2013-04-07 14.12.57_1

Al bijna twee jaar ben ik de gelukkige bezitter en gebruiker van het Garmin Forerunner 310xt GPS horloge met hartslagmeter. Afgelopen week liet hij me in de steek, maar we zijn weer (hardloop)vriendjes!

hartslag dwars door dordt

Als ik ren, doe ik dat uiteraard omdat ik het leuk vind, maar ook omdat ik train. Ik train voor mijn gezondheid maar ook om progressie te boeken. Ik bepaal mijn doel aan de hand van mijn mogelijkheden. Die gegevens lees ik af van mijn Garmin. Iedere training gaat hij mee en iedere training upload ik de metingen naar Garmin Connect om de details van de trainingsgegevens te zien en er wat woorden bij te schrijven als trainingslogboek. Ik kopieer dit naar een Excelbestand waarin ik alle sportactiviteiten bij hou inclusief gewicht en schoengebruik.  Ik heb nooit een slechte training of wedstrijd, alleen ben ik niet altijd even goed in vorm als ik zou willen.

Op de Garmin hou ik 3 dingen bij: de totale tijd, het tempo waarin ik loop en mijn hartslag. Door te kiezen voor slechts 3 gegevens kan ik ze in ieder geval lezen. Ja ik word ouder en ik loop nog net niet met een leesbril ;-).  Iedere 2,5 km trilt mijn horloge om mijn rondetijd door te geven. Ik hou altijd ronden aan van 14-15 minuten voor duurlopen aan, 12-13 minuten voor intervallen/fartlek/versnellingen en 13 minuten voor tempotrainingen.

Ik train niet op hartslag maar ik let er wel op. Mijn rusthartslag is 48 en als die hoger is dan weet ik dat ik minder in vorm ben. Ik controleer ook altijd of mijn hartslag na de training binnen de minuut weer onder de 100 is.  Als dat niet het geval is pas ik mijn trainingen aan. In wedstrijden kan mijn hartslag flink omhoog gaan. In Dordrecht liep ik met een gemiddelde hartslag  van 181 bpm 50 minuten lang voor mijn PR op de 10 km en in Den Haag vorige week was het twee uur lang 169 bpm. Het helpt me bij het bepalen of ik nog extra gas kan geven op het eind en wanneer/ hoe lang. Op de marathon draag ik meestal geen hartslagmeter omdat ik dan meer op mijn gevoel wil lopen. Bovendien kan je hart wel eens pieken (of dat van een collegaloper die stoort op mijn signaal) en daar zou ik me dan maar ongerust overmaken.

Na de Greensrun van afgelopen zaterdag wilde mijn Garmin de gegevens niet overdragen naar de computer. Ik ben best wel redelijk handig ermee, maar alle trucjes werkten niet. ’s Middags na het vertrek van Monique waarmee ik gelopen had, na de douche én de lunch deed ik een nieuwe poging….. Het werd helemaal niks ondanks alle aanwijzingen op de Garmin site. Op mijn laatste blogverslag kreeg ik van Tiny nog advies om even op de blog van Garmin-goeroe Running Ronald te kijken maar ook daar kwam ik er niet uit. Het was inmiddels al zondagmiddag….. grrrrrrrrr….

garmin totalen

Vanochtend eerst maar even alle frustraties eruit gesport in de sportschool en toen gebeld naar de Nederlandse helpdeks van Garmin hier. Het duurde ca. 20 minuten wachttijd voordat ik iemand te pakken had, maar die heeft toen ook alle tijd genomen voor mijn probleem. Helaas het mocht niet baten. Ik moest een harde reset geven waarmee ik alle gegevens van mijn toestel verwijderde. Dit heb ik al eens een keertje eerder moeten doen omdat ik verzuimd had de geschiedenis regelmatig te wissen. Jammer maar helaas, de kilometers bestaan alleen nog maar in mijn logboeken en op Garmin Connect. Vanaf 1 april 2012 heb ik tot vandaag 2.479 km gelopen. De gegevens van daarvoor moet ik ook eens in een tabelletje zetten als ik tijd heb want ik er nog wel wat meer afgelegd sinds ik in 2007 met hardlopen begon.

Afijn het gaat in dit blog eigenlijk niet om die kilometers maar om wat Garmin tips, die nog wel eens te pas kunnen komen. Eerst een kopietje van de helpmail van Garmin:

“Wellicht kunnen de problemen die u ervaart met uw Garmin Forerunner 310XT verholpen worden door het uitvoeren van een master reset. Ik wil u er wel graag op attenderen dat met het uitvoeren van deze reset alle gebruikersinformatie van het apparaat verwijderd wordt. Bij deze de instructie voor de reset:

 • Zorg ervoor dat het apparaat is uitgeschakeld.
 • Houd vervolgens de ‘Mode’ en ‘Power’ knoppen ingedrukt.
 • Houd deze knoppen ingedrukt totdat het apparaat vraagt of u echt alle gebruikersdata wil verwijderen.
 • Druk op ‘enter’, het apparaat zal zich dan resetten.

Na het resetten dient het apparaat weer een goede verbinding met de satellieten tot stand te brengen. Leg het apparaat hiervoor op een plek waar er direct zicht op de hemel is (het liefst buiten, maar in een vensterbank werkt meestal ook). Laat het apparaat hier ongeveer een half uur liggen. Het zal dan opnieuw door de satellieten geregistreerd worden. Zet het apparaat tot slot nog even uit en weer aan voor u het weer gaat gebruiken.  Hierna mag u het toestel weer opnieuw koppelen”.

En ook weer alles opnieuw instellen natuurlijk… dat kostte ook nog een half uurtje, maar daarna deed hij het tenminste weer. Ik heb verder nog de volgende tip:

Als je met je rechtermuisknop op het icoontje van je Garmin Ant Agent klikt dan kun je naar

 • openen
 • info
 • sluiten
 • help
 • koppelen
 • apparaatinstelling
 • controleren op updates

Bij de optie apparaatinstellingen kun je ervoor kiezen dat hij alle gegevens na overdracht wist. Hierdoor loopt je horloge niet meer vol met gegevens die ook online in Garmin Connect kunt bekijken.

garmininstellingen

Ik hoop dat ik hierdoor voortaan van ruzies met mijn Garminvriendje verlost ben. Ik geef ook nog even een paar sites door waar ik heel veel informatie heb gevonden over Garmin… wie weet hebben jullie er nog wat aan.

 • Life of a runner
 • Running Ronald (Categorieën rechter kolom opzij)
 • Ikbenhardloper
 • DCRainmaker (heel veel reviews over technische gadgets)
Advertenties

»

 1. Peter schreef:

  Een soft reset had mss ook geholpen en dan had je niet alles moeten opnieuw ingeven. Ik heb alle handige toetsencombo’s hier geplaatst (ook heel handig als je je toestel per ongeluk lockt en niet meer kan uitzetten, mij al een paar keer overkomen :)): http://peterdedecker.com/29-07-2011/garmin-forerunner-310xt-quick-reference-guide/

  Beantwoorden
  • djaktief schreef:

   De softreset werkte niet meer Peter en het verwijderen van bestanden op mijn horloge dmv de computer ook niet, maar bedankt voor je reactie.

   groetjes,

   Dorothé

   Beantwoorden
 2. John schreef:

  Het zijn bijna net mensen die Garmins
  kopieer horloges

  store klokker for menn
  ロレックスを見る
  Speedmaster profesional
  beste Männer Uhren
  наручные часы Cartier

         • Home
         • Replica Patek Heren Horloges : replica Patek Philippe horloges, replicapatekonline.com

Replica Patek Heren Horloges : replica Patek Philippe horloges, replicapatekonline.com

Verified Dash 180 180 180 180 180 CF 180 180

[b][url=http://nl.replicapatekonline.com/]replica Patek Philippe Calatrava[/url][/b] [b][url=http://www.replicapatekonline.com/nl/]replica Patek Philippe Calatrava[/url][/b] Patek Philippe horloges Patek Philippe replica horloges Patek Philippe replica horloges

Replica Patek Heren Horloges : replica Patek Philippe horloges, replicapatekonline.com

#sddm { margin: 0 auto; padding: 0; z-index: 30; background-color:#F4F4F4; width: 80px; height:23px; float: right; margin-right: 70px;}

#sddm li { margin: 0; padding: 0; list-style: none; float: left; font: bold 12px arial}

#sddm li a { display: block; margin: 0 1px 0 0; padding: 4px 10px; width: 60px; background: #EAEAE8; color: #666; text-align: center; text-decoration: none}

#sddm li a:hover { background: #49A3FF}

#sddm div { position: absolute; visibility: hidden; margin: 0; padding: 0; background: #EAEBD8; border: 1px solid #5970B2}

#sddm div a { position: relative; display: block; margin: 0; padding: 5px 10px; width: auto; white-space: nowrap; text-align: left; text-decoration: none; background: #EAEBD8; color: #2875DE; font: 12px arial}

#sddm div a:hover { background: #49A3FF; color: #FFF}

 • Language Deutsch Français Italiano Español Português 日本語 Russian Arabic Norwegian Swedish Danish Nederlands Finland Ireland English
 • groothandel Verzend Info Betaalmogelijkheden Contacteer ons

  Welcome GUEST, PLEASE Aanmelden of registreren

  Shopping Bag: &nbsp&nbsp(Uw winkelwagen is nog leeg)

  thuis Replica Patek Dames Horloges Replica Patek Heren Horloges Replica Patek Pocket Watches

  Valuta

  US Dollar CNY Euro GB Pound Canadian Dollar Australian Dollar Jappen Yen Norske Krone Swedish Krone Danish Krone

  Categorie

  Replica Patek Dames Horloges Replica Patek Heren Horloges Replica Patek Aquanaut Replica Patek Calatrava Replica Patek Complicaties Replica Patek Golden Ellipse Replica Patek Gondolo Replica Patek Grote Complicaties Replica Patek Nautilus Replica Patek Pocket Watches

  Aanbiedingen –   [lees meer]

  Kopieer Patek Philippe 5087/1A-001 – Roestvrij staal – Dames Aquanaut

  €327.40   €185.09 Korting: 43% Kopieer Patek Philippe 5160G-001 – Wit Goud – Heren Grote Complicaties

  €183.53   €160.20 Korting: 13% Kopieer Patek Philippe 5159G-001 – Wit Goud – Heren Grote Complicaties

  €344.51   €178.87 Korting: 48% Kopieer Patek Philippe 7119/1G-010 – Wit Goud – Dames Calatrava

  €294.74   €209.97 Korting: 29%

  Aanbiedingen –   [lees meer]

  Kopieer Patek Philippe 980R-001 – Rose Goud – Heren Hunter Pocket Watches

  €237.97   €167.98 Korting: 29% Kopieer Patek Philippe 980J-011 – Geel Goud – Heren Hunter Pocket Watches

  €195.98   €150.87 Korting: 23% Kopieer Patek Philippe 983J-001 – Geel Goud – Heren Hunter Pocket Watches

  €216.20   €171.87 Korting: 21% thuis  ::  Replica Patek Heren Horloges

  Replica Patek Heren Horloges

  Artikel 1 tot 24 (van 120 artikelen)   1
     2    3    4    5    [Volgende >>]  

  Kopieer Patek Philippe 3738/100G-012 – Wit Goud – Heren Golden Ellipse

  Beweging Ultradunne mechanische self-kronkelende…

  €413.73   €216.97 Korting: 48%

  Kopieer Patek Philippe 3738/100J-012 – Geel Goud – Heren Golden Ellipse

  Beweging Ultradunne mechanische self-kronkelende…

  €243.41   €170.31 Korting: 30%

  Kopieer Patek Philippe 3738/100R-001 – Rose Goud – Heren Golden Ellipse

  Beweging Ultradunne mechanische self-kronkelende…

  €272.97   €221.64 Korting: 19%

  Kopieer Patek Philippe 5073P-001 – Platinum – Heren Grote Complicaties

  Beweging Mechanische self-kronkelende bewegingCaliber R 27…

  €451.05   €227.86 Korting: 49%

  Kopieer Patek Philippe 5074P-001 – Platinum – Heren Grote Complicaties

  Beweging Mechanische self-kronkelende bewegingCaliber R 27…

  €299.41   €157.87 Korting: 47%

  Kopieer Patek Philippe 5074R-001 – Rose Goud – Heren Grote Complicaties

  Beweging Mechanische self-kronkelende bewegingCaliber R 27…

  €216.20   €178.87 Korting: 17%

  Kopieer Patek Philippe 5074R-012 – Rose Goud – Heren Grote Complicaties

  Beweging Mechanische self-kronkelende bewegingCaliber R 27…

  €186.64   €169.53 Korting: 9%

  Kopieer Patek Philippe 5078P-001 – Platinum – Heren Grote Complicaties

  Beweging Mechanische self-kronkelende bewegingCaliber R 27…

  €206.09   €176.53 Korting: 14%

  Kopieer Patek Philippe 5078P-010 – Platinum – Heren Grote Complicaties

  Beweging Mechanische self-kronkelende bewegingCaliber R 27…

  €203.75   €176.53 Korting: 13%

  Kopieer Patek Philippe 5098P-001 – Platinum – Mannen Gondolo

  Beweging Mechanisch handmatig wond bewegingCaliber…

  €211.53   €202.20 Korting: 4%

  Kopieer Patek Philippe 5098R-001 – Rose Goud – Heren Gondolo

  Beweging Mechanisch handmatig wond bewegingCaliber…

  €298.63   €163.31 Korting: 45%

  Kopieer Patek Philippe 5101J-001 – Geel Goud – Heren Grote Complicaties

  Beweging Mechanisch handmatig wond bewegingKaliber om 28 tot…

  €320.40   €211.53 Korting: 34%

  Kopieer Patek Philippe 5102PR-001 – Platinum en Rose Goud – Heren Grote Complicaties

  Beweging Mechanische self-kronkelende bewegingCaliber 240 LU…

  €197.53   €155.54 Korting: 21%

  … meer info

  Kopieer Patek Philippe 5104P-001 – Platinum – Heren Grote Complicaties

  Beweging Mechanische self-kronkelende bewegingCaliber R 27 PS…

  €336.74   €178.87 Korting: 47%

  … meer info

  Kopieer Patek Philippe 5116G-001 – Wit Goud – Heren Calatrava

  Beweging Mechanisch handmatig wond bewegingCaliber 215…

  €218.53   €157.09 Korting: 28%

  Kopieer Patek Philippe 5119G-001 – Wit Goud – Heren Calatrava

  Beweging Mechanisch handmatig wond bewegingCaliber 215…

  €365.51   €189.75 Korting: 48%

  Kopieer Patek Philippe 5119J-001 – Geel Goud – Heren Calatrava

  Beweging Mechanisch handmatig wond bewegingCaliber 215…

  €249.64   €169.53 Korting: 32%

  Kopieer Patek Philippe 5119R-001 – Rose Goud – Heren Calatrava

  Beweging Mechanisch handmatig wond bewegingCaliber 215…

  €292.41   €185.09 Korting: 37%

  Kopieer Patek Philippe 5120/1G-001 – Wit Goud – Heren Calatrava

  Beweging Ultradunne mechanische self-kronkelende…

  €286.96   €192.09 Korting: 33%

  Kopieer Patek Philippe 5120/1J-001 – Geel Goud – Heren Calatrava

  Beweging Ultradunne mechanische self-kronkelende…

  €365.51   €212.31 Korting: 42%

  Kopieer Patek Philippe 5120G-001 – Wit Goud – Heren Calatrava

  Beweging Ultradunne mechanische self-kronkelende…

  €237.19   €209.20 Korting: 12%

  Kopieer Patek Philippe 5120J-001 – Geel Goud – Heren Calatrava

  Beweging Ultradunne mechanische self-kronkelende…

  €294.74   €195.98 Korting: 34%

  Kopieer Patek Philippe 5123R-001 – Rose Goud – Heren Calatrava

  Beweging Mechanisch handmatig wond bewegingCaliber 215…

  €199.86   €160.20 Korting: 20%

  Kopieer Patek Philippe 5124G-001 – Wit Goud – Heren Gondolo

  Beweging Mechanisch handmatig wond bewegingCaliber…

  €245.75   €156.31 Korting: 36%

  … meer info

  Artikel 1 tot 24 (van 120 artikelen)   1
     2    3    4    5    [Volgende >>]  

  Nieuwe artikelen voor juni – Replica Patek Heren Horloges

  Kopieer Patek Philippe 5131J-001 – Geel Goud – Heren Complicaties €283.08   €196.75 Korting: 30%

  Kopieer Patek Philippe 5726A-001 – RVS – Mannen Nautilus €289.30   €149.31 Korting: 48%

  Kopieer Patek Philippe 5980R-001 – Rose Goud – Heren Nautilus €276.85   €180.42 Korting: 35%

  Kopieer Patek Philippe 5980/1A-014 – Roestvrij staal – Mannen Nautilus €363.95   €224.75 Korting: 38%

  Kopieer Patek Philippe 5724G-001 – Wit Goud – Heren Nautilus €247.30   €164.09 Korting: 34%

  Kopieer Patek Philippe 5713/1G-010 – Wit Goud – Heren Nautilus €307.96   €159.42 Korting: 48%

  Kopieer Patek Philippe 5131G-001 – Wit Goud – Heren Complicaties €263.63   €165.65 Korting: 37%

  Kopieer Patek Philippe 5712GR-001 – Wit en Rose Goud – Heren Nautilus €269.85   €206.86 Korting: 23%

  Kopieer Patek Philippe 5712R-001 – Rose Goud – Heren Nautilus €359.29   €205.31 Korting: 43%

  <img src=https://cryptojunction.com/atm-map/listing/" http://nl.replicapatekonline.com/images/_small//patek_/Men-s-Watches/Nautilus/5980-1A-001-Stainless-Steel-Men-Nautilus-.png&quot ; alt="Kopieer Patek Philippe 5980/1A-001 – Roestvrij staal – Mannen Nautilus" title=" Kopieer Patek Philippe 5980/1A-001 – Roestvrij staal – Mannen Nautilus " width

  ATM Manufacturer: 180 Open Hours: 180 Transaction Limits: 180 Fees: 180 Exchange Direction: 180 Bookmark Share

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Tumblr
 • LinkedIn
 • Mail
 • Reviews Photos Map Nearby Listings Related Listings Filter Sort by: Helpfulness
 • Newest First
 • Oldest First
 • Random
 • Rating
 • Write a Review Keyword Match all Match any Rating & Up & Up & Up & Up Any Sort by: Votes
 • Newest First
 • Oldest First
 • Random
 • Get Directions
 • By public transit
 • Walking
 • Bicycling
 • Filter List Grid Map Rating & Up & Up & Up & Up Any Featured/Unfeatured Show featured only Claimed/Unclaimed Show claimed only A. Lange & Sohne Litecoin 180 0 km 180 180 [b]Relógios Rolex[/url][/b] [b]Omega watches[/url][/b] [b]Relógios Cartier[/url][/b] Relógios Rol... Brincos Litecoin 180 0 km 180 180 [b]links de Londres [/url][/b][b] links da pulseira de Londres [/url][/b] [b] ligações de venda d... Longines watches, Longines saint-imier collection Dash 180 0 km 180 180 [b]longines ladies watches[/url][/b] [b]longines watches for sale[/url][/b] replica longines wat... Longines La Grande Classique Litecoin 180 0 km 180 180 [b]réplicas de relojes[/url][/b] [b] réplica de relojes suizos [/url][/b] réplica longines reloj... lojas Professional Roger Vivier, rogervivieruk.top Litecoin 180 0 km 180 180 [b]Roger Vivier loja on-line[/url][/b] [b]Roger Vivier loja on-line[/url][/b] tomada série Roger... Belstaff Vrouwen New Albatros Jacket - Black [Belstaff-194] - €223.20 : Heeft de uitvoer, belstaffjacketsale.top Litecoin 180 0 km 180 180 [b]belstaff winkel[/url][/b] [b]belstaff mannen jackets[/url][/b] De verkoop van Belstaff jasje. ... レプリカオメガスピードマスター時計|売却レプリカオメガスピードマスター Stellar 180 0 km 180 180 [b]レプリカオメガの腕時計[/url][/b] [b]レプリカオメガの腕時計[/url][/b] [b]コピーオメガ時計[/... Goedkope Bruidsmeisjesjurken, Casual trouwjurken, goedkope trouwjurken, groothandel bruidsjurken Litecoin 180 0 km 180 180 [b]Sexy Beach Trouwjurken Verkoop[/url][/b] [b]Sexy Beach Trouwjurken Verkoop[/url][/b][b]goedkop... سبايدر جاكيتات المخرج رجال نساء أطفال، جاكيتات سبايدر السراويل إنقاذ 80٪ من Stellar 180 0 km 180 180 [b]سبايدر منفذ سترة[/url][/b][b]سبايدر منفذ سترة[/url][/b] [b]سترة سبايدر للبيع[/b] سبايدر منفذ س... бисер Litecoin 180 0 km 180 180 [b]Pandora выход онлайн[/b] [b]Pandora выход онлайн[/url][/b] Pandora продаже Пандора серебро Пан... Pandora Murano Glass Charms Cyber ​​Monday Liquidación Litecoin 180 0 km 180 180 [b]collar de pandora[/url][/b] [b]encanto piedra de nacimiento pandora[/url][/b] pulsera pandora... Coletes Moncler Womens : tomada Moncler 2014, tomada Moncler 2014 Stellar 180 0 km 180 180 [b]jaquetas moncler outerwear[/url][/b] [b]jaquetas moncler outerwear[/url][/b] baratos jaquetas ... Pandora Sterling Silver Charms Outlet Online Litecoin 180 0 km 180 180 [b]pandora zilver[/url][/b][b]pandora zilver[/b][b]pandora outlet stores[/url][/b] pandora zilver... Spyder Men Ski Jackets : Spyder Jackets,Spyder Outlet,Spyder Jackets Outlet Sale Dash 180 0 km 180 180 [b][/b] [b][/b] c-32.html Cheap Washington Redskins Jerseys http://www.lamotorcyclefilmfest.com/... Patek Philippe watches, Replica Patek Philippe watches - replica watches on sale! Litecoin 180 0 km 180 180 [b]relojes Patek[/url][/b] [b]relojes Patek[/url][/b] Patek Patek Patek Patek Philippe watches... Patek Philippe 7071R-010 - Rosa de Oro - Complicaciones Damas - €284.58 : réplicas de relojes, patekcompany.me Stellar 180 0 km 180 180 [b]relojes de lujo[/url][/b] [b]relojes de lujo[/b] patek relojes relojes Patek Philippe 7071R-01... Orologi IWC Replica Litecoin 180 0 km 180 180 [b]migliori orologi da uomo[/url][/b] [b]orologi delle donne[/b] orologi prima copia | orologi pr... King Power Hublot Watches - View Large Selection of Hublot King Power Watches Stellar 180 0 km 180 180 mfest.com/bayern-jersey-c-9.html cheap Bayern Jersey http://www.lamotorcyclefilmfest.com/borussia... Desporto óculos de sol Oakley outlet Barato com preço de atacado Stellar 180 0 km 180 180 [b][/b] [b][/b] Venda de sunglass proibida Ray ban sunglass outlet Raygl sunglass Desporto ócu... Thanksgiving UGG FOX Fur Stövlar Försäljning Online Store Stellar 180 0 km 180 180 [b]ugg stövlar för kvinnor[/url][/b] [b]ugg stövlar utlopp[/url][/b] ugg salu | påhitt | Ugg stöv... Redo search when map moved Showing 1 - 20 of 5k results « 1 2 3 ... 263 » Filter Sort by: Random
 • Newest First
 • Oldest First
 • Title
 • Most Reviews
 • Highest Rated
 • List Grid Map Rating & Up & Up & Up & Up Any Featured/Unfeatured Show featured only Claimed/Unclaimed Show claimed only Garras Dash 180 180 180 [b]Michael kors outlet[/url][/b][b]Michael kors bag[/url][/b] [b]Michael kors bags à Venda[/b] Mi... Pandora Korut, cheap-pandora.top Dash 180 180 180 [b]Pandora Hopea[/url][/b] [b]Pandora Hopea[/url][/b] [b]Pandora Tehtaanmyymälät[/b] Pandora Hope... Links de Londres Bangles Dash 180 180 180 [b] ligações dos anéis de Londres [/url][/b] [b] ligações dos brincos de Londres [/b] links de L... perfect часы реплики Dash 180 180 180 [b]Первые копии часов[/url][/b][b] реплика часы [/b] [b] Реплика швейцарские часы [/url][/b] Перв... Con descuento Pandora Love & amp; Corazones encantos Outlet Online 2014 de verano Dash 180 180 180 [b]joyas pandora barata[/b] [b]joyas pandora barata[/url][/b] pandora en venta toma de pandora to... montblanc fountain pen discount Dash 180 180 180 [b]mont blanc pen[/url][/b] [b]fake mont blanc pen[/url][/b] [b]mont blanc pen prices[/url][/b] h... Replica Rolex Cosmograph Daytona Watch Dash 180 180 180 [b]rolex replica[/url][/b] [b]replica rolex[/url][/b] [b]swiss rolex replicas[/url][/b] http://ww... カルティエハンドバッグ Dash 180 180 180 [b]カルティエ[/url][/b][b]カルティエ[/b][b]カルティエの時計[/b] カルティエカルティエカルティエの... Timberland Men's Custom Boot Black - $132.00 : Timberland outlet, ladiestimberlandboots.top Dash 180 180 180 [b]timberland mens shoes[/url][/b] [b]timberland women[/url][/b] timberland boots for men | timb... Großen Rabatt Jimmy Choo zum Verkauf Schuhe Dash 180 180 180 [b]jimmy choo – schuhe verkaufen wohnungen[/b][b][/b][b][/b] jimmy choo – schuhe verk... Barbour Куртки выходе , Barbour куртки и пальто на продажу 70 % скидка Dash 180 180 180 [b]дамы Barbour куртки[/url][/b] [b]дамы Barbour куртки[/b] Barbour куртки UK | Barbour куртки на... Mens Barbour Wool Coats : Authentic Barbour Outlet Online Sale -Top Quality Cheap Barbour Coats From UK Dash 180 180 180 [b]barbour jackets on sale[/url][/b] [b]barbour jackets outlet[/b] [b]barbour jackets uk[/url][/b... Replica relógios de marca Top, Patek Philippe , Nautilus Relógios Dash 180 180 180 [b]IWC Spitfire Chronograph Mens Watch[/url][/b] [b]Mens relógio IWC pilot[/url][/b] relógios IWC... Hermes Birkin väskor 35CM : Äkta Hermes handväskor Dash 180 180 180 [b]diskonterade hermes utlopp[/b] [b]diskonterade hermes utlopp[/url][/b] rabatt Hermes väskor r... New Balance NB clásico 999 Sello Gris Rojo Fuego Para los zapatos de los hombres - €76.99 : Las nuevas tiendas de venta de balance, settlesource.net Dash 180 180 180 [b][/b] [b][/b] New Balance | New Balance | New Balance New Balance NB clásico 999 Sello Gris Roj... sneakers giuseppe zanotti Dash 180 180 180 [b]sneakers giuseppe zanotti[/url][/b] [b]giuseppe zanotti shoes[/b] [b]giuseppe shoes[/b] [b]giu... Drenge Indsamling : Authentic Barbour Outlet Salg Online -Top Kvalitet Billigt Barbour Coats fra UK Dash 180 180 180 [b]Barbour jakker på salg[/url][/b][b]Barbour jakker stikkontakt[/url][/b][b]Barbour jakker uk[/u... Christian Louboutin sandalen : Christian Louboutin outlet, christianlouboutinlondon.top Dash 180 180 180 [b]Christelijke louboutin outlets[/url][/b] [b]Christian Louboutin outlet store[/url][/b][b]Chris... BhFear Jackets Denali lomra Hoodie Dubh / Bán - €106.02 : an aghaidh ó thuaidh, northfacejackets.top Dash 180 180 180 [b][/b] [b][/b] north face jackets the north face outlet the north face outlet online BhFea... Replica Ladies Klockor, Cartier , Baignoire klockor Dash 180 180 180 [b]Cartier klockor replica[/b] [b]Cartier klockor replica[/url][/b] Replica Cartier Watch Shop | ... Redo search when map moved Showing 1 - 20 of 2k results « 1 2 3 ... 86 » 0 0 0 Search Add Cryptocurrency ATM

  A Beginners Guide to Cryptocurrency

  Cryptocurrency is digital form of currency that is being used increasingly all over the world. Find out more about how it works and how you can use it with the help of our Cryptocurrency Guides .   What is Cryptocurrency?   Why use Cryptocurrency?   How can I Buy Cryptocurrency?

  Crypto Toolbox

  Making the right decision on what coin to mine, buy or sell for the moment can be difficult. With our Crypto Toolbox , you can find detailed coin data.   Blockchain Tools   Mining Tools   Trading Tools   Security Tools

  Top Rated Listings

  Cryptocurrency
  • Ripple (XRP) (5.00 out of 5)
  • Nxt (NXT) (4.73 out of 5)
  • Namecoin (NMC) (4.67 out of 5)
  Cryptocurrency Exchanges
  • SimpleFX (4.00 out of 5)
  • Coins-E (4.00 out of 5)
  • SWISSCEX (4.00 out of 5)
  Betting & Gambling Sites
  • Crypto-Games.net (4.60 out of 5)
  • Satoshi Grid (4.50 out of 5)
  • PrimeDice (4.50 out of 5)

  Get Your First Free Coins

  Free Cryptocurrency

  Earn Cryptocurrency

  Advertise here

  Hoe werkt het?

  Wij willen graag dat iedereen profiteert van zoveel mogelijk korting op zijn/haar online aankopen. Wanneer u gebruik maakt van het MijnPlus voordeelprogramma krijgt u korting op miljoenen producten en diensten bij honderden aangesloten webwinkels. Profiteer daar bovenop van nog méér korting als u gebruik maakt van onze kortingscodes en speciale acties. 

  Zo werkt het:

  Stap 1: Zoek uw webwinkel
  Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webwinkels en zie direct hoeveel korting u van het MijnPlus voordeelprogramma krijgt. Heeft u uw winkel gevonden? Klik op de button 'Naar webwinkel' 

  Stap 2: Doe uw aankoop
  Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webwinkel zoals u gewend bent, en reken af. Uw aankoop doet u dus gewoon op de website van de aangesloten webwinkel. Wij registreren automatisch de naam van de webwinkel en het totale aankoopbedrag, zodat we kunnen berekenen hoeveel korting u van ons krijgt. Let op: 

  - dat u de webwinkel niet bezoekt VOORDAT u al ingelogd op onze link heeft geklikt
  - dat u niet bent ingelogd bij de betreffende webwinkel
  - een goede tip kan zijn om 2 verschillende webbrowsers te gebruiken wanneer u online winkelt

  Stap 3: Krijg geld terug!
  Uw aankopen en de korting die u hiervoor van MijnPlus ontvangt, worden geregistreerd in uw persoonlijke account (binnen 4 uur na uw aankoop). U kunt dus altijd zien hoeveel tegoed u heeft opgebouwd en wanneer u dit kunt laten uitbetalen op uw rekening!

  Hoe krijgt u extra korting met kortingscodes?

  Met de kortingscodes die worden getoond op deze website ontvangt u nog eens extra korting, bovenop de korting die u standaard ontvangt op uw online aankopen. Dat is dus dubbel zoveel korting! Zorg dus altijd dat u uw online aankopen bij de aangesloten webwinkels doet via het MijnPlus voordeelprogramma. Alleen dan ontvangt u de korting van MijnPlus.

  Stap 1: Zoek uw kortingscode 
  Zoeken in het ruime aanbod kortingscodes kan eenvoudig door te gaan naar de kortingscode pagina en de naam van de webwinkel, waarvoor u een kortingscode zoekt, in te vullen in het zoekvenster. Maar u kunt ook gewoon uw favoriete winkel zoeken in het overzicht van aangesloten webwinkels. Wanneer er voor uw winkel een kortingscode beschikbaar is, dan worden deze vermeld op de pagina van uw webwinkel.

  Stap 2: Doe een aankoop en gebruik de kortingscode
  Heeft u de kortingscode gevonden bij de informatie over de webwinkel? Kopieer dan de kortingscode (want deze moet u later bij het afrekenen in de webwinkel invullen) en klik op de button 'naar webwinkel'. Doe uw aankoop in de webwinkel en plak bij het afrekenen de kortingscode in het daarvoor bestemde veld. De kortingscode wordt direct verwerkt bij het afrekenen in de webwinkel. De korting die u van ons krijgt, wordt in uw persoonlijk account bijgeschreven.

  Heeft u nog vragen? Lees onze uitgebreide veelgestelde vragen voor meer informatie over shoppen met korting bij voordeel.plusonline.nl.