograph , Montblanc , Ref 112.587 , de SIHH 2016 , TimeWalker , Chronograph
Bekijk meer Rolex horloges en Rolex Air King

2017年6月21日星期三

IWC Pilot´s Watch Double Chronograph


Pilot's Watch Horloge Double Chronograph is een van de pijlers van de IWC Pilot collectie. In deze uitvoering is de IWC Pilot's Watch dubbele chronograaf is opgebouwd rond een doos royale afmetingen (niet minder dan 46 mm , hoewel dergelijke uurwerken bijna altijd zeer groot) en bovenal beloont leesbaarheid van alle componenten van de bol.
IWC Pilot's Watch Double Chronograph
Onder verwijzing naar het bedieningspaneel van het toestel (zoals gebruikelijk in het Proefverzameling IWC), het belangrijkste kenmerk van deze dubbele chronograaf de knop gevonden
Bekijk meer replica Zwitserse en Breitling horloges

2017年6月13日星期二

Chanel gloednieuwe Sous le Signe du Lion Collection

De Chanel Sous le Signe du Lion Collection is het merk exclusieve sieraden collectie. Zoals met alle het merk sieraden collecties ze dragen een thema dat is gekoppeld aan een element van het leven Gabrielle Chanel's. Deze collectie toont de geliefde leeuw, omdat Mademoiselle Chanel werd geboren onder het sterrenbeeld Leeuw. Het symbool van St. Mark, de patroonheilige van Venetië en ook een symbool van macht.
Geïnspireerd door de rijke gouden tegels van de kerk koepels, de prachtige schoonheid van de Palo d'Oro altaarstuk, en de verbazingwekkende leeuwen die worden tentoongesteld op elk gebouw en monument in de stad, Gabrielle gebruikt het cijfer voor het decoreren van knoppen, handtas gespen en broches evenals haar appartement. De inspiratie die ze gebruikte in haar ontwikkeling, nam een ​​volledig nieuwe weg, en deze collectie was geboren.
Chanel gloednieuwe Sous le Signe du Lion Collection
Het vastleggen van de kracht en schoonheid van de koning van de jungle, Chanel's Sous le Signe du Lion Collection is voorzien van 58 stuks medaillon stijl kettingen, gekleurde touw parels, en prachtige broches, evenals andere opvallende stukken. Hoewel er vele stukken die de essentie van deze prachtige collectie, de “Leeuw Koninklijk' in platina weerspiegelen, wit goud en diamanten is de ster creatie van de collectie.
Dit stuk is zo verrassend als de Mademoiselle zichzelf. De transformeerbare ketting is volledig bezet met diamanten en kan werken als een kortere ketting, of het hoofd kan worden losgemaakt en gedragen als een broche. Er is een paar van de hanger oorbellen die hetzelfde thema delen. De gehele collectie is een verklaring van de technische beheersing van het merk, en zeker het ontwerp en de schoonheid die is gemaakt in elk van de stukken.
Chanel gloednieuwe Sous le Signe du Lion Collection
Een ander hoogtepunt van de collectie is de Lion Rugissant, een ring met een leeuw figuur die om toe te slaan, in wit goud, versierd met diamanten en onyx, het is adembenemend. Natuurlijk moest de collectie een stuk dat een leeuw van het appartement Venetië vertegenwoordigde ambachtelijke, en de Leeuw Celeste was geboren. Een broche die is vervaardigd uit wit goud, versierd met diamanten, en de poot instelling op de Globe.
Bekijk meer replica rolex en Bell & Ross horloges

2017年5月3日星期三

Vintage: Heuer Chronograaf Met Buren Caliber 12 Referentie 1153

De Heuer Carrera met Buren kaliber 12 is echt speciaal en een zeldzame vondst in deze combinatie.
Wat mij het meest verbaasde over dit horloge zijn de uitstraling, de zilveren zonnewijzer, de blueish blackish totalisors, de oranje chronograaf hand, alles wat in combinatie dit horloge een prachtige blik geeft, wijnoogst op zijn best zoals sommige vintage verzamelaars zouden zeggen.
Heuer Carrera referentie 1153 met Automatic Buren kaliber
Heuer Carrera referentie 1153 met Automatic Buren kaliber
Heuer Carrera referentie 1153 met Automatic Buren kaliberBekijk meer horloges replicas en Rolex Oyster Perpetual

2017年4月18日星期二

Herziening van Seiko Prospex SRP777 / 775

Seiko is niet een merk om op zijn lauweren rusten. Terwijl haar Zwitserse collega's gretig wenden tot het verleden voor inspiratie voor het heden, heeft Seiko voorzichtiger in het spelen van het erfgoed spel geweest. Maar de laatste paar jaar Seiko is langzaam het vrijgeven van horloges geïnspireerd door de klassieke stukken uit de archieven met gevarieerde resultaten. Ik had nooit verwacht dat ze hetzelfde zouden doen met de 6309, maar ik ben zo blij dat ze dat deden. Deze heruitgave, genaamd de Prospex SRP77x collectie, is voor iedereen die de look en feel van de 6309 houdt, maar liever niet verdiepen in de troebele wateren van vintage horloges. Het is ook zeer geschikt voor iemand die al eigenaar is een 6309 en zou liever een soortgelijk horloge te gebruiken als een klopper dan het risico verpest het origineel. De SRP77x collectie is niet beperkt vrijgave, bedoeld om een ​​steunpilaar in hun huidige catalogus die recht ligt tussen de 007 en betaalbaar geliefde SUMO, deze ook in de Prospex lijn.
Seiko Prospex SRP777 / 775
wijzerplaat
Net als het geval is, de wijzerplaat is grotendeels een weergave van de draaiknop op de 6309. En net als het geval is, heeft een aantal functies die ik zou willen stellen zijn upgrades over het origineel. Overeenkomsten zijn voorzien van een dag / datum-functie op 3 uur gezien door een schuin raam (een indicator van een originele nummer op vintage 6309s), het gevest zwaard tussen de twee markers om 12 uur, en de iconische zwaard en pijl handen. Ik zou liever de secondewijzer van 6309 met de lolly op de voorzijde in plaats van de kant van de 007 waarvan de lollie als contragewicht heeft. Ik heb altijd gevonden dat een iets nieuwsgierig ontwerp keuze, en hoewel het heeft geen effect op de feitelijke functionaliteit van het horloge als een snoekduik tool, ik denk dat het ziet er een beetje vreemd uit. Bekijk meer replicas horloges en Hublot horloge

2017年3月30日星期四

De Genesis of a Legend - Hands-On met de Philippe Dufour Eenvoud Prototype No. 000

Nu een heilige graal van onafhankelijke uurwerken voor velen, is het Philippe Dufour Eenvoud terecht beschouwd als het polshorloge met de meest exquise beweging decoratie in de moderne tijd. Dit is een blik op de eerste Simplicity ooit gemaakt, het prototype genummerd "000" dat is nu altijd op de pols Dufour's.Philippe Dufour introduceerde de Eenvoud in het jaar 2000, maar het in de werken was al enkele jaren daarvoor. Deze zeer horloge is de allereerste Eenvoud, het prototype van een serie die uiteindelijk zou tellen iets meer dan 200 geproduceerd. Nu bijna dagelijks gedragen voor 15 jaar, Eenvoud No. 000 heeft de charme van een goed versleten, maar kostbare uurwerk.

Dufour onthulde de Simplicity op Baselworld 2000, ongeveer acht jaar na zijn landmark grande en petite sonnerie polshorloge , in een 34mm geval. Een jaar na de introductie Dufour creëerde een grotere, 37mm Eenvoud die in wezen was een upsized versie, compleet met een iets grotere beweging.Geïnspireerd door midden van de 20e eeuw uurwerken van de Dufour native Vallée de Joux, de originele 34mm Eenvoud is een kleine horloge door de huidige normen, hoewel de lange oren maken het lijkt een beetje groter. Toch is het precies wat Dufour wilden zijn, een eerbetoon aan de klassieke horloge van de Vallée de Joux vóór de kwarts crisis van de jaren 1970 dat de Zwitserse industrie gedecimeerd.Dus wat is er veranderd? Het prototype komt grotendeels overeen met de productieversie van de eenvoud , met een paar kleine wijzigingen. Deze omvatten de belettering aan de onderkant van de wijzerplaat, die de naam van de wijzerplaat maker, Metalem omvat, op de serieproductie stukken. Het prototype leest alleen maar "Swiss".Bekijk meer replicas horloge en Hermes horloge

2017年1月20日星期五


vintage omega sterrenbeeld

Женские часы
omega klockor priser
vintage omega sterrenbeeld

horloges maanstand,rolex airking,Rolex Daytona II

woensdag 19 juli 2017

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Diver Carbon Forged

Twee jaar later, Audemars Piguet biedt een nieuwe versie van dit horloge met behulp van een van zijn favoriete materialen, Forged Carbon. De Diver Carbon Forged omvat alle codes van de Steel Diver 2010: Echter, de verandering van materialen voor het geval en bezel en het gebruik van nieuwe kleurcodes aanzienlijk transformeren de bestemming van de Diver. De Steel Diver, ondanks zijn grootte, stijl, speelt een vergelijkbare score met die van het horloge sport-chic steeds vaker in de avond bij Yacht Club op de zeebodem gevonden.
De Diver Carbon Forged heeft ongetwijfeld het veel radicalere, bruto gemaakt. Dit is uiteraard gekoppeld aan het uiterlijk van het huis door de saaie kant, niet homogeen, meer doet denken aan een high-tech materiaal dat luxe. De zwarte keramische bezel biedt subtiele visuele verschil met de behuizing. 

De minst kan men zeggen dat de minutenwijzer, de omvang van de eerste 15 minuten en het teken van de tweede hand liggen voor de hand. Met behulp van deze geel aan de rand van agressiviteit gezien de sterke contrast met de donkere kleuren van de andere elementen van het horloge, Audemars Piguet wilde de leesbaarheid van deze belangrijke parameters te versterken. Dit mengsel van geel en zwart roept zeker de Aquatimer IWC, maar is in overeenstemming met de Offshore Forged Carbon Chronograph presenteerde vorig jaar die dezelfde kleur thema's voorgesteld. 

Op de pols, het horloge wordt gedragen met comfort dankzij zijn lichtheid en efficiëntie van de band en brede gesp. De Steel Diver was al, dus het is geen grote verrassing.
De Carbon Forged Diver is voor mij een interessante evolutie van de Diver als het lijkt om de perfecte horloge voor het gebruik van een dergelijk materiaal dat lichtheid en esthetische originaliteit brengt zijn. Ik ben geen fan van haar uiterlijk en het lijkt niet geschikt voor andere Audemars Piguet liggen in een weelderige register. Dat is hier niet het geval en dat is wat maakt dit redelijk succesvol Diver.
De Carbon Forged Diver werd gepresenteerd tijdens de SIHH 2012 maar als gevolg van de productie dropper zal niet beschikbaar zijn in de winkels voor het einde van het jaar of begin 2013. Het wachten is erg lang voor zijn fans van deze Audemars Piguet bijzonder. 

Hartelijk dank aan het team van de Audemars Piguet boetiek in Parijs.
Bekijk meer horloge replica en Rolex Explorer Geplaatst door op Geen opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op TwitterDelen op FacebookDelen op Pinterest

woensdag 3 mei 2017

Nieuw: Ulysse Nardin Blue Ocean

123unblue

Nieuw: Ulysse Nardin Blue Ocean

| Boris Pjanic 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nog geen beoordelingen)
123unblue
Blauwe oceaan.
Ulysse Nardin creëert voor bijna 170 jaar enkele van de meest betrouwbare mariene chronometers. Met deze laatste aanvulling op de Marine Diver-collectie vestigt de Fabricage in Le Locle haar reputatie als een opvallende horlogemaker.
Residentieel verankerd in watersporten, is de gloednieuwe Blue Ocean ontworpen om extreme omstandigheden aan te pakken. Het combineert perfect zijn dubbele functie als een duikinstrument en een prachtig horlogemakerstuk.
De roestvrijstalen behuizing is speciaal behandeld met een geavanceerd vulkaniseringsproces, waardoor het een blauwe rubberen coating is met een opmerkelijke uitstraling en een echt comfortabel gevoel. De tentoonstelling-back-up laat zien dat de zelfbewegende beweging ook blued is.
Uitgerust met een unidirectionele roterende bekleding en geschroefde kroon, is zijn individueel genummerde behuizing waterdicht tot 200 meter. Deze editie is beperkt tot 1846 stuks, elk individueel genummerd aan de zijkant van de zaak.Bekijk meer fake watches en Rolex Daytona Geen opmerkingen:

woensdag 19 april 2017

Zodiac Astrographic Watch Review

Zodiac-Astrographic-aBlogtoWatch-13
Fossiele groepseigenaar Zodiac horloges heeft de afgelopen jaren een zeer indrukwekkende terugkeer gemaakt met koele horloges die de rijke geschiedenis van ontwerp en stijl van Zodiac omarmen. Wat dat voor jou betekent, is dat de horloges van de dierenriem terugkeren tot serieuze horloges voor horlogemensen - en het beste nieuws is dat ze ook een solide waarde leveren. Vandaag wil ik de moderne sterrenbeeld Astrographic bekijken die een remake is van de klassieke Astrographic die Zodiac oorspronkelijk in 1970 produceerde.

Zodiac-Astrographic-aBlogtoWatch-9

De sterrenbeeld Astrographic bestaat als onderdeel van een klas van "mystery dial" horloges die over 100 jaar terugkomen - waarschijnlijk veel langer. Terug in het Art Deco-tijdperk, produceerde Cartier een reeks mysterieuze klokken die handen hadden die op de wijzerplaat drijven. Dit effect werd geproduceerd door de handen op transparante schijven te leggen. In 2013 produceerde Cartier zelfs een horloge, bekend als het Rotonde de Cartier Mystery (hier aan de hand), die een soortgelijk effect opleverde. Cartier is natuurlijk niet het enige bedrijf dat dit heeft gedaan, en mysterieuze horloge horloges zijn een ongewone, maar leuke traktatie voor verzamelaars en degenen die een kleine stijl in hun horloges houden. Wat de Zodiac Astrographic uniek maakt als een mystery dial horloge is dat het sportief is, terwijl de meeste een beetje formeler zijn in hun ontwerp. Bekijk meer imitatie rolex en Rolex Sky Dweller Geen opmerkingen:

woensdag 5 april 2017

Hands-On met de Tudor Pelagos

Als u een regelmatige bezoeker van deze website, zult u waarschijnlijk herinner me een “duikhorloge woensdag” artikel waarin ik onthulde mijn persoonlijke “Top 5 Most Wanted” lijst van duikhorloge modellen die nu geproduceerd. Het goede nieuws is, onlangs, deze lijst heeft in theorie een horloge korter. Het slechte nieuws? Dat open plek is bijna onmiddellijk gevuld door de volgende mededinger (hint: het begint met een “B” en eindigt met “athyscaphe”). Maar dat is een ander verhaal voor een andere keer, natuurlijk. Ik heb eindelijk de tijd gevonden om uitgebreid herziening van de Tudor Pelagos, geïntroduceerd in 2012 (en geïnspireerd door het Griekse woord “Pelagos”, wat betekent  zee”). De Pelagos is een 500-meter waterbestendig duikhorloge met een licht-gewicht, geborsteld titanium kast en band (de achterkant van de kast en de sluiting zijn gemaakt van roestvrij staal met een iets andere toon). Deze versie bevat een ETA 2824-2 beweging van de hoogste rang, een geïntegreerde helium-ventiel, een plat saffierglas en een keramische bezel inlay met indrukwekkend geïntegreerde lume.
Tudor Pelagos - angle
Tudor Pelagos - Dial met Lume
De vouwsluiting biedt niet alleen een geïntegreerde uitbreiding, maar ook een flexibele segment die automatisch aan te passen aan een andere manier gecomprimeerd duikpakken (die we hier hebben gepresenteerd). Als alternatief, krijgt u ook een rubberen band met een extra uitbreiding (wij persoonlijk liever een band die zonder opnieuw met behulp van de armband van de eind verbindingen zou kunnen doen, maar dat is een kwestie van smaak, en een typische uitvoering voor Rolex en Tudor horloges). Bekijk meer zwitserse horlogemerken en IWC horloges Geen opmerkingen:

zondag 12 februari 2017

Jack Khorsandi's Jackpot: Exploring Vintage Omega horloges bij Los Angeles' Jackmond

Jack Khorsandi's Jackpot: Exploring Vintage Omega horloges bij Los Angeles' Jackmond ABTW Interviews “Fantastisch!”, Zegt Jack Khorsandi dat woord zo vaak, zou je denken dat het was zijn tweede naam. De altijd “up” Khorsandi, in feite, heeft veel dingen blij te zijn - honderden van hen. Letterlijk honderden. En de meeste van hen hebben een zekere opvallend hoefijzer-achtige letter van het Griekse alfabet gestempeld op hen. Ja, Jack Khorsandi is één van 's werelds meest vooraanstaande Omega horloges verzamelaars, en hij bouwde een tempel voor zijn obsessie als geen ander met Jackmond - het juweel-achtige Beverly Hills boutique gevuld met alles en alles wat te maken heeft met die geliefde horological bezorgdheid van Bienne , Zwitserland. Tussen de nabijgelegen officiële Omega boetiek in het Beverly Center op de weg (een van het merk de grootste AD locaties), heeft Swatch Group's nieuwe Tourbillon boutique, en Jackmond, een soort perfecte storm voor Omega liefhebbers samengevoegd, waarbij in een wandelingetjes, één kan echt absorberen elk facet van de productie. Het kan zijn een van de meest diepgaande Omega concentraties buiten Zwitserland en Khorsandi en zijn Jackmond boutique zorgen voor een cruciaal onderdeel van dat nexus. Jackmond ligt aan een van de belangrijkste retail wegen die deel uitmaken van de beroemde Rodeo Drive winkelstraten, heeft weinig te maken met zijn blitse naburige imperiums purveying alles nieuw en glanzend.In plaats daarvan wordt Jackmond puur gewijd aan vintage Omega. De storefront is open voor het publiek, en nog veel dat is te zien is te koop. Echter, Jackmond gaat niet alleen over alleen het verkopen van vintage uurwerken; het biedt ook een thuis voor onderzoek, informatie en primaire bronnen en objecten in de dienst van het handhaven van het erfgoed en legacy Omega's. En ja, dan zijn er Jack's horloges - honderden primo Omega modellen verspreid over het geheel van de geschiedenis van de legendarische vervaardiging van - persoonlijk samengesteld gedurende tientallen jaren door een van de meest gepassioneerde, persoonlijk gedreven Omega verzamelaars ik ooit ben tegengekomen. Wees voorzichtig als u ooit Jackmond te bezoeken, omdat je in een horological zwart gat zou kunnen vallen. Het stappen in zijn hol, de elegante en verfijnde nog bescheiden Khorsandi lagen zijn bezoekers met een heerlijke espresso en ongelooflijk oude whisky, en dan neemt ze mee op een rondleiding door Omega door zijn deskundige lens van connoisseurship - van de iconische lijnen en modellen om stukken zo zeldzaam en gekoesterd, zouden ze komen uit het archief van de Omega Museum zelf (in feite, is Khorsandi samengewerkt met en geschonken aan die instelling vaak). Dus ja, Khorsandi is een echte Omega verslaving enabler - over de beste die je ooit zult vinden. Het is bijna een zekerheid om te lopen uit zijn winkel kwijlen over ofwel een nieuwe aankoop op uw pols u niet had verwacht, of het zoeken naar een onbereikbare nieuwe graal.Maar echt, Khorsandi is in het bedrijf van het maken dromen waar, gemaakt overduidelijk wanneer aBlogtoWatch een paar uur praten brachten over alle dingen Omega, en het verkennen van de unieke en grotendeels ongezien hoogtepunten uit zijn collectie. Het is een bedevaart elke horloge liefhebber zou moeten maken. Jack Khorsandi's Jackpot: Exploring Vintage Omega horloges bij Los Angeles' Jackmond ABTW Interviews aBlogtoWatch : Dus, maak je je levend verkoop van vintage Omega? Jack Khorsandi (JK) : Dit is niet mijn zaak - het is een hobby voor mij. Ik heb patenten op medische hulpmiddelen en dingen van die aard. Maar ik ben een gekke horloge verzamelaar! Jack Khorsandi's Jackpot: Exploring Vintage Omega horloges bij Los Angeles' Jackmond ABTW Interviews aBlogtoWatch : Hoe ben je aangetrokken tot Omega verzamelen en een winkel te openen in de meeste elite winkelcentrum Beverly Hills' gebied? JK : Opgroeien in Iran in de vroege jaren '70, zou ik altijd naar winkels te kijken en kijk in de ramen aan mijn favoriete horloges die ik niet kon veroorloven. Elke dag, te beginnen rond de leeftijd van tien, zou ik gaan kijken naar de horloges kon ik niet kopen! Vele jaren gingen voorbij; Ik liet Teheran en kwam tot de VS in de late jaren '70 te ontsnappen aan de Iraanse revolutie. Ik ben klaar met de middelbare school in Santa Monica, Californië en studeerde daarna productie-exploitatie management voor de productie van de universiteit. Ik begon een bedrijf in de jaren 1990 de distributie van Apple Computers, en vervolgens kreeg in onroerend goed; Ik heb ook gewerkt aan producten voor de motor en de medische industrie, dat is wat ik doen vandaag. En toen ik begonnen met het maken van een hoop geld, ben ik begonnen met het verzamelen van de horloges die ik altijd van had gedroomd sinds ik een zeer jong kind en kregen nooit te hebben. Jack Khorsandi's Jackpot: Exploring Vintage Omega horloges bij Los Angeles' Jackmond ABTW Interviews aBlogtoWatch : Wat waren de iconische horloges die u in de liefde vallen met Omega uurwerken? JK : Een van de grootste distributeurs Omega's in het Midden-Oosten was in Iran, zodat het merk had een enorme, grote aanwezigheid daar, met billboards all over the place. Ze hadden een echte verscheidenheid, en ze waren betaalbaar. Ze maakten zelfs speciale horloges alleen voor de Perzische markt - Omega Triple kalenders en sterrenbeelden, met bijvoorbeeld Farsi dag en datum. Nu heb ik mijn eigen Triple Kalender met een Perzische wijzerplaat - alle originele en zeer moeilijk te vinden in zo'n grote stalen kast. aBlogtoWatch : Heeft iemand in uw familie dragen een Omega? JK : Mijn vader had een Omega, mijn grootvader had een Omega, mijn moeder kreeg een Omega voor haar huwelijk ... We waren een Omega familie! Dat is waar mijn passie begonnen met het merk. aBlogtoWatch : Heb je aangetrokken tot horloges, of meer kleding stijlen sportiever? JK : In het begin, de meeste van wat ik zag waren Triple Agenda's. Maar toen ik begonnen met het verzamelen weer 1520 jaar geleden, ik begon te kijken naar Speedmasters en zelfs het verzamelen van papieren en documenten over de maanlanding! Jack Khorsandi's Jackpot: Exploring Vintage Omega horloges bij Los Angeles' Jackmond ABTW Interviews aBlogtoWatch : Wat was je eerste Omega aankoop? JK : Een zeer eenvoudige stalen Omega Seamaster. Ik heb het nog steeds ergens. Daarna bleef ik over het kopen: Ik ging door de Constellation lijn, Speedmasters ... Het goede ding was ik kreeg te veel verzamelaars kennen, en praten en de handel met hen, een kwam het ander, en ik werd in de buurt van de Omega Museum en de heer Richon [Marco Richon, een belangrijke curator, historicus, en de kracht in de geschiedenis van de Omega Musée in Bienne, Zwitserland] daar. We samen met hen en een grote bijdrage geleverd van horloges, foto's en informatie om de heer Richon afwerking van de beroemde [ultieme Omega naslagwerk] Omega: Een reis door de tijd . We schenken veel van horloges aan de Omega Museum: als er echt iets bijzonders hier, sturen we het daar. Jack Khorsandi's Jackpot: Exploring Vintage Omega horloges bij Los Angeles' Jackmond ABTW Interviews aBlogtoWatch : Dus je bent erg bezig met het onderhoud van het erfgoed van Omega verder dan alleen het verzamelen? JK : Oh, ja! Enkele van de bekende verzamelaars, als ze op zoek zijn naar dat speciale stuk ze niet kunnen vinden, ze weten dat ze vindt het hier, of ik zal het voor hen te vinden. Als ze hebben een geweldig stuk te verkopen, zal het eindigen omhoog door onze winkel. We werken met veel verzamelaars, en de Omega boetieks - als ze een vraag over een vintage horloge, sturen ze ze hier. Voor mij, het gaat niet om een horloge te verkopen helemaal niet, maar het geven van informatie en het maken van mensen gelukkig. aBlogtoWatch : Wat is verrassend, denk ik, om een eerste keer bezoeker van Jackmond is uw prijsstelling. Men kan een heleboel kerving en inflatie tegenkomen in de wereld wijnoogst.Aan de andere kant, uw prijzen zijn niet laag, maar ze zijn eerlijk. JK : Ik heb niet veel te verkopen in de winkel. Het grootste deel van het kopen en verkopen wat ik doe is door de collector gemeenschap die ik ken. Maar wanneer mensen komen hier, meestal zullen we gaan zitten, zullen we praten. aBlogtoWatch : Dus, is Jackmond meer als een museum dan een winkel per se? JK : Ja. Soms hebben we kinderen komen hier, waar ik van hou. Ze zijn enthousiast over horloges - ik laat ze ze aan te raken en te zien wat ze zijn. Ze vinden het geweldig, en dat brengt vreugde voor mij, hen informatie te geven. Jack Khorsandi's Jackpot: Exploring Vintage Omega horloges bij Los Angeles' Jackmond ABTW Interviews aBlogtoWatch : Welke kwaliteiten trok u Omega ten opzichte van andere horlogemerken? JK : Omega is zo'n geweldige bedrijf. Het heeft zo'n fantastische achtergrond, met een ras dat is ongelooflijk, in een horloge u zich kunt veroorloven. Ga terug naar de jaren '30 en '40, geen enkel ander bedrijf - Patek, Rolex - ooit een collectie als deze, met zoveel verschillende wijzerplaten en gevallen in goud, platina, staal. Zelfs als een verzamelaar denkt dat zijn collectie is ingesteld, ineens, iets moois opduikt dat hij nooit wist dat ze bestonden. [Hij neemt een prachtige vintage Ploprof naar beneden uit de muur case -. Een bijzonder uniek linkshandige version] Mooi, hè? Erg zeldzaam. Ik wil je laten zien een zakhorloge dat is uiterst zeldzaam. Het is van de jaren '20, met de verbazingwekkende Omega glazuur werk.Misschien is de boom op de wijzerplaat vertegenwoordigt het leven - op de rug, is er Adam en Eva! Of is het twee vrouwen? Ik ben al naar te kijken over en voorbij. Jack Khorsandi's Jackpot: Exploring Vintage Omega horloges bij Los Angeles' Jackmond ABTW Interviews aBlogtoWatch : Waar heb je zelfs deze merkwaardige object te vinden? JK : Ik heb het van een man in Palm Springs. aBlogtoWatch : Wat was het moment dat je je realiseerde een gekke Omega collector waren. Wanneer wist je dat je zou helemaal weg over de rand? JK : Toen ik keek naar mijn veilig en zag ik had opgelopen 700-800 Omega horloges! [lacht harde] Maar weet je, het beste deel van het zijn de mensen die je ontmoet - praten met de andere verzamelaars, genieten van hun passies, naar verschillende landen. Ik heb naar Costa Rica, Portugal en Duitsland gereisd voor een stuk; als een verzamelaar echt iets wil, ik moet vliegen en gaan halen soms. Jack Khorsandi's Jackpot: Exploring Vintage Omega horloges bij Los Angeles' Jackmond ABTW Interviews aBlogtoWatch : Wat was de meest uitgebreide bedevaart die je hebt gemaakt voor een specifiek graal gevonden? JK : Ik vond een horloge in Chili eens - een Omega piloot chronograaf uit de jaren 1940;Omega eigenlijk maakte een museum replica van dit specifieke model. Het stuk was zo geweldig dat ik ze niet kon vragen om het schip, dus ik moest vliegen naar Santiago, en neem dan een bus naar een andere stad, maar op te halen dit horloge. Maar het moment dat je kijkt naar het op uw pols en zeggen: “Wow!” - dan wordt de reis fantastisch. aBlogtoWatch : Hoe heeft een jaren '40 chronograaf migreren van Zwitserland over de hele wereld naar Chili? JK : Veel van de Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog verhuisde naar Zuid-Amerika. Dat is waarom je op dit moment zien veel interessante stukken die uit Brazilië, Argentinië, Chili - als gevolg van de migratie. Jack Khorsandi's Jackpot: Exploring Vintage Omega horloges bij Los Angeles' Jackmond ABTW Interviews aBlogtoWatch : Damn nazi's - geen tijd als het heden om ons volk horloges terug te nemen! [lacht] Wanneer heeft u voor het eerst dompel je onder in de historische collectie van het Omega Museum? JK : The Omega Museum is als de hemel. Toen ik begon er heen te gaan, was het een speeltuin voor mij. Het was mij en de heer Richon samen - hij is zo'n fantastisch en geweldig persoon; hij hielp het merk zozeer met zijn publicaties en wetenschap. Mr. Richon zou alle gevallen te openen en zeggen: “Mr. Khorsandi, foto's nemen - doen wat je wilt “En dan zou hij me met rust laten!. Ik dacht: “Wow! Er zijn miljoenen en miljoenen dollars van horloges hier!”Het was een eer dat hij mij vertrouwd als dat. aBlogtoWatch : Was er een specifiek stukje dat je geest blies op deze reis? JK : Mr. Richon had speciale lades met veel horloges in nieuwe-oude voorraad staat. Hij liet me een Constellation Grand Luxe dat was uit de jaren '50, maar als nieuw, met originele armband en pie-pan wijzerplaat. Ik herinner me dat horloge zeer goed - een mooi stuk! Jack Khorsandi's Jackpot: Exploring Vintage Omega horloges bij Los Angeles' Jackmond ABTW Interviews