Vi har haft fornøjelsen af at lade Martin fra Testguro.dk få ordet omkring hvilke ure brands han ser som de store trend sættere og forventningerne omkring de mest populære ure i 2016 til kvinder og mænd. Her kommer hans syn på moden og trenden.

Disse urmærker hitter i 2016

Kalenderåret siger 2016, hvilket bliver et år, hvor vi kan forvente at byde velkommen til en række nye trends inden for armbåndsure. I de seneste år har der været stor efterspørgsel på kvalitetsure til overkommelige priser, og det er en utvivlsomt en trend, som vil fortsætte med at være aktuel i 2016. Det er blevet et must-have at eje mindst ét moderigtigt armbåndsur, da armbåndsuret ifølge de fleste mænd og kvinder er det vigtigste accessories.

 

Enhver mand og kvinde fortjener et flot armbåndsur, som man kan få glæde af i lang tid fremover. Skal man finde det perfekte ur, så bør man ikke blot købe det første, man får øje på. Udfordringen er, at du skal finde et armbåndsur, som stemmer overens med, hvem du er, og hvad du står for. Selvom der ”bare” er tale om et ur, så kan uret fortælle omverdenen mere om dig, end du lige umiddelbart forestiller dig.

 

Vil du købe et moderne armbåndsur anno 2016, så er det ikke underordnet, hvilket urmærke du går efter. Er du aktiv på sociale medier såsom Facebook og Instagram, så vil du højst sandsynligt jævnligt støde på billeder, hvor dine venner stolt viser sine ure frem. Sociale medier har været med til at øge kendskabet til de mange urmærker, som forventes at blive store salgshit i 2016. I artiklen skal vi kigge nærmere på nogle af de urmærker, som du næsten ikke kan komme uden om at stifte bekendtskab med, hvis du skal købe et nyt armbåndsur i år.

 

Martins´s top 4 brands:

  • MVMT
  • Triwa
  • Casio
  • Daniel Wellington

 

MVMT – Ure til den fødte trendsætter

 

MVMT Watches er fortsat et relativt nyt urmærke, som stammer fra USA. På få år har urproducenten slået gennem på det danske- og udenlandske marked, hvor der konstant bliver udvidet med nye kollektioner. MVMT ure er henvendt til den fødte trendsætter, som har styr på sin stil.

 

Kigger du nærmere på mulighederne, så vil du vide, at MVMT har lanceret både herreure og dameure. Der findes 38mm dameure, ligesom der findes 45mm herreure, som forventes at blive et særligt stort hit i 2016. MVMT er et af de urmærker, som man med fordel kan gå efter, hvis man sætter pris på flot design, høj kvalitet og lave priser.

 

MVMT ure til herre – Maskulinitet og stilrent look: Sætter du pris på et stort og maskulint ur med et stilrent look, så vil et MVMT herreur være et sikkert valg. På trods af størrelsen, så er herreurene behagelige at have på, og de kan justeres til ethvert håndled. Fordelen ved deres herreure er, at de er egnet til både hverdag og fest. Skal du være trendy i tøjet, eller skal du blot have afslappende tøj på, så går du aldrig helt galt i byen med et MVMT ur. Du kan med sikkerhed finde et ur, som passer til din stil, uanset om du foretrækker et ur med læderrem eller stålrem. I 2016 kan man forvente, at modeller såsom Rose Gold / Brown og MVMT Black / Black bliver to store hits.

 

MVMT ure til damer – Feminin og elegant stil: Et MVMT dameur kan bæres af kvinder i alle aldre. MVMT har formået at designe og udvikle en smuk serie af dameure, som bærer præg af en feminin og elegant stil. Ligesom det gør sig gældende for herreurene, så kan dameurene også bruges til både hverdag og fest. Gold Pearl og All Gold er blot eksempler på ure, som kommer til at stjæle modebilledet inden for ure i år.

 

Triwa – Smukke ure med et twist

 

Triwa er ligeledes et urmærke, som du vil komme til at høre meget mere fra i 2016. Der er tale om om et svensk brand, som har fået stor anerkendelse fra hele verden. Den svenske urproducent designer, udvikler og producerer ure til både herre og damer. Det er et kvalitetsbrand, som har fokus på nutidens modetrends og unikke detaljer.


Triwa satser i høj grad på et tidløst og moderne design, som passer til enhver stil. Køber man et Triwa ur, behøves man aldrig være bange for, at man ikke følger den nyeste mode. Urproducenten har nemlig konstant fingeren på pulsen, hvilket betyder, at der jævnligt bliver lanceret nye kollektioner med moderigtige ure til både mænd og kvinder.
I 2016 kan man forvente, at Triwa vil imponere os med endnu flere lækre ure. I øjeblikket har producenten succes med kendte kollektioner såsom Nevil, Klinga, Falken og Lansen. Triwa står bag mange unisex ure, hvor urene måler enten 38mm eller 42mm.

Alle urene har hver sit twist, som gør dem helt specielle. Det er netop disse unikke kendetegn, som har været med til at skabe den store popularitet og anerkendelse omkring Triwa.

 

Triwa ure til damer – Ure til den stilbevidste kvinde: Ser du dig selv som en stilbevidst kvinde, så vil et Triwa ur være et sikkert valg. Selvom Triwa producerer ure til både herre og damer, så er der ingen tvivl om, at urproducenten er mest kendt for sine dameure. I den forbindelse har der været fokus på at skabe et simpelt og feminint look, som falder i de fleste kvinders smag. Det klassiske valg er Falken, men der er også mange andre muligheder, hvis man overvejer at købe et dameur fra Triwa.

 

Triwa ure til herre – Moderne og eksklusive ure: Er du mand, og vil du gerne skille dig ud fra mængden, så fortjener du et Triwa ur. Triwa har i den grad lykkedes med at designe ure med et moderne og eksklusivt look, som vil kunne bæres af de fleste mænd. Herreurene vil leve op til selv de strengeste krav, som man kan stille til ure. Det skinner tydeligt igennem, at der er tale om kvalitetsure, som har en god holdbarhed. Inden for herreure er Triwa bl.a. blevet kendt for modellerne Havana Nevil Brown og Blue Face Nevil, som er eksempler på to topmoderne ure.

 

Casio – Spektakulære ure i høj kvalitet

 

Casio er et urbrand, som er i en klasse for sig. Urproduceten har i en lang årrække taget modeverdenen med storm med sine spektakulære ure. Casio har succes med design, udvikling og produktion af armbåndsure i samarbejde med Formel 1 og Red Bull hvor de udbyder den lækre serie af Edifice Casio ure.

Casio har formået at rykke grænserne for, hvordan et ur kan se ud, og hvilke funktioner et ur kan byde sig på. De har bl.a. fokuseret på flotte retroure, hvilket er gået hen og blevet en kæmpe succes. Selvom retrourene kom til verden for mange år siden - i 1980’erne, så er retrourene igen blevet et hit på det danske marked.

Langt de fleste af urene er unisex modeller, som kan bæres af mænd såvel som kvinder. Dog er der også enkelte ure, som er mere henvendt til mænd end kvinder – og omvendt. Både stil- og prismæssigt er der forskel på producentens ure, som skiller sig markant ud fra mængden.

I 2016 kan man forvente, at Casio Edifice bliver mere udbredt på det danske marked. Det er en forholdsvis ny urkollektion, som for alvor har fået sit gennembrud det seneste år. Kollektionen er hovedsageligt henvendt til det mandlige køn, som har taget rigtigt godt imod disse nye ure.

Casio ure forhandles i en lang række størrelser, hvor bl.a. 24mm, 45mm og 52 mm er repræsenteret. De mindre ure er hovedsageligt henvendt til kvinder, mens de større ure er henvendt til mænd.

Casio ure til herre – Store og maskuline ure: Casio har udmærket sig med sine store og maskuline ure, som bl.a. kommer til udtryk gennem G-Shock. Det er ure, som er et symbol for elegance, kvalitet og unikke funktioner. G-Shock byder på store og forholdsvis tunge ure, som ikke vil være til at overse. Urene byder bl.a. på LED lys, alarm, stopur og snooze. Dermed egner urene sig i høj grad til mænd, som dyrker sport og motion i sin fritid. Med et Casio G-Shock ur kan du skabe et maskulint og sporty look, som vi tør love bliver et hit i 2016. Som mand kan du naturligvis også bære et retrour, som du finder i sortimentet fra Casio. Casio Edifice er også en kollektion, som du bør kigge nærmere på, da det omfatter en lang række fantastiske ure til mænd.

 

Casio ure til damer – Flot og moderne retrostil: Selvom kvinder i princippet godt kan bære et ur fra G-Shock eller Edifice, så vil det være mere oplagt at købe et retrour. Søger du et nyt armbåndsur, og kan du lide den moderne retrostil, så vil et Casio retrour være et helt oplagt valg. Der findes rigtigt mange retroure, så du kan med høj sandsynlighed også finde et passende ur efter din smag. Dameurene sidder godt på håndledet og vil være med til at fremhæve din feminine og moderne side. Casio er et af de brands, som vi vurderer vil bevare sin store popularitet i 2016. Hverken stil- eller kvalitetsmæssigt er der en finger at sætte på Casio ure, som bærer præg af en unik stil og en meget høj kvalitet. Det skinner tydeligt igennem, at der udelukkende er blevet anvendt kvalitetsmaterialer fra producentens side.


 

Daniel Wellington – Et sikkert urvalg for enhver

Det er efterhånden de færreste, som ikke kender til Daniel Wellington. Daniel Wellington er et svensk urbrand, som i den grad har fået et gennembrud på det danske marked. De seneste år har urproducenten opnået kæmpe popularitet, og det lader til at fortsætte i 2016. De danske forbrugere er tilsyneladende helt vilde med de smukke Daniel Wellington ure, hvilket man ikke kan være et sekund i tvivl om.

Daniel Wellington har succes med at designe elegante, tidløse og smukke ure i enestående kvalitet. Urene befinder sig i mellemprisklassen, som appellerer til enhver pengepung. Et Daniel Wellington ur er næsten gået hen og blevet et must-have, hvilket gælder får både mænd og kvinder. Der er dog ikke noget at sige til, at urene er blevet så populære, som de nu en gang er.

Der bliver jævnligt lanceret nye kollektioner, som imponerer gang på gang. De har designet rigtigt mange ure, hvor der er modeller på både DW 26mm, DW 34mm, DW 36mm og DW 40mm. Alle disse modeller kan bæres af kvinder, mens 40mm er mest egnet til mænd, men samtidig også til kvinder, som sætter pris på et stort ur.

Daniel Wellington er kendt for mange forskellige kollektioner, hvor bl.a. Sheffield, Bristol, York og St. Mawes skal nævnes. Urene er enten udstyret med læderrem eller NATO rem, hvilket er meget klassisk for DW. Wellington giver dig desuden mulighed for nemt og hurtigt at skifte urrem, hvis du ønsker det. Når du køber et ur fra producenten, medfølger der en lille stift, som vil være til stor hjælp, hvis / når du skal skifte din rem. Dermed kan du skabe forskellige udtryk med dit Daniel Wellington ur, som vil være perfekt til alle anledninger.

Daniel Wellington ure til damer - Let og moderne udtryk: Det er ingen hemmelighed, at Daniel Wellignton har størst fokus på dameure, som kan købes i henholdsvis 26mm, 34mm, 36mm og den store 40mm model. Udvalget af dameure er stort, og stilen vil passe til enhver. En af fordelene ved Daniel Wellington ure er, at de er gode at kombinere med andre accessorries – f.eks. et armbånd. Classic Sheffield og Southampton bliver nogle af de kollektioner, som forventes at blive særlige store hit i 2016. Investerer du i et Daniel Wellington ur, så kan du næsten ikke andet end at blive tilfreds med din handel. Der er nemlig tænkt over hver eneste lille detalje, ligesom producenten bruger meget tid og ressourcer på at sikre, at de høje standarder til kvaliteten bliver overholdt. Skal du have et let dameur med et moderne udtryk, så kan du købe dit DW ur allerede i dag.

Daniel Wellington ure til herre – Tidløst og lækkert design: Er du mand, og skal du købe et Daniel Wellington ur, så har du ikke det samme store udvalg som kvinder. Det er nemlig hovedsageligt 40mm modellen, som passer til mænd. I den anledning kan du f.eks. se nærmere på Classic York og Glasgow, som er to modeller, som vil pynte på enhver mands håndled. Dermed har du mulighed for at købe et tidløs og lækkert ur, hvor du ikke behøves gå på kompromis med kvaliteten. Selvom kvaliteten er særdeles høj, så er prisen meget fornuftig.

 

Går du efter et armbåndsur fra enten MVMT, Triwa, Casio eller Daniel Wellington så bliver det nogle af årets mest populære ure i 2016, så kan du altså ikke gå helt galt i byen. Det er moderne urmærker, som forventes at eksistere på urmarkedet i mange år endnu. Jeg håber, at det lykkedes dig at finde drømmeuret, som du kan få glæde af hver dag fremover.

 

Artiklen er skrevet af Martin Stendahl Dyrhøj, som til dagligt driver Testguro.dk, hvor han tester pulsure og mange andre forbrugsvarer.

Gem

Gem